ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با هر روشی نمی تونم چندتا از درایورام رو دانلود کنم

hadi_vazi
11-03-2011, 15:49
یه لپ تاپ lenovo edge 14 دارم که بعضی ازدرایوراش رو ویندوز شناخت و بعضی رو با نرم افزار magic به روز کردم ولی چندتاش رو هر کاری میکنم نمی شه که این درایوراست:
fingerprint sensor
network controller
pci simple communication controller
unknow device
البته بانرم افزار magic دو مدل رو واسه دانلود میذاره که دانلود و نصب میکنم ولی باز همون رو واسه دانلود میذاره.
با برنامه driver cheker-driver cure هم این کارو کردم ولی هیچ کدوم این چهارتا رو آپدیت نکرد چیکار کنم؟
حتی بایوس رو هم آپئیت کردم ولی چیزی نشد.
از تو device manneger هم روی آپدیت با اینترنت کلیک می کنم درجا ارور میده که نمی تونه دانلود کنه.

teknosys
11-03-2011, 19:00
یه لپ تاپ lenovo edge 14 دارم که بعضی ازدرایوراش رو ویندوز شناخت و بعضی رو با نرم افزار magic به روز کردم ولی چندتاش رو هر کاری میکنم نمی شه که این درایوراست:
fingerprint sensor
network controller
pci simple communication controller
unknow device
البته بانرم افزار magic دو مدل رو واسه دانلود میذاره که دانلود و نصب میکنم ولی باز همون رو واسه دانلود میذاره.
با برنامه driver cheker-driver cure هم این کارو کردم ولی هیچ کدوم این چهارتا رو آپدیت نکرد چیکار کنم؟
حتی بایوس رو هم آپئیت کردم ولی چیزی نشد.
از تو device manneger هم روی آپدیت با اینترنت کلیک می کنم درجا ارور میده که نمی تونه دانلود کنه.

سلام

بهترین جا برای دریافت درایورها سایت ساپورت شرکت مادر هست. برای دانلود درایورهای لپ تاپت به این ادرس برو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشین.

pooriya_hp
11-03-2011, 19:04
1. دانلود از سایت مربوطه
2. استفاده از نرم افزارهای چون: Driver Magician

3. موفق باشید

hadi_vazi
12-03-2011, 19:40
والا تو همین لینکی که دادید رفتم ولی نمی دونم کدوم رو برای مشکلم دانلود کنم البته وقتی قسمت finger print رو انتخاب میکنم اصلا هیچ فایلی رو برای دانلود نمیذاره به جز این چندتا دیگه هم هست خودتون تست کنید.

david48
19-03-2011, 09:38
دوست عزیز برو به این آدرس و نرم افزار Thikvantage System Update را داونلود کن .البته فایلی رو که exe هست رو باید داونلود کنی بعد که نصب کردی او ن خودش همه چیز رو مرتب میکنه.موفق باشی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]