ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قیمت میکس فیلم عروسی چنده ؟

tik-tak
11-03-2011, 22:13
نمی دونم جای این تاپیک اینجا هست یا نه ولی با اجازه اساتید .
چند وقتیه فیلم میکس می کنم . حالا قراره با چند تا آتلیه همکاری داشته باشم و فیلم هاشون رو توی خونه میکس کنم . با توجه به هزینه های جدید برق قیمت چند بگم خوبه ؟ ( هم برای من بصرفه هم برای اونا )
تک دوربینه ، دو دوربینه ، سه و .... کلیپ اسپرت و ...

masoudtr
11-03-2011, 22:38
تو مشهد یک دوربینه 60
دو دوربینه 80

tik-tak
11-03-2011, 23:23
تو مشهد یک دوربینه 60
دو دوربینه 80

اتفاقا منم مشهدم . یکی از دوستام که توی استودیو میزنه هر فیلم بهش 30 میدن :13: ( تعداد دوربین هم فرقی نداره )

masoudtr
11-03-2011, 23:50
میکس و مونتاژ که قیمت مشخص نداره من خودم مجانی هم زدم :31:
100 تومن هم زدم:31:
کار خلاقانه نیازمند فکر و وقت است ولی برای کسایی که برا همکار کار میکنن همون حدود 25-30 قیمت مناسبه
بیشتر هم کسی نمیده
این قیمت هم که گفتم قیمتیه که چند تا لابراتوار تو تبلیغ هاشون عنوان کرده بودن

میدونید قیمت رتوش عکس آتلیه و طراحی آلبوم برگی چنده ؟ البته این کار داخل آتلیه هست نه خونه . هر برگ البوم ایتالیایی را برا همکارا 4500 میزنن معمولا یا نهایتا 5 تومن
روتوش هم که دیگه بستگی داره پرتره باشه سایز عکس چقدر باشه
عکس دسته جمعی باشه و....

tik-tak
12-03-2011, 00:30
کار خلاقانه نیازمند فکر و وقت است ولی برای کسایی که برا همکار کار میکنن همون حدود 25-30 قیمت مناسبه
بیشتر هم کسی نمیده
یعنی قیمتی که میکسور فیلم رو توی خونه میزنه یا میره استودیو ، فرقی نداره ؟ خونه سیستم لازمه ،خرابی داره ،دوربین می خواد برای کپچر،هزینه برق داره و ...

هر برگ البوم ایتالیایی را برا همکارا 4500 میزنن معمولا یا نهایتا 5 تومن
روتوش هم که دیگه بستگی داره پرتره باشه سایز عکس چقدر باشه
عکس دسته جمعی باشه و....
روتووش سایر 13*18 یا 16*21 عکس های آتلیه که ملت قبل از رفتن به مجلس میان میگیرن.

علي طهماسبي
12-03-2011, 00:33
سلام دوستان
اين قيمتهايي رو كه شما مي ديد قيمت تبديل به دي وي دي و يه صدا گذاري ساده هست
30 هزار براي يه ميكس آخه مي صرفه نمي دونم شما چطور ميكس مي كنيد
من كه ميكس ميكنم پايينترين قيمت ميكسم 50 و بالاترين 150 هستش حالا با توجه به قيمت روي فيلم كار ميكنم 50 تبديل به ديوي دي و 2 تا كليپ و يه استارت و چند تا افكت و چند تا ----- 150 كليپ 5 تا1 استارت و سينگ كامل فيلم با آهنگهاي درخواستي و وله مياني فيلم تبديل به دي وي دي با چاپ عكس روي دي وي دي و تبديل به فيلم دي وي و چاپ عكس عروس و داماد روي فيلم و ...

tik-tak
12-03-2011, 13:08
سلام دوستان
اين قيمتهايي رو كه شما مي ديد قيمت تبديل به دي وي دي و يه صدا گذاري ساده هست
30 هزار براي يه ميكس آخه مي صرفه نمي دونم شما چطور ميكس مي كنيد
من كه ميكس ميكنم پايينترين قيمت ميكسم 50 و بالاترين 150 هستش حالا با توجه به قيمت روي فيلم كار ميكنم 50 تبديل به ديوي دي و 2 تا كليپ و يه استارت و چند تا افكت و چند تا ----- 150 كليپ 5 تا1 استارت و سينگ كامل فيلم با آهنگهاي درخواستي و وله مياني فيلم تبديل به دي وي دي با چاپ عكس روي دي وي دي و تبديل به فيلم دي وي و چاپ عكس عروس و داماد روي فيلم و ...

