ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل mplayer و زیرنویس فارسی

Open-Source
10-03-2011, 13:24
سلام.
ما آخر نفهمیدیم برای اینکه این mplayer زیرنویس فارسی رو درست نشون بده باید چیکار کنیم؟!؟ :19:

آیا دوستان میدونند باید چه شرایطی رو برای نشون دادن زیرنویس فارسی توی mplayer فراهم کرد؟

در حالت عادی mplayer زیرنویس ها رو از چپ به راست نشون میداد که با اضافه کردن fribidi و کامپایل مجدد mplayer این مشکل حل شد. یعنی الان زیرنویس های فارسی به درستی از راست به چپ نشون داده میشه.

حالا مشکل اینه که حروف به هم چسبیده نیستند(مثلا: سلام : س ل ا م)، باید چه کار انجام بدیم تا حروف به هم بچسبند؟

DHT
05-05-2011, 16:00
این رو به انتهای فایل mplayer/config./~ اضافه کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Open-Source
10-05-2011, 23:43
تشکر.:10:

ولی جواب نداد.:13:
هر کاری میکنم درست نمیشه.

DHT
17-05-2011, 18:35
خب بعد از اینکه اون خطهای بالایی را به اون فایل که گفتم اضافه کردی این دستور را در اون مسیری بزنک که فایل srt وجود داره :

فقط به جای Filme Name اسم فیلم را بدون پسوند بنویس و به جای SubTitles file اسم فایل زیرنویس را بزار.
یه نکته دیگه اینکه قبلش از فایل زیرنویس یه backup بگیر.

یه چیز دیگه اینکه توی تنظیمات زیرنویس mplayer برو و اون قسمت unicode رو روی utf8 بزار.

موفق باشین

Open-Source
18-05-2011, 08:12
دوست عزیز...

من مشکلی با انکدینگ فایل هام ندارم.
من مشکلم اینه که فونت فارسی به هم نمیچسبه.
فقط هم توی این توزیع (یعنی Gentoo) این مشکل رو داشتم.

taia
18-05-2011, 10:33
دوست عزیز...

من مشکلی با انکدینگ فایل هام ندارم.
من مشکلم اینه که فونت فارسی به هم نمیچسبه.
فقط هم توی این توزیع (یعنی Gentoo) این مشکل رو داشتم.

به نظرم فونت های مختلف رو چک کنید، صلاح در استفاده از فونت های مایکروسافت است :46: برای دیدن لیست فونت های موجود در سیستم هم دستور fc-list رو اجرا کنید تا فونت ها رو مشاهده کنید و سپس از فونت های معروف زبان فارسی مانند tahoma و بعدش فونت های معروف ویندوز هم استفاده کنید، ببینید مشکل حل میشه یا نه.

و یک مورد دیگه، در دیگر برنامه های پخش هم این مشکل وجود داره؟ یعنی مشکل مختص mplayer هست و یا مشکل توزیعتون هست؟

Open-Source
18-05-2011, 11:25
به نظرم فونت های مختلف رو چک کنید، صلاح در استفاده از فونت های مایکروسافت است :46: برای دیدن لیست فونت های موجود در سیستم هم دستور fc-list رو اجرا کنید تا فونت ها رو مشاهده کنید و سپس از فونت های معروف زبان فارسی مانند tahoma و بعدش فونت های معروف ویندوز هم استفاده کنید، ببینید مشکل حل میشه یا نه.

و یک مورد دیگه، در دیگر برنامه های پخش هم این مشکل وجود داره؟ یعنی مشکل مختص mplayer هست و یا مشکل توزیعتون هست؟

مشکل از توزیع هستش.
VLC هم این مشکل رو داره.
فونت های متنوعی رو چک کردم ولی جواب نداده.:41:

taia
18-05-2011, 18:30
مشکل از توزیع هستش.
VLC هم این مشکل رو داره.
فونت های متنوعی رو چک کردم ولی جواب نداده.:41:

تا به حال همچین موردی گزارش نشده، و حتی تک و توک گزارشاتی هم که هست مربوط هستند به سالهای گذشته مثلا 2008 و عملا گزارش جدیدی نیست، تنها گزارش هم در سایت خود جنتو رو فکر کنم خود شما دادید که پاسخ هم داده نشده.

به هر جهت به نظرم اگر fribidi2 v رو نصب نکردید، اون رو نصب کنید، از لینک زیر دریافت کنید:

رشته ی md5sum ش هم:

647aee89079b056269ff0918dc1c6d28

شاید جواب بده، البته اگر الان از نسخه ی پایدار fribidi استفاده می کنید، اگر هم قبلا 2 رو نصب کردید، که شاید Lib های خود سیستمتون قدیمی هست!
خودم که جنتو ندارم، کسی از دوستان هم نداره که براتون چک کنم

Open-Source
01-06-2011, 16:28
از نسخه های بتای mplayer و fribidi استفاده کردم.

مشکل حل شد.