ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه پیشنهاد ! ( مسابقه )

anti-military
07-03-2011, 20:01
سلام . ما تو همه قسمت های گرافیکی یه چیزی داریم به اسم مسابقه ! اما تو بازی سازی نمیدونم چرا تا حالا کسی رو صحنه رئال تایم مسابقه برگذار نکرده ! درسته یکم شاید وقت گیر باشه ( که زیاد هم نیست البته ) اما کار جالبی میشه که یه صحنه ای تقریبا ساده مشخص بشه و بقیه سعی کن مثل اون صحنه رو طراحی کنن و بعدش توسط چندتا داور مشخص بشه بهترین صحنه مربوط به چه کسی بوده !

مثلا صحنه زیر رو ببینید !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( طراحی این صحنه هم کار سختی نیست . صحنه خیلی ساده ای هست )

جالب میشه اگه مسابقه رو این صحنه باشه که هرکس تو هر موتوری که دوست داشت این صحنه رو طراحی کنه و نور پردازی کنه ( من خودم از UDK استفاده میکنم ) و بعدا از نظر گرافیکی مقایسه بشه و به بهترین کار 2 ماه اکانت V VA P VA N داده بشه .

از هر تکنیکی هم که تونستید استفاده کنید برای بالا بردن گرافیک ...

یه مزیتی هم که داره هرکسی به اشتباهات و ضعف های کارش پی میبره و همینطوری میتونه یه سری نکاتی رو از کار برتر یاد بگیره !

حالا اگه به نظرتون اینکار میتونه مفید باشه هرکس اعلام کنه که میتونه شرکت کنه و اگه تعداد با 4 نفر هم برسه میتونیم مسابقه رو برگزار کنیم ! مدتش هم میتونه 4-5 روز باشه !

Reza Azimy_RW
07-03-2011, 20:32
خوب خیلی خیلی عالیه ولی قبلا تویه انجمن مسابقه بازی سازی داشتیم . ولی این مدلی نداشتیم . به نظرم اینم تو جایه خودش میتونه خیلی خیلی مفید تر باشه .
من هستم برایه این صحنه ولی به شرطی که این اصلحه از جلویه کار حذف بشه ! اخه جلویه دیدو گرفته صحنه ریل تایمه نه بازی که اصلحه باشه که !
راستی صحنه فقط از همین زاویه نشون داده بشه دیگه ؟ یعنی همین Scene دقیقا ؟ من هستم اگه اینجوریه . با
Quest3D

ویرایش :
راستی اصلا حواسم نبود باید برم مسافرت اگه حتمی شد شرکتم تویه مسابقه حتما اعلام میکنم ....:11:

anti-military
08-03-2011, 14:08
خوب خیلی خیلی عالیه ولی قبلا تویه انجمن مسابقه بازی سازی داشتیم . ولی این مدلی نداشتیم . به نظرم اینم تو جایه خودش میتونه خیلی خیلی مفید تر باشه .
من هستم برایه این صحنه ولی به شرطی که این اصلحه از جلویه کار حذف بشه ! اخه جلویه دیدو گرفته صحنه ریل تایمه نه بازی که اصلحه باشه که !
راستی صحنه فقط از همین زاویه نشون داده بشه دیگه ؟ یعنی همین Scene دقیقا ؟ من هستم اگه اینجوریه . با
Quest3D

ویرایش :
راستی اصلا حواسم نبود باید برم مسافرت اگه حتمی شد شرکتم تویه مسابقه حتما اعلام میکنم ....:11:

ممنون . به نظر منم شبیه سازی یه محیط میتونه خیلی مفید باشه . اون اسلحه هم که درسته نباید باشه ...
اگه 2-3 نفر دیگه هم وقت کنن و شرکت کنن فکر کنم کار جالبی بشه ...

3Dmajid
08-03-2011, 17:33
من که عکسی نمیبینم :20:

اگه مسابقه ی ساخت بازی باشه بهتر نیست ؟

مثلا یه موضوعی معلوم بشه و هر کی که شرکت میکنه طبق همون موضوع یه بازی بسازه.
بعد هر کی تونست همون موضوع رو بهتر درست کنه برنده شه.

