PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (".")امنیت برنامه ها، انواع قفل های نرم افزاری و سخت افزاری در دات نت(".")

عــــلی
07-03-2011, 12:13
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

سلام خدمت همه ی دوستان عزیزبرنامه نویسی و هَک و امنیت چه تازه کار وچه کهنه کار که برای پیشرفت خودشون و جامعه شون همیشه در حال تلاش بودند و هستند:11:.

این تاپیک همونطور که از عنوانش پیداست صرفاً جهت یادگیری مقابله با هکر ها و کرکر هاست....
اینجا قراره یاد بگیریم چگونه از برنامه ی خود محافظت کنیم که به سادگی کرک نشه یا همونطور که میدونید برنامه های دیباگ شده(EXE) در دات نت همگی Open Source هستند.
چرا که خود مایکروسافت این عمل رو انجام داده(Open Source بودن پروژه های دات نت) چون در دنیای امروزی دیگه دزدیدن سورس ها و پروژه ها معنایی نداره و جایگاهی هم برای عزیزانی که سورس ها رو کپی رایت میکنن نداره(خوشبختانه:27:).
ولی در مورد ما ایرانی ها:31: این مورد یکم به قول معروف هنوز جا نیوفتاده...و سخته که ببینیم برنامه هامون سورس باز باشن و یکی بیاد با یه برنامه ی یک مگابایتی (Reflector) راحت سورس رو باز کنه و استفاده کنه.
دلیلشم اینه که ما ایرانی ها هر یک نفرمون یک برنامه نویس فوق حرفه ای هستش و شدیداً در حال پیشرفتیم و انگار هر یک نفر یک شرکت بزرگ برنامه نویسیه....واسه ی همین همه ی شرکت ها(خودمون) میخوایم از یکدیگر سبقت بگیریم و سورس کپی رایت کنیم.
البته جدیداً یکم بهتر با این موضوu برخورد میشه:10:.

بگذریم....
کار هایی که قراره در این تاپیک انجام بدیم:
1.معرفی نرم افزار های که برنامه های تحت دات نت ما رو Encrypt (کد گذاری) میکنند.
2.آموزش امنیت و مقابله با کرک شدن برنامه ها.
3.آموزش کار با انواع قفل های سخت افزاری و نرم افزاری که جلوگیری از کرک شدن نرم افزار میکنه.
4.معرفی برنامه هایی که سورس برنامه های مارو نشون می دهند.

من تا هفته آینده یا چند روز دیگه یک برنامه ی Dll که کار Encryption رو انجام میده (روش کار میکنم) اماده میکنم و در اختیار دوستان قرار میدم.
البته سعی میکنم تاپیک زیاد خشک نمونه:10:.
دوستان اگه سوالی در مورد موضوعات مطرح شده دارند میتونند همینجا بپرسند باشد که همگی از علم خودمون سود ببریم.

موفق و سلامت باشید.

عــــلی
07-03-2011, 12:24
این پست هم رزرو میشه برای لینک دادن به پست های مفید:20:

عــــلی
08-03-2011, 13:54
سلام دوستان:10:.
اینجا Obfuscator که مورد استفاده قرار میگیرند رو قرار میدم و اونایی که پولی هستن رو بعداً کرکش رو پیدا میکنم میذارم:31:....

اولی که محبوب تر از همه هست و بیشترین استفاده رو داشته SmartAssembly:
ورژن 5.1.0.3 همراه کرک و با لینک مستقیم براتون میذارم که فعلاً از این استفاده کنید سراغ بقیشم میریم:

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعرفی انواع Obfuscators:

Aspose.Obfuscator ---------------شرکت سازنده: Aspose--------------------------------قیمت:رایگان------------------------------------لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assemblur---------------------------شرکت سازنده: Metapropeller-----------------------قیمت:رایگان------------------------------------لینک:
AssemblyLockbox-----------------شرکت سازنده: Gibwo ---------------------------------قیمت:$49.95/month service ------------لینک:
Babel ----------------------------------شرکت سازنده: Alberto Ferrazzoli ----------------قیمت:رایگان ------------------------------------لینک:
BitHelmet Obfuscator-------------شرکت سازنده: BitHelmet --------------------------قیمت:$245 -------------------------------------لینک:
C# Source Code Obfuscator-----شرکت سازنده: Semantic Designs ---------------قیمت:$200 -------------------------------------لینک:
CliSecure -----------------------------شرکت سازنده: SecureTeam -----------------------قیمت:call vendor ----------------------------لینک:
CodeArmor .NET--------------------شرکت سازنده: v.i. labs -------------------------------قیمت:call vendor ----------------------------لینک:
CodeVeil------------------------------شرکت سازنده: Xheo -----------------------------------قیمت:$899 ------------------------------------لینک:
CodeWall -----------------------------شرکت سازنده: CodeWall Technologies ---------قیمت:$390 ------------------------------------لینک:
Decompiler.NET--------------------شرکت سازنده: Jungle Creatures ------------------قیمت:$550-------------------------------------لینک:
DeepSea Obfuscator--------------شرکت سازنده: TallApplications BV ---------------قیمت:$299-------------------------------------لینک:
Demeanor for .NET-----------------شرکت سازنده: Wise Owl -----------------------------قیمت:$790-------------------------------------لینک:
Deploy.NET --------------------------شرکت سازنده: Jungle Creatures ------------------قیمت:$750-------------------------------------لینک:
DNGuard HVM-----------------------شرکت سازنده: ZiYuXuan Studio -------------------قیمت:$899-------------------------------------لینک:
Dotfuscator Community---------شرکت سازنده: PreEmptive Solutions -----------قیمت:رایگان------------------------------------لینک:
Dotfuscator Professional--------شرکت سازنده: PreEmptive Solutions -----------قیمت:call vendor ----------------------------لینک:
dotNet Protector-------------------شرکت سازنده: pvlog ---------------------------------قیمت:€300+ -----------------------------------لینک:
Eazfuscator.NET--------------------شرکت سازنده: Oleksiy Gapotchenko -----------قیمت:رایگان -------------------------------------لینک:
Goliath .NET Obfuscator----------شرکت سازنده: Cantelmo Software --------------قیمت:رایگان ------------------------------------لینک:
Google Obfuscar-------------------شرکت سازنده: Google --------------------------------قیمت:رایگان ------------------------------------لینک:
LSW IL-Obfuscator----------------شرکت سازنده: Lesser-Software -------------------قیمت:$29 --------------------------------------لینک:
NetOrbiter ---------------------------شرکت سازنده: WowPanda --------------------------قیمت:رایگان ------------------------------------لینک:
.NET Reactor ------------------------شرکت سازنده: Eziriz ----------------------------------قیمت:$179 -------------------------------------لینک:
Obfuscator.NET---------------------شرکت سازنده: Macrobject --------------------------قیمت:$199 ------------------------------------لینک:
PC Guard for .NET------------------شرکت سازنده: SofPro ---------------------------------قیمت:€399 ------------------------------------لینک:
Phoenix Protector-----------------شرکت سازنده: NTCore --------------------------------قیمت:رایگان -----------------------------------لینک:
Postbuild .NET Obfuscator-------شرکت سازنده: Xenocode ----------------------------قیمت:$1599 for 5 ----------------------------لینک:
QND-Obfuscator--------------------شرکت سازنده: Desaware ----------------------------قیمت:$39.95 ----------------------------------لینک:
Salamander .NET Obfuscator --شرکت سازنده: Remotesoft --------------------------قیمت:$799 ------------------------------------لینک:
Salamander .NET Protector ----شرکت سازنده: Remotesoft --------------------------قیمت:$1,899 ---------------------------------لینک:
SharpObfuscator-------------------شرکت سازنده: CodePlex ------------------------------قیمت:رایگان------------------------------------لینک:
Skater .NET Obfuscator----------شرکت سازنده: Rustemsoft ---------------------------قیمت:$99+ ------------------------------------لینک:
Spices.Net Obfuscator------------شرکت سازنده: 9rays.net ------------------------------قیمت:$399+ ----------------------------------لینک:
Thinstall-------------------------------شرکت سازنده: vmware -------------------------------قیمت:$4,995+ --------------------------------لینک:

موفق و پیروز باشید:11:.

