ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا اومدن سیستم بعد از بوت و قبل از لود ویندوز

||SIAVASH||
08-03-2011, 17:01
سلام دوستان
لپتاپ 460 fw وایو هست
ببینید تا لوگو وایو میره و میخواد هارد رو بوت کنه این علامت تایپ تو داس میاد و هیچی نمیاد باید 4-5 تا دکمه کیبورد رو بزنم تا این نوشته ها میاد
اینا هم به صورتی میاد که مثلا بعد از 4 دکمه خط اول بعد باز یک دکمه دیگه میزنم 3 خط دیگه میاد باز دکمه میزنم تا خط آخر میاد و بعد از زدن یک دکمه دیگه میره و ویندوز رو لود میکنه و ویندوز هم بالا میاد...

اینم از عکس ::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pasargadd
08-03-2011, 17:05
شما کلید delete بزنینی برین تو بایوس و گزینهdefualtرو بزنین.
احتمالا مشکل از هارده.

||SIAVASH||
08-03-2011, 17:07
زدم ، همه تنظیمات Bios رو دیفالت کردم ! نشد
الته بایوس وایو هم F2 هست

EXTREME
08-03-2011, 20:55
مشکل از mbr هارد هست با نرم افزار hiren boot cd سکتور mbr رو fix کنید احتمالا مشکل حل میشه
به نظر من ویندوز رو یه دور هم عوض کنید

s1mah
11-03-2011, 19:52
روی خود اروری که ارسال کردی گفته سکتور هارد مشکل خورده یا رفع ایراد سکتور کن یا کلا فورمت کن
موفق باشی

||SIAVASH||
11-03-2011, 19:54
با چه برنامه ای پیشنهاد میکنی ؟

EXTREME
11-03-2011, 20:44
با چه برنامه ای پیشنهاد میکنی ؟
با نرم افزار hiren boot cd سکتور mbr هارد رو fix کن

||SIAVASH||
11-03-2011, 22:29
الان دارم دانلودش میکنم : 390 مگابایت هست

||SIAVASH||
13-06-2011, 00:14
دوستان هارد هم تعویض شد باز مشکل باقی موند !!

چند تا موضوع هم متوجه شدم
مثلا اگه سی دی bootable در دستگاه باشه ( حالا من فقط با سی دی ویندوز تست کردم ! ) بعد میاد میگه press any key ... اگه دکمه ای نزنم و بره برای بوت هارد این خطا نمیاد

و مشکل جدید تر اینکه مثلا سون روی لوگو لود ویندوز میمونه و تا Enter نزنم جلو نمیره !!!!!!!!!!!!

Pami
13-06-2011, 00:23
شما احیانا از داخل تنظیمات بایوس ساتا مود رو روی IDE نزاشتین ؟

EXTREME
13-06-2011, 10:31
دوستان هارد هم تعویض شد باز مشکل باقی موند !!

چند تا موضوع هم متوجه شدم
مثلا اگه سی دی bootable در دستگاه باشه ( حالا من فقط با سی دی ویندوز تست کردم ! ) بعد میاد میگه press any key ... اگه دکمه ای نزنم و بره برای بوت هارد این خطا نمیاد

و مشکل جدید تر اینکه مثلا سون روی لوگو لود ویندوز میمونه و تا Enter نزنم جلو نمیره !!!!!!!!!!!!
شما بایوس رو دیفالت کنید و حالت هارد رو بزارید رو ata
و از یه سی دی ویندوز دیگه ای استفاده کنید کابل و اتصالات هارد رو هم چک کنید

||SIAVASH||
13-06-2011, 15:23
مرسی

اول همون طور که گفتم لپتاپ هست و سیم و ... مشکلی نداره

بایوس هم آپدیت کردم هم دیفالت باز نشد که بشه

IDE و ATA از کجا میشه انجام داد ؟

مشکل دیگه اینکه من با XP و ریکاوری خودش که میخوام نصب کنم Blue death screen میاد و فقط 7 نصب میشه !!

pasargadd
13-06-2011, 18:14
مرسی

اول همون طور که گفتم لپتاپ هست و سیم و ... مشکلی نداره

بایوس هم آپدیت کردم هم دیفالت باز نشد که بشه

IDE و ATA از کجا میشه انجام داد ؟

مشکل دیگه اینکه من با XP و ریکاوری خودش که میخوام نصب کنم Blue death screen میاد و فقط 7 نصب میشه !!
از دخل ستاپ.
با زدن کلید delete هنگام روشن شدن سیستم میرین تو محیط بایوس و باید بگردین دنبال این گزینه ها.

Pami
13-06-2011, 20:45

خب دوست عزیز مشکل شما دقیقا از همونجا هست که گفتم
تنظیمات بایوس رو برای ساتا مود بزارید روی AHCI و از روی IDE بردارید ( برای استفاده ویندوز 7 و بهینه شدن سرعت )
در غیر اینصورت و برای نصب ویندوز XP یا باید نسخه ای که ساتا رو پشتیبانی کنه استفاده کنید یا ساتا مود رو بزارید روی IDE