ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی راهی برای اعلام خاموشی برای دو شماره برای ایرانسل

iCe m@n
09-03-2011, 18:52
سلام دوستان من میخواستم بدونم کدی یا راهی هست که بتونم کاری کنم که دو تا شماره که با من تماس میگیرند براشون اعلام خاموشی کنه ولی بقیه بتونن باهام تماس بگیرن

ممنونم میشم اگه راهی داره معرفی کنید:11:

iCe m@n
09-03-2011, 19:32
دوستان اگه راهی هست خواهش میکنم سریعتر بگید من عجله دارم:41:

iCe m@n
09-03-2011, 20:00
یعنی هیچ کس نیست اینجا من رو راهنمایی کنه ببینم که همچین راهی وجود داره یا نه؟:41:
باور کنید خیلی عجله دارم

iCe m@n
09-03-2011, 20:43
ممنون به خاطر جواب هاتون دیگه نمیخواد جواب بدید
اون اتفاقی که نباید می افتاد افتاد.

Arash4484
09-03-2011, 21:02
هیچوقت در انجمن کاری دو ساعته راه نمی افتد عزیز
شما دستکم باید یک روز قبل میگفتی...
همه کسانی که به مشکل شما محاطن که موقع اعلام مشکل آن نیستند...از چند صد هزار کاربر معمولن کسر کوچکی حدود 2000-3000نفر همزمان آن میشوند....و یک مشکل تا زمان دیده شدن برای تمام افرادعلاقه مند (تازه اگر تاپیک این شانس را داشته باشد) بین چندین ساعت تا چند ماه زمان میبرد...
---------------
بهر حال در مورد سوال شما تا جایی که میدونم ربط به اپراتور نداره و به مدل گوشیتون بر میگرده
مثلن برای نوکیا/سیمبین انواع برنامه های بلک لیست با قابلیت تنظیمات اختیاری وجود داره که شما میتونی تماسهای چند نفر رو بلوکه کنی یا پیغام خاصی رو براشون پخش کنی یا اشغالشون کنی

مدل گوشیتو ذکر کن تا ببینیم این قبیل برنامه ها براش وجود داره یا نه

تا اونموقع هم کلن گوشیترو خاموش کن یا دایورتش کن روی یک شماره خام یا بی جواب ( برای موضوع که به این مهمیه برات فکر کنم ارزششو داره) ; )

iCe m@n
10-03-2011, 02:01
هیچوقت در انجمن کاری دو ساعته راه نمی افتد عزیز
شما دستکم باید یک روز قبل میگفتی...
همه کسانی که به مشکل شما محاطن که موقع اعلام مشکل آن نیستند...از چند صد هزار کاربر معمولن کسر کوچکی حدود 2000-3000نفر همزمان آن میشوند....و یک مشکل تا زمان دیده شدن برای تمام افرادعلاقه مند (تازه اگر تاپیک این شانس را داشته باشد) بین چندین ساعت تا چند ماه زمان میبرد...
---------------
بهر حال در مورد سوال شما تا جایی که میدونم ربط به اپراتور نداره و به مدل گوشیتون بر میگرده
مثلن برای نوکیا/سیمبین انواع برنامه های بلک لیست با قابلیت تنظیمات اختیاری وجود داره که شما میتونی تماسهای چند نفر رو بلوکه کنی یا پیغام خاصی رو براشون پخش کنی یا اشغالشون کنی

مدل گوشیتو ذکر کن تا ببینیم این قبیل برنامه ها براش وجود داره یا نه

تا اونموقع هم کلن گوشیترو خاموش کن یا دایورتش کن روی یک شماره خام یا بی جواب ( برای موضوع که به این مهمیه برات فکر کنم ارزششو داره) ; )

دوست عزیز حق با شما هست ولی برای من این موضع یک دفعه پیش اومد و باید هم این کار رو انجام میدادم
برای همین هم خیلی اصرار کردم
ولی دیگه مهم نیست کار از کار گذشت :41:
ولی برای دفعه های بعد خوبه که بدونم
مدل گوشی من Nokia 5530 هست

Arash4484
10-03-2011, 08:45
خوب گوشی شما سیستم عامل سیمبین 9.4ه (Symbian v9.4, Series 60 rel. 5 ) و براش برای این کار برنامه های زیادی وجود داره
مثلن مدیریت تماسPhone Pilot / با این برنامه میتونید روی تماسی بوق اشغال بفرستید یا تماسی رو دایورت کنید با با مسیج ریجکت کنید و کارهای دیگر از قبیل ضبط مکالمه (با بوق و یدون بوق) و پاسخ با منشی و گرفتن پیغام رو هم داره
در قسمت رولهای برنامه برای هر شماره یا لیست تنظیمات دلخواهت رو بکن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ساین نشده است/یا گوشیتون باید با یکی از روشها ه-ک باشه یا برنامه رو ساین کرده باشید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iCe m@n
10-03-2011, 17:57
خوب گوشی شما سیستم عامل سیمبین 9.4ه (Symbian v9.4, Series 60 rel. 5 ) و براش برای این کار برنامه های زیادی وجود داره
مثلن مدیریت تماسPhone Pilot / با این برنامه میتونید روی تماسی بوق اشغال بفرستید یا تماسی رو دایورت کنید با با مسیج ریجکت کنید و کارهای دیگر از قبیل ضبط مکالمه (با بوق و یدون بوق) و پاسخ با منشی و گرفتن پیغام رو هم داره
در قسمت رولهای برنامه برای هر شماره یا لیست تنظیمات دلخواهت رو بکن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ساین نشده است/یا گوشیتون باید با یکی از روشها ه-ک باشه یا برنامه رو ساین کرده باشید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون ولی من بلد نیستم که ه...ک بکنم:41:
میخوام اعلام خاموشی بکنه گوشی

Arash4484
11-03-2011, 20:34
عزیز شما تقریبن از هر برنامه ای بخاید رو گوشیتون استفاده کنید یا باید برنامه رو تو کامپیوتر ساین کنید یا گوشی رو ه-ک کنید
کلن توصیه ام اینه در انجمن موبایل با یکی از این دو روش (ه ک یا ساین) آشنا بشی
خیلی ساده است

فکر نکنم راه دیگه ای باشه برای اعلام خاموشی برای شماره خاص...چون روشهای دیگه بنکل گوشی رو خارج از دسترس میکنه و این جالب نیست...بهترین روش ایجاد یک بلک لیست با برنامه است.
موفق باشی

iCe m@n
12-03-2011, 16:08
عزیز شما تقریبن از هر برنامه ای بخاید رو گوشیتون استفاده کنید یا باید برنامه رو تو کامپیوتر ساین کنید یا گوشی رو ه-ک کنید
کلن توصیه ام اینه در انجمن موبایل با یکی از این دو روش (ه ک یا ساین) آشنا بشی
خیلی ساده است

فکر نکنم راه دیگه ای باشه برای اعلام خاموشی برای شماره خاص...چون روشهای دیگه بنکل گوشی رو خارج از دسترس میکنه و این جالب نیست...بهترین روش ایجاد یک بلک لیست با برنامه است.
موفق باشی

باشه حتما میرم توی انجمن موبایل
واقعا از توضیحات و راهنمایی هات ممنون :11: