مشاهده نسخه کامل
: WiFi Slax Wireless Hacking BootCD
سلام.
من این نرم افزار رو دانلود کردم و گذاشتمش روی لپتاپ.
اولین باره با لینوکس کار می کنم یکم محیطش پیچیدست.
مشکلم این بود که کارت وایرلس لپتاپم رو نمیشناخت.
توی device manager رفتم قسمتnetwork adapters سه تا اسم نوشته:
broadcom 802.11g network adapter
1394 net adapter
marvell yukon 88e8036 PCI-E fast ethernet controller
حالا نمی دونم اسم دقیق کارت چیه که دنبال درایور لینوکسش بگردم.
کلا گیج شدم!باید درایور رو توی ویندوز نصب کنم بعد با CD بوت کنم و اون وقت میشناسدش یا باید توی محیط لینوکس نصبش کنم؟
دوستانی که با این نرم افزار کار کردن لطفا راهنمایی کنن.
با تشکر.
اسم کارتتون که مشخص هست broadcom 802.11g network adapter
ولی مسئله اینجاست که به احتمال قوی شما در تنظیمات دچار مشکل هستید، در مورد این مطلب هم اگر با تنظیمات کار کردید و درست نشد باید درایور این کارت رو برای لینوکس دانلود کنید و در سی دی قرار بدید، برای این منظور اگر در ویندوز سی دی رو برن می کنید با هر نرم افزاری گزینه ی مربوط به باز گذاشتن سی دی رو تیک بزنید تا بتونید بعد از برن کردن سی دی، فایل درایور رو به این سی دی اضافه کنید.
البته در مورد کجا و چگونگیش من نظری ندارم، چون تا به حال با این سیستم کار نکردم
اسم کارتتون که مشخص هست broadcom 802.11g network adapter
ولی مسئله اینجاست که به احتمال قوی شما در تنظیمات دچار مشکل هستید، در مورد این مطلب هم اگر با تنظیمات کار کردید و درست نشد باید درایور این کارت رو برای لینوکس دانلود کنید و در سی دی قرار بدید، برای این منظور اگر در ویندوز سی دی رو برن می کنید با هر نرم افزاری گزینه ی مربوط به باز گذاشتن سی دی رو تیک بزنید تا بتونید بعد از برن کردن سی دی، فایل درایور رو به این سی دی اضافه کنید.
البته در مورد کجا و چگونگیش من نظری ندارم، چون تا به حال با این سیستم کار نکردم
با تشکراز جوابتون.
میشه لینک دانلود درایورشو برام بذارید؟هر چی گشتم پیدا نکردم.خیلی ممنون میشم:10:
با تشکراز جوابتون.
میشه لینک دانلود درایورشو برام بذارید؟هر چی گشتم پیدا نکردم.خیلی ممنون میشم:10:
کسی نیست کمک کنه؟
کسی نیست کمک کنه؟
دوست عزیز من خیلی جستجو کردم، مدل کارت وایرلس شما توسط این سیستم پشتیبانی میشه و مشکل درایور نداره، به احتمال زیاد مشکل تنظیمات هست که باید ببینیند به چه شکل هست، توزیعی هم که مورد بحث هست خیلی مشهور نیست و به اون شکل در موردش توضیح نیست و من خودم تا به امروز ازش نه استفاده کردم و نه دیدم.
بنابراین سعی کنید در تنظیماتش تغییراتی اعمال کنید، چون همونطور که گفتم کارت وایرلس شما توسط این توزیع پشتیبانی میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.