مشاهده نسخه کامل
: AMD با قدرت تمام با Antilles وارد شد(انتیلس یک هیولای به تمام معناست)
ramincybran
08-03-2011, 10:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان همین ابتدا بگم: تابه حال تا این حد با یک ریویو شکه نشده بودم
در ادامه خواهید دید که قدرت این کارت از حد انتظارات بسیار فراتر و برایه nvidia بشدت کشنده خواهد بود.
بعد از ارائه کارت 5970 بنده حقیر با برسی هایی که انجام دادم متوجه مشکلاتی نظیر min fps پایین نسبت به avg و ایجاد فریم سوخته در dx11 در مجاورت اشیاء با تسلیشن سنگین و عملکرد واقعا ضعیفتر در dx11 شدم که این کارت رو حتی با avg خوب نمیتونستم در رده کارت هایه قابل پیشنهاد قراربدم.
اما همین ابتدا بگم انتیلس یعنی 6990 با 90% معیار های بنده از یک هیولای گرافیکی منطبقه و amd با عرضه این کارت در صورت عدم پاسخ صحیح nvidia (که بعید میدونم افزایش کارایی 90% نسبت به تک gpu اش بتونه برسونه)یک پاسخ دندان شکن به nvidia داده.
خوب اول از همه وبسایت TOMS برایه AMD با ریویو بازیی شروع کرده که NVIDIA در اون عملکردی تا 100% قویتر از حریفش بود وارد میدون شده بود و در ادامه خواهیم دید:
HAWX 2
خوب در تسلیشن خاموش که عملکردش عالی بوده حالا باید انتظار داشته باشیم در تسلیشن روشن شکست بخوره:
اما اشتباه فکر میکردیم و با همون اختلاف عالی از NVIDIA جلوزد.(نزدیک 100% افزایش کاریی 6990 نسبت به 6970 که دیوانه کنندست و برایه من رویایی ).
و اما تست بعدی:
3D MARK11
خوب میرسیم به بنچمارک زیبایه 3DMARK و ببنیم این کارت چه کرده:
خوب تنها عبارت کولاک برایه افزایش تقریبا 100% کاراییی نسبت به 6950 و 6970 قابل بیان هست.6990 با اختلاف وحشتناک و دست نیافتنی از باقیه کارت ها جلو هستش.
حالا بیایم در یکی از PRESET هایه تاثیر گذار تست یعنی GT4 ببنیم چه کرده:
میشه گفت 100% افزایش کاریی نسخه اور 880 نسبت به 6970 که باید گفت Great job AMD
حال در بازی تاثیر گذار بعدی:
Metro 2033
من به avg خارقلاده کارت کاری ندارم و اونچه که الان برام روشنه عملکرده فوقولادش در AA هست.
اختلاف ها بسیار زیاد هست و احتمالا دقیقا برابره 6970 CROSS هست.
حال در بازیه زیبایه بعدی:
LOST PLANET 2:
خوب ببنیم اینجا چه کرده:
خوب هرچی رزولوشن بالاتر میره اختلاف ها بیشتر میشه.6990 در این تست هم برخلاف انتظار بسیار سربلنده.
این نکته هم جالبه:
The fact that there’s very little performance impact, even after turning on 8x MSAA, is quite impressive. We can even go so far as to compare the performance of the Radeon HD 6990 to the 6970. The dual-GPU board effectively doubles frame rate at 2560x1600 with 8x AA turned on, making that extreme combination of settings playable above 60 FPSخوب تست بعد
AVP:
میرسیم به این بازی که AMD درش عملکرده خوبی داشته:
اختلاف ها در این بازی و حشتناکه و کلا حرفی باقی نمیگذاره خودتون میتونید قضاوت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میرسیم به بازی بعدی:
Battlefield : bad company 2
میرسیم به بازیه زیبایه bc2 :
کاریی بیش از 100% نسبت به 6950 جایه صحبتی باقی نمیگذاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما صحبت ادیتور
Add one more title to the list of games that the Radeon HD 6990 dominates. AMD’s Radeon HD 5970 was already the fastest card in Battlefield: Bad Company 2. But a pair of Cayman GPUs on the same board simply cannot be matched.F1 2010
عملکرده عالی در هنگامه فعال کردن AA اما در این بازی اختلاف 6990 مانند بازی هایه قبلی انچنان فاحش نیست : یه نکته جالب در این تست اتفاق افتاده که خودتون میتونید ببنید:
More important, turning on anti-aliasing hammers performance in a major way, making the 6990 the slowest card across the board with that feature enabled. AMD claimed the issue is related to its Catalyst Application Profiles and issued us an update. But the new profile didn’t affect performance at all.
With that said, the mature Radeon HD 5970 is the next-fastest board, and it handles anti-aliasing, no problem. Nvidia’s flagship GeForce GTX 580 again comes in third place, sans AA.
Update: After our initial benchmarks were run with the 11.4 preview driver, AMD issued an updated Catalyst Application Profile to fix F1 2010 performance with AA enabled. It didn't improve our scores. It issued us yet another update after that, and this third attempt finally yielded productive results.
We’re still left with a reminder that, although we’re working with one PCI Express x16 graphics card, we’re subject to the constraints and requirements of a CrossFire configuration.
خوب در اینده با اپدیت درایور افزایش کاریی 6990 رو در این بازی خواهیم دید(هرچند نیازی نیست)
Just Cause 2
خوب اختلاف با 5970 بسیار ناچیزه که احتمالا با اپدیت درایور حل خواهد شد.اما در 2560 اختلافشو نشون داده:
World Of Warcraft
خوب راستش این بازی برایه بنچمارک انچنان اهمیتی نداره اما عملکرده انویدیا بهتر بوده.
خوب بیایم این کارت رو با کانفیگ هایه SLI و CROSS مقایسه کنیم:
Benchmark Results: Dual-GPU Performance (CrossFire And SLI)
ببنیم
من میتونم فقط بگم Great job AMD و این بدون اغراق هستش.انتضاراته من یکی رو لاقل براورده کرد.
نظره ادیتور اینه:
Two Radeon HD 6970s are faster and quieter, making the 6990 a difficult sellاما نظر من با 6990 هستش .
حالا برسیم به کانفیگ رویایی خیلی از عاشقان گیم:
Quad-CrossFire
هرچند در 3DMARK 11 عملکرده خوبی از خودش نشون داد اما در دوبازی CRYSIS و FC2 نشون داد اصلا ارزش هزینه به این وحشتناکی نداره.
خوب میرسیم به بحث نه چندان شیرین نویز و توان مصرفی:
خوب از لحاظ نویز که میشه گفت کارت بسیار پر صرو صدایی هست و از لحاظ توان مصرفی هم کارتی با این قدرت قابله پیش بینی بود
حرف اخر:
این کارت با قیمته 700$ از نظر حقیر کاملا با ارزشه و اصلا با کارته 500$ انویدیا یعنی 580 قابل قیاس نیست.هرچند کانفیگ 570 SLI هم با این قیمت میشه تهیه کرد اما من کارت تک PCB رو بهتر میپسندم و انتخابم 6990 هستش.
امیدوارم لذت برده باشید.
وحشتناک... در یک کلمه شاهکاره... منتظر همچین کارتی بودم نه مزخرفاتی مثل 6970...
Nice Work , AMD
hasanmotori
08-03-2011, 11:26
anandtech هم همین الان ریویوشو گزاشت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
taghdirrr
08-03-2011, 11:44
فکر کنم اگه ایران بیاد 1 میلیون راحت قیمتشه.
باید منتظر nvidia باشیم ببینیم میتونه خودشو خوب نشون بده و قیمت این کارتو بیاره پایین.
ramincybran
08-03-2011, 12:13
RESERVED For another reviews [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بریم سروقت باقیه ریویو ها و البته غیرتکراری حتی المکان:
CRYSIS WARHEAD
اول از همه تمامی جزئیات Ethensiast
حالا مینیمم فریم ریت که بسیار مهمه:
برخلافه 5970 که همیشه نا امید کننده بوده 6990 کولاکی بیش نیست.افرین به amd
حال در جزئیات gamer بجز shader که ethensiast هست:
حال بریم سراغ تست بعدی:
BattleForge
در این بازی amd از min fps بسیار وحشتناک رنج میبره که از شواهد امر پیداست 6990 هم مستثنی نیست.
Civilization V
خوب ببینیم:
خوب در این تست انویدیا واقعا بهتر عمل کرده الاخصوص در رزولوشنه 1920 .
حالابریم سراغ تست dirt II :
خوب اختلاف ها چشم گیر نیستن اما احتمالا با ارائه درایور ها بیشتر هم میشن.
حال Compute Performance
خوب تست شبه Ray tracing و فشار تکسچر سنگین هم به نفع nvidia تموم شد هر با اینها نمیشه بازی کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا تست یونیجین که متاسفانه فقط در تسلیشن نرمال تست شده:
ungine heaven 2:
واقعا بی انصافیه که در حالت extreme تست نشده اما خوب تفاوت کیفی انچنانی بین این دوفاکتور وجود نداره.
