مشاهده نسخه کامل
: فضای رایگان برای تمرین طراحی سایت
با سلام .
به فضای خیلی خیلی کم در حدود 20 یا 50 مگابایت نیاز داشتم که PHPNuke رو داخلش بریزم و یه مقدار باهاش کار کنم . ترافیک و پهنای باند هم که اصلا نیاز ندارم . اگر از اون دسته سایتهایی هم باشه که مثل وبلاگ یه subdomain بده که چه بهتر (username.site.com) . فقط می خوام محیط cpanel و .. رو بشناسم که بعدا خودم خواستم فضا خریداری کنم بتونم باهاش کار کنم .
ممنون می شم اگر راهنمایی کنین.
:11::11:
منم همچین مشکلی دارم کسی نیست جواب بده ؟؟
L u K e !
11-03-2011, 12:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکاناته خوبیو می ده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامکاناته خوبیو می ده
تایید میشه.
البته کنترل پنلش cPanel نیست .. ولی امکاناتش خوبه .. (+ free subdomian)
سلام
350 مگابایت فضا
Cpanel
با سلام . من خودم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو پیدا کردم . ولی مشکل اصلیم الان اینکه که هیچکدوم از اینا remote upload ندارن :41: . به نظرتون با برنامه ی خاصی می شه روی ftp ریموت کرد ؟؟ اگر اطلاعی در این زمینه دارین خواهشا توی تاپیک زیر اطلاع بدین . ممنون از راهنمایی های همتون.
MicrosoftH
08-04-2011, 20:46
گیگفا هم هست ولی فکر کنم مدتیه سرویس نمیده سری به سایتش بزنید
negineamiran
13-05-2011, 17:51
شما می توانید از لوکال هاست استفاده کنید
XAMPP یک نرم افزار رایگان که تمام امکانات رو فراهم می کنه.
این سایت چه قابلیتهایی داره
میتونید شرح بدید؟؟؟
Phoenix_17
02-07-2011, 23:37
این سایت نیست که.
یک نرم افزاره که روی pc نصب میشه و به شما اجازه می ده که روی کامپیوتر خودتون Apache و MySQL و چند تا چیز دیگه( که خودمم نمی دونم چی ان!) داشته باشین. اگه تو گوگل سرچ کنین حتما پیدا میکنین.
sezareta
02-02-2012, 20:28
نرم افزار های زیادی هستند مثل XAMPP یا WAMPSERVER تو گوگل سرچ کن آموزش نصب جوملا در لوکال هاست هم آموزش با XAMPP برات میاد هم آموزش با WAMP SERVER درسته که با جوملا کار نمیکنی اما بیشتر تو اینترنت آموزش نصب این نرم افزار ها برای جوملا اومده اما میتونی به راحتی از دیگر CMS ها هم استفاده کنی
چون شخص سوال كننده تاپيك درباره آشنايي با سي پنل و نحوه مديريت سايت روي اينترنت مشكل دارن من پيشنهاد ميكنم كه يه هزينه جزئي كنن و تقريبا نهايتا با 20 تومن ميتونيد يه فضاي مختصر يه دامنه آي آر بدون هيچ مشكل و محدوديت خاصي تجربه كنيد..
تقريبا تمامي هاستهاي رايگان ضعفهايي دارن... اگر هاست مناسب و قيمت مناسب خواستيد پ خ بديد تا معرفي كنيم..
اما يه جستجو هم كنيد برخي از هاستهاي ايراني هاست رايگان ميدن.. براي اينكه امكانات و تواناييهاشونو نشون بدن.. البته من دنبال اين قضيه نرفتم و سرچ كنيد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.