ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت بایوس

najee
08-03-2011, 07:54
سلام.
یه سئوال راجب آپدیت بایوس دارم.
توسایت وقتی برای دانلود بایوس جدید میگریدی جلوی تمام آپدیت های ورژنهای قبلی قابلیتها یا ویژگی
اون فایل آپدیت و نوشته ؟آگر ما یه ورژنی رو دانلود کنیم وباهاش بایوس وآپدیت کنیم اگر ورژن جدیدترش بیاد ودوباره بایوس بااون آپدیت کنیم اون موقع قابلیت ورژن قبلی از روی بایوس پاک میشه ؟این سئوال واقعا ذهن منو مشغول کرده ؟
یه سوال دیگه من برای اولین بار مادربورد msiگرفتم میخوام بایوس آپدیت کنم مدلشم m780-g45ازطریق نرم افزارش چیزی نفهمیدم فقط آنلاین این کارو میکنه اونم که با مودم جوردرنمیاد.؟

Rainbow
08-03-2011, 09:22
نسخه های جدید بایوس ویژگیهای نسخه های قبلی رو نیز در خودشون دارن . اگه تصمیم دارید بایوس رو از طریق اینترنت دایال آپ آپدیت
کنید توصیه می کنم این کار رو اصلا انجام ندید مگر اینکه ADSL داشته باشید . ولی می تونید بایوس رو دانلود کرده و بصورت آف لاین
مادربرد خودتون رو آپگرید کنید .

najee
08-03-2011, 14:12
نسخه های جدید بایوس ویژگیهای نسخه های قبلی رو نیز در خودشون دارن . اگه تصمیم دارید بایوس رو از طریق اینترنت دایال آپ آپدیت
کنید توصیه می کنم این کار رو اصلا انجام ندید مگر اینکه ADSL داشته باشید . ولی می تونید بایوس رو دانلود کرده و بصورت آف لاین
مادربرد خودتون رو آپگرید کنید .

سلام .مرسی
نه من ازطریق دایل اپ این کارو نمیکنم .
مگه میشه یه نسخه ای با حجم مثلا یه مگ یه ویژگی روداشته باشه ونسخه بعدی هم با همون حجم هم ویژگی خودشو داشته باشه هم ویژگی ورژن قبلی رو این واسه من شده سئوال؟

najee
09-03-2011, 07:22
بیشتر راهنماییم نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Rainbow
09-03-2011, 09:04
شما همیشه جدیدترین نسخه رو از وب سایت دریافت کنید و بطور معمول این حجم کمتر از 1mb هست . برند و مدل مادربرد شما چیه ؟

najee
10-03-2011, 07:13
دوست عزیز من نگفتم که نسخه جدیدودانلودنمیکنم!چرابا اینکه هردونسخه دارای یه حجم هستند نسخه جدیدویژگی نسخه قدیمی رو هم داره؟مدل مین من اینه msi-870-g45

najee
12-03-2011, 07:35
اینجا چه خبره چرا کسی جواب درست نمیده ای بابا!!!:19::19::19::19:

Rainbow
12-03-2011, 09:26
بدلیل اینکه اگر سیستم با بایوس جدید ایجاد مشکل کرد ، بتوان از نسخه های قبلی بایوس استفاده کرد.