منتظر تست هایه xbit هم هستیم تا انشالا ختم ماجرا کنیم:
:blink::blink::blink::blink::18::18::18::18:
عجب چیزیه
به نظر من مقایسه یک کارت dual GPU با یک تک GPU خیلی سخت گیرانه هست تو حالت SLI بازم برتری به نفع انودیا بود حتی در شرایطی کارت رنج پایین تر از 580 تونستن کمی جلوتر برن به نظر من GTX590 میتونه این پاسخ بده
چیزی نمونده تا gtx 590 هم بیاد خبرهاش هست ولی اختلاف 300 دلاری با 580 gtx همچین به صرفه نیست
اما کارت قوییه و مثل اینکه به سختی تو بهترین کیسها جاش بشه داد نویزش هم که بالاست
taghdirrr
08-03-2011, 13:58
به نظرتون چقدر طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه حدودا؟
به نظر من مقایسه یک کارت dual GPU با یک تک GPU خیلی سخت گیرانه هست تو حالت SLI بازم برتری به نفع انودیا بود حتی در شرایطی کارت رنج پایین تر از 580 تونستن کمی جلوتر برن به نظر من GTX590 میتونه این پاسخ بدهدوست عزیز کسی موقع خریدن کارت به این توجه نمی کنه که کارتش دو هستهای است یا تک هسته ای فقط چیزی که برای همه اهمیت داره فریم بیشتره به نظر من amd با زیرکی خاص وبه تاخیر انداختن سری 6900 به خصوص 6990 جواب همه گلایها رو داد و پاسخ دندان شکنی به انویدیا به نظر من با عرصه این کارت انویدیا به خاک وخون کشیده خواهد شد مخصوصا با توجه به قیمت مناسب ان البته فکر نکنم در داخل کمتر از 1تومن پیدا بشه
Electronic-Arts
08-03-2011, 20:01
دوست عزیز کسی موقع خریدن کارت به این توجه نمی کنه که کارتش دو هستهای است یا تک هسته ای فقط چیزی که برای همه اهمیت داره فریم بیشتره به نظر من amd با زیرکی خاص وبه تاخیر انداختن سری 6900 به خصوص 6990 جواب همه گلایها رو داد و پاسخ دندان شکنی به انویدیا به نظر من با عرصه این کارت انویدیا به خاک وخون کشیده خواهد شد مخصوصا با توجه به قیمت مناسب ان البته فکر نکنم در داخل کمتر از 1تومن پیدا بشه
هیولا یا غیر هیولا میخواستی با دوتا GPU قوی نباشه؟ و داری اونو با یک کارت تک GPU که قبل از این عرضه شده مقایسه میکنی مثل اینه که بیای مثلا 4870x2 رو با خود 4870 و یا با GTX285 مقایسه کنی در حالی که 4870x2 رو باید با GTX295 مقایسه نکرد در ضمن بزار کارت رقیبش رو انویدیا بیاره اون وقت سلامت میکنم و همه هم میدونن که انویدیا چون شرکت تجاری هست همیشه قیمتاش گرون تره و همیشه هم همه ی کارت هاش 10 15 درصد از کارت های رقیب ATI قدرتمندتره
M A X I M U M
08-03-2011, 20:05
ببخشید دوستان من خودم طرفدار AMD هستم اما مقایسه یه کارت SGPU یا کارت MGPU خنده داره
این تصاویر از بنچمارک ها که دوستمون گذاشتن اینو نشون میده که 580 sli هم از این کارت دو هسته در محاسبات بهتره
همونطور که میدونید در sli یا cross بستن کارت ها چند درصد پخش کارایی رو هم باید درنظر گرفت
همونطور هم که میدونیم قوی ترین کارت گرافیک تک هسته جهان رو هم 580 انویدیا یدک می کشه واقعا تصورش سخته انویدیا بعد دیدن این کار رقیبش یعنی آنتیلس بیکار بشینه و کاری نکنه
الانم که بصورت رسمی 590 که اسمش رسمی اعلام نشده رو معرفی نکرده پس مطمئن باشید انویدیا به خاک و خون کشیده نخواهد شد
این اینتل و انویدیا خیلی کله گنده تر از این حرفا هستن خاک و خون کلمه بدیه برای این رقابت شاید رقابشون نزدیک و سخت بشه اما خاک و خون کشیدن نه دور از انتظاره
من با توجه به این که از قدرت این کارت هنوز در شوکم ولی با دوستان کاملا موافقم... انویدیا با عرضه کارتی در حالت GTX570X2 (با هر اسمی) کاملا میتونه با 6990 رقابت شدیدی داشته باشه مخصوصا در تسلیشن...
اگه یادتون باشه انویدیا نتونست در زمان عرضه رسمی سرس 400 با 5970 رقابت کنه وهیچ کارت دوهستهای نزد در مورد 6990 هم فکر نمی کنم انویدیا با توجه به مشکلات به این زودیها دست به عرصه رسمی 590 بزنه در مورد قیمت هم که اصلا نمیشه از شرکتهایی مثل انویدیا واینتل انتظار خاصی داشت واز طرفی این amd هست که زودتر از رقیب دست به کار شده حالا بعضی از دوستان بهانه های مختلف از جمله فیزیکس وکودا رو پیش می کشند بازهم می گیم برای یک گیمر حرفه ای ملاک فقط فریم بیشتر است
taghdirrr
08-03-2011, 21:01
بابا شما چرا مسالرو اینقدر پیچیده میکنین اینا سیاست هر دو شرکت هست که کارتهاشونو یهویی باهمدیگه عرضه نکنن و فاصله بندازن و از ما گیمرها پولی کاسب بشن.والا برای ati فیزیک ساختن کارت که چیزی نیست اینا با هم هماهنگ شده کار میکنن و فقط فکر جیبشونن .اینها از الان کارتهای 10 ساله آیندرو طراحی کردن گذاشتن کنار .نمیخان توقع گیرها ازشون بیشتر بشه خودتون قضاوت کنین الان از 580 اونقدر فروش دادن .تا دیروز رقابت کارتها 10 فریم 5 فریم بود چرا حالا شد 20 30 فریم اختلاف بین 580 و 6990 خوب میخان با این سیاست گیمرها رو جذب خودشون کنن حالا بعد اینکه 6990 فروش کرد 590 یا هر چیزه دیگه ای رو منتشر میکنن که اونم 10 فریم یا بیشتر از 6990 بهتره
میگم gtx 590 میتونه رقیب جدی برای 6990 باشه
ولی من عاشق amd هستم:31:
ببخشید دوستان من خودم طرفدار AMD هستم اما مقایسه یه کارت SGPU یا کارت MGPU خنده داره
این تصاویر از بنچمارک ها که دوستمون گذاشتن اینو نشون میده که 580 sli هم از این کارت دو هسته در محاسبات بهتره
همونطور که میدونید در sli یا cross بستن کارت ها چند درصد پخش کارایی رو هم باید درنظر گرفت
همونطور هم که میدونیم قوی ترین کارت گرافیک تک هسته جهان رو هم 580 انویدیا یدک می کشه واقعا تصورش سخته انویدیا بعد دیدن این کار رقیبش یعنی آنتیلس بیکار بشینه و کاری نکنه
الانم که بصورت رسمی 590 که اسمش رسمی اعلام نشده رو معرفی نکرده پس مطمئن باشید انویدیا به خاک و خون کشیده نخواهد شد
این اینتل و انویدیا خیلی کله گنده تر از این حرفا هستن خاک و خون کلمه بدیه برای این رقابت شاید رقابشون نزدیک و سخت بشه اما خاک و خون کشیدن نه دور از انتظاره
اصلا خنده دار نیست.وقتی کسی میخواد یه کارت گرافیک بخره مجبوره مقایسه بکنه.
sli580 کمی در بازی ها بهتره ولی چند نکته
1-قیمت 5990 را سایت anandtech زده 700 دلار ولی 2تا 580 میشه 960 دلار!
2-مادربرد با قابلیت sli گرونتره
3-مصرف 580sli هم خیلی بیشتره
پس فعلا amd شرکت nvidia را شکست داده.باید منتظر عکس العملش بود ببینیم میتونه خودشو نشون بده یا نه
حالا بعضی از دوستان بهانه های مختلف از جمله فیزیکس وکودا رو پیش می کشند بازهم می گیم برای یک گیمر حرفه ای ملاک فقط فریم بیشتر است
فیزیکس رو قبول دارم الکیه تقریبا...
CUDA هم جز در کاربرد های خاص فکر نمیکنم تاثیر مستقیمی داشته باشه...
ولی فکر میکنم Nvidia بتونه با عملکرد قوی در Tessellation با AMD رقابت کنه... و در این مورد فکر میکنم Nvidia واقعا بهتر عمل خواهد کرد.
قدرتمندترین کارت گرافیک دو هسته ای در دو مدل معرفی گردید یکی استاندارد و دیگری خاص اورکلاک. AMD از این کارت که به نوعی جانشین 5970 است با لقب "سریع ترین گرافیک دنیا" یاد میکند.
6990 که از تکنولوژی ساخت 40 نانومتری استفاده کرده دارای 2.64 میلیارد ترانزیستور به ازای هر هسته است یعنی جمعن 5.28 میلیارد ترانزیستور.
فرکانس هسته در مدل استاندارد 830 و در مدل اورکلاک 880 مگاهرتز است البته دو این مدل در تعداد 3072 پردازنده جریانی برابر هستند در نتیجه توان مدل استاندارد 5.1 ترافلاپ و مدل اورکلاک 5.4 ترافلاپ خاهد بود که نسبت به 5970 با قدرتی معادل 4.64 ترافلاپ شاهد پیشرفت محسوسی هستیم (هر ترافلاپ برابر با یک تریلیون دستور العمل در ثانیه میباشد).
از مشخصات دیگر این کارت داشتن 4 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 که در فرکانس 1250 مگاهرتز با نرخ انتقال 5 گیگابیت در ثانیه کار میکند است.
در انتها چند محک که توسط hothardware انجام گرفته قرار میدهم، مشخصات سخت افزاری سیستم تست به این شرح است:
CPU: Core i7 980X at 3.3GHz
MB: Gigabyte EX58-UD5
RAM: 6GB OCZ DDR3-1333
HDD: Western Digital Raptor 150GB
و مشخصات نرم افزاری:
Windows 7 Ultimate x64
DirectX Nov. 2010 Redist
ATI Catalyst v11.1a/11.4b
NVIDIA GeForce Drivers 266.58
حداکثر مصرف انرژی کارت 6990 اورکلاک 450 وات و مصرف آن در هنگام بازی 415 وات است که این اعداد برای مدل استاندارد به ترتیب 375 و 350 میباشند که باز هم خبر از مدیریت خوب مصرف انرژی در کارت های AMD میدهد.
M A X I M U M
09-03-2011, 15:57
اصلا خنده دار نیست.وقتی کسی میخواد یه کارت گرافیک بخره مجبوره مقایسه بکنه.
sli580 کمی در بازی ها بهتره ولی چند نکته
1-قیمت 5990 را سایت anandtech زده 700 دلار ولی 2تا 580 میشه 960 دلار!
2-مادربرد با قابلیت sli گرونتره
3-مصرف 580sli هم خیلی بیشتره
پس فعلا amd شرکت nvidia را شکست داده.باید منتظر عکس العملش بود ببینیم میتونه خودشو نشون بده یا نه
چرا خنده داره !
خب درسته کسی بخواد بخره باید مقایسه بکنه
من یکی یکی روی حرفای شما نظرمو میگم
شما گفتید 580 sli در بازی ها کمی بهتره و قیمتش بالاتر از 5990 هست خب حالا یه چیزی :
من گیمری که میدونم گرافیک چیه و دوتا کارت گرافیکو باز کردم و کمی از پردازش های داخلی و معماری کارت گرافیک خوندم میام به خودم میگم در حالت عادی پتانسیل OC برای کارت انویدیا بیشتره پس من وقتی دوتا 580sli دارم اگه اون درصد برتری بر فرض 15 درصد باشه میشه حدود 35 درصد !
