مشاهده نسخه کامل
: دیفای بخرم یا نخرم؟
ehsan_update
07-03-2011, 21:38
سلام دوستان . من میخوام یه گوشی بگیرم و بودجم هم حدود 400 هستش. خودم به این نتیجه رسیدم که موتورلا دیفای بخرم. ولی توی تاپیکش برخی از دوستان مشکلات و باگهای عجیب نرم افزاری داشتن باهاش.
توقعاتم از گوشی که میخوام بخرم اینه:
سیستم عامل آندوید ترجیحا.
اجرای برنامه های مختلف روی گوشی
اجرای بازی های باحال بدون مشکل
اندازه مناسب گوشی و راحت تو جیب جا شدن.
دوربین متوسط
وبگردی
خودم دیفای رو خیلی دوست دارم ولی یه کم مرددم کردن بچه ها.
از نوکیا C7 هم خوشم میاد. همینطور wildfire S که هنوز نیومده :41:
به نظرتون چی بگیرم ؟ فردا میخوام برم بخرم
Highbury
07-03-2011, 21:59
به نظرم گالاکسی ایس خیلی خوبه. یک هفته هست وارد شده و قیمتش 375 تومانه. شما یه مدت یعنی حدود دو هفته صبر کن قیمتش به 350 برسه.
دیزایر هم خیلی خوبه یعنی عالیه.اما سایزش یه کم بزرگه.
در کل یا دیزایر بگیر یا همین الان یا یه مدت صبر کن گالاکسی ایس بخر.
ehsan_update
07-03-2011, 23:17
ممنون دوستان. این ایس که حافظه داخلیش خیلی کمه، رزلوشنش هم نصف دیفایه! اندازه صفحش هم کوچیکتره.دیزایر هم اصلا ازش خوشم نمیاد. به نظرتون همون دیفای رو بخرم و تا بهار صبر کنم 2.2 براش رسما بیاد و تا اونموقع بیخیال روت و کاستوم رام بشم بهتر نیست؟
HEGMATANEH
08-03-2011, 00:20
سلام به دوست گلم
به نظر من شما همون دیفای رو بگیر که از نظر زیبایی و مخصوصا مقاومت که حرف اول رو میزنه نرم افزار خورشم عالیه با رزولشن WVGA آندروید هم که هست و تا بهار واسش 2.2 میاد دیگه چی میخوای؟
ehsan_update
08-03-2011, 00:33
سلام به دوست گلم
به نظر من شما همون دیفای رو بگیر که از نظر زیبایی و مخصوصا مقاومت که حرف اول رو میزنه نرم افزار خورشم عالیه با رزولشن WVGA آندروید هم که هست و تا بهار واسش 2.2 میاد دیگه چی میخوای؟
والا منم به همین نتیجه رسیدم. فقط یه مشکل کوچیک دارم اونم اینه که زیاد با گوشی وبگردی میکنم و متاسفانه سایت های فارسی رو نمیتونه نشون بده و روت کردنش برای چند نفر مشکل ساز شده! :41:
ولی گویا با برنامه opera میشه سایت های فارسی رو هم باز کرد اما هیچ کدوم از دوستان پیگیری نکردن هنوز. اگه واقعا اینطور باشه و با اوپرا حل بشه 100% فردا میرم گوشی رو میگیرم.
از من میشنوی نخر .....
میبینم که ..... :13:
حالا بیخیال / چرا میگین نخره ؟
sAeEd_kHaAn
08-03-2011, 09:43
میبینم که ..... :13:
حالا بیخیال / چرا میگین نخره ؟
چون انتخاب هاي بهتري هم هست
ehsan_update
08-03-2011, 14:53
چون انتخاب هاي بهتري هم هست
مثلا؟؟؟ نکنه دیزایر رو میگید؟ اصلا ازش خوشم نمیاد! :2:
تصمیمم رو گرفتم. امروز میرم دیفای جون :40: رو میخرم. 24 ساعت هم از فروشنده وقت میخوام برای تست. راستی میگفت گارانتی دارش رو هم داریم 460 تومن! گفتم مال کدوم شرکته یه کم فکر کرد گفت شرکت ارتباطات نمیدونم چی چی!!! :31: فکر کنم از اون گارانتی الکی ها بود. به نظرتون ارزش داره 20 تومن بیشتر بدم به خاطر این گارانتی؟
به نظر خودم بهتره بدون گارانتی بخرم و 24 ساعت وقت برای تست بگیرم نظر شما چیه؟
sAeEd_kHaAn
08-03-2011, 17:49
مثلا؟؟؟ نکنه دیزایر رو میگید؟ اصلا ازش خوشم نمیاد! :2:
تصمیمم رو گرفتم. امروز میرم دیفای جون :40: رو میخرم. 24 ساعت هم از فروشنده وقت میخوام برای تست. راستی میگفت گارانتی دارش رو هم داریم 460 تومن! گفتم مال کدوم شرکته یه کم فکر کرد گفت شرکت ارتباطات نمیدونم چی چی!!! :31: فکر کنم از اون گارانتی الکی ها بود. به نظرتون ارزش داره 20 تومن بیشتر بدم به خاطر این گارانتی؟
به نظر خودم بهتره بدون گارانتی بخرم و 24 ساعت وقت برای تست بگیرم نظر شما چیه؟
خوب شما كه تصميمتونو گرفتين ديگه احتياج به مشاوره ندارين
مبارك باشه
احسان جان من نمیتونم بهت چیزی پیشنهاد بدم چون امضات رو که میبینم دهنم بسته میشه :31: .
فقط میتونم بگم 3-4 روز صبر کن ببینم تو بار های جدی چیا هست و قیمت فرقی میکنه یا نه .
ehsan_update
08-03-2011, 21:18
ممنون از همه. امروز گوشی رو خریدم با گارانتی 1 ساله سخت افزار و نرم افزار شرکت جهان ارتباطات. 450 تومن. همه چیزش رو تست کردم خدا رو شکر مشکلی نداره:40:
مبارک باشه انشاءالله مشکلی هم پیش نمیاد و به خوبی و خوشی ازش استفاده کنید.
ممنون از همه. امروز گوشی رو خریدم با گارانتی 1 ساله سخت افزار و نرم افزار شرکت جهان ارتباطات. 450 تومن. همه چیزش رو تست کردم خدا رو شکر مشکلی نداره:40:
مبارک حاج احسان :31:
قیمت خیلی خوبی خریدی و بالاخره یه اسم گارانتی هم پشتش هست .
رویوو یادت نره
ba maram
13-03-2011, 19:23
مبارک باشه....خوشم میاد خاصی و خاص هم انتخاب کردی
از کجا خریدی؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.