مشاهده نسخه کامل
: اینتل i3 لیپ تاپ و عدم نصب ویندوز ایکس پی!
میگن ویندوز ایکس پی حتی ساتا ادیشن از رو آی 3 به بعد و خود آی سه نصب نمیشه!
من تست کردم نشد!
کسی تونسته اینکارو بکنه یا واقعیته؟
سلام
نصب میشه دوست عزیز.
موفق باشید :40:
خوب الان یه 4030 دل دستمونه! آخه نمیشه! حتی جدیدترین ایکس پی رو روش تست کردم! بگو 5 جور ویندوز ساتا ادیشن مختلف رو تست کردم! حتی ست آپ لپ تاپ رو نیز دستکاری کردم نشد آخه! شما تست کردید؟ رو چه سیستمی؟
خوب الان یه 4030 دل دستمونه! آخه نمیشه! حتی جدیدترین ایکس پی رو روش تست کردم! بگو 5 جور ویندوز ساتا ادیشن مختلف رو تست کردم! حتی ست آپ لپ تاپ رو نیز دستکاری کردم نشد آخه! شما تست کردید؟ رو چه سیستمی؟
سلام
خودم که نه یعنی موقعیتش پیش نیومده ولی چند تا از دوستان نصب کردند و مشکلی پیش نیومده بود.
چرا میگید نمیشه ؟ موقع نصب اتفاقی میفته ؟
موفق باشید :40:
Mohammad King
11-03-2011, 17:54
اینجا سوال کنید:
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خوب دوست عزیز امکان نصب ویندوز ایکس پی وجود دارد که برای این کار شما بایستی درایور شناسایی هارد سا تا را به ویندوز ایکس پی اضافه کنید.
ابتدا بایستی درایور را از سایت سازنده مین و اگر از لپ تاپ استفاده می کنید از سایت سازنده لپ تاپ دانلود کنید بعد توسط برنامه nlite درایور شناسایی هارد ساتا را به ویندوز ایکس پی اضافه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به این تاپیک ی سر بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خوب دوست عزیز امکان نصب ویندوز ایکس پی وجود دارد که برای این کار شما بایستی درایور شناسایی هارد سا تا را به ویندوز ایکس پی اضافه کنید.
ابتدا بایستی درایور را از سایت سازنده مین و اگر از لپ تاپ استفاده می کنید از سایت سازنده لپ تاپ دانلود کنید بعد توسط برنامه nlite درایور شناسایی هارد ساتا را به ویندوز ایکس پی اضافه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به این تاپیک ی سر بزن
ای بابا! این حرفا چیه!
ویندوز ساتا ادیشن هستش همه این کارا شده آماده نصب رو لپ تاپه و روهمه لپ تاپا کار می کنه! اینقدرام پیاده نیستیم!
شما فکر کنم مطلب رو دقیق دریافت نکردی! میگم ویندوز ایکس پی رو آی تری نصب نشده اونم رو لپ تاپ! خوب همه میدونن ویندوزهای معمولی رو لپ تاپ های داروساتایی نصب نمیشن! بحث یه چیز دیگس
دوست عزیز می دانم ویندوز ساتا ادیشن موجود هست ولی همان طور که خودت گفتی رو اکثر لپ تاپها کار می کنه , اما رو لپ تاپ ان 5010 که نوع آی 3 و آی 5 هست کار نمی کنه . ولی اگه درایور ساتا مخصوص ان 5010 را از سایت دل بگیری و به ویندوز اضافه کنی کار می کنه .
یکی از دوستانم این کار را کرده و جواب گرفته.
طریقه کار با ان لایت رو از کجا میتونم بگیرم؟
Dariushtanha
13-03-2011, 18:48
طریقه کار با ان لایت رو از کجا میتونم بگیرم؟
سلام دوست عزیز
از اینجا:11:
forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
سلام دوست عزیز
از اینجا:11:
forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
بعد دادن پست پیداش کردم ولی بدبختنه درایور ساتا مخصوص ان4030 رو تو سات دل برا ایکس پی یافت نکردم!
saeed774
14-03-2011, 12:02
شما اين ويندوز رو هم امتحان کن ، ويندوز خوب و در حد عالي اي هست و تمام آپديت ها و درايورهاي ساتا و ريد رو تا ماه فوريه سال 2011 شامل ميشه.
Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition February 2011
دارم این ویندوز رو متاسفانه ورژن قبلی اینم داشتم که بدجور دستکاری شده و اصلا ویندوز خوبی نیست روی دو سیستم PC نصبشون کردم متاسفانه بعضی قسمتهای ویندوز درستو ح سابی جواب نمیدن مثل قسمت شبکه یا بعد نصب IDM اصلا لود نمیشه! ایراد داره این ویندوز و سازگاری نداره
ehsan_pro
19-03-2011, 00:23
حتما بايد درايور ساتاي خود لپتاپ رو دانلود كني و به ويندوز اضافه كني.كاري به ويندوز هاي ساتا اديشن نداشته باش
من خودم روی ان 5010 ویندوز ایکس پی ریختم و فقط مشکلی که دارم اینه که درایورهای ایکس پی را ندارم و تو خود سایت دل هم برای ایکس پی درایوری وجود ندارد از کجا باید گیر بیاورم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.