یعنی من با آورکلاک دوتا کارت 580 که اس بسته شده همینطوریش 35 درصد کارایی بالاتری پیدا می کنم
حالا من قیمت هارو نمیدونم اما بیایم از قیمت های شما استفاده کنیم 700-960 میشه 260 دلار
حالا این نکته اینجا باید اضافه بشه که آنتیلس در دو نسخه معمولی و OC عرصه شده که نسخه OC طبیعتا قیمت بالاتری داره حالا بر فرض میگیم 850 دلار
اما با وجود این بازم من 5 درصد از آنتیلس بیشتر کارایی می گیرم
شاید خیلی جزئی باشه و خیلی ها به چشمشون نیاد اما توی مقایسه ها همین ریزه کاری ها هست که مهمه
البته من مطمئم قیمت آنتیلس OC کمتر از 1000 دلار نخواهد بود
در مورد مادربورد گفتید درسته مادربورد با پشتیبانی sli گرونه اما شما چیپ هارو هم درنظر بگیرید چیپی که آنتیلس لازم داره تا روی یه مادربورد نصب بشه چیپ جدیدیه بهتر بگم یه چیپیه که مال سری اکسترمه مثل مادربوردهای Rampage یا Maximus IV و غیره خب این مادربوردها قیمتشون بیشتره یا مادربوردی که sli رو پشتیبانی می کنه ؟
کاملا مشخصه که قیمت مادربوردهای سری اکسترم بالاتره چون آنتیلس یه کارت گرافیکه اکسترمه اما 580 تک هسته ای یه کارت معمولی محسوب میشه در خارج از کشور یه کارت عادی درسته قویه اما عادیه شاید تو ایران به دلیل استفاده کم معروف نباشه
در مورد مصرف هم با اینکه اختلاف زیاد نیست اما درسته مصرف sli طبیعتا بیشتره اما تفاوت قیمت یه پاور که میخواد آنتیلس رو پشتیبانی کنه با پاوری که بخواد sli رو پشتیبانی بکنه چقدره ؟
مطمئنا بسیار بسیار کمتر از اون پولیه که برای گرفتن یه اختلاف 35 درصدی در کارایی از آنتیلس شرکت AMD لازمه پس ارزشش رو داره به طور کل هم کامپیوتر برق چندانی مصرف نمی کنه همش برمی گرده به قسمت تقسیم در پاور و غیره
در آخر هم فرمودید تا الان AMD انویدیا رو شکست داده !
واقعا این حرف درست نیست این بچه بازی نیست که من یه کارت بهتر بسازم من بردم فردا رقیب من یه دونه بهتر بسازه جنگو اون برده پس فردا من و همینطور تا آخر
جنگ بین این دو شرکت تو چیزی که شما فکر می کنید نیست جنگ این دو شرکت یا بهتر بگم جنگ کل قطعات سخت افزاری برای داشتن مشتری بیشتر و حفظ بازاره
الان انویدیا در امار فروش و محبوبیت با اختلاف زیادی از AMD جلوه فکر نکنم لازم باشه لینک بدم که البته عجیب هم نیست AMD باید قیمت هاشو بیاره پایین تا بتونه به انویدیا ضربه بزنه واگرنه کارتی که تواناییش با کارت رقیب یکیه چطور میتونه قیمتش پایین تر باشه خب اگه من از خودم مطمئنم و بازار رو دارم چرا باید کارتی رو که بهش اطمینان دارم و میدونم با کارت رقیب برابره یا ازش قوی تره ارزون تر بدم اون هم با تکنولوژی جدیدتر این منطقی نیست مگر اینکه بخوام بازار رقیبم رو خراب کنم
موفق باشید
happyfeat
09-03-2011, 16:14
ظاهرا قیمت مدل معمولی مقدازی کاهش یافته و 660 دلار به فروش خواهد رسید
با این قیمت مدل oc با این اختلاف قیمت خیلی بعیده
به نظر من هم برای مابقیبحث باید دید 590 چهطور عمل میکنه اما در حال حاظر برتری کامل با 6990 هستش و amd ضعف های خودشو تو این کارت به خوبی جبران کرده
در ضمن برای کراس کردن 2 عدد 580 حداقل باید 2 تا 500 دلار که میشه 1000 دلار پرداخت کنید در صورتی که با 660 دلار میتونید یه 6990 بخرید حالا کدوم به صرفه هستش ( هم مصرف کمر هم هزینه کمتر و هم کارایی خوب) که این واقعا قابل انکار نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخر مطلب رو مطالعه کنید ....
از لحاظ قیمت 6990 با 2 تا 570 مقایسه میشه...
اما شما چیپ هارو هم درنظر بگیرید چیپی که آنتیلس لازم داره تا روی یه مادربورد نصب بشه چیپ جدیدیه بهتر بگم یه چیپیه که مال سری اکسترمه دوست عزیز 6990 ا براحتی میتوان روی یک چیپ 770 بست ا واز کارایی ان لذت برد ولی برای دوتا 580 حداقل باید از مینهای سری x58 انتخاب کرد
چون آنتیلس یه کارت گرافیکه اکسترمه اما 580 تک هسته ای یه کارت معمولی محسوب میشه از کی تا حالا یک کارت 500 دلاری معمولی شده
الان انویدیا در امار فروش و محبوبیت با اختلاف زیادی از AMD جلوه فکر نکنم لازم باشه لینک بدم که ا تا جایی که من میدونم amd در سری 5000 توانست با اختلاف اندکی از حریف پیشی بگیرد
[واقعا این حرف درست نیست این بچه بازی نیست که من یه کارت بهتر بسازم من بردم فردا رقیب من یه دونه بهتر بسازه جنگو اون برده پس فردا من و همینطور تا آخراولا که کارت ساختن کار شما نیست ثانیا اتفاقاجنگ این دو شرکت به همین چیزاست وگرنه amd با عرصه سری 6800 دیگر تمایلی به عرصه 6900 مخصوصا 6990 نشان نمیداد اصلا به نظر شما چه لزوم داره که یک شرکت بیاد اینقدر وقت وهزینه کنه
چرا خنده داره !
خب درسته کسی بخواد بخره باید مقایسه بکنه
من یکی یکی روی حرفای شما نظرمو میگم
شما گفتید 580 sli در بازی ها کمی بهتره و قیمتش بالاتر از 5990 هست خب حالا یه چیزی :
من گیمری که میدونم گرافیک چیه و دوتا کارت گرافیکو باز کردم و کمی از پردازش های داخلی و معماری کارت گرافیک خوندم میام به خودم میگم در حالت عادی پتانسیل OC برای کارت انویدیا بیشتره پس من وقتی دوتا 580sli دارم اگه اون درصد برتری بر فرض 15 درصد باشه میشه حدود 35 درصد !
یعنی من با آورکلاک دوتا کارت 580 که اس بسته شده همینطوریش 35 درصد کارایی بالاتری پیدا می کنم
حالا من قیمت هارو نمیدونم اما بیایم از قیمت های شما استفاده کنیم 700-960 میشه 260 دلار
حالا این نکته اینجا باید اضافه بشه که آنتیلس در دو نسخه معمولی و OC عرصه شده که نسخه OC طبیعتا قیمت بالاتری داره حالا بر فرض میگیم 850 دلار
اما با وجود این بازم من 5 درصد از آنتیلس بیشتر کارایی می گیرم
شاید خیلی جزئی باشه و خیلی ها به چشمشون نیاد اما توی مقایسه ها همین ریزه کاری ها هست که مهمه
در مورد مادربورد گفتید درسته مادربورد با پشتیبانی sli گرونه اما شما چیپ هارو هم درنظر بگیرید چیپی که آنتیلس لازم داره تا روی یه مادربورد نصب بشه چیپ جدیدیه بهتر بگم یه چیپیه که مال سری اکسترمه مثل مادربوردهای Rampage یا Maximus IV و غیره خب این مادربوردها قیمتشون بیشتره یا مادربوردی که sli رو پشتیبانی می کنه ؟
کاملا مشخصه که قیمت مادربوردهای سری اکسترم بالاتره چون آنتیلس یه کارت گرافیکه اکسترمه اما 580 تک هسته ای یه کارت معمولی محسوب میشه در خارج از کشور یه کارت عادی درسته قویه اما عادیه شاید تو ایران به دلیل استفاده کم معروف نباشه
در مورد مصرف هم با اینکه اختلاف زیاد نیست اما درسته مصرف sli طبیعتا بیشتره اما تفاوت قیمت یه پاور که میخواد آنتیلس رو پشتیبانی کنه با پاوری که بخواد sli رو پشتیبانی بکنه چقدره ؟
مطمئنا بسیار بسیار کمتر از اون پولیه که برای گرفتن یه اختلاف 35 درصدی در کارایی از آنتیلس شرکت AMD لازمه پس ارزشش رو داره به طور کل هم کامپیوتر برق چندانی مصرف نمی کنه همش برمی گرده به قسمت تقسیم در پاور و غیره
در آخر هم فرمودید تا الان AMD انویدیا رو شکست داده !
واقعا این حرف درست نیست این بچه بازی نیست که من یه کارت بهتر بسازم من بردم فردا رقیب من یه دونه بهتر بسازه جنگو اون برده پس فردا من و همینطور تا آخر
جنگ بین این دو شرکت تو چیزی که شما فکر می کنید نیست جنگ این دو شرکت یا بهتر بگم جنگ کل قطعات سخت افزاری برای داشتن مشتری بیشتر و حفظ بازاره
الان انویدیا در امار فروش و محبوبیت با اختلاف زیادی از AMD جلوه فکر نکنم لازم باشه لینک بدم که البته عجیب هم نیست AMD باید قیمت هاشو بیاره پایین تا بتونه به انویدیا ضربه بزنه واگرنه کارتی که تواناییش با کارت رقیب یکیه چطور میتونه قیمتش پایین تر باشه خب اگه من از خودم مطمئنم و بازار رو دارم چرا باید کارتی رو که بهش اطمینان دارم و میدونم با کارت رقیب برابره یا ازش قوی تره ارزون تر بدم اون هم با تکنولوژی جدیدتر این منطقی نیست مگر اینکه بخوام بازار رقیبم رو خراب کنم
موفق باشید
تا اونجایی که من میدونم اورکلاک sli580 حداکثر حدود 15درصد افزایش کارایی میده.و حتی بعضی وقت ها در کارایی تاثیری ایجاد نمیکنه مثل تست زیر.واختلافش با 6990 نباید زیاد باشه هرچند تست مقایسشونا ندیدم و از روی اطلاعات حدسی میگم
اصلا حرف شما در مورد اینکه 6990 چیپست خاصی میخواد درست نیست.مادربردی که برای sli580 مناسبه حداقل 200 تومن گرونتره.
