مشاهده نسخه کامل
: میرمهنا
mr_sasma
06-03-2011, 12:14
سلام خدمت دوستان. حال همه خوبه؟ می خواستم توی این تاپیک یه مقدار راجع به بازی میرمهنا با هم بحث کنیم. این که نظرتون درباره اش چیه و به نظرتون بازی خوبی از کار در میاد یا نه. سعی می کنم هر از گاهی هم اه خبر جدیدی در باره این بازی به دستم رسید، اینجا بذارم. جهت خالی نبودن عریضه هم چند تا عکس از بازی می ذارم. سعی می کنم در آینده عکسهای بیشتری هم بذارم. نظر یادتون نره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه سوالی هم درباره بازی داشتن اینجا مطرح کنن. موفق باشید.
سلام
اگه بحث تخصصی باشه و فقط و فقط درباره نحوه ساخت بازی باشه . میشه . ولی اگه می خوای در مورد خود بازی بحث کنی فکر نکنم همکار انجمن محترم رحمی به این تاپیک بکنن و نادیده بگیرن .:31:
M0hsen3D
06-03-2011, 19:11
با چه انجینی ساخته شده؟
alisahaf70
06-03-2011, 19:17
torque 3d موتورشه
بیست و پنج هزار خطم به موتور اضافه کردن
پس تقریبا مال خودشونه
AMIR REZAs
06-03-2011, 20:18
سلام
بازی رایانه ای میر مهنا توسط شرکت "اسپریس پویا نما" و با همکاری "بنیاد ملی بازی های رایانه ای" مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر می گذارد.
این بازی در سبک FPS ساخته شده و درباره یک مبارز ایرانی به نام میر مهنا که در دوره پادشاهی زندیه, در جنوب ایران , به مبارزه با استعمار گران می پردازد.
استفاده از موشن کپچر برای ساخت انیمیشن ها به جذابیت آن افزوده است.
منبع : سایت میرمهنا
mr_sasma
07-03-2011, 00:05
منم با بحث تخصصی موافقم. اینم چند تا اطلاعات تخصصی برای شروع.
انجین بازی Torque بوده که البته تغییرات و بهینه سازی های زیادی روش انجام شده. سیستم سایه کلا از اول نوشته شده و با سیستم سایه خود Torque خیلی فرق کرده و بهتر شده. برای سیستم سایه از تکنولوژی جدید PSSM استفاده شده که برنامه نویسی اون کار بهنام آقاجانی (کارگردان فنی بازی) و آدریان ولبورن هست. جالبه بدونید آدریان ولبورن بابت این کار هیچ هزینه ای نگرفته و بعد از دیدن چند تصویر از بازی این کار رو انجام داده و فقط از تیم سازنده خواسته که اسمش توی Credit بازی بیاد (اینو از خود آقاجانی توی همایش بازی سازها شنیدم).
هوش مصنوعی هم توسط خود تیم نوشته شده که از سیستم هوش مصنوعی بازی Fear الگو برداری شده.
ویرایشگر مرحله هم توسط خود تیم برای این انجین نوشته شده.
برای Animate شخصیت ها هم همونطور که دوستمون گفت از motion capture استفاده شده.
موسیقی بازی هم کار پیام آزادی هست. آهنگ سازی که الان می شه گفت اکثر بازی های ایرانی، ساخت موسیقیشون رو اون انجام می ده. البته انصافا هم کاراش زیبا و شنیدنیه. موسیقی این بازی هم حالت محلی داره و متناسب با فرهنگ منطقه بازی هست.
دیگه سوالی بود در خدمتم. نظر هم یادتون نره.
mr_sasma
09-03-2011, 22:45
چند تا Screen Shot از بازی میرمهنا. البته این عکس ها مال حدود دو ماه پیشه و تا الان بعضی چیزها بهبود پیدا کرده.
mr_sasma
28-03-2011, 09:26
تریلر جدید بازی میرمهنا توی وبلاگش قرار گرفت.
این آدرس سایتش: :27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این متن پستش: :13:
سال 90 مبارک : به همراه جدیدترین تریلر از بازی میرمهنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سال 1390 رو به همه عزیزان و طرفداران بازی میرمهنا صمیمانه تبریک میگوئیم امیدواریم سالی پر از پیروزی داشته باشد.
سال 90 سال پر بار و پر کاری برای ماست که در کنار شما باشیم.
هم اکنون تیم میرمهنا در حال کار بر روی ادامه داستان بازی میرمهناست
در بازی جدید از میرمهنا با اتفاقات مهم و فراز و نشیب هائی که در تاریخ ایران مهم بوده اند, با داستانی جذاب و تائثیر گذار روبه رو هستیم که هم اکنون درحال طراحی و پیاده سازی یورش شیخ سعدون به همراه نظامیان انگلیسی و حمله همزمان هلندی ها به شهر و بندرگاه ریگ برای از بین بردن نهضت میرمهنا هستیم.
از حمایت کریم خان زند به نهضت جنوب تا مقاومت در برابر سوار کاران افغان بخشی از اکسپنشن اولین بازی ملی ایرانی , میرمهنا است.
منتظر خبر های خوشحال کننده جدید از میرمهنا باشید.
دانلود جدیدترین تریلر برای موبایل از بازی میرمهنا :: منتشر شده برای اولین بار حجم 5.8 Mb
همچنین 14 فروردین ماه , دمو ها و تریلر های باکیفیت گذشته وجدیدترین تریلر از بازی میرمهنا با کیفت HD بر روی وبلاگ بازی قابل دانلود می باشد. منتظر پست های بعدی ما باشید.
لینک دانلودش هم که توی متن هست. :19:
تریلر قشنگیه. بینید و نظر بدید! :20:
یه تریلر جدید از بازی میر مهنا
خودتون ببینید:27:
نمی خوام بد یه چیزی رو بگم اقا خوبه ولی من یه چیزی رو توی این دمو متوجه شدم .
1-افت فریم
بازم هست
هوش مصنوعی خنده دار .((توی یکی از صحنه های این دمو یه یارو رو نشون داده که داره توی دیوار می دووه بعد بازیکن بهش شلیک می کنه .
رابط کاربری بسیار بسیار ازار دهنده و بد . اخه یه بازی ساز نباید به فکر بازی کننده باشه . این می تونه یه تجربه و درس واسه بازی سازهای دیگه باشه .
توی یکی از صحنه هاش هم یارو دستش بسته است در صورتی که اون صحنه وقتی زوم میشه معلوم میشه که دست یارو فقط جفت شدست .
من نمی خوام بد این بازی رو بگم یا انتقاد بی خودی کنم ولی گرشاسب با اون وضعیتش یه سرو گردن از این بالاتره . اگه بخواد بازی مثل همین دمو بیرون بیاد فکر کنم باز هم شاهد یک افتضاح به مراتب بالاتری توی صنعت بازی سازی کشورمون باشیم .
((حالا این یارو اقاجانی بی خودی هی میاد از udk اشکال می گیره . بخدا از وقتی که این دمو رو دیدم نظرم راجب اون رو بازیشون و این چیزا کاملا برگشت . ))
یک چیز جالب : یه مقاله چند وقت پیش خونده بودم که نوشته بود توش میرمهنا یا همون انجین تازه به قول خودشون تورک که می گن چند صد تا یا نمی دونم هر قدر باگش رو ازبین بردن از از سایه های دینامیک پشتیبانی نمی کنه تمامی سایه های بازی تماما استاتیکه .:27: حالا من نمی دونم من اشتباه خوندم یا من بد متوجه شدم ولی همین نوشته بود.
((احسان خواهشنا نزن حذفش نکن . واسه اطلاع رسانی خوبه))
anti-military
06-05-2011, 23:11
کسی که اصلا نمیدونه بازی یعنی چی چرا میاد بازی می سازه ؟ حالم بد شد از بس دیدم یه سری محیط بی کیفیت که اصلا هیچ دقتی روش نشده و رئال تایم میکنن و به عنوان بازی میدن بیرون . هر بازی هم که میخوان بسازن سریع یاد تاریخ درخشان کشورشون می یوفتن ( نیست که ماشالله خیلی کشور با افتخاری هستیم ! ) واسه همین همه بازیهامون باید از بزرگیمون و برتریمون بگه lol ...
بازی اگه میخواهید بسازید از شاهکار های هنری درس بگیرید که بازی یعنی چی ! چون بعید میدونم کسی حوصله داشته باشه با یه اسلحه بی کیفیت تو یه محیط بی کیفیت تر کاراکتر هایی رو بکشه که باز بی کیفیت تر از بقیه قسمت هاشه . بدون شک با یه داستان وقت تلف کن و اعصاب خوردکن ...