البته من چون عکسی ندیدم زیاد منظورتو متوجه نشدم :11:

NINJA0098
09-03-2011, 09:44
این مدل مسابقه رو قبلا پرنس و آقا احسان گذاشته بودن . ولی اگه بازم باشه خوبه اینطوری میتونیم حد اقل یه فعالیتی داشته باشیم و اونایی که بیکارن هم از بیکاری در بیان.

3Dmajid
09-03-2011, 09:48
جالب میشه اگه مسابقه رو این صحنه باشه که هرکس تو هر موتوری که دوست داشت این صحنه رو طراحی کنه و نور پردازی کنه ( من خودم از UDK استفاده میکنم ) و بعدا از نظر گرافیکی مقایسه بشه و به بهترین کار 2 ماه اکانت V VA P VA N داده بشه .

خب اینجوری صد در صد اون کسی که با UDK کار میکنه گرافیک کارش بهتر از بقیه میشه !! :45:

NINJA0098
09-03-2011, 09:53
خب اینجوری صد در صد اون کسی که با UDK کار میکنه گرافیک کارش بهتر از بقیه میشه !!
اصلا اینطوری نیست من تا الا که از بچه های udk کار متوجه شدم کمتر کسی درست طراحی هنری رو با udk یاد گرفته.مثلا به نور پردازی نوع و کیفیت متریال و ...اصلا اهمیت نمیدن و فقط یه تکستچر با سایز بزرگ میندازن روش میگن گرافیک بالا.
البته نمیخوام به به هیچکس توهین کنم ولی این مسابقه ها شاید باعث بشه یکم بیشتر روی طراحی هنری بازی به صورت اصولی کار کنیم.

anti-military
09-03-2011, 10:12
ساخت یه بازی که نه ! من هدفم از ساخت این صحنه اینه که هرکس بفهمه تا چه حد توانایی داره تو این قسمت ...

3Dmajid
09-03-2011, 13:06
خب مدل اسلحه ها و این چیزاشو از کجا بیاریم خودمون بسازیم ؟ :18::31:

NINJA0098
09-03-2011, 13:14
خب مدل اسلحه ها و این چیزاشو از کجا بیاریم خودمون بسازیم ؟
لول دیزاین قراره باشه دیگه . اگه اینطوریه یه چیزی تو مایه های مسابقه ای میشه که تیم گرشاسپ راه انداخته بودن لو رو طراحی میکنی ازش شات میزاری تو سایت.

anti-military
09-03-2011, 13:48
خب مدل اسلحه ها و این چیزاشو از کجا بیاریم خودمون بسازیم ؟ :18::31:

اسلحه اش نیاز نیست باشه همون محیط کلیش کافیه ...

hasansmoke
09-03-2011, 14:01
به نظر من اگه قراره مسابقه گرافیک ریل تایم باشه بهتره همه با دایرکت ایکس یا اوپن جل کار کنند.وگرنه متریالی که یو دی کا میسازه کجا و متریالی که یونیتی یا 3DGAMESTUDIO میسازه کجا.و به همین شکل نورپردازی یا IMAGE EFFECT ها.
به نظر من بهتره یه مسابقه برای طراحی گیم پلی بزاید تا همچی تغریبا برابر بشه.

anti-military
09-03-2011, 14:32
به نظر من اگه قراره مسابقه گرافیک ریل تایم باشه بهتره همه با دایرکت ایکس یا اوپن جل کار کنند.وگرنه متریالی که یو دی کا میسازه کجا و متریالی که یونیتی یا 3DGAMESTUDIO میسازه کجا.و به همین شکل نورپردازی یا IMAGE EFFECT ها.
به نظر من بهتره یه مسابقه برای طراحی گیم پلی بزاید تا همچی تغریبا برابر بشه.

خوب اینجا بیشتر هدف اینه که هرکس با هر موتوری یا شگردی بتونه گرافیکی تو سطح همین عکس خلق کنه . حالا باهر موتوری که فکر کنه قوی تره میتونه کار کنه ...