در مورد مصرف هم شما پول برقشو هم حساب کن .به قول خوتون ریزه کاری ها را باید توجه کرد
منظورم از شکست دادن نابود کردن نیست.شرکت ها براشون اهمیت داره قویترین کارت دست کی هست.
ارزونتر دادن خودش احترام به حقوق مصرف کنندست.همون مقداری که قدرت یک کارت در نظر مشتری مهمه قیمتش هم مهمه.در ضمن تکنولوژی ساختشون فرق داره پس حتما قیمت تموم شدشونم فرق میکنه.در مورد بازار خراب کردن هم نظری ندارم
ودر اخر اینکه کدوم شرکت بهتره نمیشه حرفی زد
taghdirrr
10-03-2011, 00:04
ولی انصافا قیمت 650 دلار خوبه برای این کارت.
به نظرتون کی به ایران وارد میشه؟
miladfar
10-03-2011, 00:15
ویرایش...........
miladfar
10-03-2011, 00:31
دوست عزیز کارت های سری 6900 بر روی pcb مجهز به dual bios هستند.
در مورد کارت 6990 مود اول بایوس با فرکانس 830 مگا هرتز و مصرف انرژی 375 وات و در مود دوم با oc با فرکانس 880 مگا هرتز و مصرف 450 وات تنظیم شده.!!!!اساسا کارت 6990 oc وجود ندارد که شما براش قیمت تعیین می کنید.
M A X I M U M
10-03-2011, 05:03
ظاهرا قیمت مدل معمولی مقدازی کاهش یافته و 660 دلار به فروش خواهد رسید
با این قیمت مدل oc با این اختلاف قیمت خیلی بعیده
به نظر من هم برای مابقیبحث باید دید 590 چهطور عمل میکنه اما در حال حاظر برتری کامل با 6990 هستش و amd ضعف های خودشو تو این کارت به خوبی جبران کرده
در ضمن برای کراس کردن 2 عدد 580 حداقل باید 2 تا 500 دلار که میشه 1000 دلار پرداخت کنید در صورتی که با 660 دلار میتونید یه 6990 بخرید حالا کدوم به صرفه هستش ( هم مصرف کمر هم هزینه کمتر و هم کارایی خوب) که این واقعا قابل انکار نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخر مطلب رو مطالعه کنید ....
ببینید واقعا عجیبه که شما منظور منو نگرفتید رو بحث می برید به بیراهه
یه سوال : من الان دستم یه بارت دارم شما دستتون یه کلاشینکف
خب برد بارت خیلی بیشتر از کلاشه یعنی من میتونم از فاصله دورتری شمارو بزنم و از اون فاصله تیر شما به من نمیرسه حالا آیا مقایسه کردن یه تفنگی مثل بارت و کلاش درسته ؟
نه درست نیست چرا که زمان انتشار نحوه انتشار و کلا طراحی و ساخت و کلاسشون فرق داره
شما دارید یه کارتی رو که الان اولین و بهترین کارت دو هسته ای دنیا هست رو با بهترین کارت تک هسته ای دنیا مقایسه می کنید
خب فرقش کجاست ؟ این کارت آنتیلس الان رقیبی نداره تا سنجیده بشه اما 580 سنجیده شده و امتحان پس داده
خیلی وقته انصافا عنوان بهترین کارت دنیا رو یدک می کشه
خب مشخصه من خودمم با 690 دلار میرم آنتیلس دو هسته ای می گیرم البته بازم بگم که توانایی آورکلاک یا همون پتانسیل اولیه 580 اونم 2 تا خیلی زیاده و اختلاف کارایی بالا خواهد بود اما حرف شما کاملا متینه واقعا به زحمت و دردسر و هزینه بالاش نمی صرفه
در مورد پول برق هم اختلاف زیادی مشاهده نکردم در بین کارت های انویدیا 460 معروفه به برق خور من دوتا 460 sli دارم میتونستم بجاش یه 5890 بگیرم اما خب کارایی sli به مراتب بالاتر بود اگرم میخواستم مصرف برقشون رو یکی کنم میتونستم یه دونه از چراغ های خونه رو خاموش کنم کامپیوتر به اون اندازه که شما میگید مصرفی نداره اینطور نیست که با این کارت انویدیا هر ماه 50 تومن بیشتر پول برق بیاد
بازم دارم میگم منظور من از وارد شدن به این بحث اینی که شما میگید نبود
من فکر می کنم باید منتظر بود و دید طرف مقابل چیکار می کنه
تا به امروزش یعنی تا آخر جنگ بین این دو شرکت در کارت های تک هسته انویدیا قائله رو برده بود خب 580 داشت و باقی قضایا
اما این یه جنگ جدیدیه جنگ کارت های دو هسته ای که الان تنها یکی از دو رقیب اومده تو زمین و اون یکی داره از رختکن تازه بیرون میاد
امیدوارم گرفته باشید چی میگم
تا اونجایی که من میدونم اورکلاک sli580 حداکثر حدود 15درصد افزایش کارایی میده.و حتی بعضی وقت ها در کارایی تاثیری ایجاد نمیکنه مثل تست زیر.واختلافش با 6990 نباید زیاد باشه هرچند تست مقایسشونا ندیدم و از روی اطلاعات حدسی میگم
اصلا حرف شما در مورد اینکه 6990 چیپست خاصی میخواد درست نیست.مادربردی که برای sli580 مناسبه حداقل 200 تومن گرونتره.
در مورد مصرف هم شما پول برقشو هم حساب کن .به قول خوتون ریزه کاری ها را باید توجه کرد
منظورم از شکست دادن نابود کردن نیست.شرکت ها براشون اهمیت داره قویترین کارت دست کی هست.
ارزونتر دادن خودش احترام به حقوق مصرف کنندست.همون مقداری که قدرت یک کارت در نظر مشتری مهمه قیمتش هم مهمه.در ضمن تکنولوژی ساختشون فرق داره پس حتما قیمت تموم شدشونم فرق میکنه.در مورد بازار خراب کردن هم نظری ندارم
ودر اخر اینکه کدوم شرکت بهتره نمیشه حرفی زد
خب ببینید AMD Radeon HD 6990 یه کارت دو اسلاته هست پس منطقا مادربوردی که برای sli بستن دو کارت لازمه روی اینم جواب میده
منم چند تا مادربوردو دیدم و تحقیق کردم و تفاوتی در پشتیبانی این دوتا کارت ندیدم یعنی مادربوردی که لازمه آنتیلس رو پشتیبانی بکنه میتونه 580sli رو هم پشتیبانی بکنه سایت های رایان صبا و رایانه پر از اینگونه اطلاعات در مورد مادربورد اطلاعات دقیق رو هم از تک اسپات و بقیه جاها نگاه کردم
یعنی بهتر بگم اختلاف 200 تومنی ندیدم البته مطمئنا منظور شما از این دویست تومن ایرانه دیگه چون من ملاک بازار ایران نیست که قیمت cpu i5 با i7 برابری می کنه یا ازش رد میشه یا قیمت رم ddr2 با ddr3 یکی میشه فقط بخاطر سود و منافع شخصی فروشنده ها
در ضمن یه نکته جالب که من بررسی ها دیدم به نظرم عجیب بود این کارت آنتیلس چرا خروجی HDMI نداره ؟!! AMD واقعا زرنگه واقعا
ارزونتر دادن خودش احترام به حقوق مصرف کنندستنه نه نه اصلا همچین فکری نکنید من اینو قبول ندارم AMD و انویدیا کلا تمام شرکت ها اصلا به فکر خریدار نیستن امکان نداره AMD از لحاظ بازار عرضه و تقاضا در سطح بالایی باشه و کارت خودش رو با این عظمت ارزون بفروشه امکان نداره شما واقعا اگه اینطور فکر می کنی من دوستانه بهت توصیه می کنم فکرتو عوض کن این شرکت های خارجی اصلا اینطور که شما فکر می نید نیستن 100 درصد به فکر مزایای خودشون هستن مخصوصا در مورد ما که توی تحریم هستیم انویدیا که میدونید IP های ایرانو بن کرد AMD هم بزودی اینکارو می کنه
در مورد قیمت اولیه و تکنولوژی ساخت هم به نظر من انتیلس الان طبق نظرات بیشتر سایت ها سریع تر کارت جهانه یعنی سریعتر از 580 پس تکنولوژی ساختش قدیمی نیست بلکه جدیدتر از 580 که ازش بهتر شده واگرنه AMD از همون اولش جلوی 580 می ایستاد
اینها استراژی این شرکته برای بدست گرفتن بازار البته به هر قیمتی
در اخرم میخواستم همون حرفایی رو به اون دوستمون گفتم رو بگم که فکر کنم خودتون بخونید
منظور من از این بخث واقعا همونیه که اون بالا گفتم واگرنه نه انویدیا به من پول میده نه AMD با من پدرکشتکی داره
موفق باشید :11:
این بحث بی فایده است...
ببینید تا وقتی که از Nvidia کارتی Dual GPU برای مقابله با 6990 عرضه نشده نمیشه به طور قطعی نظر داد.
ولی اگه دقت کنید 6970Crossfire و GTX 570 SLI رقیبان جدی برای هم هستن... در یکسری از گیم ها AMD بهتر عمل میکنه و در یکسری گیم ها Nvidia (مخصوصا در گیم های DX11 با استفاده از Tessellation)
6990 تونسته تقریبا پرفرمنس 2X6970 رو ارائه بده...:8:
اگر Nvidia هم بتونه پرفرمنس 2X570 رو ارائه بده شاهد یک رقابت واقعا زیبا بین این 2 خواهیم بود که میشه گفت هیچ کدوم برتری کامل نسبت به اون یکی ندارن!!!:46:
تنها مشکل مصرف برق بالای Nvidia هست که امیدوارم بتونه راه حلی براش پیدا کنه...
2X580 هم فکر نمیکنم عملی باشه هم از نظر قیمت خیلی گرون میشه و هم از نظر مصرف پاور...
تنها راه حل اینه که صبر کنیم تا رقیب از Nvidia عرضه بشه تا شاهد رقابتی بسیار جالب بین AMD و Nvidia باشیم.
gtx 590 فکر کنم از دوتا gpu 580 استفاده کرده
taghdirrr
10-03-2011, 13:19
همیشه اینطوریه.
