PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كرك كردن پسور



p d
12-03-2011, 19:05
فرض كنيد برنامه اي كه قراره پسورد رو كرك كنه بنويسم
الگوريتم اينطوري كه برنامه ي سري كلمات و به اون برنامه كه قراره كرك شه ميده
مشكل اينجاست كه چطوري اين برنامه من با اون برنامه اي كه قراره كرك شه ارتباط برقرار كنه و بهش ورودي ها(همون كلمات و حروفها رو بهش بده ؟
فرض كنيد برنامه كه قراره كرك شه شبيه ياهوو مسنجره كه بايد توي فيلد پسوردش اين كلماتي كه برنامه ميسازه چك شن؛ چطوري با اين فيلد ارتباط بر قرار كنم ؟ يا راه ديگه اي هست ؟

god of war 2
12-03-2011, 21:10
راه ساده اینه که شما بر روی فیلد مورد نظرتون کلیک کنید و برنامه اقدام به ارسال ورودی های خود کنه.
اما راه دیگری هم هست که میتونید یک Handle به پنجره مورد نظرتون ایجاد کنید و سپس ورودی های خود را به آن ارسال کنید.
برای ایجاد Handle به یک پنجره دیگر با توجه به زبان برنامه نویسی که استفاده میکنید باید یکی از مشخصه های پنجره مورد نظرتون را بدونید مثلا نام آن پروسه یا آیدی پروسه
سپس با استفاده از چند Api میتونید یک Handle به آن پنجره ایجاد کنید این عمل در شرایطی هست که برنامه مورد نظر شما (مثلا Yahoo Mess) از قبل اجرا شده باشد ولی
زمانی که برنامه شما آن را اجرا کند کار راحتر میشود زیرا کنترل آن به برنامه اجرا کننده برگشت داده خواهد شد.(مطلبی که گفتم بیشتر مربوط به زبان ++C هست و احتمالا در زبانهای دیگر روش متفاوتی داشته باشد)
البته بعد از ایجاد Handle باید Focus را روی فیلد مورد نظرتون قرار بدید که برای این منظور هم میتونید از ارسال کلید Tab استفاده کنید.
روش های دیگری هم هست که به نسبت پیچیده تر میباشند (مثلا شبیه برنامه ++Spy) و برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با روش های مختلف میتونید از منابع انگلیسی زبان کمک بگیرید.

p d
13-03-2011, 11:17
سلام. خيلي ممنون.
اگه ميشه راجب حالت اول/ساده ترين حالت توضيح بديد.
يا اگه منبعي داريد؛ بذاريد؛ ممنون ميشم.

god of war 2
13-03-2011, 15:24
شما از چه زبانی برای نوشتن برنامتون استفاده میکنید؟
----------
این هم یک نمونه جالب که میتونید از کلاسهای آن در برنامتون استفاده کنید.(زبان ++C)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

p d
14-03-2011, 10:29
از c/++c / #c .
اين و چك ميكنم بازم اگه مشكلي بود ...:31: