مشاهده نسخه کامل
: گیرنده دیجیتال شاتل با ال سی دی سونی BX4|40 به درستی کار نمی کند
سلام خدمت دوستان این انجمن
ببخشید یه سول داشتم
بنده یه تلوزیون ال سی دی سونی مدلBX4|40 سونی 40 اینچ فول خریدم و همراه با اون هم یه گیرنده دیجیتال هم گرفتم می خواستم ایکس ویژن بگیرم ولی تموم کرده بود بهم یه مدل شاتل داد.
حالا این رو که وصل می کنی به ال سی دی انگار یه آنتن درب وداغون گذاشتی فقط یه لحضه نشون میده تصویر منو های گیرنده صاف صافه ولی یه مشکلی انگار برای آنتنش پیش میاد نمی دونم چیه.ولی همون رو با تلوزیون 21 قبلی که داشتم امتحان می کنم آینه نشون میده ها.
با کابل HDMI و کامپوزیت هم امتحان کردم بازم درست نشد.
تنظیمات تصویرش رو هم عوض کردم بازم درست نشد.اندازه تصویر رو 16:9 کردم بازم نشد4:6 کردم بازم نشد.دوباره شبکه ها رو اسکن کردم بازم درست نشد.بلاخره نشد که نشد.
نمیدونم نویز داره کابل های ال سی دی یا نه.موندم به خدا
حالا اومدم از شما کمک بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
t_tanhayam
11-03-2011, 22:35
سلام خدمت دوستان این انجمن
ببخشید یه سول داشتم
بنده یه تلوزیون ال سی دی سونی مدلBX4|40 سونی 40 اینچ فول خریدم و همراه با اون هم یه گیرنده دیجیتال هم گرفتم می خواستم ایکس ویژن بگیرم ولی تموم کرده بود بهم یه مدل شاتل داد.
حالا این رو که وصل می کنی به ال سی دی انگار یه آنتن درب وداغون گذاشتی فقط یه لحضه نشون میده تصویر منو های گیرنده صاف صافه ولی یه مشکلی انگار برای آنتنش پیش میاد نمی دونم چیه.ولی همون رو با تلوزیون 21 قبلی که داشتم امتحان می کنم آینه نشون میده ها.
با کابل HDMI و کامپوزیت هم امتحان کردم بازم درست نشد.
تنظیمات تصویرش رو هم عوض کردم بازم درست نشد.اندازه تصویر رو 16:9 کردم بازم نشد4:6 کردم بازم نشد.دوباره شبکه ها رو اسکن کردم بازم درست نشد.بلاخره نشد که نشد.
نمیدونم نویز داره کابل های ال سی دی یا نه.موندم به خدا
حالا اومدم از شما کمک بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
-يعني با كامپوزيت با 21 اينچ تون موردي نداره و لي همون رو به bx ميزنيد نويز داره ؟
آره داداش.نمی دونم چه مرگشه تلوزیون21 رو آوردم چفتش گذاشتم از ال سی دی جدا می کنی میزنی به 21 درسته.
جای HDMI رو هم از ال سی دی عوض کردم ولی....
شما تا حالا به این مشکل برخورد کردید؟
t_tanhayam
11-03-2011, 23:29
آره داداش.نمی دونم چه مرگشه تلوزیون21 رو آوردم چفتش گذاشتم از ال سی دی جدا می کنی میزنی به 21 درسته.
جای HDMI رو هم از ال سی دی عوض کردم ولی....
شما تا حالا به این مشکل برخورد کردید؟
نه عزيز نميدونم خوب اين وطري مسلما مربوط به پنل هست عزيز
شما با دستگاه ديگه اي هم اين مشكل رو دارين ؟
تست نکردم.دقیقا منظورتون از پنل چیه؟تلوزیون یا گیرنده دیجیتال ایراد داره.حالا میبرمش جایی که خریدم ببینم چی میشه.
t_tanhayam
11-03-2011, 23:43
تست نکردم.دقیقا منظورتون از پنل چیه؟تلوزیون یا گیرنده دیجیتال ایراد داره.حالا میبرمش جایی که خریدم ببینم چی میشه.
منظورم اين هست شما مثلا dvd وصل كردين به پنلتون (منظورم bx400 ) هست ؟
-اون هم همينطوره ؟
نه اون درسته.سالمه.
این شاتل رو که وصل میکنم به بقیه کاری نداره بقیه صحیح و سالم اند و کار میکنند.
ولی وقتی گیرنده شاتل رو می زنم انگار آنتش داغون شده.یه همچین حالتی.هم رادیوش خراب میشه و هم شبکه های تلوزیونش.
t_tanhayam
12-03-2011, 00:01
نه اون درسته.سالمه.
این شاتل رو که وصل میکنم به بقیه کاری نداره بقیه صحیح و سالم اند و کار میکنند.
ولی وقتی گیرنده شاتل رو می زنم انگار آنتش داغون شده.یه همچین حالتی.هم رادیوش خراب میشه و هم شبکه های تلوزیونش.
-خوب عزيز اين مربوط به hdtv نميشه پس اگر تلويزيون ايراد داشته باشه با بقيه دستگاهها هم همينطوره
رفتم عوضش کردم.مثل این که مشکل از گیرنده بود.نمی کشید طفلی.
الان به جای اون رفتم یه مدل برایت گرفتم.آینه نشون میده ولی وقتی کیفیت تصویرش رو می بری بالا 1080 یه خورده بعضی شبکه هاش تیک برمی داره.
t_tanhayam
12-03-2011, 22:01
رفتم عوضش کردم.مثل این که مشکل از گیرنده بود.نمی کشید طفلی.
الان به جای اون رفتم یه مدل برایت گرفتم.آینه نشون میده ولی وقتی کیفیت تصویرش رو می بری بالا 1080 یه خورده بعضی شبکه هاش تیک برمی داره.
-يكي ديگه از دوستان هم با اين گيرنده مشكل داشتند
-خوب خدا رو شكر كه مشكل حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.