PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محدود کردن استفاده از چاپگر در شبکه

DevilStorm
06-03-2011, 13:08
سلام
من جایی کار میکنم که یک چاپگر به یک سیستم وصل هست و چند یوزر با اون سیستم کار میکنن و جوهرش زود به زود تموم میشه!!!
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه استفاده چاپگر و محدودیت چاپ رو برای یوزر های مختلف روی یک سیستم ایجاد کرد یعنی مثلا کاری کرد که یوزر x فقط بتونه 10 برگ پرینت بگیره و یوزر y 15 برگ
چون میخوام میزان استفاده از پرینتر رو برای صرفه جویی در مصرف جوهر سهمیه بندی کنم
ممنون

hike
06-03-2011, 13:22
به یک برنامه print management نیاز داری. زیاده. خودم تا حالا کار نکردم. یک چیزی مثل Printer Peer

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hraeissi
07-03-2011, 08:45
سلام
من جایی کار میکنم که یک چاپگر به یک سیستم وصل هست و چند یوزر با اون سیستم کار میکنن و جوهرش زود به زود تموم میشه!!!
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه استفاده چاپگر و محدودیت چاپ رو برای یوزر های مختلف روی یک سیستم ایجاد کرد یعنی مثلا کاری کرد که یوزر x فقط بتونه 10 برگ پرینت بگیره و یوزر y 15 برگ
چون میخوام میزان استفاده از پرینتر رو برای صرفه جویی در مصرف جوهر سهمیه بندی کنم
ممنون

به دنبال برنامه prniter manager plus من خودم با ورژن 5 اون کار کردم دقیقاً همون کاری را که می خواهید انجام می دهد

sar2006
07-03-2011, 09:12
اول شما ميتوني دسترسي كلاينت ها تو واسه پرينت محدود كني يا مثلا رمز بذاري كه اگر خواستن بگيرن از شما سوال كنند يا بهشون محدوديت زماني بدي البته راه ساده تر اينه كه دسترسي كاغذ رو از اونا بگيري