PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت پایین تبادل اطلاعات پس از فزمت سطح پایین(بعلت فرمت نشدن!)

mojtaba_sa
11-03-2011, 23:38
سلام دوستان
فلش مموری یکی از دوستانم فرمت نمیشد . با low level format فرمتش کردم و درست شد ! ولی مشکلی که پیدا کرده اینه که سرعت رایت و رید اون به شدت کاهش پیدا کرده در حدود150 کیلو بایت !!
ممنون میشم راهنمایی کنید و خیلی فوری
مدل:hpv175w
8 گیگ

EXTREME
12-03-2011, 00:33
سلام دوستان
فلش مموری یکی از دوستانم فرمت نمیشد . با low level format فرمتش کردم و درست شد ! ولی مشکلی که پیدا کرده اینه که سرعت رایت و رید اون به شدت کاهش پیدا کرده در حدود150 کیلو بایت !!
ممنون میشم راهنمایی کنید و خیلی فوری
مدل:hpv175w
8 گیگ
با نرم افزار مخصوص خود فلش مجددا فلش رو فرمت کنید و درست نشد روی پورتهای دیگه ی usb امتحان کنید
اگه درست نشد فلش رو با نرم افزار flash memory toolkit یک تست read &write از فلش بگیرید تا معلوم بشه مشکل از کجاست

mojtaba_sa
12-03-2011, 09:49
با نرم افزار مخصوص خود فلش مجددا فلش رو فرمت کنید و درست نشد روی پورتهای دیگه ی usb امتحان کنید
اگه درست نشد فلش رو با نرم افزار flash memory toolkit یک تست read &write از فلش بگیرید تا معلوم بشه مشکل از کجاست ممنون ولی نرم افزار خود فلش رو از کجا بیارم!!

ممنون از راهنماییتون

mojtaba_sa
12-03-2011, 12:01
نرم افزار خود فلش رو پیدا کردم ولی ارور زیر رو میده !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pasargadd
12-03-2011, 12:39
شما بصورت فایل سیستم ntfs فرمت کنین.

mojtaba_sa
12-03-2011, 12:42
با اونم باز همین ارور رو داد !
قبلا فرمت میشد ولی فقط سرعتش پایین بود ! حالا دیگه فرمت هم نمیشه ، چیزی هم نمیشه داخلش ریخت :41:

pasargadd
12-03-2011, 12:52
توی لینک اول برنامه برای hp است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojtaba_sa
12-03-2011, 20:12
دوست عزیز این برنامه رو بار اول تست کردم ولی بازم جواب نداد!
با نرم افزار flash memory toolkit تست زدم فقط read میشه و برای write میگه باید نسخه پروفشنال باشه !
با یه نرم افزار دیگه که عینا همین کارو انجام میده انجام دادم و با ارور زیر مواجه شدم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
12-03-2011, 21:01
فلش رو روی یه سیستم دیگه دیگه تست کنید اگه باز هم همینطور بود یک راه دارید با سی دی xp سیستم رو بوت کنید و همونطور که فلش وصله delete partion سپس create partion کنید دوبار f3 بزنید و برید تو محیط ویندوز بهتره فلش 8 گیگ به پایین رو با fat فرمت کنید حالا یا از تو ویندوز فرمت کنید یا با نرم افزار مخصوصش
اگه باز هم این مشکل رو داشت فلش ایراد داره

mojtaba_sa
13-03-2011, 10:29
فلش رو روی یه سیستم دیگه دیگه تست کنید اگه باز هم همینطور بود یک راه دارید با سی دی xp سیستم رو بوت کنید و همونطور که فلش وصله delete partion سپس create partion کنید دوبار f3 بزنید و برید تو محیط ویندوز بهتره فلش 8 گیگ به پایین رو با fat فرمت کنید حالا یا از تو ویندوز فرمت کنید یا با نرم افزار مخصوصش
اگه باز هم این مشکل رو داشت فلش ایراد دارهممنون
همه موارد فوق رو انجام دادم . بازم جواب نداد !
با این حساب فلش مرخصه ؟
آخه وقتی به سیستم میزنی میاد بالا ولی چیزی توش کپی نمیشه !
ممنون از راهنماییتون.
شاد باشید%