100 درصد مطمئنم کارت جدید nvidia راحت 20 یا 30 درصد از 5990 قویتر خواهد شد.اصلا روال کارشونه.
ولی به قیمتهای منصفانه ای که ati میده واقعا علاقه دارم.
happyfeat
10-03-2011, 13:39
[ =Дttractive ζ;5922812]
ببینید واقعا عجیبه که شما منظور منو نگرفتید رو بحث می برید به بیراهه
خب برد بارت خیلی بیشتر از کلاشه یعنی من میتونم از فاصله دورتری شمارو بزنم و از اون فاصله تیر شما به من نمیرسه حالا آیا مقایسه کردن یه تفنگی مثل بارت و کلاش درسته ؟
نه درست نیست چرا که زمان انتشار نحوه انتشار و کلا طراحی و ساخت و کلاسشون فرق داره
[QUOTE]
در مورد ابنکه این 2 کارت کلا در طراحی فرق دارن هیچ شکی نیست و هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن
[QUOTE]شما دارید یه کارتی رو که الان اولین و بهترین کارت دو هسته ای دنیا هست رو با بهترین کارت تک هسته ای دنیا مقایسه می کنید
[QUOTE]
دوست عزیزم اگه دقت کنید من 6990 رو با 580 کراس مقایسه کردم که اونهم اگه از 2 Gpu 580 استفاده بشه و مقایسه من با 580 تک نبوده و نیست اگه پست قبل رو بخونید متوجه میشید مقایسه با sli بوده نه تک gpu
[QUOTE]در بین کارت های انویدیا 460 معروفه به برق خور
470 و 480 تو مصرف ماشالا روی همه رو سفید کردن اما 460 به نسبت بقه کارت ها مصرف خیلی بهتری داره
میخواستم مصرف برقشون رو یکی کنم میتونستم یه دونه از چراغ های خونه رو خاموش کنم کامپیوتر به اون اندازه که شما میگید مصرفی نداره اینطور نیست که با این کارت انویدیا هر ماه 50 تومن بیشتر پول برق بیاد
[QUOTE]بحث سر خاموش یا روشن کردن چراغ ها نیستش بلکه با بالا رفتم مصرف بیشتر به هر اندازه و اور کلاک کردن قطعه که اونم میزان مصرف رو بالاتر میبره و ... و با حساب اینها خودش مستلزم یه پاور قویتر و هزینه بیشتر هستش وگرنه مقداری مصرف بیشتر کسی رو ورشکست نکرده تو پول برق :41::31:
اما این یه جنگ جدیدیه جنگ کارت های دو هسته ای که الان تنها یکی از دو رقیب اومده تو زمین و اون یکی داره از رختکن تازه بیرون میاد
امیدوارم گرفته باشید چی میگممن طرفداری برند خاصی رو نمی کنم و باید منتظر بود و دید که dual gpu انویدیا چه میکنه در هر صورتی رقابت این 2 کمپانی به نفع یوزر ها هستش و بیشترین سود رو ما می بریم
اشالا هر دو منظور همو متوجه شده باشیم :40::11::10:
ویرایش.............................
یه مقداری تو کد های نقل قول اشتباه شد که اومدم خونه ویرایش می کنم و شرمنده از تمام دوستان
M A X I M U M
10-03-2011, 13:40
gtx 590 فکر کنم از دوتا gpu 580 استفاده کرده
سلام
مطمئنید ؟ :18:
واقعا به نظرم عجیبه دیگه واقع انویدیا باید به سیم اخر زده باشه
استفاده از دوتا 580 وای
اگه حقیقت داشته باشه صددرصد از آنتیلس قوی تر خواهد بود که این !
آنتیلس از هسته های تقویت شده ی 6950-6970 استفاده شده توش و نمیتونه با دوتا هسته 580 رقابت بکنه این اصلا منصفانه نیست
توپ جنگنده رو که نمیشه با توپ زمینی مقایسه کرد
البته فکر نکنما میشه یه منبع بدید
ممنون
سلام
مطمئنید ؟ :18:
واقعا به نظرم عجیبه دیگه واقع انویدیا باید به سیم اخر زده باشه
استفاده از دوتا 580 وای
اگه حقیقت داشته باشه صددرصد از آنتیلس قوی تر خواهد بود که این !
آنتیلس از هسته های تقویت شده ی 6950-6970 استفاده شده توش و نمیتونه با دوتا هسته 580 رقابت بکنه این اصلا منصفانه نیست
توپ جنگنده رو که نمیشه با توپ زمینی مقایسه کرد
البته فکر نکنما میشه یه منبع بدید
ممنون
والا من توی یه مجله خوندم که نوشته بود میتونه از 6990 هم بهتر باشه
M A X I M U M
10-03-2011, 13:52
[QUOTE=Дttractive ζ;5922812]ببینید واقعا عجیبه که شما منظور منو نگرفتید رو بحث می برید به بیراهه
[QUOTE]
در مورد ابنکه این 2 کارت کلا در طراحی فرق دارن هیچ شکی نیست و هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن
خب منم اینو گفتم !
[QUOTE] نه درست نیست چرا که زمان انتشار نحوه انتشار و کلا طراحی و ساخت و کلاسشون فرق دارهدرسته معماریشون فرق داره اما این معماری هارو مادربورد پشتیبانی می کنه خیلی از مادربوردها هستن که تمام چیپت هارو پشتیبانی می کنن
شما دارید یه کارتی رو که الان اولین و بهترین کارت دو هسته ای دنیا هست رو با بهترین کارت تک هسته ای دنیا مقایسه می کنید
[QUOTE]
دوست عزیزم اگه دقت کنید من 6990 رو با 580 کراس مقایسه کردم که اونهم اگه از 2 Gpu 580 استفاده بشه و مقایسه من با 580 تک نبوده و نیست اگه پست قبل رو بخونید متوجه میشید مقایسه با sli بوده نه تک gpu
دوست عزیز با کمال احترام سری کارت های انویدیا بصورت SLI بسته میشه کراس مال شرکت AMD اما من منظورتون رو گرفتم من هم اونجا اینو نگفتم که شما یه دو هسته ای رو از لحاظ کارایی با تک هسته ای مقایسه می کنید من منظورم از نظر شان و احترام و جایگاه بود
چطور بگم منظورم اینه که کارت 580 انویدیا بعنوان قوی ترین کارت تک هسته ای دنیا وجود داره و این عنوانو داره من نمیتونم با یه دو هسته ای اون عنوانو ازش بگیرم فکر کنم دارم خیلی ساده میگم
ببینید مگه میشه دو تا نسلو از نظر موفقیت ها با هم مقایسه کرد ؟ مطمئنا نمیشه حدود 250 سال پیش که تازه جرقه ساخت کامپیوتر برای اولین بار به ذهن بشر خطور کرد سرعت رشد علم و دانش بشر چطور بود الان چطوره ؟
من منظورم اینه که باید وایسیم ببینیم در مقابل عکس العمل حریف چی خواهد بود
باید ببینید در این نسل جدید که اسمش نسل کارت های دو هسته ایه حریف چی رو می کنه AMD کارتشو عرضه کرده خب اینکه نشد رقابت من بیام توی یه صحرای خالی داد بزنم من قوی ترینم بلکه باید حریفی باشه تا من تست بشم محک بخورم ببینم چند مرده حلاجم این حریفم که با نام 590 قراره عرضه بشه پس بهتره صبر کنیم
حرف های شما هم کاملا درسته فقط من فکر می کنم ما کمی دچار سوتفاهم شدیم :11:
470 و 480 تو مصرف ماشالا روی همه رو سفید کردن اما 460 به نسبت بقه کارت ها مصرف خیلی بهتری داره
از نظر کارایی و مصرف مقایسه کنید خودتون اینم لینک از تک اسپات و نظر چند تا کارشناس که من نوعی چند تا پیرهن بیشتر پاره کردن شما برید ببینید حرف خودتون درسته یا نه من اون مقاله رو کامل خوندم که دارم اینجا نظر میدم خوشبختانه این مقاله اینقدر کامل و کارشناسی شده است که هم S بستن و هم M بستن رو شامل میشه :
[QUOTE]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B].com/review/309-geforce-gtx-460-sli-performance
میخواستم مصرف برقشون رو یکی کنم میتونستم یه دونه از چراغ های خونه رو خاموش کنم کامپیوتر به اون اندازه که شما میگید مصرفی نداره اینطور نیست که با این کارت انویدیا هر ماه 50 تومن بیشتر پول برق بیاد
من طرفداری برند خاصی رو نمی کنم و باید منتظر بود و دید که dual gpu انویدیا چه میکنه در هر صورتی رقابت این 2 کمپانی به نفع یوزر ها هستش و بیشترین سود رو ما می بریم
اشالا هر دو منظور همو متوجه شده باشیم :40::11::10:درسته رقابت هر چقدر بیشتر باشه به نفع ماست :11:
موفق باشید
[QUOTE=ramincybran;5918067]RESERVED For another reviews [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CRYSIS WARHEAD
باز هم شما با دروغ هاتون تشریف آوردین و تست های دروغتون رو گذاشتین ؟
توی تست ها بعضی جاها GTX580 SLI یکم از 6990 بهتر بوده و توی خیلی از تست ها هم 6990 !
شما از دروغ گفتن خسته نمیشی نه ؟
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
شمایی که میگین 6990 با 2 تا 580 مقابله نمیکنه ! تست های معتبر مخصوصا guru3d که با بهترین سیستم ممکن گرفتن رو نگاه بندازین ( بهترین منظورم نسبت به سایت های دیگه ) و تمام تست ها با یه سیستم بوده . میبینین که تقریبا نصف تست ها 6990 قویتر بوده و نصف دیگه 580 ! و به تجربه ثابت شده که SLI یا CF کردن 2 کارت از یه کارت Dual GPU بهتر جواب میده پس به نظر من حتی کارت جدید آنویدیا اگه 2 تا 580 هم باشه تازه به 6990 میرسه . و قیمت فوق الاده و مصرف کم 6990 رقیب نداره . مصرف توی idle حدودا 37 وات هست و قیمت این کارت 699 دلار ( XFX ) هست .
متاسفانه بعضی دوستان اینقدر طرفدار آنوادیا هستن که همش با تست های دروغ میخوان ثابت کنن انویدیا بهتره ! .
تست های guru3d و tomshardware تقریبا مطمئن هستن و سلیقه توشون به کار نرفته .
اینها تست هایی بود که 6990 از 2 تا 580 قویتره البته این 580 ها مدل Direct CU2 هستن که کمی از 580 معمولی قوی تر هست .