Prince_ of _Persia
09-03-2011, 19:38
مصطفی جان ایده خیلی خوبیه. فقط این بیشتر راجع به مدلسازی می شه تا کار با انجین و بازی سازی. اگه مدلهاش آماده بودند و فقط قرار بود متریال دهی و نور پردازی می شد بهتر بچه ها می تونستند شرکت کنند. اکثر بچه ها برنامه نویس اند نه مدلساز.

silsin
09-03-2011, 21:37
سلام
به نظر من هرکسی با هر انجینی نمیشه . چون خداییش با این نسخه جدید udk دیگه خیلی نامردیه . معلومه یو دی کی دارا برنده میشن .
((در ضمن اگه می خواین از این حرفم اشکال بگیرین اول یه سر بیرن توی سایت یو دی کی یا تا پیک udk سایت رو نگاه کنید.))

parvizamd
09-03-2011, 21:57
سلام
به نظر من هرکسی با هر انجینی نمیشه . چون خداییش با این نسخه جدید udk دیگه خیلی نامردیه . معلومه یو دی کی دارا برنده میشن .
((در ضمن اگه می خواین از این حرفم اشکال بگیرین اول یه سر بیرن توی سایت یو دی کی یا تا پیک udk سایت رو نگاه کنید.))
کاملا موافقم .
به نظرمن شما چند مدل آماده در اختیار دوستان بزارید خوب حالا دوستان بایستی طوری از امکانات موتور استفاده کنند که کیفیت محیط بالا بره .

M.Mehrazin
09-03-2011, 22:06
به نظر من اگه یه سری مدل اول مسابقه در اختیار شرکت کنندگان قرار بدیم (حالا حتی می تونه مدلا از سورس یه بازی دیگه باشه) و یه موضوع مشخص کنیم که هر کسی با اون مدلا و هر موتوری خواست یه بازی بهتر و نوآورانه تر تولید کنه برنده بشه بهتره.

Hotsun
09-03-2011, 22:08
آقا فکر خوبیه.
به نظر من نباید مدل ها داده بشه به افراد چون هر کی از انجین بهتری استفاده کنه خروجی بهتری میگیره پس باید ببینیم اگه انجین آزاد باشه ولی همه چیز باید از خود افراد باشه چی میشه.
من خودم شخصاً دارم رو یه پروژه سنگین کار میکنم و وقتی هم ندارم و باید تمومش کنم ولی سعی میکنم روی این هم کار کنم.
اگه نشد انشاالله از مسابقه شماره 2 هستم :D

anti-military
09-03-2011, 22:34
البته مدلسازی این صحنه هم خیلی سخت نیست و چیز خاصی نداره . همینکه یکی سعی کنه مثلا نورپردازی صحنه و تکستچرها و ... رو مثل همین صحنه ایجاد کنه همین باعث میشه یه سری شگردهایی یاد بگیره که طراحی محیطش رو قوی کنه . الان تقریبا میشه گفت تو تمام بازی های ایرانی طراحی صحنه خیلی ضعیفه ...

NINJA0098
10-03-2011, 09:56
منم یه نظر دارم:
اول یه کانسپت به بچه ها بدید برای مسابقه همراهش چندتا مدل برای استفاده بدین اونایی که دوست دارن از این مدلا استفاده کنن و اونایی که دوست ندارن خودشون مدل بزنن.
اینطوری هر دو نظر سر جاش میمونه.
در ضمن اونایی که دوست دارمن هم تو مدل سازی کار میکنن و مدل سازی شونو پیشرفت میدن.
الان مهم کانسپت کاره.

iload
10-03-2011, 11:03
سلام

آقا من یه پیشنهاد دارم :

بیایم به جای این که بگیم فلان صحنه رو طراحی کنید بیایم بگیم طراحی یه محیط رو انجام بدید مثلا طراحی داخلی یا طراحی محیط های سرسبز یا ... این جوری هم میشه از مدل های آماده استفاده کرد هم دست همه بازه و فقط هم رو گرافیک زوم نکنیم در کل در نظر گرفته بشه . همچی که گرافیک نیست .

