PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای

cold398
06-03-2011, 19:08
سلام به همگی دوستان عزیز

میخوام یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای بگیرم و بین 400 تا 560 / 70 تومن میتونم هزینه کنم .

سرچ کردم و یه سری مدل انتخاب کردم :

Panasonic Lumix DMC-FZ100

Canon PowerShot G12

Canon PowerShot SX30 IS

Fujifilm FinePix HS10

Sony Cyber-Shot DSC-HX1

متاسفانه چون شناختی از دوربین و عکاسی ندارم ، نمیتونم بین این مدل ها یکی رو انتخاب کنم ، دوستان خواهش میکنم در انتخاب مدل مناسب تر راهنماییم کنید .

در این محدوده قیمت مدل مناسبتری هم میشناسید بهم معرفی کنید ممنون میشم .

با تشکر .

ELSIN
06-03-2011, 19:51
سلام
بهتربود توی تاپیک مربوطه مطرح میکردید
شما نیاز ها تون رو از دوربین بگید تا دوستان راهنمایی کنند (زوم ، اندازه ، کیفیت عکس ،کیفیت فیلم،)

cold398
06-03-2011, 20:12
سلام
بهتربود توی تاپیک مربوطه مطرح میکردید
شما نیاز ها تون رو از دوربین بگید تا دوستان راهنمایی کنند (زوم ، اندازه ، کیفیت عکس ،کیفیت فیلم،)

سلام ممنون از توجه شما

اون تاپیک رو ندیدم ، میگم پست ها رو منتقل کنن .

در کل یه دوربین خوب میخوام ، کیفیت فیلم ، عکس ، زوم , ... عالی باشه ، متوجه منظورتون از اندازه نشدم !

مثلا همین HS10 که 30X زوم اپتیکال داره، شنیدم در زوم بالا تصوير ثبات نداره و حتما بايد دوربین رو سه پايه باشه .

میخوام دوربینم این مشکلات و معایب رو نداشته باشه .

ELSIN
06-03-2011, 20:35
:10:
اندازه دیگه بزرگ باشه کوچیک باشه
با این شرایط من به شما FZ40 یا SX30 رو پیشنهاد میدهم (هردو حدود 550 میشند)
HS10 دوربین خوبیه اما مشکلاتی داره که شما یکیش رو گفتید

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

SX30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FZ40

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ptical_Zoom.jpg

cold398
06-03-2011, 22:20
ممنون از راهنماییت

من یه مقدار تحقیق کردم ، خیلی جاها عنوان شده G12 با اینکه مگاپیکسل کمتری داره ولی کیفیت تصاویرش در عکاسی از SX30 بهتره ! در این مورد اطلاعی ندارین ؟

نظرتون راجع به Panasonic Lumix DMC-FZ100 چی ؟

خیلی از دوستان این مدل رو بهترین دوربین نیمه حرفه ای میدونن ، مزایایی نسبت به sx30 داره ؟

سوال اخر اینکه ، اگه بخوام لنز جدا بگیرم ، میشه روی این دوربین ها نصب کرد ؟

ELSIN
06-03-2011, 23:41
بله G12 کیفیت عکس بهتره از اون سه مدل (FZ100 و SX30 وFZ40) داره مهم ترن فرقشم سنسور بزرگ تره ، اما خوب زوم اونا رو نداره
برای دوربین های کامپکت هرچی مگاپیکسل کم تر باشه بهتره(کلا برای همه دوربین ها ولی برای کامپکت هاخیلی بیشتر)
FZ100 خوبه اما نه تو ایران با قیمت 600 تومن ، کلا از sx30 بهتره (بنظر من) بجز زومش
لنز جدا که نه اما یه سری کنز هست که روی اینا سوار میشه (توی ایران اندازه خود دوربین قیمتشه که اصلا ارزش خرید نداره)

من بین G12 و FZ40 و SX30 دوربین G12 رو پیشنهاد میدم (اگر زوم 7 براتون کم نباشه)

borland dariush
16-03-2011, 23:35
سلام من Fuji Hs10 دارم و ازش راضیم در مورد زوم که درست گفتید باید روی سه پایه باشه ولی با توجه به سنسور به کار رفته و قیمت مناسب (410) من به شما پیشنهاد میکنم که این مدل هم در نظر داشته باشید ..

mahmoodifar
23-05-2011, 03:22
سلام ببخشید یه راهنمایی می خواستم جایه دیگه ای پیدا نکردم
من یه دوربین می خوام تو رنج قیمت 800 تومان
خودم nikon d3100 رو دیدم خوشم اومده
این مدل چطوره ؟
می خواستم ببینم تو این رنج چیز بهتری گیرم میاد
ممنون می شم راهنمایی کنید

ELSIN
23-05-2011, 19:01
d3100 یه حرفه ای هست و دردسر های خاص خودشو داره (خرید لنز کیف و ...)
شما از دوربین چی انتظار دارید ؟؟؟

modi1362
29-05-2012, 10:16
سلام
ببین وقتی شما کانن سونی می خری یه مبلغی هم بابت برند میدی
خرید نیکن و فوجی فیلم عاقلانه تره
من خودم به شخصه فوجی رو پیشنهاد میدم مدل Fujifilm FinePix HS30EXR پیشنهاد میدم نسبت به قیمت خیلی مزیت داره که مثلا با 600 دی کانن برابری می کنه حدود قیمتش هم 700-800 هستش

نسبت به نیکون 3100 دی ، خوب تنظیماتش راحت تر هستش و نیمه حرفه ای به حساب می یاد ، کیفیت عکساشم 16 مگاپیکس هست که مال نیکن 14

memoliiiii
30-08-2012, 09:21
سلام من چند روزی هست که sony hx10 گرفتم به شدت از این خرید نگرانم
این دوربین باید بگم یه دوربین فیلم برداریه تا عکاسی فیلمش عالیه بی نظیره با سرعت 60 فریم
قابلیتاش بی نظیره پانوارما ، عکاسی و تصویربرداری 3D زوم 16 که در نوع خودش بی نظیره
سرعت 10 عکس در ثانیه که حتی حرکتو عالی ثبت میکنه بدون هیچ مشکلی من باهاش عکس پرش گرفتم در این موارد بینظیره
اما عکساش شدیدا به هم میریزه منو خیلی نویز داره شدید یعنی هیچوقت نمیشه اصلا عکسو برش داد یا یه روتوش ساده کرد
بیشترین سایزش 25*35 . رزولوشن 350dpi با 18.2 مگا پیکسل اما اصلا عکساش با کیقیت نیست شما وقتی عکساشو زوم میکنی جز نویز هیچی دسگیرت نمیشه و من به شدت کیفیت عکس واسم مهمه و دیدن نویز بدجور نگرانم کرده
احساس میکنم این دوربینو باید پس بدم
چه مدل دورببنی هایی با کیفیت عکس میگیرن و بدون نویز با سایز بزرگتر از دوربین خودم

ELSIN
30-08-2012, 15:46
عزیز لطفا این جا ادامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بده
من و دوستان راهنمایی میکنیم