ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برق دار شدن قطعات با پاور گرین

.:PAR3A:.
07-03-2011, 21:29
سلام...
دوستان یه پاور عهد بوقی (250واته نخندینا :31:) گرین دارم...
پیچ های کیس (خلاصه هر جایی رنگ نداره) برق داره... چیزی هم وصل می کنم برق داره...
آیا پاور 685 وات گرین هم همین مشکلو داره؟؟؟
ممنون

pasargadd
07-03-2011, 22:00
مشکل از پاور تیست مشکل قطعات هستند که احتمالا اتصال به بدنه دارند.
مشکلی نداره بیشتر کیسها اینجورند.

sibsabz
07-03-2011, 22:19
سعی کن حنما سیم ارت وصل کنی.
در این صورت مشکل حل میشه.

EXTREME
07-03-2011, 23:11
این مشکل ها هم میتونه از پاور نامرغوب باشه هم اتصال بدنه
با سیمی که مقاومتش کمه از کیس وصل کنید به زمین لوله ی آب هم خوبه ولی اگه به زمین واقعی وصل بشه بهتر تخلیه میشه

.:PAR3A:.
08-03-2011, 15:49
سلام...
ممنون از پاسختون...
واللا من که به زمین (البته سرامیکه :دی) زدم هیچ فرقی نکرد...
به آب هم زدم هیچ فرقی نکرد :-?
بازم جوابمو گرفتم و ممنونم ;)

EXTREME
08-03-2011, 20:53
سلام...
ممنون از پاسختون...
واللا من که به زمین (البته سرامیکه :دی) زدم هیچ فرقی نکرد...
به آب هم زدم هیچ فرقی نکرد :-?
بازم جوابمو گرفتم و ممنونم ;)
به سرامیک نباید بزنید به آب نباید بزنید اگه به زمین واقعی نتونستید به لوله ی آب بزنید

iCe m@n
10-03-2011, 13:59
من هم همین مشکل رو دارم اگه میشه یه راه حل خوب و کار ساز پیشنهاد بدید چون اعصابم دیگه خورد شده

Arash4484
10-03-2011, 14:35
اتصال یک سیم بین کیس و لوله آب/ لوله شوفاژ/ زمین(خاک) و بطور کلی هرچیزی به خاک بخصوص مرطوب ختم بشه برق رو میبره (البته ارت محسوب میشه ولی کلن ارت کارش چیز دیگه ایه)

اما برای عیب یابی و رفع کامل مشکل سیستم دنبال قطعه ای باشید که بد نصب شده باشه (مثلن اتصال کوتاه بین کف مادربورد و سینی کیس)، شیلد خراب، پیچهای نامرغوب و نامربوط به کامپیوتر(گام بالا)، بدتر ازهمه پیچ های سرگردان و براده های آهنی یا از این قبیل در کیس،و...کلن راه حل خاصی نداره باید سیستم و بخصوص مین چک شود
اما اگر هیچ کدام از اینها نبود
در نهایت خود پاور(بخصوص در سیستمهای قدیمی) مشکل داره و باید توسط تعمیرکار بررسی بشه ویا کلن تعویض بشه

EXTREME
10-03-2011, 16:48
کاملا درسته وصل کردن سیم یک روش دائمی نیست وممکنه با این روش یک مقدار کوچک الکتریسیته هنوز رو بدنه هست
شما باید سیستم رو باز کنید و ببینید کجا اتصال بدنه شده است یا ممکنه پیچی یا یک چیز فلزی بین مین و بدنه ی کیس قرار گرفته واین مشکل پیش میاد

iCe m@n
10-03-2011, 16:51
کاملا درسته وصل کردن سیم یک روش دائمی نیست وممکنه با این روش یک مقدار کوچک الکتریسیته هنوز رو بدنه هست
شما باید سیستم رو باز کنید و ببینید کجا اتصال بدنه شده است یا ممکنه پیچی یا یک چیز فلزی بین مین و بدنه ی کیس قرار گرفته واین مشکل پیش میاد

من 535 که داشتم همچین مشکلی نداشت الان که 585 گذاشتم این مکشل بذام بوجود اومده
نمیدونم چرا اینجوری شده:41:

Arash4484
11-03-2011, 22:13
من 535 که داشتم همچین مشکلی نداشت الان که 585 گذاشتم این مکشل بذام بوجود اومده
نمیدونم چرا اینجوری شده:41:

توی دوسه تاپیک دیگه دیدم که بعضی از دوستان همین مشکلرو با پاورهای گرین داشتن...
خودم یک 685 گرین بتازگی خریدم و مشکلی نداشته...ولی برام جالبه با گرین این مشکل برای بعضی از دوستان پیش آمده...

iCe m@n
12-03-2011, 13:51
توی دوسه تاپیک دیگه دیدم که بعضی از دوستان همین مشکلرو با پاورهای گرین داشتن...
خودم یک 685 گرین بتازگی خریدم و مشکلی نداشته...ولی برام جالبه با گرین این مشکل برای بعضی از دوستان پیش آمده...