NINJA0098
10-03-2011, 11:26
سلام

آقا من یه پیشنهاد دارم :

بیایم به جای این که بگیم فلان صحنه رو طراحی کنید بیایم بگیم طراحی یه محیط رو انجام بدید مثلا طراحی داخلی یا طراحی محیط های سرسبز یا ... این جوری هم میشه از مدل های آماده استفاده کرد هم دست همه بازه و فقط هم رو گرافیک زوم نکنیم در کل در نظر گرفته بشه . همچی که گرافیک نیست .
همچی گرافیک نیست ولی واقعا سطح گرافیکی بایا رو باید بالا ببریم. اینجا میتونیم اول یکم کار کنیم و بعد نکته هایی که باعث بهتر شدن گرافیک بازیمون میشه رو بهم یاد بدیم. کلا لول دیزاین و طراحی هنریمون خیلی ضعیفه. باید روش کار کنیم.

anti-military
10-03-2011, 13:24
منم یه نظر دارم:
اول یه کانسپت به بچه ها بدید برای مسابقه همراهش چندتا مدل برای استفاده بدین اونایی که دوست دارن از این مدلا استفاده کنن و اونایی که دوست ندارن خودشون مدل بزنن.
اینطوری هر دو نظر سر جاش میمونه.
در ضمن اونایی که دوست دارمن هم تو مدل سازی کار میکنن و مدل سازی شونو پیشرفت میدن.
الان مهم کانسپت کاره.

آخه مدلسازی و طراحی محیط خودش مهم ترین قسمت گرافیکی بازی حساب میشه . وقتی قرار باشه از مدل آماده استفاده بشه ارزش کار پایین میاد . به نظر من هر بازی سازی حتما باید مدلسازی رو خودش تا حدودی یاد بگیره ... من مخصوصا اون صحنه رو گذاشتم چون مدلسازیش چیز خاصی نداشت و خیلی راحت بود . از یه طرف نور پردازیش خیلی قشنگ و حرفه ای بود

سلام

آقا من یه پیشنهاد دارم :

اینطوری دقیقا نمیشه فهمید کی بهتر و دقیق تر کار کرده . همون که رو یه صحنه همه کار کنن فکر کنم مفید تر باشه ...

RatAtouille
10-03-2011, 16:06
فكر نكنم تاحالا كسي شروع كرده باشه :20:
منم يك نظر دارم :
ميگن ايراني ها بلد نيستند يك گروه درست كنند يعني اين ديگه ...
به نظر من كار كمي سنگينتر بشه و بعد بكنينش گروهي تا هر كسي در حوضه تخصص خودش فعاليت كنه و يك نفر كاره ده نفر رو انجا نده بعد (به اندازه اي كار رو بزرگ نكنين كه تجاري بشه !) بعد بياين اسم سازندگان و لوگوي p30world رو هم بندازين كنارش ...

iload
10-03-2011, 16:23
منم يك نظر دارم :
به نظر من كار كمي سنگينتر بشه و بعد بكنينش گروهي تا هر كسي در حوضه تخصص خودش فعاليت كنه و يك نفر كاره ده نفر رو انجا نده بعد (به اندازه اي كار رو بزرگ نكنين كه تجاري بشه !) بعد بياين اسم سازندگان و لوگوي p30world رو هم بندازين كنارش ...

نه من اطلا موافق نیستم اگه میخواییم یه گروه تشکیل بدیم باید روش برنامه ریزی بشه بعدشم این همه زحمت بکشیم بعد لوگوی p30 ؟؟؟

anti-military
10-03-2011, 16:56
منم يك نظر دارم :

خوب این تاپیک مسابقه برای تست توانایی بازی سازها تو قسمت گرافیک چه ربطی داشت به تشکیل گروه ؟

iload
10-03-2011, 17:55
خوب این تاپیک مسابقه برای تست توانایی بازی سازها تو قسمت گرافیک چه ربطی داشت به تشکیل گروه ؟

خدایی راس میگه . :19:

RatAtouille
10-03-2011, 20:41
خدایی راس میگه .