و در بازی هایی مثل BF bad company2 و Dirt 2 هم 2 تا 580 از 6990 کمی بهتر عمل کرده .
البته چیز زیاد جالبی نیست ! 2 تا 580 که قیمت هر کدوم در بهترین حالت 400 دلار هست و مصرف های بالا ! و در مقایسه با اون قیمت 700 دلاری 6990 با مصرف خیلی کمتر ! . به نظرم 6990 با این اوضاع خیلی بهتر از 2 تا 580 هست ! و کارایی ها تقریبا برابر هستن و فرق فوق الاده بالایی ندارن . خواهشا بنچ مارک های دروغ نذارین.
اینم بنچ مارک کرایسیس در حالت 8xAA و حداکثر تنظیمات :
M A X I M U M
10-03-2011, 15:27
[QUOTE=ramincybran;5918067]RESERVED For another reviews [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CRYSIS WARHEAD
توی تست ها بعضی جاها GTX580 SLI یکم از 6990 بهتر بوده و توی خیلی از تست ها هم 6990 !
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
شمایی که میگین 6990 با 2 تا 580 مقابله نمیکنه ! تست های معتبر مخصوصا guru3d که با بهترین سیستم ممکن گرفتن رو نگاه بندازین ( بهترین منظورم نسبت به سایت های دیگه ) و تمام تست ها با یه سیستم بوده . میبینین که تقریبا نصف تست ها 6990 قویتر بوده و نصف دیگه 580 ! و به تجربه ثابت شده که SLI یا CF کردن 2 کارت از یه کارت Dual GPU بهتر جواب میده پس به نظر من حتی کارت جدید آنویدیا اگه 2 تا 580 هم باشه تازه به 6990 میرسه . و قیمت فوق الاده و مصرف کم 6990 رقیب نداره . مصرف توی idle حدودا 37 وات هست و قیمت این کارت 699 دلار ( XFX ) هست .
متاسفانه بعضی دوستان اینقدر طرفدار آنوادیا هستن که همش با تست های دروغ میخوان ثابت کنن انویدیا بهتره ! .
تست های guru3d و tomshardware تقریبا مطمئن هستن و سلیقه توشون به کار نرفته .
شمایی که میگین 6990 با 2 تا 580 مقابله نمیکنه ! تست های معتبر مخصوصا guru3d که با بهترین سیستم ممکن گرفتن رو نگاه بندازین ( بهترین منظورم نسبت به سایت های دیگه ) و تمام تست ها با یه سیستم بوده . سلام دوست من اولا اینجا یه محیط مجازیه و یه جایی برای بحث که خیلی ها میان این طرز حرف زدن شما درست نیست
اینجا بچه ها فهم و شعور و درک بالایی دارن و خراب کردن یه نفر به قصد خالی کردن عقده های شخصی کارساز نیست امیدوارم شما قصدتون این نبوده باشه ما اینجا بحث می کنیم تا یه چیزی یاد بگیریم در کنار احترام به نظر بقیه
من در مورد تمام چیزهایی که اشاره کردید تحقیق کردم
من حرف شمارو درست نمیدونم من به ترتیب بررسی و نظرات سایت های :
guru3d.com
hothardware.com
neoseeker.com
expertreviews.co.uk
techradar.com
pcpro.co.uk
pcworld.com
ntcompatible.com
.hardwarecanucks.com
hardwareheaven.com
خوندم. در تمامی سایت های معتبر که صد البته با یک سیستم ثابت کارت ها تست شدند 580 sli از 6990 آنتیلس جلو بوده حالا شاید چند تا سایت باشن که من ندیدم اما مطمئنم 95 درصد بررسی ها یا همون رویو ها نشاندهنده بیشتر بودن قدرت 580 sli پس بنچمارک ها و تست هایی که دوستمون ramincybran گذاشتن درسته و ایشون استحقاق این نوع رفتار رو ندارن
شما میتونید در گوگل اسم هر کدوم از این سایت هارو بزنید و دنبالش اسم 6990 تا مشخصات بیاد خودتون میتونید ملاحظه کنید
نکته : یکی از سایت هایی که بعنوان سایت معتبر معرفی کردید در توضیحاتش نوشته بود به دلیل نداشتن امکانات کافی نتونستیم 580 sli رو مقایسه کنیم این سایت : guru3d.com
در قسمت توضیحات پایین صفحه رو بخونید
اما بقیه سایت های معتبر تست رو انجام داده بودند
خب این از تست هاتون
به تجربه ثابت شده که SLI یا CF کردن 2 کارت از یه کارت Dual GPU بهتر جواب میده پس به نظر من حتی کارت جدید آنویدیا اگه 2 تا 580 هم باشه تازه به 6990 میرسه . و قیمت فوق الاده و مصرف کم 6990 رقیب نداره . مصرف توی idle حدودا 37 وات هست و قیمت این کارت 699 دلار ( XFX ) هست . واقعا عجب استدلالی اگه انویدیا اگه دوتا هم 580 استفاده کنه تازه به 6990 می رسه !
عزیز من شما عجیبه نمیخوام اینطور بگم اما فکر کنم زیاد از مشخصات آنتیلس خبر نداری
هسته داخلی آنتیلس هسته ی تقویت شده ی 6950-6970 که با معماری جدید بسته شده برید به همین سایت معتبری که خودتون دادید guru3d.com تو قسمت اسپک ها همین سایت اینو گفته اصلا !
بعدشم کارت 6990 آنتیلس خروجی HD نداره ! یعنی یه کارت HD محسوب نمیشه اما 580 که سریعترین کارت گرافیک تک هسته ای دنیاست کاملا HD هست
اخه مگه منطقیه که ما دوتا کارت HD رو با هم قاطی کنیم و با یه کارت 6990 غیر HD مقایسه کنیم ؟!!
البته این قضیه استفاده از دوتا 580 رو اون دوستمون گفتن اما واقعا منطقی نیست کارت گرافیکی که با دوتا هسته ی اصلی (تقویت شده هم نه) 580 ساخته بشه کاملا مشخصه خیلی از کارتی که هستش (core) کارتیه که در تک هسته از رقیبش ضعیف تره کارایی بالاتری داره
که بازم میگم من فکر نکنم انویدیا همچین کاری بکنه احتمالا از هسته های ضعیف تر استفاده می کنه اصلا چرا وقتی 580 اومد خیلی سروصدا کرد و خیلی وقت اسمش موندگار شد ؟! انویدیا سود خوبی هم کرد ازش
به نظر من این نوع نظر دادن و نتیجه گیری به جایی نمی رسه باید صبر کرد
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
سلام ببخشید دوباره مجبور شدم پست بدم دیدم شما پستتون رو ویرایش کردید
میشه به من نشون بدید در کدوم یک از این بنچمارک هاتون که از سایت guru3d.com گرفتید 580sli تست شده ؟!!
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
سلام ببخشید دوباره مجبور شدم پست بدم دیدم شما پستتون رو ویرایش کردید
میشه به من نشون بدید در کدوم یک از این بنچمارک هاتون که از سایت guru3d.com گرفتید 580sli تست شده ؟!!
اتفاقا آدم های دروغ گو لایق همچین برخوردی هستن . شما اگه تست هایی که گذاشتم رو درست ببینی تست های 580 SLI direct Cu2 هم هست ! میتونی مقایسه کنی . شما انگار اطلاع نداری که خیلی سایت ها با شرکت های عزیز کارت گرافیک قرارداد زیر زمینی میبندن !
چطور میشه توی 2 تا تست یکسان ! حالا با هر سیستمی میخواد باشه . یه کارت توی یه تنظیمات 50 فریم بده توی این یکی تست 4 و 5 فریم !!
دروغ ها کاملا پیداست . مشکل شماست که چشمتون رو روی این چیزا بسته نگه میدارین
من به هیج عنوان حاضر نیستم تا وقتی 6990 هست 2 تا 580 بگیرم !
حالا شما اگه میخواین خودتون رو گول بزنین و پول گزافی بابت پاور و مین برد و این 2 گرافیک ارزشمند و بخاری ! خرج کنین بفرمایین پول خودتونه . من نگفتم حتما 2 تا 580 میشه یه 6990 ! خوبه خودتون ماشالله یه عمره توی این بحثا بودین و میدونین همیشه SLI و CF از 2 تا GPU توی یه کارت بهتر فریم میده . خب الان 2 تا 580 direct cu2 در نصف بیشتر تست ها از 6990 جلو زده ! کارت بعدی انویدیا اگه معماری رو دست کاری نکنه مطمئن باش اگه از 6990 قوی تر باشه خیلی اختلافی نداره ! و شما نمیای قیمت و مصرف رو هم مقایسه کنی و فقط روی فریم ها حرف میزنی که بنچ های دوستمون دروغ بودن . با یکم نگاه کردن کاملا معلومه ...
شما انگار نمیدونی HDMI mini چیه نه ؟ هر وقت دونستی بعد بگو 6990 HD نیست ! خدا رو شکر توی اسمش نوشته Radeon HD ! 6990
تست های 580 direct Cu2 توی صفحه اول guru3d.com هست خودت ببین . توی پستم هم گذاشتم . در بعضی تست ها 580 قویتره و بعضی ها 6990 .
taghdirrr
10-03-2011, 15:40
بابا یکی نیست بگه این کارت کی به ایران وارد میشه؟همش بحث سر اینه که کدوم قویتره بزارین انویدیا هم کارتشو بده بعدش بحث کنین
بابا یکی نیست بگه این کارت کی به ایران وارد میشه؟همش بحث سر اینه که کدوم قویتره بزارین انویدیا هم کارتشو بده بعدش بحث کنین
فکر نکنم تا 1 ماه دیگه پیداش بشه اینورا
taghdirrr
10-03-2011, 15:49
خدا میدونه اگه ایران بیاد 1 میلیون قیمتشه.من 580 سفارش دادم فردا میرسه دستم.حالا هم نمیدونم پشیمونم یا نه.ولی با این بازار دزد ایران فکر نکنم زیر 900 تومن نفروشن
M A X I M U M
10-03-2011, 15:54
هی روزگار !
