PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جشنواره نوروز 90 ایرانسل

bia2entezar
09-03-2011, 23:53
جشنواره نوروز 90 ایرانسل
20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90
به همراه خدمات و طرح های تمدید شده جشنواره زمستان 89 ایرانسل

20 پیام کوتاه رایگان به ازای ارسال 80 پیام کوتاه!
فهرست طلایی ویژه نوروز: 25 %تخفیف مکالمه با 5 شماره ایرانسلی!
ساعات خوش GPRS : هر کیلو بایت ۱ ریال!
بسته های افزایشی GPRS نوروزی ایرانسل!
کانون های نوروزی ایرانسل!
%50 تخفیف تمام آهنگ های پیشواز!
یک آهنگ پیشواز رایگان به ازای 50 دقیقه برقراری تماس از خارج شبکه با شما!
یک محصول رایگان ویترین به ازای ارسال 10 پیام کوتاه داخل شبکه!

ایرانسل در نظر دارد به مناسبت فرارسیدن سال نو شمسی، طرح های متنوع تشویقی و تخفیفی ویژه نوروز 1390 را در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 به مشترکین خود عرضه کند.
همچنین به دلیل استقبال شما مشترکین گرامی، برخی از خدمات و طرح های تشویقی و تخفیفی جشنواره زمستان ایرانسل، تا 20 فروردین 90 تمدید شده است.

پیام کوتاه رایگان به ازای ارسال 80 پیام کوتاه
در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 که میزان ارسال پیام کوتاه به دلیل آغاز سالنو بیش از اوقات معمول بوده و هریک از شما مشترکین دائمی یا اعتباری ایرانسل نیز مایل به ارسال پیام های تبریک سال نو به اقوام و دوستان تان هستید، این امکان در اختیار شماقرار داده م یشود تا با ارسال 80 پیام کوتاه، امکان ارسال 20 پیام کوتاه داخل شبکه رایگانرا نیز داشته باشید.
توجه:
•مهلت استفاده از پیام های کوتاه رایگان داخل شبکه فقط 30 روز است.
•تفاوتی در نوع 80 پیام کوتاه ارسالی شما وجود ندارد و این پیام ها می تواند داخل شبکه، خارج شبکه، فارسی و یا انگلیسی باشد.

بسته های افزایشی GPRS نوروزی ایرانسل!
در جشنواره نوروز 90 ایرانسل، شما مشترکین دائمی و اعتباری می توانید از بسته های
ویژه سرویس اینترنت همراه GPRS استفاده کنید.

1 روزه 10,000 ریال 200 مگابایت
اعتباری # 1* 1* 7* 3* 140 *
دائمی # 1* 2* 7* 3* 130 *

7 روزه 40,000 ریال 800 مگابایت
اعتباری # 2* 1* 7* 3* 140 *
دائمی # 2* 2* 7* 3* 130 *

30 روزه 100,000 ریال 5/ 2 گیگابایت
اعتباری # 3* 1* 7* 3* 140 *
دائمی # 3* 2* 7* 3* 130 *

توجه:
«• بسته های GPRS ایرانسل » دارای تاریخ انقضا و میزان مصرف معین بوده و شما تا همان تاریخ و تا سقف همان میزان مصرف تعیین شده در بسته ها می توانید از اعتبار موجود در آنها برخوردار شوید.
•در هر روز برای هر مشترک دائمی یا اعتباری، فقط یک بار فرصت سفارش «بسته افزایشی GPRS ایرانسل » وجود دارد.

قابلیت تمدید «بسته خدمات GPRS ایرانسل ...»
در صورتی که هر یک از مشترکین، قبل از اتمام دوره انقضای بسته افزایشی خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهند، باقی مانده اعتبار دوره قبل )کیلوبایت های باقیمانده( را می توانند در دوره جدید مصرف کنند.
حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های GPRS با توجه به قابلیت تمدید آن، 90 روز است.

نحوه اطلاع از حساب:
شما همچنین می توانید برای اطلاع از حساب «بسته های »GPRS ، کد های دستوری زیر
را از خط خود شماره گیری کنید:

دائمی # 1* 3* 7* 3* 130 *
اعتباری # 1* 3* 7* 3* 140 *

فهرست طلایی ویژه نوروز: 25 %تخفیف مکالمه داخل شبکه برای 1 تا 5 شماره! )ویژه مشترکین اعتباری(
در جشنواره نوروز 90 ، تمامی شما مشترکین اعتباری ایرانسل می توانید در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 ، یک تا پنج شماره ایرانسل را به دلخواه انتخاب کنید تا، هزینه تمامی مکالمه ها با این شماره های ثبت شده، با 25 درصد تخفیف محاسبه شود! برای برخورداری از این تخفیف، لازم است در ابتدا سیم کارت اعتباری خود را حداقل به مبلغ 4000 ریال شارژ کرده و پس از دریافت یک پیام کوتاه از سوی ایرانسل، با شماره گیری کد دستوری #شماره مورد نظر * 1* 4* 3* 140 * جهت انتخاب شماره دلخواه خود اقدام کنید. پیام کوتاه مبنی بر موفقیت آمیز بودن انجام فرآیند، ظرف 48 ساعت برای شما ارسال خواهد شد.
در این طرح، می توانید برای ثبت، حذف و یا مشاهده شماره منتخب خود، از کدهای دستوری USSD( ( موجود در جدول زیر استفاده کنید. برای ثبت و یا حذف نمودن، شماره را به صورت »093xxxxxxxx« وارد کنید.

نحوه ثبت نام ثبت شماره # شماره مورد نظر * 1* 4* 3* 140 *
حذف شماره #شماره مورد نظر * 2* 4* 3* 140 *
مشاهده فهرست # 3* 4* 3* 140 *

توجه:
•به ازای ثبت هر شماره می بایست حداقل 4000 ریال اعتبار در حساب خود داشته باشید.
•برخورداری از تخفیف 25 % تنها در دوره برگزاری جشنواره نوروز 90 امکا نپذیر خواهدبود. پس از پایان جشنواره نوروز، میزان تخفیف به 10 ٪ کاهش خواهد یافت.
•تنها شماره های ایرانسل را می توانید در این فهرست وارد نمایید.
•اگر پیش از این، برای استفاده از این سرویس تقاضا داده بودید نیز مشمول تخفیف ذکر شده خواهید بود.

تعرفه های طرح:
ثبت شماره هر شماره 4,000 ریال )با احتساب 3% مالیات بر ارزش افزوده(
حذف شماره رایگان
مشاهده فهرست رایگان

ساعات خوش GPRS : هر کیلو بایت، تنها ۱ریال !
در جشنواره نوروز ایرانسل، بهای سرویس GPRS ، شنبه تا چهارشنبه از 11 شب الی 6 صبح و در تمامی ساعات پنجشنبه ها و جمعه ها، برای تمامی مشترکین ایرانسل تنها 1 ریال برای هر کیلو بایت خواهد بود!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کانون های نوروزی ایرانسل!
ایرانسل در ادامه ارائه طرح های تخفیفی و تشویقی جدید خود، فرصت عضویت در کانون های نوروزی را در اختیار شما قرار داده است.
شما مشترکین ایرانسل می توانید با عضویت در هریک از کانون های نوروزی ایرانسل )جدول زیر(، در ارسال پیا مکوتاه با دیگر اعضای آن کانون از ١٠% تخفیف برخوردار شوید.

نام کانون کد دستوری جهت عضویت
ساری # 42 * 2* 6* 7* 140 *
رشت # 43 * 2* 6* 7* 140 *
مشهد # 44 * 2* 6* 7* 140 *
اصفهان # 45 * 2* 6* 7* 140 *
سرعین اردبیل # 46 * 2* 6* 7* 140 *
آستارا # 47 * 2* 6* 7* 140 *
شیراز # 48 * 2* 6* 7* 140 *
کیش # 49 * 2* 6* 7* 140 *
تبریز # 50 * 2* 6* 7* 140 *
بندرعباس # 51 * 2* 6* 7* 140 *

نحوه انصراف و دریافت فهرست کانون های نوروزی ایرانسل:
به منظور انصراف از عضویت در یک کانون و یا دریافت فهرست کانو نهای ایرانسل، کدهای دستوری زیر را چپ به راست، از خط ایرانسل خود شمار ه گیری نمایید:

عملیات کد دستوری
انصراف #کد کانون مورد نظر* 3* 6* 7* 140 *
فهرست # 1* 6* 7* 140 *

توجه:
• هزینه عضویت در هر کانون 5٠٠٠ ریال است که پس از عضویت، از اعتبار حساب شما کسر م یگردد.
• مدت عضویت و مهلت استفاده از خدمات هر کانون ٣٠ روز است.
• با توجه بها ینکه ظرفیت هر کانون هواداری محدود و حداکثرا عضای هر کانون 100 هزار نفرا ست، توصیه می شود هرچه سریعتر پیشا ز تکمیل ظرفیت کانون دلخواه، نسبت به عضویتا قدام نمایید.
در نوروز امسال ایرانسل به شما امکان م یدهد، تنها با ارسال کلمه »GARDESH«
به شماره 8282 از طریق پیام کوتاه، از اطلاعات مناطق گردشگری، هتل ها، سایر
اقامتگاه ها وبیمارستان ها آگاه شوید

50% تخفیف تمام آهنگ های پیشواز!
هریک از شما مشترکین عزیز م یتوانید در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 ، آهن گهای پیشواز ایرانسل را با 50 % تخفیف، به مبلغ 2500 ریال دریافت نمایید. فعال سازی آهنگ پیشواز
•برای فعال کردن آهنگ پیشواز خود، ابتدا یک پیا مکوتاه بدون متن به شماره 7575 بفرستید و یا به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وارد شوید.
•با 777 تماس بگیرید، بشنوید و آهنگی را که از آن خوشتان آمد انتخاب کنید!
•برای آگاهی بیشتر درباره «آهنگ پیشواز » کد دستوری # 777 * راشماره گیری کرده، سپس YES/OK( ( رافشار دهید.
توجه: مهلت استفاده از آهنگ پیشواز با 50 % تخفیف، 30 روز است.

یک محصول رایگان ویترین به ازای ارسال 10 پیام کوتاه!
در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 ، در صورتی که 10 پیام کوتاه ارسال کنید، می توانید از یکی از محصولات متنوع و جذاب ویترین ایرانسل به صورت رایگان برخوردار شوید.
•با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پس از ورود به پورتال ویترین، م یتوانید در قسمت ایرانسل من هدایای پیشنهادی، محصول رایگان ویترین را انتخاب و دریافت نمایید.
•مهلت استفاده از محصول رایگان ویترین ایرانسل، 30 روز است.
•دریافت محصول رایگان از ویترین به ازای ارسال 10 پیام کوتاه تنها یک بار و در ایام نوروز امکا نپذیر است.

یک آهنگ پیشواز رایگان به ازای دریافت 50 دقیقه تماس خارج از شبکه!
در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 ، در صورتی که تماس گیرندگان با شما، مجموعاً به میزان 50 دقیقه از خطوطی به غیر از شبکه ایرانسل با شما تماس برقرار کنند، ایرانسل یک آهنگ پیشواز رایگان 30 روزه به شما هدیه خواهد داد.
توجه: آهنگ پیشواز اهدایی را ایرانسل انتخاب خواهد نمود و شما در صورت تمایل می توانید آن را تعویض نمایید.
برای آگاهی از شیو هی تعویض، کد # 777 * را شمار هگیری کنید.

اخلاق و منش انسانی نقل محتوای توليد شده توسط اين سايت را مشروط
به درج منبع با عنوان کامل"انجمن تخصصی ایرانسل"و Forum.MTNclub.ir آزاد ميداند.

meshkiposh2200
10-03-2011, 00:10
بازهم بسته های جی پی ار اسش محدوددیت داره :41:دوباره باید ار بسته های همره اول استفاده کنیم

iCe m@n
10-03-2011, 01:56
بازهم بسته های جی پی ار اسش محدوددیت داره :41:دوباره باید ار بسته های همره اول استفاده کنیم

من با اینکه gprs ایرانسل محدودیت داره ولی به همراه اول ترجیح میدم چون اصلا همراه اول سرعت خوبی نداره ولی ایرانسل سرعتش در حد ADSL 128 هست :46:
من که خیلی از ایرانسل راضی هستم تا همراه اول

baren
10-03-2011, 09:42
اینکه قبلا هم بوده
gprs هاش منظورمه

meshkiposh2200
10-03-2011, 15:41
من با اینکه gprs ایرانسل محدودیت داره ولی به همراه اول ترجیح میدم چون اصلا همراه اول سرعت خوبی نداره ولی ایرانسل سرعتش در حد ADSL 128 هست :46:
من که خیلی از ایرانسل راضی هستم تا همراه اول

منم از همه چیه ایرانسل راضیم 935 هستم و سیم اصلیم ایرانسله ولی واسه 2.5 گیگ 10 تومان یه کمی زیاده

smallfrank
10-03-2011, 16:18
خوب اینجوری خرید ADSL 128 به صرفه تره
من سه ماه نامحدود گرفتم ماهی 10 تومن.

iCe m@n
10-03-2011, 17:48

بله ADSL هم بهتر هست هم به صرفه تر ولی برای من که به منطقه ما ADSL تعلق نمی گیره بهترین گزینه همین هست در حال حاضر

hasanoooooooo
10-03-2011, 17:49
خاک تو سرش حتی تو عید هم حال نداد. یه پیام دارم براش. ایرانسل کاسه کوزتو جمع کن و به تالیا بپیوند. دزد کثیف.

bia2entezar
10-03-2011, 17:52
اینکه قبلا هم بوده
gprs هاش منظورمه

همچنین به دلیل استقبال شما مشترکین گرامی، برخی از خدمات و طرح های تشویقی و تخفیفی جشنواره زمستان ایرانسل، تا 20 فروردین 90 تمدید شده است.

..............

italia88
10-03-2011, 19:59
ایرانسل با این طرحهای متنوع!! نوروزی و تخفیفات طلاییش!!! یه وقت ورشکست نشه؟!!

hasanoooooooo
10-03-2011, 20:30
..............

داداش نمیدونم شما توی ایرانسل دست اندر کاری چیزی هستی یا نه....
اگه هستی که من فکر میکنم باشی... بمن یچیزی رو بگو.... اون ایرانسلی که دم از مشتری مداری میزد کجاست؟

اینجاست؟
ساعات خوش GPRS : هر کیلو بایت ۱ ریال!

یا اینجا؟
یک آهنگ پیشواز رایگان به ازای 50 دقیقه برقراری تماس از خارج شبکه با شما!

یا؟

خودشونو مسخره کردن. نام mtn رو هم به لجن کشیدن. متعسفانه همه تو ایران فکر خودشون هستن. یعنی یه اهنگ 3 مگی پای یه بدبختی 300 تومن در میاد؟ که تازه اگه بدبخت از خوابش بزنه و با اون سرعت لجن شبها بتونه نایل به دانلود بشه. روزها هم که 5 ریال بابت 1 کیلوبایت.

طرح هاشونم که ماشا الله مشخصه خیلی روش وقت گذاشتن! تا بلکه خدایی نکرده 1 قرون به مشتری حال بدن!

دوستان بخودتون برگردید. حمایت کردن بیشتر از این از این اپراتور = موافق کردن با بدبخت کردن مردم. حمایت نکنید.

در رابطه با پست پایینی....

ولی به عقیده من ایرانسل جدا از طرخهاش و برای ارتباط خیلی از همراه اول بهتره.یه مدته همراه اول افتضاح شده

اینو قبول دارم. اما ایرانسل پیشرفتی نکرده . اون همراه اول پسرفتش زیاد بوده!

احیانا اگه با برنامه کیفیت سیگنال دکلهای ایرانسل و همراه اول رو مقایسه کنی میفهمی چی میگم..... کیفیت صدای همراه اول خیلی بهتره...

Puneh.A
10-03-2011, 20:33
ولی به عقیده من ایرانسل جدا از طرخهاش و برای ارتباط خیلی از همراه اول بهتره.یه مدته همراه اول افتضاح شده

shazdeh23
10-03-2011, 23:33
من قبلا از طرفدارای همراه اول بودم؛ خودم خط داثم داشتم. اما انقدر این اپراتور موقع SMS دادن منو اذیت کرد که نگو. هر یک شب در میان مشکل SMS دادن به خطوط اعتباری همراه اول رو داشتم.
آخرش رفتم ایرانسل خریدم خودمو راحت کردم و تا حالا یک شب هم نشده قطع بشه.
من تعصب بیجا ندارم اما همراه اول واقعا داره مقرضانه با مشتری برخورد میکنه

nikaien
11-03-2011, 01:13
من كه خط همراه اولم رو 750 هزار تومن فروختم و تو فكر اينم كه كدوم آدمي حاظره اين همه پ

italia88
11-03-2011, 10:43
میگن یکی از دلایلی که ایرانسل طرحهای نامحدود ‏GPRS‏ رو برداشت بخاطر فروش کم وایمکسش بوده، چون شمابا ده تومن یه ماه با سرعت 30 هرچی میخاستی می گرفتی دلیلی نداشت پول بدی برای وایمکس، مگر یه عده خاص!

italia88
11-03-2011, 11:31
میگن یکی از دلایلی که ایرانسل طرحهای نامحدود ‏GPRS‏ رو برداشت بخاطر فروش کم وایمکسش بوده، چون شمابا ده تومن یه ماه با سرعت 30 هرچی میخاستی می گرفتی دلیلی نداشت پول بدی برای وایمکس، مگر یه عده خاص!

به نظرم توی این دزد بازار طرفداری از هر کدوم از این اپراتورها زیاد جالب نیس! چون جفتشون اون خدماتی که باید بدن رو نمیدن! ‏‎

hermione
11-03-2011, 11:39
منم دیگه از sms های همراه اول خسته شدم یعنی دیوانه شدم
ولی ایرانسلم به قول دوستمون آبروی mtn برده با این طرح هاشون من که داخل طرحاشون چیزی به نام تشویق نمیبینم همش سود واسه ایرانسله یاد اون زمونا به خیر با sms , gprs رایگان 5شنبه جمعه ها همرو معتاد کرد حالا دیگه اون روی خودشو نشون داد هرچند که حدس زدنش اون موقع سخت نبود !!
مطمئناَ وضع بدترم میشه همین طرح های محدود gprs( که قبلاَ نا محدود بود !!!) حجمشو کم می کنن و قیمتاشم بالاتر میبرن

Majid-6120
11-03-2011, 11:44

سلام

نه خیر عزیز !

دلیل اصلیش بی جنبه بودن ما مردم پرتوقعه ! بسته نامحدود گذاشته واسه موبایل ؛ شبا مردم می نشستن فیلم باهاش دانلود میکردن ! و با این لطفشون سرعت رو به صفر میرسوندن !

الان که بسته های نامحدود رو برداشتن دیدین سرعت چه بالا رفته ؟

اینترنت موبایل ماله موبایله ! منم بودم همین کار رو میکردم !

ایرانسل هر چیز بدی داشته باشه ، خوبیه بزرگش اینه که سیاست هاش و برنامه هاش ایرانی نیست و کاملا اروپاییه !

حالا باز فحش بدیم ایرانسل چرا بسته های نامحدود رو برداشت !

در ضمن فکر نمیکنم اگه اپراتوری به اسم ایرانسل نبود ، همراه اول اصلا GPRS رو راه مینداخت !