نه راست نميگه شما متوجه نشدي من چي ميگم ... شايد براي تست توانايي باشه ...
من ميگم اگر گروهي كار كنيد نتيجه بهتري ميده تا تكي ... تست كنيد كه ميتونيد كه گروهي با هم كار كنيد

البته اين هم در حد يك نظره ... :31:

NINJA0098
14-03-2011, 13:43
نه راست نميگه شما متوجه نشدي من چي ميگم ... شايد براي تست توانايي باشه ...
من ميگم اگر گروهي كار كنيد نتيجه بهتري ميده تا تكي ... تست كنيد كه ميتونيد كه گروهي با هم كار كنيد

گروهی که نمیشه !
یه سری با udk کار میکنن یه سری با یونیتی و یه سری با کوئست... ما چه جوری با هم گروهی کار کنیم؟مدل سازی نیست که گروهی بشه.

آخه مدلسازی و طراحی محیط خودش مهم ترین قسمت گرافیکی بازی حساب میشه . وقتی قرار باشه از مدل آماده استفاده بشه ارزش کار پایین میاد
خدای نکرده اسم ماها بازیسازه نه مدلساز.
اگه نگم تمام بازیسازای مستقل جهان مطمئنا اکثرشون از مدلای رایگان و آماده ی تو نت برای بازیشون استفاده میکنن.
باور نداری یه سرچی تو نت بکن.

anti-military
14-03-2011, 17:04
خدای نکرده اسم ماها بازیسازه نه مدلساز.
اگه نگم تمام بازیسازای مستقل جهان مطمئنا اکثرشون از مدلای رایگان و آماده ی تو نت برای بازیشون استفاده میکنن.
باور نداری یه سرچی تو نت بکن.

خوب مگه مدلسازی جز بازی سازی حساب نمیشه ؟ بازی یعنی چی ! یعنی ساخت یه محیط مجازی که سنگین ترین قسمتش هم همین مدلسازی محیط مورد نظر هست . اگه قرار باشه بازی ساز چندتا مدل دانلود کنه و وارد موتور کنه و براش یه سری کد بنویسه که نمیشه اسمش رو گذاشت بازی ...

اگه کسی مدلسازی رو از بازی سازی جدا میدونه پس برنامه نویسی و ... هم حتما به بازی سازی مربوط نمیشه !
البته من بازی سازی مستقل رو نمیگم چون مستقل یعنی اینکه یه نفر رو یه بازی کار کنه اما وقتی تعداد به چند نفر رسید و قرار شد یه بازی 3 بعدی در حد خوب ساخته بشه دیگه استفاده کردن از مدل آماده کارو خیلی بی ارزش میکنه .

NINJA0098
15-03-2011, 11:04
خوب مگه مدلسازی جز بازی سازی حساب نمیشه ؟ بازی یعنی چی ! یعنی ساخت یه محیط مجازی که سنگین ترین قسمتش هم همین مدلسازی محیط مورد نظر هست . اگه قرار باشه بازی ساز چندتا مدل دانلود کنه و وارد موتور کنه و براش یه سری کد بنویسه که نمیشه اسمش رو گذاشت بازی ...

اگه کسی مدلسازی رو از بازی سازی جدا میدونه پس برنامه نویسی و ... هم حتما به بازی سازی مربوط نمیشه !
البته من بازی سازی مستقل رو نمیگم چون مستقل یعنی اینکه یه نفر رو یه بازی کار کنه اما وقتی تعداد به چند نفر رسید و قرار شد یه بازی 3 بعدی در حد خوب ساخته بشه دیگه استفاده کردن از مدل آماده کارو خیلی بی ارزش میکنه .
خودت جوابو دادی

البته من بازی سازی مستقل رو نمیگم چون مستقل یعنی اینکه یه نفر رو یه بازی کار کنه