در مورد آدم های دروغگو که چی بگم اگه اینطور باشه که شما میگید یعنی یه جا 50 فریم داده و یه جا 5 فریم خب درسته حتما یه جای کار می لنگه اما این سایت هایی که من لیست کردم به قول خودتون معتبر هستن و منم تایید می کنم
بعدشم چرا بحثو عوض می کنید بحث سر این بود که 580 sli بهتر از 6990 ه خب بهتر هست + قابلیت آورکلام بیشتر چون پتانسیل بیشتری داره
منم هم حاضر نیستم تا وقتی 6990 هست دوتا 580 بگیرم با هزینه اضافی و. بدتر از همه وقت خودم که باید کلی وقت بذارم واسه بستن کارت ها
اما عزیز من بحث ما این چیزا نیست من خودم چند نکته جدید یاد گرفتم از این تاپیک ما که نمی گیم کی خوبه که بده این یه رقابته و من قبلا هم گفتم 6990 فعلا رقیبش نیومده به بازار لامبورگینی رونتون رو نمیشه با مرسدس سی ال کا مقایسه کرد اما میشه با کوئنسینسگ مقایسه کرد پس بذارید رقیبش بیاد
اما سوال من اینجاست این کارتی که میگید میشه لینکشو بدید در تمام بنچمارک های بالا 6990 با 580 تک هسته ای مقایسه شده بود !
شما کدوم کارتو میگید mini hd داره ؟ لینک عکسشو بهم بدید
کارت گرافیک HD 6990 شرکت AMD خروجی HD نداره اما mini hd داره اما خروجی اصلیش من مطمئنم خروجی DVI ه
الان سرعتم هم اومده پایین اما بازم لینکشو میذارم :
AMD Radeon HD 6990 review
Architecture 3072 stream processors معماری ساختش
DVI outputs 1
HDMI outputs 0
اینم لینک عکس این کارت که خروجی اصلیش DVI شما اگه مدرکی دارید رو کنید
من که دارم چیزی رو که می بینم میگم
تست های 580 direct Cu2 توی صفحه اول guru3d.com هست خودت ببین . توی پستم هم گذاشتم . در بعضی تست ها 580 قویتره و بعضی ها 6990 .
ای واااااااااااااااای عزیز من direct Cu2 یعنی دو کارت که sli بسته شدن ؟ ! شوخی نکن وقت گیر اوردیا
کارت بعدی انویدیا اگه معماری رو دست کاری نکنه مطمئن باش اگه از 6990 قوی تر باشه خیلی اختلافی نداره ! و شما نمیای قیمت و مصرف رو هم مقایسه کنی و فقط روی فریم ها حرف میزنی که تمام بنچ های دوستمون دروغ بودن . با یکم نگاه کردن کاملا معلومه ...
من هنوزم میگم اون بچمارک ها درستن و دست ایشون هم درد نکنه این اطلاعات رو گذاشته
کارت بعدی انویدیا اگه از همین هسته های 580 باشه حتی دستکاری نداشته هیچ جای رقابتی برای آنتیلس با هسته های تقویتی 6950-6970 نمیذاره که البته فکر نکنم انویدیا اینقدر روی این قسمت سرمایه گذاری کنه و وقت بذاره
احتمالا اونم از اون 560-570 یا شایدم هسته های پایین تر استفاده کنه فقط درست مثل amd تقویتشون کنه
این نظر شخصی منه اخه از انویدیا بعیده همچین کاری بکنه بعدشم زمانی که مقایسه دوتا کارت میشه ملاک همون بیشترین فریم و کیفیت کار هست نه چیز دیگه منی که طرفدار amd هستم نمی تونم وقتی دیدم کارتی که طرفدارشم کم آورد بگم بابا این مصرف برقش زیاده قیمتش زیاده و از این حرفا
در انتخاب و خرید هوشمندانه کاملا حق با شماست اما در مقایسه باید دید واقعا کدوم بهتره
:31: برادر درست بخون ! من گفتم direct Cu2 SLI !
2 تا direct Cu2 بود عزیزم ! تست ها رو یه نگاه بنداز .
mini hd همون کار HDMI رو انجام میده و 1080p رو کاملا پشتیبانی میکنه دیگه مشکل کجاس ؟!
پورت DVI هم dual link هست تا 2560 در 1600 اگه اشتباه نکنم ساپورت میکنه
و بله منم قبول دارم 2 تا 580 تا حدی از 6990 بهتره ! ولی در حدی نیست که ارزش خرید داشته باشه ( 2 تا 580 )
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
خدا میدونه اگه ایران بیاد 1 میلیون قیمتشه.من 580 سفارش دادم فردا میرسه دستم.حالا هم نمیدونم پشیمونم یا نه.ولی با این بازار دزد ایران فکر نکنم زیر 900 تومن نفروشن
مبارک باشه . نه پشیمونی نداره . کارت خوبی هست انشالله فنش بچرخه واست :31:
وقتی خریدی بگو موقع بازی دماش تا چه حد میره بالا
و بگو چقدر فریم میگیری تو بازی ها
taghdirrr
10-03-2011, 17:10
این قضیه فنش برات بچرخه آخرش نفهمیدم چرا شماها میگین .یه بار میگیم ati خریدیم طرفداران nvidia میگن فنت برات بچرخه. یه بار هم nvidia خریدیو ati میگن فنت برات بچرخه. :))
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
وقتی خریدی بگو موقع بازی دماش تا چه حد میره بالا
و بگو چقدر فریم میگیری تو بازی ها
باشه پس فردا دستم میرسه .ولی یه جوریم.این لامصب 6990 بد جوری فکرمو خراب کرد.منم به بازی کرایسی زیاد اهمیت میدم6990 هم که توی این بازی فریم دهیش غوغا کرده.
M A X I M U M
10-03-2011, 17:37
:31: برادر درست بخون ! من گفتم direct Cu2 SLI !
2 تا direct Cu2 بود عزیزم ! تست ها رو یه نگاه بنداز .
mini hd همون کار HDMI رو انجام میده و 1080p رو کاملا پشتیبانی میکنه دیگه مشکل کجاس ؟!
پورت DVI هم dual link هست تا 2560 در 1600 اگه اشتباه نکنم ساپورت میکنه
و بله منم قبول دارم 2 تا 580 تا حدی از 6990 بهتره ! ولی در حدی نیست که ارزش خرید داشته باشه ( 2 تا 580 )
:دی بابا میدونم DCUII چیه اونو که خوندم
از هسته های اولیه و اصلی DCUII بهتره اما من تو این تصاویر بنچمارکی که شما گذاشتید DCUII SLI نمی بینم :دی
همه شون با کارت 580 DCUII مقایسه شدن یعنی با یه دونه نه با 580 DCUII SLI
نمیدونم شاید من چشمام مشکل داره :دی
واگرنه مگه میشه کارت 580 که به تنها روی کرایسیس بالای 80 تا فریم میده روی SLI 84 تا فریم بده :دی
مینی اچ دی هم آره خوبه اما خب HDMI نمیشه دیگه
بهترین فرقشون هم که بخوام بگم عمل کامپرونایز و کامرسشن توی مینی اچ دی انجام نمیشه :دی دلت بسوزه :tongue:
ولی کلا آره حق با توئه ولی دیگه خیلی ضایع است بیان پورت اصلی رو DVI بذارن بابا مگه چیش از 5890 کمتره :دی
DVI هم خوبه تا رزولیشن نهایی کارت گرافیک رو هم پشتیبانی می کنه اما HD یه چیز دیگست :thumbsup:
taghdirrr
10-03-2011, 17:57
580 با چه رزولیشنی توی کرایسیس بالای 80 میده؟
M A X I M U M
10-03-2011, 18:42
این لینک عکسا خودت ببین دیگه
روی 1920 در 1200 58 فریم میده روی 2560 در 1600 35 فریم میده خوبه دیگه
حالا من گفتم 80 حدودی بوده خلاصه همین 58 رو هم در نظر بگیریم 58 ضرب در 2 میشه 116
دیگه کم کمش از 100 فریم رد می کنه :دی
taghdirrr
10-03-2011, 18:51
خدا بگم چیکارت کنه :31: یه لحظه خوشحال شدم 80 رو گفتی . آخه 58 با 80 یکی هست .:13:ولی sli فکر نکنم واقعا قدرت 2 کارتو کامل استفاده کنه .در اصل همه بازیها فریم 60 به بالا اصلا دیده نمیشه و آخرین فریم بازیها 60 هست حالا اصل مینیمم فریم هست که نباید زیر 60 بیاد که متاسفانه 580 مینیممش زیر 50 هست.اما لا مصب 6990 مینیمم زیر 70 نمیده .
M A X I M U M
10-03-2011, 19:12
ای بابا عزیز من 580 رو باز داری با 6990 مقایسه می کنی
6990 دو موتوره است باید فریم بالا بده 580 تک موتوره است ای بابا :دی
در ضمن SLI همون کارایی رو داره تقریبا کارایی بالایی هم داره فقط چند درصد کم برای بست معماری و اینا درنظر می گیرن که چیزی نیست
حالا الان 590 بیاد چه میدونم بیشتر از 6990 فریم بده چی ؟ :دی
به دلیل مشکلات شخصی شما وجناب رامین تست های Hardwarecanucks و Tomshardware و Anandtech نا معتبر میشن؟؟!!
باشه پس فردا دستم میرسه .ولی یه جوریم.این لامصب 6990 بد جوری فکرمو خراب کرد.منم به بازی کرایسی زیاد اهمیت میدم6990 هم که توی این بازی فریم دهیش غوغا کرده.
دوست خوبم چرا تک GPU رو در Crysis با 2 GPU مقایسه میکنی؟
شما قویترین کارت تک GPU دنیا رو گرفتی باز هم ناراحتی؟؟!!
Crysis کلا این مدلیه شما ببین در Lost Planet 2 چه قدر فریم میدی...
taghdirrr
10-03-2011, 19:22
خوب اونو میخرم :)
خدا وکیلی هر سایتی معتبر نباشه اینا دیگه من اردت دارم بهشون .اکثر فریم هایی که میگن نزدیک هست Hardwarecanucks و Tomshardware و Anandtech
خوب اونو میخرم
6990 رو ؟؟!!
فکر این که چه زمانی میتونید تهیه اش کنید رو کردید؟
از لحاظ پاور و ابعاد کیس چه طور؟
taghdirrr
10-03-2011, 23:39
6990 رو ؟؟!!