M.Hashemi
08-03-2011, 23:16
با سلام
از شما دوست عزیز به دلیل مفید بودن این تاپیک خیلی متشکرم (خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی میگشتم):11:
فقط یک سوال به نظر شما کدام یک از protector های بالا مناسبتر است که هم قدرت خوبی داشته باشد و هم بر روی dll و exe کار کند و هم سازگاری خوبی داشته باشد؟
- من از .net 3.5 و syntax خود c# استفاده می کنم.
- البته میدونم که هر کار کنم بازم کرک میشم اما به قول شما حد اقل جلوی کرکرهای مبتدی که با یک نرم افزار 1 مگابایتی کرک می کنند را بگیرم.:20:
بازم از شما ممنونم.
با تشکر

عــــلی
09-03-2011, 08:30
با سلام
از شما دوست عزیز به دلیل مفید بودن این تاپیک خیلی متشکرم (خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی میگشتم):11:
فقط یک سوال به نظر شما کدام یک از protector های بالا مناسبتر است که هم قدرت خوبی داشته باشد و هم بر روی dll و exe کار کند و هم سازگاری خوبی داشته باشد؟
- من از .net 3.5 و syntax خود c# استفاده می کنم.
- البته میدونم که هر کار کنم بازم کرک میشم اما به قول شما حد اقل جلوی کرکرهای مبتدی که با یک نرم افزار 1 مگابایتی کرک می کنند را بگیرم.:20:
بازم از شما ممنونم.
با تشکر

سلام دوست عزیز...
همونطور که در پست قبلی گفتم فعلاً SmartAssembly بهتر از بقیه کار کرده(البته من با چندتا ی دیگشون که ساخت شرکت Eziriz بود کار کردم ولی راحت سورس برنامه در اختیار دوستان کرکرها قرار گرفت ):10:.
لینک مستقیمش رو هم دادم حدود 50 مگابایت میشه.میتونید دانلود و به راحتی استفاده کنید.
مبهم سازی ای که این پروتکتور انجام میده پیچیده بوده و برنامه هایی مثل Reflector امکان بازیابی کد های مبهم شده رو نخواهند داشت.
هم بر روی dll و هم بر روی exe کاربرد داره....
به زودی آموزش کار باهش رو هم در این تاپیک قرار میدم و سراغ پروتکتور های دیگه و کارایی اونها هم میریم.

من بیشتر دوست دارم روی مقوله ای کار کنیم که کرک شدن برنامه رو به حداقل برسونیم.البته اساتیدی در این فروم هستند که حتماً کمک خواهند کرد:10:.
و از همه مهم تر دوست داریم خودمون طراحی پروتکتور رو به عهده بگیریم.
با آرزوی موفقیت برای همه ی شما عزیزان.

عــــلی
09-03-2011, 09:36
سلام دوستان اینم از آخرین ورژن Smartassembly 6.0.0.513 میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
اینم بگم که حجم حدود 3 مگابایت هست و لینک قبلی به خاطر کرکش حجم بالا بود:31:

دانلود Smartassembly 6.0.0.513:

موفق و سربلند باشید:11:.

M.Hashemi
09-03-2011, 14:52
با سلام
دست شما مرسی :31:
بی صبرانه منتظر اموزش های شما هستم.
با تشکر

pezhmax
09-03-2011, 21:23
تا اونجایی که من اطلاع دارم obfuscator ها جلوی decompile شدن برنامه ها رو میگیرن و کاری به قفل گذاشتن رو برنامه ها ندارن.

قفل گذاشتن روی نرم افزار (فارغ از اینکه قفل سخت افزاری هست یا نرم افزاری) نیاز مند رعایت چند نکته امنیتی هست :
1- امنیت داده های ذخیره شده جهت شناسایی قفل
2-امنیت داده ها در مسیر ارسال و دریافت داده های کنترل قفل (در سطح شبکه، فایل و یا حافظه)
3-امنیت در کد نویسی
4- امنیت فایل اجرایی
obfuscator ها فقط مورد چهارم رو تامین میکنن.

برای قفل گذاشتن رو برنامه هم بسته به قیمت نرم افزاری که تولید میکنین میشه از راهکارهای مختلف استفاده کرد. مطمئنا ارزونترین راه، قفلهای نرم افزاری هستن که با استفاده از الگوریتمهای رمز نگاری میشه اونا رو تولید کرد ولی به نظر من استفاده از قفلهای سخت افزاری بهتره.

یه قفل سخت افزاری رو این روزا میشه با قیمتی حدود 8000 تومن خریداری کرد. مهمترین مشکلشون اینه که برای هر نسخه از نرم افزار باید یه قفل هم باهاش به مشتری بدین.

