مشاهده نسخه کامل
: خريد لپ تاپ از خارج كشور چه مزايا و چه معايبي دارد + نظر شما راجع به لپ تاپ جديد Y560d سه بعدي
persianeyes
12-03-2011, 15:52
با سلام. ميخوام بدم يكي از بستگان برام لپ تاپ بخره. لطفا كسايي كه اطلاع دارن بگن كه خريد لپتاپ خارج كشور چه مزايا يا ريسك هايي داره.
ضمنا نظرتون راجع به مدل جديد Y560d lenovo بفرماييد. چون نوشته كه ميشه با عينك مخوصو تصاوير رو سه بعدي ديد. البته من متوجه قيمت دقيق اين لپتاپ نشدم ممنون.
لپ تاپ مثل گوشي موبايل نيست. پس خريد اون از خارج از كشور هيچ ضرري نداره و اگر هم ارزونتر باشه كه نفع هم داره.
در مورد لپ تاپ جديد لنوو من اطلاعاتي ندارم
با سلام. ميخوام بدم يكي از بستگان برام لپ تاپ بخره. لطفا كسايي كه اطلاع دارن بگن كه خريد لپتاپ خارج كشور چه مزايا يا ريسك هايي داره.
ضمنا نظرتون راجع به مدل جديد Y560d lenovo بفرماييد. چون نوشته كه ميشه با عينك مخوصو تصاوير رو سه بعدي ديد. البته من متوجه قيمت دقيق اين لپتاپ نشدم ممنون.
در مورد بحث خرید نوت بوک از خارج کشور بارها بحث شده ...
مزایا : قیمت پایین تر (نداشتن هزینه گمرکی )
معایب : نبود گارانتی و اینکه اگر کسی که برای شما میخواد خرید کنه ممکنه اون چیزی که مد نظر شماست نباشه یا نوت بوک مرجوعی باشه ...
این مدل از لنوو هم کانفیگ خوبی داره و از لحاظ کمی و کیفی مناسب هست...
در مورد پخش تصاویر سه بعدی کامل هنوز در مورد نمایشگر های LCD و LED این امر به طور کامل تحقق پیدا نکرده چه برسه به نوت بوک ها ...( بحث پیچیده و وسیعی هست )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.