PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل USB برای وصل کردن دسته میکرو و سوپرنینتندو به کامپیوتر

Squall Leonhart
06-03-2011, 14:57
سلام دوستان

همون طور که از اسم تاپیک معلوم هست میخوام یه دسته سوپرنینتندو (SNES) رو از طریق USB به کامپیوتر وصل بکنم. یه جستجو توی گوگل زدم به نتایج جالبی رسیدم که بهترینش این مقاله هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع :

واقعا ممنون میشم که کمکم بکنین این مدار رو اجرا بکنم.

مواد مورد نیاز هم اینا هستن :

حالا یه چند تا سوال n00b دارم :31:

اولا اینجا چند تا آی سی نوشته که فقط یکیشون کافیه. فرقشون چی هست؟ مثلا از لحاظ قیمت یا قابلیت فلش کردن مجدد و ...

دوما این مقاوت ها که نوشته 1/4 watt یعنی چی؟ یعنی 25 صدم وات یا منظور چی هست؟

سوما من این مدار رو یه کم بررسی کردم ولی راستش یه کم گیج شدم. این 5 ولت هایی که به یه دایره کوچیک ختم میشن و جی ان دی ها رو باید چی کار کنم؟ همشون رو باید به هم وصل بکنم؟ یعنی 5 ولت ها به هم و جی ان دی ها به هم؟ درسته؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این C1 چی هست که باید نزدیک آی سی نصب بکنم؟ به نوعی ایزوله نیست؟ یعنی به نظر میاد اصلا توی مدار دخالتی نداره! یا شاید من متوجه نمیشم.

توی مواد لازم نوشته که توی این نقشه دیگه لازم نیست که R4 و D1 رو نصب بکنم. با این حساب فقط باید پایه 7 (VCC) و پایه 11 (PD5) آی سی رو به هم وصل بکنم و هر دو رو به 5 ولت. درسته؟

با توجه به این جمله که توی آموزش اصلی هست :

و از اونجایی که من فقط میخوام از دسته سوپر نینتندو (SNES) استفاده بکنم (نه NES)، با این حساب میتونم پایه های 14 (PB0) و 15 (PB1) و 16 (PB2) رو کلا حذف کنم؟

این J2 چی هست؟ به نظر میاد که برای برنامه ریزی (مجدد در آینده بر روی مدار) آی سی باشه. ولی من که میخوام یه بار برنامه ریزی کنم تموم بشه بره پی کارش. اگه این طوری هست پس میتونم پایه یک آی سی (Reset) رو کلا حذف کنم؟ و در واقع اول فایل هگز رو بزنم توی آی سی بعد بندازمش روی مدار.

اینم از فیرم ویر که باید بزنم توی آی سی. توش سورس کدش هم موجود هست :

حجم فایل هگز 18 کیلوبایت هست یه کم به نظروتون کم نیست؟ یا کافی هست :31:چون سایت اصلیش فیل هست میگم شاید درست دانلود نشده. نظرتون چیه؟

Squall Leonhart
07-03-2011, 15:47
دم بچه های اون ور آبی گرم هم با سواد هم با مرام کلا یه پارچه آقا هستن :31:
جواب همه سوال هام رو پیدا کردم. خدمت علاقه مندان :

اولا اینجا چند تا آی سی نوشته که فقط یکیشون کافیه. فرقشون چی هست؟ مثلا از لحاظ قیمت یا قابلیت فلش کردن مجدد و ...

فرقی چندانی با هم ندارن هر کدوم که تونستی پیدا کنی رو بخر!

دوما این مقاوت ها که نوشته 1/4 watt یعنی چی؟ یعنی 25 صدم وات یا منظور چی هست؟

بله یعنی 25 صدم وات.

سوما من این مدار رو یه کم بررسی کردم ولی راستش یه کم گیج شدم. این 5 ولت هایی که به یه دایره کوچیک ختم میشن و جی ان دی ها رو باید چی کار کنم؟ همشون رو باید به هم وصل بکنم؟ یعنی 5 ولت ها به هم و جی ان دی ها به هم؟ درسته؟

بله درسته همه 5 ولت ها به هم و گراندها هم به هم باید متصل باشن.

این C1 چی هست که باید نزدیک آی سی نصب بکنم؟ به نوعی ایزوله نیست؟ یعنی به نظر میاد اصلا توی مدار دخالتی نداره! یا شاید من متوجه نمیشم.

وقتی 5 ولت و جی ان دی رو به دو طرفش بزنی یعنی در واقع توی مدار قرار گرفته و ایزوله نیست. این خازن ها به نوعی فیلتر جریان برق هستن و توی این مدار اگر هم قرار داده نشن بازم زیاد فرقی نمیکنه ولی بهتره که باشن.

توی مواد لازم نوشته که توی این نقشه دیگه لازم نیست که R4 و D1 رو نصب بکنم. با این حساب فقط باید پایه 7 (VCC) و پایه 11 (PD5) آی سی رو به هم وصل بکنم و هر دو رو به 5 ولت. درسته؟

پایه 11 (PD5) کلا حذف میشه و پایه 7 (VCC) هم باید به 5 ولت وصل باشه.

از اونجایی که من فقط میخوام از دسته سوپر نینتندو (SNES) استفاده بکنم (نه NES)، با این حساب میتونم پایه های 14 (PB0) و 15 (PB1) و 16 (PB2) رو کلا حذف کنم؟

بله میتونی کلا حذفشون کنی.

این J2 چی هست؟ به نظر میاد که برای برنامه ریزی (مجدد در آینده بر روی مدار) آی سی باشه. ولی من که میخوام یه بار برنامه ریزی کنم تموم بشه بره پی کارش. اگه این طوری هست پس میتونم پایه یک آی سی (Reset) رو کلا حذف کنم؟ و در واقع اول فایل هگز رو بزنم توی آی سی بعد بندازمش روی مدار.

اگه قصد برنامه ریزی مجدد آی سی رو نداری میتونی این طوری هم کار رو انجام بدی.

حجم فایل هگز 18 کیلوبایت هست یه کم به نظروتون کم نیست؟ یا کافی هست :31:چون سایت اصلیش فیل هست میگم شاید درست دانلود نشده. نظرتون چیه؟

نه نگران نباش درسته!