بله من هم تا الان با پاور گریین مشکلی نداشتم ولی الان که این 585 رو انداختم اینجوری شده نمیدونم هم که چه مرگشه اعصابم رو خورد کرده:13:

nikaien
12-03-2011, 16:45
اين موضوع ربطي به پاور نداره.
مانيتور رو در بيار ببين باز اين مشكل رو داري يانه. احتمال قوي درست شده. اگر درست نشذه بود بايد مادر بورد رو از كيس جدا كني يه واشر پلاستيكي بندار دوباره مادر بورد رو ببند.
در هر صورت با يه ارت گذاشتن مشكلت برطرف ميشه

EXTREME
12-03-2011, 20:57
اين موضوع ربطي به پاور نداره.
مانيتور رو در بيار ببين باز اين مشكل رو داري يانه. احتمال قوي درست شده. اگر درست نشذه بود بايد مادر بورد رو از كيس جدا كني يه واشر پلاستيكي بندار دوباره مادر بورد رو ببند.
در هر صورت با يه ارت گذاشتن مشكلت برطرف ميشه
چرا این موضوع بعضی اوقات مربوط به پاورهای نامرغوب میشه شما اگه ندیدید دلیل بر این نیست که وجود نداره
من دوبار با این مشکل روبه رو شدم حالا شاید مشکل ایشون از پاور نباشه و از یک مورد دیگه ای باشه ولی میتونه از پاور هم باشه

black years
13-03-2011, 01:12
به نظرم این مشکل ربطی به پاور نداره اگه هیت سینگ مین رو هم با پشت دست لمس کنی برق داره اکثر وسایل برقی از قبیل کامپیوتر،تلوزیون،یخچال و ... نیاز به ارت دارن بهتره به لوله آب و .... وصلش نکنی میتونی میله یا صفحه ارت رو که در مدل های متفاوت است تهیه کنی و داخل زمین کار بذاری و از اونجا با یه سیم به بدنه کیس وصل کنی مطمئن باش درست میشه.

EXTREME
13-03-2011, 12:33
به نظرم این مشکل ربطی به پاور نداره اگه هیت سینگ مین رو هم با پشت دست لمس کنی برق داره اکثر وسایل برقی از قبیل کامپیوتر،تلوزیون،یخچال و ... نیاز به ارت دارن بهتره به لوله آب و .... وصلش نکنی میتونی میله یا صفحه ارت رو که در مدل های متفاوت است تهیه کنی و داخل زمین کار بذاری و از اونجا با یه سیم به بدنه کیس وصل کنی مطمئن باش درست میشه.
بله درسته مشکل ایشون از پاور نیست من درحالت کلی گفتم که میتونه باشه مشکل ایشون از پاور نیست

Arash4484
14-03-2011, 08:33
خیر تمام هیت سینک مین ها و وسایل برقی مثل یخچال و تلویزیون و.. برق ندارند(حتا برخیشون رو در حالت باز هم ندیدم روی بردشون یا... برق باشه)
قاعدتن اگر قطعات درست نصب شده و مرغوب باشند این مشکل نباید پیش بیاد

توی همین تاپیک دوستی گفت به محض تعویض پاور این مشکلرو داشته در حالی که قبلن نداشته ... پس سه حالت پیش میاد:
یا موقع تعویض پاور به نحوی به یکی از قطعات ضربه خورده و اتصال کوتاه پیدا کرده ، یا قطعات از هم پتانسیل بودن خارج شدن، یا پاور مربوطه نقص داره

البته در این حالت موضوع ارت رو حل میکنه ولی بهرحال بهتره مشکل پیدا بشه و این کار شدنیه
چندین بار سیستمهای که این مشکلرو داشتم بررسی کردم و مشکل پیدا شده (لیست احتمالات رو توی پست قبلم گفتم) و حتا در نهایت که مورد رو پیدا نکردم یکبار دیگه سیستم رو اسمبل کردم موضوع مرتفع شد

اما اگه در نهایت پاور و تمامی قطعات سالم باشندو صحیح نصب شده باشند ولی موضوع پابرجا باشه... این بخاطر سینک نبودن قطعات با هم و ایجاد ولتاژ اضافی بوجود بیاد که چاره دیگه ارته

1navid
17-03-2011, 11:26
دوست عزیز یه سوال شما فقط پاورتون رو عوض کردید یا کل قطعات رو مثلا خود کیس رو چی عوض کردید یا نه؟؟؟