مشاهده نسخه کامل
: درخواست سریال بازیهای بادا-
ملا نصرالدین
06-03-2011, 23:50
سلام
من یه سامسونگ wave 525 خریدم.بازیهاشو تا یه ذره بازی میکنم میگه سریال بده و رمز عبور و ... باید چکار بکنم؟
ملا نصرالدین
09-03-2011, 11:33
چرا کسی جواب نمیده
Majid-6120
09-03-2011, 11:38
سلام دوست عزیز
چه بازی رو میگی شما ؟ اسمش چیه ؟ بازیه خود گوشی هست ؟ اگه ماله خود گوشیه که نمیشه واسش سریال پیدا کرد !
باید بازی های -- شده رو بگیری
خوش باشی
منم همین مشکل همین دوستتم رو دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ariyangham
09-06-2011, 10:22
دوستان اگه بازی ها رو از جایی گرفتید و نصب کردید به احتمال زیاد این بازی ها پولی هستن.اما راهش اینه که بازی رو با نرم افزار اسپوفر اسپوف کنید
من ادرس دانلود اسپوفر رو واستون میزارم شما تنها کاری که باید بکندید دانلود اسپوفر هست
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه متوجه شدیم اسپوف یعنی چی حالا باید یاد بگیریم که چطور اسپوف میکنند .
-نرم افزاری رو که در بالا دانلود کردید رو اگر اجرا کنید میبینید یه پنجره هست که 2 تا کادر انتخاب داره - orginal App و Container App . شما باید مسیری رو که اون بازی پولی که دانلود کردید ریختید به قسمت orginal App بدید . و قسمتی که برنامه ای رو که به اختیار خودتون و رایگان هم هست دانلود کردید رو به قسمت Container App* بدید .
حالا بر روی Spoof Original To Continer کلیک کنید تا فایل بازی اسپوف بشه و بازی رایگان شه.
حالا باید برید سراغ پوشه بازی رایگانه . (ContinerApp) اون پوشه رو کپی کنید و به memoryCard گوشی برید و جایگزین پوشه ای کنید که قبلآ پولی بود ( محتوی)
حالا برای اینکه گوشی آپدیت شه زبان گوشیتون رو به حالت های مختلف تغییر بدید و دوباره به حالت اول قرار بدید .
حالا بازی رایگان شد و میتونید بازی کنید . دقت کنید آیکن و نام بازی شما همون قبلی است
برای تغییر نام بازی باید به پوشه بازی در other>bada appliction برید . پوشه ای رو که بازیتون هست باز کنید . یه فولد با نام info هست باز کنید . فایل درونشو باز کرده و در اوایل یک جا نوشته <name> بین تگ هاش اسم بازی است . اونو به هر چیز که دوست دارید تغییر بدید
منبع : مرجع تخصصی بادا badaos.ir
با عرض سلام و تشكر از سايت خوبتون لطفا در صورت امكان سريال بازي dream pinball 3d رو در سايت بذارين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.