ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا این کار شدنی هست؟

esyo
11-03-2011, 18:19
سلام
دوستان من یک پی سی دارم که کارت گرافیکش 8400 هست و مانیتور ندارم.
می خوام از لپ تاپ به عنوان مانیتور استفاده کنم لپ تاپ دل استدیو ایکس پیس 1640 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

jack426
11-03-2011, 21:53
بله شدنیه
خروجی از کارت گرافیک رو به ورودی پشت لپ تاب وصل کنید همین
و خودم هم قبلا این کار رو انجام دادم

esyo
12-03-2011, 00:42
ممنون
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟
من بعد از این که وصل کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد

EXTREME
12-03-2011, 01:09
نه اینکارو نمیتونید بکنید گرافیک همش خروجیه لپ تاب هم هم VGA هم DVI هم S-VIDEO و هم HDMI اگه داشته باشه خروجیه و ورودی نیست
شما نمیتونید خروجی رو به خروجی بزنید
لپ تاب رو میشه به مانیتور و تلویزیون وصل کرد ولی گرافیک سیستم رو نمیشه به لپ تاب وصل کرد چون پورت ورودی نداره اینایی که گفتم همش خروجیه

dusti55
12-03-2011, 09:53
سلام
دوستان من یک پی سی دارم که کارت گرافیکش 8400 هست و مانیتور ندارم.
می خوام از لپ تاپ به عنوان مانیتور استفاده کنم لپ تاپ دل استدیو ایکس پیس 1640 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

شما نیاز به یک مبدل مناسب دارید تا واسطه/میانجی میان گرافبک پی.سی با لبتاپ شود.

Arash4484
12-03-2011, 11:11
شما نیاز به یک مبدل مناسب دارید تا واسطه/میانجی میان گرافبک پی.سی با لبتاپ شود.

وظیفه مبدل ایجاد رابط بین یک نوع پورت به همون پورت دیگه است (مثلن مادگی بین دو خروجی به خروجی USB برای بلند کردن سیم)
یا یک نوع پورت به نوعی دیگر (مثل ورودیVGA به ورودیHDMI)
البته برای اتصال بسیاری از این موارد هم تبدیلی یا وجود نداره یا ناکارآمده یا ارزش بهای پرداختی رو نداره..

اما تا اونجا میدونم برای تغییر کاربرد خود یک پورت (خروجی به ورودی) در کامپیوتر تبدیلی نیست
منطقی هم نیست وجود داشته باشه

jack426
12-03-2011, 15:50
ولی من خودم این کار رو کردم گرافیک سیستمم fx 5500 بود به lcd لپ تاب ایسر وصل کردم نه به کارت گرافیک لپ تاب :31:حتی یادمه یه بازی رو هم تست کردم ببینم با مانیتور خودم تصویر خروجی گرافیکم چه جوریه
و این کار رو درست دو سال پیش انجام دادم مدل دقیق لپ تاب یادم نیست

taia
12-03-2011, 16:28
ولی من خودم این کار رو کردم گرافیک سیستمم fx 5500 بود به lcd لپ تاب ایسر وصل کردم نه به کارت گرافیک لپ تاب :31:حتی یادمه یه بازی رو هم تست کردم ببینم با مانیتور خودم تصویر خروجی گرافیکم چه جوریه
و این کار رو درست دو سال پیش انجام دادم مدل دقیق لپ تاب یادم نیست

من تا به امروز همچین مدلی از لپ تاپ که ورودی گرافیکی یا ورودی مستقیم LCD داشته باشه ندیدم! شاید مدل خاصی بوده، اگه بتونید مدل لپ تاپ رو بگید میشه بیشتر تحقیق کرد.
ولی در حالت کلی LCD لپ تاپ ورودی مجزا نداره، چون اصولا فلسفه ی لپ تاپ متصل شدن به یک سیستم دسکتاپ و استفاده از LCD نیست، و نتیجتا این مسئله منتفی هست.
تنها راهش استفاده از برنامه ها remote desktop هست که میشه بر فرض مثال دو سیستم رو توسط کارت شبکه بهم متصل کرد و شما صفحه ی دسکتاپ سیستم دیگر رو در روی سیستم خودتون ببیینید ولی اتصال مستقیم غیر ممکن هست.

jack426
12-03-2011, 17:53
من تا به امروز همچین مدلی از لپ تاپ که ورودی گرافیکی یا ورودی مستقیم LCD داشته باشه ندیدم! شاید مدل خاصی بوده، اگه بتونید مدل لپ تاپ رو بگید میشه بیشتر تحقیق کرد.
ولی در حالت کلی LCD لپ تاپ ورودی مجزا نداره، چون اصولا فلسفه ی لپ تاپ متصل شدن به یک سیستم دسکتاپ و استفاده از LCD نیست، و نتیجتا این مسئله منتفی هست.
تنها راهش استفاده از برنامه ها remote desktop هست که میشه بر فرض مثال دو سیستم رو توسط کارت شبکه بهم متصل کرد و شما صفحه ی دسکتاپ سیستم دیگر رو در روی سیستم خودتون ببیینید ولی اتصال مستقیم غیر ممکن هست.

تا اونجایی که یادم مونده پشت لپ تاب یه ورودی از lcd لپ تاب به vga کارت گرافیک لپ تاب بود اونو باز کردم بعد هم کابل vga کامپیوترم رو وصل کردم به lcd لپ تاب
و فکر کنم لپ تاب هم روشن بود
مدل ایسر یادم نیست اما تو وصل شدنش مطمئنم
اگه نمیشه پس من چه جوری گیم رو سیستم رو تست کردم:18:

Arash4484
14-03-2011, 09:14
یه ورودی از lcd لپ تاب به vga کارت گرافیک لپ تاب بود اونو باز کردم

یکم میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی کارت گرافیک لپ تاپ با کابلی بیرون از لپ تاپ به LCD لپ تاپ وصل بود؟؟
و گرنه شما بدنه لپ تاپ رو باز کردید؟

===========
بطور کلی برای اتصالات و استفاده از سیستم گرافیکی مانیتور لپ تاپ 3 راه و جود داره:

1-به حالت عادی استفاده از گرافیک و ال سی دی لپ تاپ بصورت اینترنال
2-توسعه و بهبود فضای دید با استفاده از مانیتور خارجی
3-افزایش قدرت پردازشی و امکانات استفاده از گرافیک یا اکسترنال (اتصال در شکاف توسعه یا فول اکسترنال)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدام از این موارد مانوری روی مانیتور نوت بوک ندارند.....تمام ارتقاها برای گرافیک لپ تاپند و به نحوی به سیستم گرافیکی متصل میشوندوکاری به ال سی دی داخلی ندارند.
کمپانیها کوچکترین صرفه جوییها ا انجام میدهند و حذف میکنند ..همونطور که تقریبن پورتFDD روی مینها ناپدید شده
همونطور که دوستان گفتن اصلن نفس استفاده از ال سی دی لپ تاپ برای پی سی بی معنیه و دلیلی نداره که یک کمپانی برای محصولش این قابلیت رو بزاره
واقعن استفاده اش چیه..کاربری که پی سی داره و مانیتور نداره بره سراغ مانیتور لپ تاپش؟
==========
پ.ن:
[ خیلی اصرار روی این کار خاص باشه میشه از کارت تی وی استفاده کرد و پس ازاتصال کارت تی وی به لپ تاپ از خروجی تی وی سیستم برای لپ تاپ استفاده کرد یا با تبدیل متصل شد / یکم عجیبه ولی به نظرم تنها راهه ]