خود آتلیه ای که دوستم کار میکنه هر فیلم 70 تا 120 برای میکس میگیره که هر فیلم به این 30 تومن میدن . فیملم هایی که میزنه رو دیدم. حدود 4 . 5 تا کلیپ ، استارت ، the end . سینک صدا و تصویر هم که خلاصه فیلم و مسیر و گلفروشی و آرایشگاه و یک کلیپ رقص و اگه باغ هم داشته باشه یک کلیپ باغ میزنه.
میکسی که من هم میکنم در همین حده ولی میخوام از آتلیه بگیرم توی خونه بزنم. یعنی فیلم یک دست بیشتر بچرخه . یعنی باید یک چیزی بیشتر از میکسور اونجا و کمتر از آتلیه بگیرم که برای کسی که آتلیه داره و می خواد به من بده براش بزنم بصرفه.

masoudtr
12-03-2011, 14:49
150 كليپ 5 تا1 استارت و سينگ كامل فيلم با آهنگهاي درخواستي و وله مياني فيلم تبديل به دي وي دي با چاپ عكس روي دي وي دي و تبديل به فيلم دي وي و چاپ عكس عروس و داماد روي فيلم و ...
منم همین کارو میکنم ولی 50 بیشتر نمیدون بعضی ها
واجب شد یک تحولی در قیمت ایجاد کنم:31:

magix
12-03-2011, 17:53
دوستان عزیز قیمت بسته به چند فاکتور است 1- منطقه ای که درآن کار میکنید 2-کلاس کار آتلیه ای که ازش کار میگیرید 3- سطح مهارت کاری خودتان.
من سه سطح کار تعریف کردم وبر اساس ساعت راش خام از مشتری پول میگیرم

علي طهماسبي
12-03-2011, 18:38
دوستان به نظر من اين قيمتها ارزشي ندارند براي تبديل حداقل يه دوربين هندي كم مي خواي كه هدش حداقل 200 تومانه و فاكتورهاي ديگه هيچ كور شدن چشم آدم و ... نمي صرفه

Mr Andersson
13-03-2011, 12:51
درود;

علی باکلاس پول میگیری ها.... مشتری مسعود شدم:31:. البت من خودم چون خیلی دیگه اعصاب تدوین ندارم میدم بچه ها بزنن. یعنی دیگه نمیکشیدم! چند ساعت وقت واسه یه فیلم بی خود!(جمله فلسفی). دم اعصاب همتون گرم ما کنار کشیدیم.. البته غیر عروسی رو خودم میزنم که تنبل نشم:31:.

......

علي طهماسبي
13-03-2011, 15:45
مهيار جان سلام
شما اگه مشتري ما شدي تخفيف ويژه بهت ميديم نترس :31:
به قول خودت تدوين فيلم اعصاب خوبي مي خواد صبح تو مغازه تا شب پشت كامپيوتر و تدوين شب هم تو خونه تا 2 شب تدوين
يه كليپ برا خوانندها شامل فيلمبرداري و تدوين حرفه ايي چند ميگيرين ؟

majid0307
22-03-2011, 13:28
سلام من در اصفهان هستم میکس و مونتاژ را از ساعتی 50000 میگیرم تا 10000 تومان
البته پروژه هایی هم آماده کرده ام که یک فیلم عروسی را به طور کامل ساپورت میکنه ویک ساعته کار تمام هست

mrzare
11-04-2011, 12:37
برا ميكس 800 تا عكس با موزيك و ترانزيشن افكت چقدر ميگيرين؟

Moham-Mad
13-08-2011, 09:47
سلام دوستان
من پاسخاتونو خوندم (من فک کنم هیچ کدومتون نرخ دقیق مونتاژ فیلم رو ندار ید)
خوب البته منم ندارم.
فقط خواستم بهتون بگم میکس فیلم خیلی شغل خوبیه بخاطر اینکه هیچوقت این کار اشباه نمیشه، یعنی شما میتونید با خریدن یه نرم افزار و چند تا پلاگین و... کارتونو از این رو به اون رو کنید.
من دو سال تو کار میکس و مونتاژم،
از اولین روزی که شروع کردم از 30 شروع شد تا 150 که دوستان هم گفتن(ولی میگم بازم بستگی داره چون...
من یه کلیپ اسپرت میکس کردم که دهن همه وا موند <تعریف از خود نباشد> 400.000 تومن برام آب خورد)
نگفتم بستگی به میکستون داره!!
فعلا...

Moham-Mad
13-08-2011, 09:50
سلام دوستان
من پاسخاتونو خوندم (من فک کنم هیچ کدومتون نرخ دقیق مونتاژ فیلم رو ندار ید)
خوب البته منم ندارم.
فقط خواستم بهتون بگم میکس فیلم خیلی شغل خوبیه بخاطر اینکه هیچوقت این کار اشباه نمیشه، یعنی شما میتونید با خریدن یه نرم افزار و چند تا پلاگین و... کارتونو از این رو به اون رو کنید.
من دو سال تو کار میکس و مونتاژم،
از اولین روزی که شروع کردم از 30 شروع شد تا 150 که دوستان هم گفتن(ولی میگم بازم بستگی داره چون...
من یه کلیپ اسپرت میکس کردم که دهن همه وا موند <تعریف از خود نباشد> 400000 تومن برام آب خورد)
نگفتم بستگی به میکستون داره!!
فعلا...

saeed pm
04-09-2011, 16:13
سلام دوستان
خب حالا که بازار میکس ومونتاژ هنوز رونق خودشو داره وما هم بیکار پس واجب شد منم برم تو این کار ...خدارو چه دیدی شاید یه کاره ای شدیم تو این مملکت(پرفسور میکسور....دکتر میکسور و....):20: :31:
آقایون محترم لطف کنن یه جایی رو معرفی کنن براشون کار کنیم دیگه اااااااا:19:البته تو مشهد:10:

reza_3722
04-09-2011, 16:44
شاید اینجا جاش نباشه

ولی میخواستم بپرسم تو این چند ساله با توجه به اومدن دوربین های HD سطح کار از DVD بالاتر اومده یا نه؟
میدونم برای پخش با پلیر خونگی هنوزم DVD لازمه، اما اگه کسی فیلمشو با کیفیت HD بخواد کارش راحت انجام میشه؟ از لحاظ فیلمبرداری و میکس مشکلی نیست؟

sourena
05-09-2011, 13:53
یـــکی از بهترین استودیوهای مشهد ، استودیو یکان هستش!

اگر خواستی باهاشون کار کنی پیغام بده شمارشون رو بدم بهت :)

saeed pm
06-09-2011, 21:50
یـــکی از بهترین استودیوهای مشهد ، استودیو یکان هستش!

اگر خواستی باهاشون کار کنی پیغام بده شمارشون رو بدم بهت :)
آره دوست عزیز اگه زحمتی نیست شمارشونو بده ممنون
ولی راستی مطمئنی نیاز دارن؟؟؟
اگه خواستی اینم ایمیلمه
saeed.3m63@gmail.com

saied2009
07-09-2011, 15:16
دوستان قیمت میکس ثابت نیست و متفاوت میمونه

الان من دارم از 50000 تا 100000 تومن میزنم!

ولی برای کارهای موزیک ویدیو باید خیلی بالاتر باشه

چون کارش خیلی سخت تر هست

tik-tak
09-09-2011, 23:42
سلام دوستان
خب حالا که بازار میکس ومونتاژ هنوز رونق خودشو داره وما هم بیکار پس واجب شد منم برم تو این کار ...خدارو چه دیدی شاید یه کاره ای شدیم تو این مملکت(پرفسور میکسور....دکتر میکسور و....):20: :31:
آقایون محترم لطف کنن یه جایی رو معرفی کنن براشون کار کنیم دیگه اااااااا:19:البته تو مشهد:10:

ميكس فيلم عروسي رو كمتر به اقايون ميدن . اونم توي مشهد . مگر طرف آشنا باشه و بده توي خونه بزني وگرنه توي استوديو خودشون بزني از اماكن ميان گير ميدن درش رو تخته ميكنن . اگه جايي پيدا كردي كه چندتا تدوينگر ميخواستن به منم خبر بده :46: سابقه كاريه بدي هم ندارم . :5:

aliboyyyyyyyyyy
10-09-2011, 04:51
من میکس میکنم از 1 ملیون 1200

واسه پیش فیلم دبی هم حدودا 12 ملیون

عجب خالی بندی کردم من کجا میکس کجا؟ :27:

tik-tak
11-09-2011, 13:38
امروز رفتم يه استوديو ميكسور ميخواست . برگشته ميگه سابقه كاري . بعد ميگه اونجا فيلمي چند ميزدي 8 - 10 تومن:18: توي خونه چطور 20-25 :18: با اين قيمتهايي كه ميگفت چشمام داشت از حدقه ميزد بيرون .
ساعت كاري 9 تا 18 بعد حقوق درصدي . ميگفت بچه ها ماهي 120 - 150 كار ميكنن . مي خواستم بگم بچه ها بلا نسبت خل تشريف دارن .
استوديو بالا شهر و نسبتا معروف اسمش رو بگم هم شهري ها ميشناسنش . (واقعا بيگاري از آدم ميكشن :41: )