خوش باشید :40:

lazy
11-03-2011, 12:06

والا من كه چيزي نديدم!:19:

hermione
11-03-2011, 12:13
سلام

نه خیر عزیز !

دلیل اصلیش بی جنبه بودن ما مردم پرتوقعه ! بسته نامحدود گذاشته واسه موبایل ؛ شبا مردم می نشستن فیلم باهاش دانلود میکردن ! و با این لطفشون سرعت رو به صفر میرسوندن !

ایرانسل هر چیز بدی داشته باشه ، خوبیه بزرگش اینه که سیاست هاش و برنامه هاش ایرانی نیست و کاملا اروپاییه !

در ضمن فکر نمیکنم اگه اپراتوری به اسم ایرانسل نبود ، همراه اول اصلا GPRS رو راه مینداخت !

دوست عزیز مثل اینکه شما با مفهوم نامحدود یکم درگیریا وقتی داره سرویس میده میگه "دانلود نامحـــدود" پس باید پتانسیلشو توی شبکشون داشته باشن ،،، اون مشترک سرویسو برای این گرفته که نامحدود استفاده کنه و هیچکس حق نداره بهش بگه تو که نامحدود گرفتی باید محدود استفاده کنه ( اگه من اشتباه میگم شما بگید)
اگه می خواست محدود استفاده کنه 10 تومن هم نمی داد عزیز .
دوم اینکه سیاست هاش کاملاَ ایرانیه از نوع کلاهبرداریا معلومه

Majid-6120
11-03-2011, 13:50
دوست عزیز مثل اینکه شما با مفهوم نامحدود یکم درگیریا وقتی داره سرویس میده میگه "دانلود نامحـــدود" پس باید پتانسیلشو توی شبکشون داشته باشن ،،، اون مشترک سرویسو برای این گرفته که نامحدود استفاده کنه و هیچکس حق نداره بهش بگه تو که نامحدود گرفتی باید محدود استفاده کنه ( اگه من اشتباه میگم شما بگید)

نه خیر عزیزم درگیر از خودتونه !

دانلود نامحدود یعنی اینکه محدودیتی نداری که دانلود کنی ! ولی دانلود محدود یعنی بیشتر از فلان قدر نمیتونی دانلود کنی !

اینترنت موبایل یعنی : یه ایمیل چک کن، چت کن ، وضعیت آب و هوا ، دانلود برنامه و بازی گوشی ،مسیر یابی و نقشه و GPS ، پرداخت آنلاین با موبایل ؛ که تمام ین کار هارو میشه با حتی 100 مگ در روز هم انجام داد ، چه برسه به 200 مگ !

دانلود فیلم 1 گیگابایتی با اینترنت موبایل از طریق کامپیوتر به نظرت یکم مسخره نیست ؟ این حق مردم نیست ! این ضایع کردن حق دیگرانه !

در ضمن اون کسی که خدمات رو ارائه میده به حقوق مردم احترام میذاره ولی این مردمن که به حقوق سرویس دهنده احترام نمیذارن !

الان تویه یه کشوری مثه انگلیس سرعت نت موبایل 512 کیلوبایت بر ثانیه هم هست ! ولی مردمش باش فیلم دانلود میکنن ؟ حالا ببین کی سیاست و فکرش ایرانیه !

ولی وقتی بسته محدود قرار داده بشه سوء استفاده ها از بین میره!

به نظر من همیشه کیفیت مهم تر از کمیته !

والا من كه چيزي نديدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من و امثال من به خوبی دیدن !

من سرعت دانلودم اون موقع که نامحدود بود 10 کیلوبایت بر ثانیه بود ! ولی الان تا 30 هم راحت میره !

در آخر ...

ایرانسل خیلی جلوتر از بقیه تکنولوژیهای ایرانه ! بذارین اپراتور سوم با قیمت های تاریخی بیاد اونوقت به حرفم میرسین !

italia88
11-03-2011, 18:08
اون زمانیکه نامحدود بود سرعت من بیشتر و قطع شدنش هم خیلی کم بود ولی الان ثبات نداره!

راستی تو انگلیس با اون سرعت بالا( 8 مگ )کسی گمون نکنم با سرعت 512 موبایل خودشو علاف کنه!

arashlolos
11-03-2011, 19:17
سرعت دانلودت چنده؟حداقل و حداکثر؟شب ها چی؟
چون نامحدودو کم میکنن که!