بین قفلهای ارزون قیمت قفلهای Tiny و Betis از بقیه معروفترن و قیمتشون هم همون حدود 8000 تومنه. اما قفلهای Sentinel که الگوریتمهاش ساخت آمریکاست یکی از امن ترین قفلهای هستن و طبیعتا قیمت بالاتری هم دارن. برای خرید SDK این قفلها اگر اشتباه نکنم باید حدود 60000 تومن پرداخت کنین و دانگلهاشون هم از حدود 20000 تومن شروع میشه.

M.Hashemi
29-03-2011, 18:01
با سلام
من هنوز منتظر اموزش هستم.
ببخشید اگر یکم عجله کردم.
اما احساس کردم این تاپیک داره ......
ممنون از hamishebahar
با تشکر

عــــلی
30-03-2011, 15:00
سلام.
من تا آخر فروردین نیستم.
بعد از اون انشاالله در خدمت هستم.
کمی صبور باشید.
عید همگی مبارک....(البته بی ربط به تاپیک:31:):11:
آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه ی شما عزیزان.

عــــلی
30-07-2011, 19:28
سلام دوستان.
اینک بعد از مدتها تصمیم به ارسال مطلب گرفتم!!!:31:

یه عذرخواهی هم به همه بده کارم بدلیل مشغله کاری و دانشگاه و....الانم امتحانام داره شروع میشه!!!:11:

خوب بگذریم بریم سر اصل مطلب....

انواع قفل که قراره فعلاً باهاش کار کنیم عبارتند از:
1.قفل سخت افزاری
2.قفل نرم افزار از طریق اینترنت
3.فعلاً چیزی به ذهنم نمیرسه انشالله برسه بحث رو ادامه میدیم.

اندکی کار و تمرین با قفل سخت افزاری:

خوب من قفل سخت افزاری زیاد بذهنم نمیرسه بنظرم فعلاً از همون قفل گذاری فلش استفاده کنیم تا ببینیم به سی دی و دیسکت میرسیم یا نه...

قفل سخت افزاری فلش چگونه کار میکنه؟

چندتا روش برای اینکار داریم:
یکی اینکه کل برنامه رو رمز نگاری کرده و پسورد حاصل رو برای بازگشایی درون فلش قرار بدیم...
دوم اینکه برنامه رمز نگاری کرده رو درون فلش قرار بدیم و با پسورد هر سری اونو از توی فلش رمز گشایی و اجرا کنیم.
و سوم اینکه از سریال نامبر فلش برای بازگشایی و اجرای نرم افزار استفاده کنیم...

امروز به دلیل وقت اندکی که دارم روش سوم رو به اختصار توضیح خواهم داد و روزهای بعد با همکاری شما عزیزان مفصل به بحث و تبادل اطلاعات خواهیم پرداخت.

چگونه سریال نامبر فلش خود را دریافت کنیم؟
خوب این راحت ترین کاریه که توی عمرم انجام دادم و فکر میکردم که خیلی سخته:31::
ابتدا باید Refrence مورد نظر با نام System.Management رو به برنامه اضافه کنید.

سپس میتونید از کدهایی که نوشتم استفاده کنید:

برای استفاده:

با اینکار شما سریال usb هایی که به کامپیوتر شما متصل هستند رو دارید.
ادامه آموزش در قسمت های بعدی انشالله...
التماس دعا...
موفق و سربلند باشید.

MrGee
30-07-2011, 21:30
مقابله با هکر ها و کرکر هاست....

شما هیچ وقت نمی تونید با من مقابله کنید:31:

امروز به دلیل وقت اندکی که دارم روش سوم رو به اختصار توضیح خواهم داد و روزهای بعد با همکاری شما عزیزان مفصل به بحث و تبادل اطلاعات خواهیم پرداخت.
مطمئن نیستم که این روش بتونه جواب بده چون شاید برنامه رو تو یه محیط مصنوعی ایجاد کرد و بهش یه سریال تقلبی داد
شاید هم بشه تا تغییر فریم ویر و سریال یه فلش معمولی اون رو به عنوان قفل معرفی کرد
البته این هم جالبه که هر کس میاد برنامه می خره یه فلش 16 گیگ هم روش بدن که هم به عنوان قفل باشه و هم حافظه

عــــلی
30-07-2011, 22:08
شما هیچ وقت نمی تونید با من مقابله کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
با شما که نه ولی با بقیه که میشه مقابله کرد:46:.
هدف این نیست که ما کاری کنیم که کسی نتونه کرک کنه...
هدف استفاده از مطالب و روش های مرتبت و پشت سر هم برای سخت تر کردن کار اونهاست.
هیچ غیر ممکنی وجود نداره...در هر صورت کرک میشه ولی خوب سخت تر بشه به نفع برنامه نویسه..
یه ضرب المثل هست که میگه سخت بگیری سخت میگذره:31:..

ان شالله در خدمت همه شما عزیزان باشم و با هم تبادل علم و پیشرفت کنیم.
یا علی.

MrGee
30-07-2011, 22:36
با شما که نه ولی با بقیه که میشه مقابله کرد

ان شالله در خدمت همه شما عزیزان باشم و با هم تبادل علم و پیشرفت کنیم.
حالا من یه حرفی زدم شما جدی نگیر :21:
من فقط اسمم اون جوری هست مگر نه من هم برنامه نویس هستم و به دنبال راهی برای جلوگیری از کرک شدن

به نظر من قفل اینترنتی هم ارزون تره و هم امنیت بیشتری داره(نسبت به روشهای ساده استفاده از قفلهای سخت افزاری)

farzad_mt
01-10-2011, 23:50
اقا بیاین بر عکس کار کنیم.
یعنی روشهای شکست قفل رو بررسی کنیم ؟!؟!؟!
مثلا قفل tniy رو چه جوری میشه شکست و بدون قفل برنامه رو اجرا نمود !

البته اگه خلافه قوانین نباشه

Payman_62
29-10-2011, 14:14
سلام.
علی جان تاپیک خوبی زده بودی. چرا نیمه کاره رهاش کردی؟

توضیحات خوبی در مورد Obfuscators و جلوگیری از DeCompile شدن برنامه دادی.
متاسفانه برنامه های تحت دات نت مثل آب خوردن دیکامپایل میشن و کد اصلی در اختیار کرکر قرار میگیره. باز امنیت VS98 بالاتر بود و نهایتا کد اسمبلی رو به دست میوردن.

بحث دوم در مورد قفل گذاری روی نرم افزارها برای فروش هست که میشه بیشتر در موردش بحث کرد.

به 2 روش قفل سخت افزاری و نرم افزاری اشاره کردی.
در کل به نظر من قفل سخت افزاری مطمن تره و کار کرکر رو مشکل تر میکنه.

کار کردن با قفل های سخت افزاری خیلی ساده هست. شرکت هایی که این خدمات رو ارایه میدن همراه قفل، نرم افزاری برای پروگرم کردن فلش و حتی بعضی هاشون یک DLL برای ارتباط از درون برنامه با فلش در اختیارمون قرار میدن که عمل معتبر بودن فلش رو DLL چک میکنه و کار ساده تر میشه.

در مورد قفل های نرم افزاری هم بحث های زیادی میشه کرد.
روش اول میتونه استفاده از الگوریتمی برای تولید سریال باشه. اشکال این روش اینه که با یه سریال نرم افزار رو میشه رو هر سیستمی نصب کرد.
یه روش میتونه تولید سریال بر اساس مشخصات سخت افزاری سیستم مورد نظر باشه. به این صورت که مثلا سریال مادر برد و هارد و ... رو رمزنگاری میکنیم و در اختیار کاربر قرار میدیم. حالا کاربر باید سریال رو در اختیار برنامه نویس قرار بده و توسط الگوریتم دیگه ای سریال جدیدی بر اساس این سریال تولید بشه و به کاربر جهت فعال سازی نرم افزارش داده بشه.

البته جای بحث در این مورد زیاد هست.

عــــلی
29-10-2011, 20:17
سلام عمو پیمان.
خیلی دوست دارم این کار را انجام بدهم ولی متاسفانه سرم شلوغ هست چون اینکار تفکر و تجربه میخواهد و من باید رویش فکر کنم تا یک آموزش یک صفحه ای درست کنم.
ان شالله اگر خداوند توفیق کند و وقت برای اینکار بما بدهد در خدمت دوستان گرامی خواهیم بود.

عــــلی
21-02-2012, 07:40
بنام خدا.
سلام خدمت همه عزیزان برنامه نویسی دات نت فرمورک:10:.
دیگر از شر رفلکتور و نرم افزار های باز کننده کد های سی شارپ خلاص شوید:31:.
فکر کنم باید اخباری یا چیزی از نرم افزار Crypto Obfuscator For .Net 2011 شنیده باشید.
من این برنامه رو دانلود کردم و تست کردم.
خدایی خودتون قضاوت کنید.

قبل از عمل:31::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از عمل:27::

حتی متون شما اعم از پسورد و داده های امنیتی هم دیگر قابل نمایش نیستند.
این نرم افزار قدرتمند رو میتونید از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

التماس دعا:11:.

mina_morsali
15-08-2012, 08:40
سلام

smart assembly رو دانلود کردم اما متاسفانه .net reflector خروجی حاصل از این نرم افزار را هم دی کامپایل می کنه... crypto obfuscator رو هم امتحان کردم اما بعد از دی کامپایل کردن با .netreflector تنها متغیرها بصورت اینکریپت شده باقی موندن...

به نظرم تنها یه گزینه مناسب میمونه اونم Eazfuscator.net هستش که متاسفانه پولیه. دوستان کسی کرک این نرم افزار رو داره؟ لطفا اگه دارین لینک دانلودش رو بگذارید من واقعا بهش نیاز دارم. با تشکر.

SKY-MAN
15-08-2012, 09:52
سلام
اینم امتحان کن.
چیزه باحالیه :31:

Payman_62
04-10-2012, 19:26
سلام.
دوستان بالاخره پروتکتور یا obfuscator مناسب چی پیشنهاد میکنید؟
Crypto Obfuscator یا smart assembly یا ... ؟

چه پروتکتوری رو پیشنهاد میکنید؟

عــــلی
08-10-2012, 11:25
بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام.
دوستان بالاخره پروتکتور یا obfuscator مناسب چی پیشنهاد میکنید؟
Crypto Obfuscator یا smart assembly یا ... ؟

چه پروتکتوری رو پیشنهاد میکنید؟
سلام.
من خودم از Crypto Obfuscator استفاده میکنم.بنظرم خیلی خوب و عالی و بی نقصه تا حالا باهاش به مشکلی بر نخوردم.

Payman_62
10-10-2012, 02:20
سلام.
علی جان نمیشه unprotectش کرد؟ مطمئنه؟

szh_1367
10-10-2012, 14:09
سلام.
علی جان نمیشه unprotectش کرد؟ مطمئنه؟

ببخشید که بجای اقا علی جواب میدهم

هر نرم افزاری یا هر قفلی در نهایت یک نقطه ضعفی داره حالا این نقطه ضعف گاهی کم و گاهی زیاد است

شرکت های بزرگی مثل Themida, .... هم بارها اعلام کرده اند که هیچگاه protect صد در صد نخواهد شد چرا که همیشه و همیشه کرکرها و ویروسها یک قدم از بحث امنیت و محافظت جلوتر هستند

اما بیشتر افراد برنامه نویس از موارد زیر استفاده می کنند

برای دات نت Smart Assembly , deepsea obfuscator , NET Reactor , Crypto Obfuscator

برای نیتیو هم از Themida , ASProtect , Armadillo

Payman_62
11-10-2012, 02:13
سلام.
در این که هر قفلی قابل شکستن بحثی نیست. اگه قابل شکستن نبود اصلا اون قفل باز نمیشد.

اما بحث من اینه که پروتکتور ضعیف نباشه که با یه آنپروتکتور ساده به حالت اول برگرده. آنپروتکتورهایی هستند که تعداد زیادی پروتکتور رو میشناسن و به راحتی آنپروتکتشون میکنن. من میخوام پروتکتور قوی باشه و به این سادگی ها و با یه سرچ تو گوگل آنپروتکت نشه.

SKY-MAN
17-10-2012, 12:17
سلام به همگی
کسی سریال یا کرک یا ... از .NET Reactor داره ؟
کلا من هرچی برنامه دانلود کردم مشکل کرک یا سریال دارن !
کسی میتونه یه برنامه ای درست اجرا میشه معرفی کنه ؟ ( ادرس دانلود یا ...)
مرسی.

H.E.R.O.E.S
08-08-2014, 15:04
من میگم میشه با یک روش -- کردن و به حداقل رسوند
اگه بشه از این الگوریتم ها به صورت مولتی استفاده کرد انپروتکتور دیگه نمی تونه جلو دارش باشه
---
به قول nevermore1:
هیچ چیز خود به خود به وجود نمیاد و از بین نمیره بلکه از یک طریقی به یک طریق دیگر منتقل می شود
---