فکر این که چه زمانی میتونید تهیه اش کنید رو کردید؟
از لحاظ پاور و ابعاد کیس چه طور؟
نمیدونم والا اگه قیمتش زیر 700 تومن باشه میخرم
نمیدونم والا اگه قیمتش زیر 700 تومن باشه میخرم
:31: زیر 700 هست ولی نه در ایران...
taghdirrr
11-03-2011, 09:35
الان 580 رو قاچاقی بدون گارانتی asus رو به قیمت 650 تومن میدن واقعا بدون گارانتی این کارتو با این قیمت خریدن با عقل جور در نمیاد.برند گیگابایت هم 800 تومن میده msi هم 700 تومن .حالا یه کارت 450 دلاری رو ببین به چه قیمتی میدن.حالا خدا به دادمون برشه اگه 6990 بیاد 700 دلار راحت 1 میلیون اونم برند مزخرفشو میفروشن
الان 580 رو قاچاقی بدون گارانتی asus رو به قیمت 650 تومن میدن واقعا بدون گارانتی این کارتو با این قیمت خریدن با عقل جور در نمیاد.برند گیگابایت هم 800 تومن میده msi هم 700 تومن .حالا یه کارت 450 دلاری رو ببین به چه قیمتی میدن.حالا خدا به دادمون برشه اگه 6990 بیاد 700 دلار راحت 1 میلیون اونم برند مزخرفشو میفروشن
قاچاقی دیگه چه جوره چه؟:18::31:
[QUOTE=Erfan.;5924476]به دلیل مشکلات شخصی شما وجناب رامین تست های Hardwarecanucks و Tomshardware و Anandtech نا معتبر میشن؟؟!!
برادر شما انگار حرفای منو کامل نخوندی که خودم tomshardware رو قبول داشتم !!
والا تست های سری دومی که گذاشته به هیچ عنوان به واقعیت نزدیک نیست !
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
[QUOTE=taghdirrr;5924160]این قضیه فنش برات بچرخه آخرش نفهمیدم چرا شماها میگین .یه بار میگیم ati خریدیم طرفداران nvidia میگن فنت برات بچرخه. یه بار هم nvidia خریدیو ati میگن فنت برات بچرخه. :)
فنش بچرخه واست دقیقا مثل وقتیه که ماشین میخری بهت میگن چرخش واست بچرخه :31:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
بنده چند هزار بار گفتم بعضی سایتا با شرکت های سازنده گرافیک دستشون تو یه کاسه هست که از کارت های اون شرکت رو بهتر نشون بدن . اگه اینطور نبود اینقدر تست ها با هم فرق نمیکرد که تو یه تست مثلا 5970 آول باشه تو یه تست دیگه تو همون بازی و تنظیمات بیاد آخر بشه !
اینم 580 direct cu2 SLI !!
taghdirrr
11-03-2011, 12:56
قاچاقی دیگه چه جوره چه؟:18::31:
بابا توی پایتخت الان asus 580 رو حدودای 650 میدن من به شرکت اصلی asus زنگ زدم گفتن هنوز با گارانتی خودمون توزیع نکردیم .اونایی که میفروشن بدون گارانتی هست
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
فکر نکنم دیگه این سایتهایی که عرفان گفتن اینطوری باشه. آخه این بازیهایی که تستا روشون انجام میشه تا حدود 40 درصد به قدرت cpu بستگی داره الان اکثر تستارو با corei7 950 انجام میدن که در مقایسه با sandy bridge قدرتشون کمه الان اونروز یه تستی رو عرفان به من نشون داد که i5 2500 حدود 10 فریم از i7 950 جلوتر بود.
M A X I M U M
11-03-2011, 12:57
اینم 580 direct cu2 SLI !!
:دی
خب تو این بنجمارک 6990 کو ؟ :دی
بابا عزیز من این سایتی که شما ازش میذارید 6990 رو با دوتا 580 sli مقایسه نکرده بندا خدا خودشم گفته امکاناتش رو نداشتیم اون موقع
حالا بی خیال زیاد مهم نیست تفاوت اینا همون 20-35 درصده
taghdirrr
11-03-2011, 13:17
راستی بچه ها برنامه ای هست که فریم بالای 60 رو نشون بده؟آخه فریم اصلی بازیهای یا 60 هست یا با vync 30 هست. و در حین بازی دمای cpu و gpu رو نشون بده.
M A X I M U M
11-03-2011, 13:20
فریم اصلی 60 ؟
چطور ؟ فریم که به توانایی کارتت ربط داره هر چقدر کارتت قوی باشه فریم هم میره بالا
کارت 4670 در بازی Starcraft II روی رزولیشن 1680 در 1050 حدود 23 فریم میده اما 250 35 فریم و همینطور الی آخر
taghdirrr
11-03-2011, 13:23
نه نه منظور من از فریم اصلی این نیست که تا 60 هست میگم با برنامه فرپس تا 60 رو میتونیم تشخیص بدیم بالای 60 برای من نشون نمیده و اینکه در اصل بالای 60 رو نمیتونیم حس کنیم.
alborz_k
11-03-2011, 13:23
راستی بچه ها برنامه ای هست که فریم بالای 60 رو نشون بده؟آخه فریم اصلی بازیهای یا 60 هست یا با vync 30 هست. و در حین بازی دمای cpu و gpu رو نشون بده.
این جا ، جاش نیست ، ولی نرم افزار FRAPS تعداد فریم بازی رو بدون محدوددیت نشون می ده..
:دی
خب تو این بنجمارک 6990 کو ؟ :دی
بابا عزیز من این سایتی که شما ازش میذارید 6990 رو با دوتا 580 sli مقایسه نکرده بندا خدا خودشم گفته امکاناتش رو نداشتیم اون موقع
حالا بی خیال زیاد مهم نیست تفاوت اینا همون 20-35 درصده
برادر توی همین تست 6990 نیست ! ولی توی همون تست قبلی شما بیا اعداد رو با این تست مقایسه کن ( سیستم ها و تنظیمات یکی هستن )
اینم تست از بازی BF Bad company 2 روی حداکثر تنظیمات ( غیر از رزولوشن )
golmohammadi
16-03-2011, 23:54
سلام
یه سوال داشتم
جایی نیافتم گفتم اینجا بپرسم
کارت من 6870 هست
مانیتورم حداکثر رزولیشنش : 1680*1050
الان از hdmi استقاده میکنم
سوال اینه
چ
ه فرقی میکنه از hdmi استفاده کنم یا dsub ؟
و یا dvi
خب میدونم که hdmi بهتره
اما به خاطر استفاده از kvm اگه از hdmi استفاده نکنم بهتره برام
سلام
یه سوال داشتم
جایی نیافتم گفتم اینجا بپرسم
کارت من 6870 هست
مانیتورم حداکثر رزولیشنش : 1680*1050
الان از hdmi استقاده میکنم
سوال اینه
چ
ه فرقی میکنه از hdmi استفاده کنم یا dsub ؟
و یا dvi
خب میدونم که hdmi بهتره
اما به خاطر استفاده از kvm اگه از hdmi استفاده نکنم بهتره برام
hdmi قابلیت ارسال صوت و تصویر رو با هم با کیفیت بالا داره اما خروجی dvi اینطور نیست و فقط تصویر رو هست و برای صوت نیاز به یک خروجی دیگه هم هست تا به مانیتور وصل بشه
golmohammadi
17-03-2011, 02:47
hdmi قابلیت ارسال صوت و تصویر رو با هم با کیفیت بالا داره اما خروجی dvi اینطور نیست و فقط تصویر رو هست و برای صوت نیاز به یک خروجی دیگه هم هست تا به مانیتور وصل بشه
سلام
من همه اینا را خوب میدونم
البته در پی سی که صدا حمل نمیشه (بحثش جدا)
منظور من اینه که مثلا شفافیت تصویر و یا زمان پاسخ دهی اینا فرق نمیکنه که
تو رزولیشن که مطمئنا hdmi بیشتره
برا همین هم به رزولیشن مانیتورم اشاره کردم که dvi میتونه این رزولیشن را ساپورت کنه
سلام
من همه اینا را خوب میدونم
البته در پی سی که صدا حمل نمیشه (بحثش جدا)
منظور من اینه که مثلا شفافیت تصویر و یا زمان پاسخ دهی اینا فرق نمیکنه که
تو رزولیشن که مطمئنا hdmi بیشتره
برا همین هم به رزولیشن مانیتورم اشاره کردم که dvi میتونه این رزولیشن را ساپورت کنه
نه از این لحاظ فرقی نمیکنه
taghdirrr
18-03-2011, 17:05
بچه ها به نظرتون این کارت بعد عید میاد ایران؟الان همه برندها کارتو عرضه کردن سافایر حدود 700 دلار قیمت جهانی داده.
بچه ها به نظرتون این کارت بعد عید میاد ایران؟الان همه برندها کارتو عرضه کردن سافایر حدود 700 دلار قیمت جهانی داده.
درست یک تا 2 ماه دیگه
در تستی که سایت lion computer انجام داد ( فکر کنم تست خودشون بود ) . مشخص شد که کارت 590 با فرض اینکه 2 تا پردازنده 580 که downclock شدن باشه . به هیچ عنوان ! دوباره تکرار میکنم به هیچ عنوان در فریم دهی به پای 6990 نمیرسه . و البته تاکید کرده که این فعلا در سطح تست هست و تا وقتی که این کارت عرضه نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی پیش بینی کرده که به احتمال زیاد کارت 590 نتونه با 6990 مقابله کنه و اضافه کرده که مصرف این کارت احتمالا 50 تا 100 وات بیشتر از 6990 خواهد بود .
و به دلیل شناخت شخصی که از مدیر این سایت دارم اطمینان دارم که جانب داری هیچ شرکتی رو نمیکنن .
در تستی که سایت lion computer انجام داد ( فکر کنم تست خودشون بود ) . مشخص شد که کارت 590 با فرض اینکه 2 تا پردازنده 580 که downclock شدن باشه . به هیچ عنوان ! دوباره تکرار میکنم به هیچ عنوان در فریم دهی به پای 6990 نمیرسه . و البته تاکید کرده که این فعلا در سطح تست هست و تا وقتی که این کارت عرضه نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی پیش بینی کرده که به احتمال زیاد کارت 590 نتونه با 6990 مقابله کنه و اضافه کرده که مصرف این کارت احتمالا 50 تا 100 وات بیشتر از 6990 خواهد بود .
و به دلیل شناخت شخصی که از مدیر این سایت دارم اطمینان دارم که جانب داری هیچ شرکتی رو نمیکنن .
فقط باید صبر کرد خود کارت اصلی بیاد... زیاد نمونده چند روز دیگه میاد!
parham14
10-06-2011, 12:09
سلام. HD Radeon 6950 2G DDR5 به اين cpu و m.b ميخوره؟ به نظرتون nvidia بهتر نيست؟(لطفا يك مدل هم سطح رو بگيد) درضمن اگر 6950 رو به 6970 تبديل كنم مشكلي پيش مياد؟
M.B: GIGABYTE X58-USB3
CPU: Intel i7 950
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.