ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری ویندوز 7 رو مثل این تصاویر شخصی سازی کنم ؟!

mf.designing
07-03-2011, 01:16
سلام به تمام دوستان گلم :11:
داشتم توی سایت deviantart گشت میزدم که چنتا قالب و طرح جالب و زیبا روی ویندوز 7 نظرم رو جلب کرد !
چندین چند مدل متفاوت که چند نمونش رو اینجا میزارم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوالم اینه که چطوری این تغییرات رو اعمال میکنن ؟! آیا برنامه خاصی داره ؟! چون من چنتا از اینهارو که دانلود کردم چنتا فایل هستن همراه تصاویر و آیکونها !
چه کنم ؟!

:40:

mhs_837
07-03-2011, 11:50
دوست عزیز به سایت زیر مراجعه کنید بعد از دانلود فایل یه فایل exe داره که باید بصورت Run as admin اجرا کنین که اوتومات به اینترنت وصل میشه و بعد از چند لحظه پیغام میشه که فعال شد.بعد شاخه کنار همون فایل exe ایجاد میشه که داخلش یه فایل exe دیگه داره و اگه اونو نصب کنین یه ایکون رو دسکتاب ایجاد میکنه و با کلیک این ایکون ویندوزتون به همون شکلی که نشون داده درمیاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ata.royalfalcon
07-03-2011, 12:05
سلام
ببخشيد يه سوال
اينها چقدر سيستم رو كند ميكنن ؟؟؟ مثلا خيلي رم رو اشغال ميكنن؟؟؟
مثلا dreamscene كه در واقع يك قطعه اي از فيلم روي دسكتاپ هست cpu دائما مشغول ميشه آيا اينها هم همينطوري هستن؟؟؟

ebicross
07-03-2011, 13:26
سلام
ببخشيد يه سوال
اينها چقدر سيستم رو كند ميكنن ؟؟؟ مثلا خيلي رم رو اشغال ميكنن؟؟؟
مثلا dreamscene كه در واقع يك قطعه اي از فيلم روي دسكتاپ هست cpu دائما مشغول ميشه آيا اينها هم همينطوري هستن؟؟؟

بله هر چیزی بهایی داره ولی اگر سیستمتون قوی باشه این کند شدن زیاد محسوس نیست.

Davood_titan
07-03-2011, 13:28
یه سوال این Gadget ویندوز رو از کجا باید دانلود کنیم خود سایت ماکروسافت چیز قشنگی نداشت که دانلود کنم سایت دیگه ای هست ؟؟؟؟

mf.designing
07-03-2011, 17:38
دوستانی که مثله من میخواستن این تغییرات رو بدن به تاپیک زیر برن ، آموزشش رو گذاشتم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید