PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبیه سازی شکلات با 3.5 میلیون Polygon

Amin CG
10-03-2011, 12:11
سلام خدمت دوستان عزیز :40:
جدید ترین کاربنده را از حتما ببینید
رندر - کامپوزیت کار دوست خوبم محمد صدری

برای ساختنش از :
realflow - xsi - mentalray - fusion
استقاده شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود فقط 2 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق وموید باشید عزیزان:11:

hadi665
10-03-2011, 12:38
wow

حالا فیزیک کار یه طرف رندر و متریال که خیلی کارتو طبیعی کرده یه طرف
خیلی حال کردم

موفق باشی ;)

.:PAR3A:.
10-03-2011, 15:31
سلام...
عکسی که گذاشتید فوق العادس...
فقط اگه می شه یه جا دایرکت آپ کنین من حوصله هات فایلو ندارم :دی

3d-meysam
10-03-2011, 16:18
من واسه خودم مستقیم کردم هرکسی خواست از این لینک دانلود کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امین جان شکلاتش طبیعی بود ولی ریختنش زیاد جالب نبود ، مخصوصاً اون تیکه آخرش که تموم میشه.

Amin CG
11-03-2011, 10:55
سلام مرسی عزیز که فایل رو مستقیم کردی

11-03-2011, 11:51
سلام...
بسیار عالیه...
فقط راجع به ریختنش با میثم موافقم...
عین نوار های شکلاتی آب شده میافته پایین...
موفق باشین ;)

dusti55
11-03-2011, 12:29
از دید فانتزی/انگاره‌ای زیباست.
...

11-03-2011, 13:39
حذف شود ;)

Amin CG
11-03-2011, 15:40
مرسی عزیز اگر معادل فارسیشم وجود داشت
من باز همون واژهای انگلیسی شو به کار می بردم

موفق باشی

N O V A L I S
11-03-2011, 16:37
جالب شده، ولی نه به خوبی خیلی از کارهای قبلیت.. اگر کمیmotion blur هم داشت شاید بهتر می شد..
:11:

نقل قول دوست عزیزمون dusti55 به دلیل سوءتفاهمی که پیش اومده بود حذف شد.

من بر خلاف خیلی ها با معادل سازی واژه های بیگانه خیلی موافقم و این نظر رو ندارم که این کار تاثیری در حفظ زبان پارسی مون نداره.. حتما نباید اعراب خلیج فارس رو با اسم نامتعارفی صدا کنند تا رگ وطن پرستیمون باد کنه! بخش بزرگی از مشکل خود ما هستیم.. لااقل اگر نمی تونیم چیزی به این زبان اضافه کنیم این یادگار عزیز رو که امثال فردوسی بزرگ عمر خودشون رو براش گذاشتن حفظ کنیم.. اما این کار واقعا یه عزم ملی و یه برنامه ی حساب شده رو می طلبه.. نمی دونم تو همین چند خطی که صحبت کردم چند تا وازه ی غیر ایرنی بود ولی شخصا برای کسانی که این رویه رو دنبال می کنند احترام قایل ام و یقین دارم کسی که تا این حد نگران زبان کشور خودشه در سایر امور هم سعی می کنه مسئولانه عمل کنه و نگرانی ای غیر از خودش داره! اما در مورد معادل سازی واژه ها در بحث های تخصصی قضیه خیلی تخصصی تر میشه و فکر می کنم این معادل سازی شاید غیر ممکن باشه (تاکید می کنم شاید!) (تصور کنید به جای برنامه mental ray بگیم : پرتوی ذهنی! یا به جای برنامه ی rhino 64 بیت بگیم کرگدن 64 بیتی!) ولی کمترین کاری که از دست ما بر میاد اینه که این واژه ها رو به صورت زبان اصلی و نه فینگلیش بنویسیم که دوستمون هم اینجا همین کارو کردن و از زبان اصلی استفاده کردن. متاسفانه این مشکل ماست که هنوز موفق نشدیم نرم افزارهای قدرتمندی مثل این ها که نام برده شد بسازیم تا مثلا از زبان یه فرد آمریکائی تلفظ پارسی نام یه برنامه ی وطنی رو بشنویم و لذت ببریم و به خودمون افتخار کنیم!
امیدوارم در این مورد روزی به نتیجه ی خوبی برسیم که با استقبال هر ایرانی ای روبرو بشه.. موفق باشید. :11:

keyvan20000
12-03-2011, 00:36
امین جان بسیار زیبا شده نورپردازیش یه پله بالاتر از فوقالعادش موفق باشی بهت تبریک می گم

dusti55
12-03-2011, 08:05
از دید فانتزی/انگاره‌ای زیباست.
...

به احترام انتقاد سازنده و همه دوستانی که موافق من هستند و یا احتمالاً مخالف، بخش ناچیز انتقادی نظرم را حذف کردم و تنها به سپاس و ستایش از کار فنی-هنری دوستان بسنده می‌کنم! منِ سرپاتقصیر همین جوری اشتباه ازم می‌ریزد... ولی چه کنم شور و دغدغه دوستاری-پاسداری زبان مادری گاهی مرا دچار اشتباه املایی/انشایی/انتقادی می‌کند! و بداهه-آنلاین‌نویسی هم افزون بر علت!
پس از تجربه و بازخورد ناخوشایند در آغاز گفتمان درست‌نویسی و... که در برابر برخی دوستان کاربر پی۳۰ورد داشتم تصمیم گرفتم هرگز مستقیم از کسی در این تالار و انجمن‌های گفت‌وگو انتقاد نکنم...
ضمن پوزش از همه دوستان کاربر، بخش‌های انتقادی مربوط به اشتباهِ کاربردی و نه معنایی من را در این گفتمان دوستان پاک فرمایند... چرا که کار من با تمام ضعف‌ها و انتقادبرانگیزیش بزرگ‌تر و مهم‌تر از این است که با چنین بحث‌های خارج از موضوع، لوس شود!

Amin CG
12-03-2011, 09:19
جالب شده، ولی نه به خوبی خیلی از کارهای قبلیت.. اگر کمیmotion blur هم داشت شاید بهتر می شد..

:11:

چرا عزیز موشن بلور هم داشت منتها تقریبا کل جزییات رو از بین برد برای همین توی کامپوزیت ورش داشتیم

:40: