PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به دست آوردن رابطه منطقی بین ورودی و خروجی

amirtofighi
09-03-2011, 09:27
با سلام به دوستان عزیر
من یه سری داده دارم که ورودی به سیستم و خروجی از اون رو نشون میده
حالا میخوام رابطه ای که این ورودی رو تبدیل به خروجی میکنه پیدا کنم. یعنی فرمول معادله رو
میخواستم بدونم کامپوننتی برای این کار وجود داره یا اینکه خودم باید برنامه نویسی کنمش؟
چون قصد من اینه که با توجه به رابطه به دست اومده،برای یک سری ورودی جدید، خروجی مناسب رو پیدا کنم.
میخواستم بدونم با فیت کردن میشه این کار رو کرد؟ اگه آره مشکل اینه که من نمیدونم تابع حاکم از درجه چنده.
میشه کمکم کنید
مرسی

M.Hashemi
09-03-2011, 14:47
با سلام
اگر من منظور شما را درست فهمیده باشم می توانید از شبکه عصبی در هوش مصنوعی استفاده کنید.
البته من خودم تاحالا ازش استفاده نکردم اما تعاریفش را در درس هوش مصنوعی مطالعه کردم.
با تشکر

amirtofighi
09-03-2011, 15:34
خب آقای هاشمی عزیز من که هوش مصنوعی نخوندم!
حالا کامپوننتی نیست که اینکارو انجام بده؟
یا همون روش فیت کردن که گفتم نمیشه طوری برنامه داد بهش که خودش درجه تابع رو پیدا کنه و ضابطه رو حدس بزنه؟
مرسی از راهنماییتون

M.Hashemi
09-03-2011, 21:22
با سلام
حقیقتش من خودم هم که این ترم هوش مصنوعی دارم نتونستم تابعی از ان را طراحی و پیاده سازی کنم.
و هیچ کامپوننتی هم ندیدم که این کار را انجام دهد.
فکر کنم اگر بتونید ورودی و خروجی خود را به یک نفر که در ریاضی زیاد کار کرده نشان دهید بتواند در مورد تابع ان کمکتون کند و شما هم زحمت پیاده سازی ان را بکشید.
اما من خودم در این مورد نمیتونم کمکتون کنم.(اطلاعاتم در همین حد بود)
پیروز باشید
با تشکر

srmsom
09-03-2011, 22:41
همانطور كه آقاي هاشمي گفتند اين كار هم با آموزش شبكه هاي عصبي و هم با استفاده از درون يابي در درس محاسبات عددي امكان پذير است . البته تابع سيستم پيدا شده از هر دوي اين روشها فقط درست بودن براي همين ورودي و خروجي ها را تضمين ميكند و ممكن است به ازاي برخي وروديها ، خروجي صحيح را ندهد. البته با تعريف صحيح شبكه عصبي و آموزش درست آن ، پاسخ بسيار قابل قبولي خواهيد داشت. مشكل اصلي هم همانطور كه گفتيد مشخص نبودن درجه تابع سيستم است. پس هر چه تعداد ورودي خروجي هاي شما بيشتر باشد نتيجه بهتر است.