Puneh.A
11-03-2011, 19:27
ما نباید توقع داشته باشیم مشکل اینترنتمون روز اپراتورها حل کنن تو کشورهای خارجی استفاده از اینترنت به عنوان یه قانون حق مسلم مردم اون کشور شده ولی اینجا چی؟
ما از دسترسی به سایتها هم محدود شدیم
مشکل سرعتمون رو باید جای دیگه پی گیر بشیم
خدمات ایرانسل از همراه اول خیلی بهتره ؛ مشکل ما اینه که فقط به فکر منافع خودمون هستیم
همه کارهای همراه اول تقلید از ایرانسله ؛ البته این صحبت من به معنای تأیید مطلق ایرانسل نیست

Pessimist
11-03-2011, 19:37
تا کی میتونیم از این بسته های gprs استفاده کنیم؟
آخه میگن فقط واسه جشنواره تابستانی هست.

arashlolos
11-03-2011, 19:54
من قبلا از طرفدارای همراه اول بودم؛ خودم خط داثم داشتم. اما انقدر این اپراتور موقع SMS دادن منو اذیت کرد که نگو. هر یک شب در میان مشکل SMS دادن به خطوط اعتباری همراه اول رو داشتم.
آخرش رفتم ایرانسل خریدم خودمو راحت کردم و تا حالا یک شب هم نشده قطع بشه.
من تعصب بیجا ندارم اما همراه اول واقعا داره مقرضانه با مشتری برخورد میکنه
فکر کنم دلیلش این باشه که همراه اول از همون ابتدا فقط امکان مکالمه داشت نه اس ام اس .بعدا sms رو راه اندازی کرد.اما ایرانسل غیر از اونا اینترنتو ... داشت(از پایه)

دقیقا همینطوره البته دلیل های دیگه هم میتونه داشته باشه

به نظرم توی این دزد بازار طرفداری از هر کدوم از این اپراتورها زیاد جالب نیس! چون جفتشون اون خدماتی که باید بدن رو نمیدن! ‏‎

مجبوریم عزیز میفهمی مجبوریم مجبوووووووووور

منم دیگه از sms های همراه اول خسته شدم یعنی دیوانه شدم
ولی ایرانسلم به قول دوستمون آبروی mtn برده با این طرح هاشون من که داخل طرحاشون چیزی به نام تشویق نمیبینم همش سود واسه ایرانسله یاد اون زمونا به خیر با sms , gprs رایگان 5شنبه جمعه ها همرو معتاد کرد حالا دیگه اون روی خودشو نشون داد هرچند که حدس زدنش اون موقع سخت نبود !!
مطمئناَ وضع بدترم میشه همین طرح های محدود gprs( که قبلاَ نا محدود بود !!!) حجمشو کم می کنن و قیمتاشم بالاتر میبرن
ام تی انم به نظر مثل همین بچش ایرانسل باشه!همه چی بحث یک کلمست فقط پول(سود بیشتر)

سلام

نه خیر عزیز !

اولن من سرعتم تو طرح 10 گیگ 30بود ولی الان به 20 به زور میرسه البته گاهی به 28 میرسه
آره ایرانسل نبود همراه اول کاراشو کپی پیست نمیکرد
بعدش اینکه وقتی میگه نامحدود یعنی نامحدود تموم شدو رفت
در ضمن این فیلما مستندها و ... رو تو نت گذاشتن واسه دانلود دیگه نزاشتن که لینکشو فقط نگاه کنیم خوب اگه با ایرانسل دانلود نکنم پس شما بگید با چی دانلود کنیم؟؟؟هزینه اویه adsl هم نداریم اصلا adsl که ثابته من همیشه در حال حرکتم خونه ماشین دانشگاه و...

سیاستاش هم ایرانیه هم اروپاییه. راحتتر سیاستاش فقط پولیه.البته کلاهبرداریرو خوب گفتین.یعنی برای سود بیشتر کلاه برداری هم میکنه

نه خیر عزیزم درگیر از خودتونه !

دانلود نامحدود یعنی اینکه محدودیتی نداری که دانلود کنی ! ولی دانلود محدود یعنی بیشتر از فلان قدر نمیتونی دانلود کنی !
اینترنت موبایل یعنی : یه ایمیل چک کن، چت کن ، وضعیت آب و هوا ، دانلود برنامه و بازی گوشی ،مسیر یابی و نقشه و GPS ، پرداخت آنلاین با موبایل ؛ که تمام ین کار هارو میشه با حتی 100 مگ در روز هم انجام داد ، چه برسه به 200 مگ !
دانلود فیلم 1 گیگابایتی با اینترنت موبایل از طریق کامپیوتر به نظرت یکم مسخره نیست ؟ این حق مردم نیست ! این ضایع کردن حق دیگرانه !
در ضمن اون کسی که خدمات رو ارائه میده به حقوق مردم احترام میذاره ولی این مردمن که به حقوق سرویس دهنده احترام نمیذارن !
الان تویه یه کشوری مثه انگلیس سرعت نت موبایل 512 کیلوبایت بر ثانیه هم هست ! ولی مردمش باش فیلم دانلود میکنن ؟ حالا ببین کی سیاست و فکرش ایرانیه !
ولی وقتی بسته محدود قرار داده بشه سوء استفاده ها از بین میره!
به نظر من همیشه کیفیت مهم تر از کمیته !
ولی من و امثال من به خوبی دیدن !
من سرعت دانلودم اون موقع که نامحدود بود 10 کیلوبایت بر ثانیه بود ! ولی الان تا 30 هم راحت میره !
در آخر ...
ایرانسل خیلی جلوتر از بقیه تکنولوژیهای ایرانه ! بذارین اپراتور سوم با قیمت های تاریخی بیاد اونوقت به حرفم میرسین !
نخیر اونی که داره خدمات رو ارایه میده به حقوق مردم احترام نمیزاره این چیزای تبلیغی رو بزارین کنار
اونی که داره خدمات میده بخاطر اون تعهدی هستش که ابتدا امضا کرده و باید ارایه بده و به خاطر پووووووول ارایه میده و بس!اصلا به خاطر پول اومده موجودیتش به خاطر پوله نه کمک به خلق و احترام به اونا
اگه میخواستن احترام بزارن اینقد مارو مسخره گیر نمیاوردن که 50 درصد تخفیف آهنگ پیشواز انگار چی هست آهنگ پیشواز یا اس نمیداد اگه 291255 ریال شارژ کنی 15000 ریال جایزه میگیری!!!اونم اعتبار داخل شبکه
یا مثلا همراه اول مینویسه (فعال کردن سرویس نمایشگر رایگان یا فعال سازی سرویس پیام کوتاه رایگاه)وای خدا مارو نجات بده از دست اینا
آخه چقد به احترامی به مشترکین
مردم تو انگلیس فیلمو چرا باید با موبایل دانلود کنن مگه بیکارن میرن خونه 3 سوت دانلود میکنن دیگه
تازه با موبایل فیلم آنلاین میبینن دانلودم میکنن خیالت جمع

اون زمانیکه نامحدود بود سرعت من بیشتر و قطع شدنش هم خیلی کم بود ولی الان ثبات نداره!

راستی تو انگلیس با اون سرعت بالا( 8 مگ )کسی گمون نکنم با سرعت 512 موبایل خودشو علاف کنه!
دقیقا

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

داداش الان زمستونه ها
اونجا الان تابستونه؟؟!!!

نگران نباش فقط منتظر باشین تا خرداد ماه ببینید اپراتور سوم چه رقابتی رو ایجاد میکنه(البته خودشو نمیگم اون رقابتی که بین سه تا اپراتور پیش میادو میگم)

italia88
11-03-2011, 20:02

در ضمن این دلیل موثقه! چون بچه های بالا گفتن!‏‎

italia88
11-03-2011, 20:08

خدا بگم این ایرانسلو چی کارش کنه اینقد کاربراشو اذیت میکنه زمستون رو براشون مثل تابستون جهنم کرده!‏‎

Pessimist
11-03-2011, 20:48
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

داداش الان زمستونه ها
اونجا الان تابستونه؟؟!!!

نگران نباش فقط منتظر باشین تا خرداد ماه ببینید اپراتور سوم چه رقابتی رو ایجاد میکنه(البته خودشو نمیگم اون رقابتی که بین سه تا اپراتور پیش میادو میگم)
ببخشید اشتباهی گفتم تابستان!:31:

احتمال داره که دوباره نامحدود بدن؟

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

خدا بگم این ایرانسلو چی کارش کنه اینقد کاربراشو اذیت میکنه زمستون رو براشون مثل تابستون جهنم کرده!‏‎

حالا یه اشتباه تایپی داشتیم ها:4:

مگه طرح تابستانی چه مشکلی داشت؟

XDbit68
12-03-2011, 09:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این سرعت رو از کجا مطمئنین شما؟:13:
اما مطمئنم که در این زمینه اونجا انقدر آزاد هستن که تو انتخاب محتوا ی مورد نیازشون خودشون تصمیم بگیرن نه چهارتا اپراتور که شیر فلکه بستن رو فقط بلدن.:2:
وقتی اپراتورهای اونجا میان اینترنت 4مگابیت یا 8 مگابیت در ثانیه رو به ازای 20 تا 25 پوند ماهانه در اختیار کاربراشون میذارن مسلمه که ملت نمیان با 512 موبایل دانلود کنن داداش.
یخورده فکر کردن هم چیز خوبیه.:18:

Mahdi_Moosavi
12-03-2011, 11:05
فهرست طلایی ویژه نوروز: 25 %تخفیف مکالمه داخل شبکه برای 1 تا 5 شماره! )ویژه مشترکین اعتباری(
در جشنواره نوروز 90 ، تمامی شما مشترکین اعتباری ایرانسل می توانید در فاصله زمانی 20 اسفند 89 تا 20 فروردین 90 ، یک تا پنج شماره ایرانسل را به دلخواه انتخاب کنید تا، هزینه تمامی مکالمه ها با این شماره های ثبت شده، با 25 درصد تخفیف محاسبه شود! برای برخورداری از این تخفیف، لازم است در ابتدا سیم کارت اعتباری خود را حداقل به مبلغ 4000 ریال شارژ کرده و پس از دریافت یک پیام کوتاه از سوی ایرانسل، با شماره گیری کد دستوری #شماره مورد نظر * 1* 4* 3* 140 * جهت انتخاب شماره دلخواه خود اقدام کنید. پیام کوتاه مبنی بر موفقیت آمیز بودن انجام فرآیند، ظرف 48 ساعت برای شما ارسال خواهد شد.
در این طرح، می توانید برای ثبت، حذف و یا مشاهده شماره منتخب خود، از کدهای دستوری USSD( ( موجود در جدول زیر استفاده کنید. برای ثبت و یا حذف نمودن، شماره را به صورت »093xxxxxxxx« وارد کنید.