omid_hr
27-09-2011, 21:03
دوستان تمام حرفهايي كه زديد همه درست ولي فقط قيمت كپچر كردن فيلم ساعتي حداقل 3هزار تومان هست حال فرض كنيم 5 تا Tape(فيلم) به ما بدن كه ميشه 15 هزار تومان،رايت روي DVD و convert كردنش ميشه 5 هزار تومان،حالا ببنيد صرف ميكنه كه وقت با ارزشتون را براي تدوين با اين قيمتها بذارين،سوالي بود در خدمتم

rasool_jelve
20-01-2016, 22:05
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

من برای همکاران آتلیه دار کار می کنم البته قیمت به خوبی هنوز دستم نیست

برای یه پروژه عروسی
من یه کلیپ ارایشگا-گل فروشی-باغ-دو تا مسیر-آتلیه -کلیپ اسپرت و یک کلیپ عکس زدم
و خود تالار کخ خود جشنه و صد گذاری و این حرفاست

من کارهام رو دست میزنم و از کلیپ آماده استفاده نمیکنم
روی ضرب آهنگ ها کار میکنم اما زیاد شلوغ بازیش نمیکتم -اصلاح رنگ -یه خوررده هم کاره های گرافیکی مثل کادر توی کادر انداختی متنساب با ضرب آهنگ

می خاستم همیچن کاری با این حجم چقدر باید هزینه بگیرم
اگر میکس ساده کنم چقدر منظورم یه تند و کند کردن و کات زدن و اصلاح رنگ و این حرفا
اگر میکس پرضرب بکنم چقدر
اگر میکس شلوغ و گرافیکی چقدر
البته من بعضی وقتا میکسای شلوغ آماده استفاده مکینم ولی تغییرشون میدم تا خوب و زیبا بشن چون اثرشون خوب در نمیان

ممنون از پاسختون من محدوده اصفهان هستم نسبت به این محدود و تهران و جاهای دیگه بر اساس تجربتون بگین ممنون

rasool_jelve
20-01-2016, 22:17
دوستان قیمت میکس ثابت نیست و متفاوت میمونه

الان من دارم از 50000 تا 100000 تومن میزنم!

ولی برای کارهای موزیک ویدیو باید خیلی بالاتر باشه

چون کارش خیلی سخت تر هست

سلام مگه چطوری میکس میکنی که این قدر کم میگیری

من این کارها رو میکنم اگر شما هم این کاره رو می کنی خیلی کم میگیری
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

برای یه پروژه عروسی
من یه کلیپ ارایشگا-گل فروشی-باغ-دو تا مسیر-آتلیه -کلیپ اسپرت و یک کلیپ عکس زدم
و خود تالار کخ خود جشنه و صد گذاری و این حرفاست

من کارهام رو دست میزنم و از کلیپ آماده استفاده نمیکنم
روی ضرب آهنگ ها کار میکنم اما زیاد شلوغ بازیش نمیکتم -اصلاح رنگ -یه خوررده هم کاره های گرافیکی مثل کادر توی کادر انداختی متنساب با ضرب آهنگ
البته بعضی وقتا خیلی ضرب کار مکینم
و با این حجم من نظریم روی سیصد هست تعداد کلیپ زیاده ضرب هم کار میکنم منظورم از ضری اینه که با هر برا زیتم عوض شدن یا دو دوم کردن و افکت هاس توی موزیک روی جلوه های کلیپم کار میکنم و اون رو تغییر میدم
مثلا از رنگی به سیاه و سفید کادر تو کادر شدن البته به صورت پیش فرض همیشه اصلاح رنگ و نور حالت رویاای کردن با فوتیج های آماده انجام میدم

البته چون دستی همه رو کار میکنم دوست دارم روی چهارصد هم مبلغم رو بگم

و سوالی که برا ی خودم پیش اومده اینه که آیا همه به این شکل که من کار میکنم کار میکن یا نه ساده و کلاسیک

یا از کلیپ آماده استفاده میکنن و همون کاری رو که من دستی انجام میدن با تغییر کلیپ همون کار رو میکنن
و ارزون تر میگیرن

نمیدونم خودم هم گیجم

حدود دو سه روز هم وقتم رو میگیره