PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Black Edition که در سی پی یوهای amd وجود دارد بیانگر چیست؟

seyediali3
12-03-2011, 20:00
سلام.
Black Edition که در سی پی یوهای amd وجود دارد بیانگر چیست؟

taghdirrr
12-03-2011, 20:02
فکر کنم نشانگر اینه که قابلیت اورکلاک خوبی داره

Erfan.
12-03-2011, 20:05
Black Edition نشانه ی باز بودن Multiplier در CPU هست که در آورکلاک مهمه.

موفق باشید.

seyediali3
12-03-2011, 20:07
Black Edition نشانه ی باز بودن Multiplier در CPU هست که در آورکلاک مهمه.

موفق باشید.

ممنون عزیزم فقط این خاصیت اورلاک که میگی خودبه خود فعال میشه و یا باید فعالش کرد ضمنا آیا برای پردازنده مشکلی ابوجود میاره؟

taghdirrr
12-03-2011, 20:11
سوال نظرسنجیت ناقصه باید یه گزینه 3 مورد هم اضافه میکردی چون همشون مهمه.

seyediali3
12-03-2011, 20:16
سوال نظرسنجیت ناقصه باید یه گزینه 3 مورد هم اضافه میکردی چون همشون مهمه.

دلیل طرح این سوال اینکه من میخواهم یه cpu بخرم که 6 هسته ای و کلاک اسپیدش 2.8GHz و cpu دیگر با همان قیمت ولی 4 هسته ای که دارای کلاک اسپید 3.5GHz و یک مگ کش بیشتره. من موندم کدوم بخرم. مرا یاری دهید لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااا.........!!!

Erfan.
12-03-2011, 20:29
ممنون عزیزم فقط این خاصیت اورلاک که میگی خودبه خود فعال میشه و یا باید فعالش کرد ضمنا آیا برای پردازنده مشکلی ابوجود میاره؟

ببینید در آورکلاک فرکانس CPU یکی از بهترین راه ها اضافه کردن ضریب هست. مثلا CPU AMD Phenom II X4 965 به این صورت:

17X200 هست که فرکانس نهایی میشه 3400.

با افزایش Multiplier مثلا به این شکل میشه: 19X200 که فرکانس نهایی 3800 بدست میاد.

از راه های دیگه هم تا حدودی میشه ولی نداشتن Multiplier برای آورکلاکر ها ضعف به حساب میاد.

در مورد نظر سنجی هم تا وقتی کاربردتونو مشخص نکنید به نتیجه نمیرسید.

موفق باشید.

seyediali3
13-03-2011, 17:28
در مورد نظر سنجی هم تا وقتی کاربردتونو مشخص نکنید به نتیجه نمیرسید.

موفق باشید.

عزیزم برای اجرای برنامه های سنگین و اجرای چند برنامه به صورت همزمان. اهل بازی نیستم و لی در کار گرافیگی کم نیاره

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

ببینید در آورکلاک فرکانس CPU یکی از بهترین راه ها اضافه کردن ضریب هست. مثلا CPU AMD Phenom II X4 965 به این صورت:

17X200 هست که فرکانس نهایی میشه 3400.

با افزایش Multiplier مثلا به این شکل میشه: 19X200 که فرکانس نهایی 3800 بدست میاد.

از راه های دیگه هم تا حدودی میشه ولی نداشتن Multiplier برای آورکلاکر ها ضعف به حساب میاد.

موفق باشید.

ممنون اما هیچ کدوم از سوال های من پاسخ داده نشد
1. خودبه خود فعال میشه(در black edition)؟
2. برای cpu ضرر داره؟

Erfan.
13-03-2011, 18:47
عزیزم برای اجرای برنامه های سنگین و اجرای چند برنامه به صورت همزمان. اهل بازی نیستم و لی در کار گرافیگی کم نیاره

اگه اهل بازی نیستید 6 هسته مناسب تره... به نظرم 6core رو انتخاب کنید.

ممنون اما هیچ کدوم از سوال های من پاسخ داده نشد
1. خودبه خود فعال میشه(در black edition)؟
2. برای cpu ضرر داره؟

من که به طور کامل گفتم:13:

فعال شدنی نیست یه قسمت هست در BIOS که میتونین در اون عدد Multiplier رو تنظیم کنین... در مدل های ساده این امکان وجود نداره.

آورکلاک اگه با آگاهی کامل و بادقت با یک خنک کننده خوب و در حد متعادل انجام بشه مشکلی نداره و کارایی افزایش پیدا میکنه...

البته ریسک داره ولی با رعایت نکاتی که گفتم ریسکش خیلی کم میشه...

seyediali3
13-03-2011, 19:13
اگه اهل بازی نیستید 6 هسته مناسب تره... به نظرم 6core رو انتخاب کنید.

من که به طور کامل گفتم:13:

فعال شدنی نیست یه قسمت هست در BIOS که میتونین در اون عدد Multiplier رو تنظیم کنین... در مدل های ساده این امکان وجود نداره.

آورکلاک اگه با آگاهی کامل و بادقت با یک خنک کننده خوب و در حد متعادل انجام بشه مشکلی نداره و کارایی افزایش پیدا میکنه...

البته ریسک داره ولی با رعایت نکاتی که گفتم ریسکش خیلی کم میشه...

ممنون پیرشی الهی.

Ali*Reza
13-03-2011, 19:16
برای cpu ضرر داره؟

به نظر من بستگی به مادربورد ، میزان اورکلاک و دمای سی پی یوتون داره.

seyediali3
14-03-2011, 07:21
به نظر من بستگی به مادربورد ، میزان اورکلاک و دمای سی پی یوتون داره.

ممنون عزيزم جواب همه سوالهام گرفتم.