ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک جهت برگرداندن پیامک حذف شده

jafar_ilam
12-03-2011, 17:44
سلام دوستان ، من امروز گوشیم رو factory setting کردم یعنی بازگشت به تنظیمات کارخانه ، ولی وقتی رفتم توی پیامهام، پوشه ی ارسالی هام فقط 20 پیام بود و اونم به این دلیله که تنظیم کارخانه ای ذخیره ی پیامهای ارسالی روی 20 پیامه ولی من وقتی گوشی 5800م رو خریدم تعداد پیامهای ارسالی جهت ذخیره رو گذاشتم روی 999 یعنی حداکثر. من 7 روز پیش از تمام تنظیمات و پیاهام بک آپ گرفته بودم ، به ذهنم رسید برم بک آپ رو فعال کنم پیامهای ارسالیم برگردن ، وقتی رفتم بک آپ رو فعال کردم پیامهای ارسالیم برگشتن ولی پیامهای تا لحظه ی بک آپ ، یعنی پیامهایی که 7 روز پیش فرستاده بودم ، این مشکل واسه صندوق ورودیمم پیش اومد و پیامهایی دریافتی 7 روز پیش تا الآن که چیزی حدود 100 تا میشد دیگه نیستشون . تو رو خدا کمک کنین چه جوری پیامهای ارسالی و دریافتیم رو برگردونم . فکر نمی کنم این عمل به معنی حذف اون پیام ها باشه . همونطور که گفتم من گوشیم 5800 هستش.

aref16
12-03-2011, 18:42
بالام جان شما به اینجا مراجعه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jafar_ilam
12-03-2011, 23:00
برادر ممنون از راهنمائيت ولي پیامهام حذف شده تلقی بشن ، هر چند همین نرم افزار رو هم امتحان کردم ، پیامهایی رو که حذف کرده بودم رو برگردوند ولی پیامهای قبل از تاریخ گرفتن بک آپ ! من فكر نميكنم

Bruce Wayne
13-03-2011, 21:47
فکر نکنم راه حلی وجود داشته باشه... تو گوگل سرچ کردی؟