نحوه ثبت نام ثبت شماره # شماره مورد نظر * 1* 4* 3* 140 *
حذف شماره #شماره مورد نظر * 2* 4* 3* 140 *
مشاهده فهرست # 3* 4* 3* 140 *

توجه:
•به ازای ثبت هر شماره می بایست حداقل 4000 ریال اعتبار در حساب خود داشته باشید.
•برخورداری از تخفیف 25 % تنها در دوره برگزاری جشنواره نوروز 90 امکا نپذیر خواهدبود. پس از پایان جشنواره نوروز، میزان تخفیف به 10 ٪ کاهش خواهد یافت.
•تنها شماره های ایرانسل را می توانید در این فهرست وارد نمایید.
•اگر پیش از این، برای استفاده از این سرویس تقاضا داده بودید نیز مشمول تخفیف ذکر شده خواهید بود.

تعرفه های طرح:
ثبت شماره هر شماره 4,000 ریال )با احتساب 3% مالیات بر ارزش افزوده(
حذف شماره رایگان
مشاهده فهرست رایگان

این مورد برای من فعال نمیشه ! میگه شبکه موقتا مشکل داره ...

واسه بقیه دوستان کار می کنه ؟

hermione
12-03-2011, 13:16
در جواب اون حرفی که گفتید سرعت ها وقتی محدودش کردن بیشتر شده و همچنین در تأیید حرف بقیه دوستان بگم که سرعت برای من حداقل به شدت اومده پایین (بالاتر نرفته هیچ) یعنی شاید بگم 1/4 شده ... ولی می دونید موضوع چیه تا وقتی 2 تا اپراتور بیشتر نداریم و خدمات اینترنت انقدر ضعیفه "مجبوریـــــم" با همین بسازیم (خیلیم ممنونم از ایرانسل )و ...( تقریباَ با موش آزمایشگاهی یکی شدیم)
وقتی از نظر شما اینترنت گوشی فقط برای ایمیل چک کردنو وضعیت آب و هواست
اینترنت خونه هم برای اینه که یه خبری بگیریم و دوباره یه ایمیل چک کنیم و فوقش سالی یه بار بریم سایت سنجش نتیجه کنکور پسر همسایه ببینیم. همین جوری استدلال می کنید که دایال آپم از سرتون زیاده .[COLOR="Silver"]

lazy
12-03-2011, 20:47

قصد كل كل ندارم ولي چه اون زمان و چه حالا ميانگين سرعتش واسه من 25 بود و ماكزيممش هم همينطور كه عرض كردين 30.
:40:

Three2
12-03-2011, 21:15
کلا ایرنسل دیگه بعد از اون زمان که اس ام اس رایگان رو برداشت شروع کرد به دزدی...خاک تو سرت ایرنسل

irinn65
13-03-2011, 01:05
خاک تو سرش حتی تو عید هم حال نداد. یه پیام دارم براش. ایرانسل کاسه کوزتو جمع کن و به تالیا بپیوند. دزد کثیف.
اون که مشخصه دزدی بیش نیست هرکی از ایرانسل تعریف کنه گول خورده شدید!

iCe m@n
14-03-2011, 07:00
من که دلم رو خوش کرده بودم گفتم برای عید بسته 1 ماهه نامحدود میذاره ولی نذاشت کلا حالم رو گرفت گدا:13:

mostafajavid
15-03-2011, 20:23
به همراه تمدید طرح های جشنواره زمستان؟؟؟
یعنی میتونیم الان طرح های رنگی شرکت کنیم؟؟

beenHere-doneThat
20-03-2011, 22:07
با این درآمدی که داره اینه تشویقش؟!

وقتی بازار آزاد نباشه و رقابت واقعی نباشه انتظار بیش ازین هم نمیشه داشت.

4870x2
20-03-2011, 22:16
طرح 25% تخفیف الان 5 ساعته درخواست دادم خبری نشده هنوز...
طرح رنگی هم که فعلا خبری نیست(امیدوارم امشب ساعت 12 بایدش..)

~ReZa~
21-03-2011, 13:07
با این همه خدمات ضعیفی که میده خجالت نمیکشه و تو رادیو و تلویزیون خودشو یه جور تبلیغ میکنه که مثل اینکه تو دنیا رقیبی نداره.:27::27::27::27::27:
خاک تو سرش.:2:

Grand
24-03-2011, 13:34
این طرحهای تعرفه رنگی از کی دوباره فعال میشه؟

italia88
25-03-2011, 23:37
این طرحهای تعرفه رنگی از کی دوباره فعال میشه؟

طرح های رنگی جدید ایرانسل بعد از 20 فروردین ماه شروع میشه