RatAtouille
06-05-2011, 23:35
هر بازی هم که میخوان بسازن سریع یاد تاریخ درخشان کشورشون می یوفتن ( نیست که ماشالله خیلی کشور با افتخاری هستیم ! ) واسه همین همه بازیهامون باید از بزرگیمون و برتریمون بگه lol ...
به قول اينگليسي ها Hope less !!!
ديگه يعني شما ميگي از چشم بادومي ها كمتريم كه اومدن از جومونگ يك چيزي تو مايه هاي كوروش ساختن ...
فكر كردي بيان بازي بسازن مثل كريسيس و انديشه ناسيوناليست رو رواج بدن خوبه ؟
يا چطوره بازي ACII بسازن كه فرشته بيادو به اتزيو بگه تو برگزيده و پيامبري ؟
يا Hitman بسازن كه از اون ايكسي كه با دستاش ساخته نماد شيطان و شيطان پرستي هست و انديشه ترور و تروريست رو رواج ميده بسازن ؟
.
.
.
اومدن كار فرهنگي كردن كه شايد از دنياي غرب كه بازي ميسازه كه انديشه هاي خودش رو گسترش بده عقب نمونن ...
بازی اگه میخواهید بسازید از شاهکار های هنری درس بگیرید که بازی یعنی چی !
اينو هم جواب دادم:31:
چون بعید میدونم کسی حوصله داشته باشه با یه اسلحه بی کیفیت تو یه محیط بی کیفیت تر کاراکتر هایی رو بکشه که باز بی کیفیت تر از بقیه قسمت هاشه .
پيشنهاد ميكنم به بازي IGI 1-2 يا كماندو و يا ... مراجعه كني تا مفهوم بي گرافيكي رو بفمي ...
. بدون شک با یه داستان وقت تلف کن و اعصاب خوردکن ...
دقيقا مثل نادر شاه كه پولمو براي خريدش دور ريختم.
موفق باشيد :40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anti-military
06-05-2011, 23:44
ایران الان توان ساخت بازی تاثیر گذاری رو نداره . به جومونگ اشاره کردی که به نظر خیلی ها جومونگ فیلم به شدت مسخره ای بود ! درسته خوب بود اما همین داستانش باعث شده بود فیلم خیلی مبتدی بشه . اگه یکم برگردی عقب تر فیلم امپراطور دریا رو هم از صدا سیما پخش شد و یه شاهکار هنری بود . واقعا عالی بود ... امپراطور دریا واقعه بینانه بود و همین باعث شد که هنری بشه . اما جومونگ فقط یه فیلم ضعیف بود از یه قهرمانی که همیشه پیروز میشه ...
پيشنهاد ميكنم به بازي IGI 1-2 يا كماندو و يا ... مراجعه كني تا مفهوم بي گرافيكي رو بفمي ...احتمالا شما دیر اینها رو بازی کردی چون IGI 1 تو زمان خودش از نظر گرافیکی واقعا قوی بود . IGI 2 هم تقریبا همینطور !
تعجب میکنم چطور میگی اینا بی گرافیک بودن ...
alisahaf70
07-05-2011, 05:49
کسی که اصلا نمیدونه بازی یعنی چی چرا میاد بازی می سازه ؟ حالم بد شد از بس دیدم یه سری محیط بی کیفیت که اصلا هیچ دقتی روش نشده و رئال تایم میکنن و به عنوان بازی میدن بیرون . هر بازی هم که میخوان بسازن سریع یاد تاریخ درخشان کشورشون می یوفتن ( نیست که ماشالله خیلی کشور با افتخاری هستیم ! ) واسه همین همه بازیهامون باید از بزرگیمون و برتریمون بگه lol ...
بازی اگه میخواهید بسازید از شاهکار های هنری درس بگیرید که بازی یعنی چی ! چون بعید میدونم کسی حوصله داشته باشه با یه اسلحه بی کیفیت تو یه محیط بی کیفیت تر کاراکتر هایی رو بکشه که باز بی کیفیت تر از بقیه قسمت هاشه . بدون شک با یه داستان وقت تلف کن و اعصاب خوردکن ...
من اقاجانی رو می شناسم مطمئنم کمتر کسی تو ایران مثل اون روی اینکه بازیش خوب در بیاد کار کرده
آقاجانی خودش یه گیمره گندست بازیی نیست که تموم نکرده باشه
هر بازیو که انجام می ده ازش فیلم می گیره
2-3 ترابایت فیلم داشت از صحنه های بازیها
بعد می شست همرو با دقت می دید و به تک تک جزییات کار دقت می کرد
می گفت موقع بازی کردن حواس آدم نیست و خیلی چیزا رو از دست می ده سر همین همیشه فیلم بگیرید
سر تک تک کاراییی که تو بازیشون کردن دلیل داشت که این باید اینجوری باشه چون قبلا این بازی فلان اومده و این کارو نکرده و امتیاز پایین گرفته
از لحاظ فنی هم مطمئنم کسی به اندازه ی اون دنبالع بررسی موتور های مختلف نرفته
به نظر من کاملترین آرشیو موتور های بازی رو داره من خودم UNIGINE رو ازش گرفتم
فک نکنم کس دیگه ای انفدر دنبال موتور رفته باشه
همه ی کاراشو به بهترین نحو انجام میده پس فک نکنم بازی بد باشه
فک کنم اونقدر جذاب باشه که تا تهش بری
parvizamd
07-05-2011, 07:08
زیاد کند نبود ولی انگار یکم افت فریم داشت راستی حسن جان کجاشت دشمن تو دیوار می دوید من متوجه نشدم.
RatAtouille
07-05-2011, 08:44
امپراطور باد ها هم همون نوه ي جومونگ بود ديگه ... هر دو شون هم از نظر من بسيار چيز بودن ....
احتمالا شما دیر اینها رو بازی کردی چون IGI 1 تو زمان خودش از نظر گرافیکی واقعا قوی بود . IGI 2 هم تقریبا همینطور !
تعجب میکنم چطور میگی اینا بی گرافیک بودن ...
حالا من تعجب ميكنم كه درباره IGI2 اين رو ميگي ؟ بازي كردي ؟ من مرحله اول داشت سرم گيج ميرفت بازي رو 2-3 سال پيش بازي كردم.. حدودا 3راهنمايي بودم و در زمان IGI2 بازي هاي خفن زيادي وجود داشت ولي در IGI1 در همون حدود ها بود...
نميخواهم بحث كنم و گفتم كه داستان را با شما موافق هستم ...
alisahaf70
07-05-2011, 08:59
آره IGI2 گرافیکش ضعیف بود با اینکه تو دوره ی half-life 2 و doom3 بود ولی از دایرکت ایکس 8 استفاده می کرد و تقریبا موتورشون با IGI1 در یه سطح بود ولی IGI1 خوب بود
به نظرم زوده واسه بررسی تخصصی. باید بازی منتشر بشه بعد بررسیش کنیم. اینجوری بیشتر مطالب از روی حدس و احساسات میشه.
زیاد کند نبود ولی انگار یکم افت فریم داشت راستی حسن جان کجاشت دشمن تو دیوار می دوید من متوجه نشدم.
جالبه . الان دوباره دیدم دشمنه توی دیوار نمی دوید فکر کنم یه دیوار نامریی جلوش بود .
ثانیه 50 فیلم
----------------------------------------------------
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
به نظرم زوده واسه بررسی تخصصی. باید بازی منتشر بشه بعد بررسیش کنیم. اینجوری بیشتر مطالب از روی حدس و احساسات میشه.
خب این دموی گیم پلی مگه نبود ؟ من هم گفتم اگه قراره اینجوری باشه یه افتضاح به مراتب بزرگتر به بار میاره .
چند روز پیش یه دمو از یه بازی ایرانی که با UDK ساخته شده بود دیدم به قول یکی از دوستان فکم چسپید به زمین پیداش کردم حتما دموش رو میزارم .
راستی نگفتین نظرتون راجب رابط کاربری جالبش چیه؟:27:
گفتم که این باید درسی واسه ما باشه .
یادته که چند وقت پیش داشتیم با اقاجانی بحث انجین می کردیم . یادته چقدر تعریف می کرد ؟ واقعا که .
راستی سندم واسه اون حرفم که سایه های دینامیکی وجودن داره
صفحه 4
حالا یکی بهم بگه من اشتباه خوندم و متوجه شدم یا همین نوشته ؟
online_amin
07-05-2011, 09:32
اتفاقا به نظر من گرافیکش خیلی جذاب بود. البته اگر افکتی روی تریلر اضافه نکرده باشن.
در ضمن دوستان فکر کنم منظورشون از motion capture اینه که از فایلهای آماده mocap استفاده کردن. نه اینکه الزاما حسگرهای motion دارن.
اتفاقا به نظر من گرافیکش خیلی جذاب بود. البته اگر افکتی روی تریلر اضافه نکرده باشن.
در ضمن دوستان فکر کنم منظورشون از motion capture اینه که از فایلهای آماده mocap استفاده کردن. نه اینکه الزاما حسگرهای motion دارن.
نه نه اتفاقا این یه مورد رو دارن
honestbud
07-05-2011, 14:53
فکر کنم از سنسور استفاده کردند.من عکساش رو دیدم!
-------------
اون آدمی که حسن جان میگفت داره میره تو دیوار فکر کنم ثانیه 57 رو دقیقا ببینید!!!
یارو تفنگش رو گرفته سمت سنگ ها به جای اینکه بگیره سمت چپش!!
این یه باگ هوش مصنوعیه دیگه!
ثانیه های 1:20 و 1:50 رو هم با هم مقایسه کنید!
طرف دستاش رو چسبونده به هم!:31:
ثانیه 1:43 رو یه بار رو دور کند نگاه کنید!تا بمب میخوره زمین در سریع غیب میشه!:31:
بقیه اش رو هم الان وقت ندارم با دقت ببینیم!
بعدا نظرم رو میگم
واقعا که الان به طور اتفاقی این یارو اقاجانی رو توی چت جیمیلم پیدا کردم تا این انتقادها رو کردم ان چنان بهم پرید که باید بودید و میدید.اصلا بیشتر من خودم هیچ چیزی نگفتم متن صادق رو کپی پیست کردم قاطی کرد/اینم بگم برای اولین دفعه قصدم فقط سوال بود اما نمی دونم اون چیش بود که اینطوری می کرد .ان چنان ناراحت شد که گفت می خوای من و بازی م رو بکوبونی گفتم اقا جواب بده چرا اینجوریه می گه نه تو قصد و نییتت یه چیز دیگست . من نمی دونم اینا با این اخلاقاشون به کجا می خوان برسن خدا می دونه
mr_sasma
12-05-2011, 04:09
سلام به همه دوستان. حال همه خوبه. اول بگم که من یکی از طراح های مرحله بازی میرمهنا هستم. خیلی خوشحال شدم که دیدم بازی مورد توجه دوستان قرار گرفته و دارن روش بحث می کنن. راستش من الان داشتم به مواردی که مطرح شده بود پاسخ می دادم که متاسفانه کامپیوترم هنگ کرد و هر چی تایپ کرده بودم پرید. با توجه به اینکه الان دیگه فرصت ندارم فقط به یه موضوع اشاره می کنم، اما قول می دم امشب بیام و به تمام موارد مطرح شده پاسخ بدم.
این تریلری که دوستان دیدن مال حدود 8-9 ماه پیش هست و دوستان سایت Gameemag اشتباها اونو جدیدترین تریلر بازی معرفی کردن. این تریلر توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال 89 که آذر ماه پارسال برگزار شد هم نمایش داده شده بود. اون زمان بسیاری از ایرادات میرمهنا برطرف نشده بود و بازی پر از اشکال بوده و الان اکثر اونها برطرف شده. اگه خواستید می تونیذ تریلر جدید رو از اینجا دانلود کنید:
بحث رو تا امشب داغ نگه دارید تا بیام و پاسخ سوالات دوستان رو بدم.
ممنون از توجهتون.
من به شخصه منتظر می مونم .
*** من دانلودش کردم . اگه میشه حجم پایین رو هم بزارین تا دوستان دیگه هم ببینند**
در ضمن ...نه بیخیال اشکال نمی گیرم . شما بگو ببینیم جوابیتون چیه .:11:
honestbud
12-05-2011, 16:31
اصلا بیشتر من خودم هیچ چیزی نگفتم متن صادق رو کپی پیست کردم قاطی کرد
حسن جان منظورت از متن صادق، نوشته من بوده؟
منظورت کدوم نوشته بوده؟
*** من دانلودش کردم . اگه میشه حجم پایین رو هم بزارین تا دوستان دیگه هم ببینند**
منم موافقم!اگه میتونید حجمش رو بیارید پایین!
قول میدیم به گرافیکش گیر ندیم!:31::31:
یه چیزی یه جا خوندم : مسئولین سونی به سازنده های uncharted گفتن که بیان و تو قسمت 3 این بازی از move استفاده کنند و اون ها هم سعیشون رو کردن و گفتن که به احتمال زیاد جواب نمیده و نمیتونن ازش استفاده کنن و بعد مدیرای سونی خیلی راحت گفتن که درکتون میکنیم، اگه نمیشه بیخیال!
حالا اگه ایران بود، میگفتن یا با اینی که ما میگیم میسازید یا با اینی که ما میگیم میسازید!!:31:
حسن جان منظورت از متن صادق، نوشته من بوده؟
منظورت کدوم نوشته بوده؟
همونی که از ثانیه ها اشکال گرفته بودی
honestbud
12-05-2011, 16:53
من نتونستم ویدئو رو دانلود کنم
تا 40 درصد رفت بعد از سرور ایراد گرت و قطع شد!
با IDM هم دانلود میکردم!!!!
بعدش هم خودایش یه چیزی رو باید قبول کنیم ها!
مثلا بازی infamous که قط تو ps3 بود و کلی هم کارش درست بود کلی باگ گرافیکی و گیم پلی ای داشت!
دیگه ما نباید از میر مهنا یا گرشاسب انتظار داشته باشیم که uncharted بدن بیرون!
من خودم حرفم اینه که انتقاد پذیر باشن و قبول کنن که ایراداتی داره، نه اینکه همش بخوان توجیح کنن!!
مگه من چی گفته بودم که آقای ... با شنیدشنش شاکی شده؟
اول من سوال کردم چرا توی فلان صحنه افت فیم وجود داره و اون دلایل رو گفت بعد اودم جواب های تو رو کپی کردم گفت نه توی می خوای بازی رو بکوبونی و حرف های من رو توی فروم بندازی و این چیزا . حالا صبر کن تا شب یه جوابیه از طرف mr-sasma داریم .
honestbud
12-05-2011, 17:05
اول من سوال کردم چرا توی فلان صحنه افت فیم وجود داره و اون دلایل رو گفت بعد اودم جواب های تو رو کپی کردم گفت نه توی می خوای بازی رو بکوبونی و حرف های من رو توی فروم بندازی و این چیزا . حالا صبر کن تا شب یه جوابیه از طرف mr-sasma داریم .
اینا مثل اینکه اینجا رو با دادگاه اشتباه گرفتن!
چرا دنبال جواب و جوابیه و اینها هستند!!
مگه ما بیکاریم! ما فقط انتقاد کردیم!همین.
خودایش هم از سر دلسوزی بود و فقط برای اینکه بازی بهتر بشه و صنعت بازی پیشرفت کنه!
گرچه تو ایران هیچ چیزی پیشرفت نمیکنه!چون مشکل از خود ماست!
به هر حال اگه بخواد اینطوری پیش بره من یکی دیگه حقیقت رو نمیگم و فقط نکات مثبت بازیشون رو میگم که حال کنن!
وسلام!!!:5:
honestbud
12-05-2011, 17:20
کلا احساس میکنم که آتیش گرفتن ها و انفجار ها خیلی جالب طراحی نشدن!
مثلا تو ثانیه 48 از همون ویدئوی قبلی وقتی درشکه آتیش میگیره رو خیلی بد درست کردن!
آدم احساس میکنه که همه چیز هایی که تو صحنه هستند تو یه لایه قرار گرفتند و آتیش و بند و بساتش تو یه لایه جدا از بقیه!
یعنی انگار بعدا انداختن رو کار!
منظورم این نیست که اینطوریه ها!میگم مثل فیلم فارسی ها شده!
ثانیه 59 تا 1:01 رو یه نگاه کنید!
نمیدونم چرا بعد از اولین شلیک یه دفعه بشکه سوراخ میشه!البته سوراخ شدنش رو خیلی باحال درست کردن ولی نمیدونم مال چیه!
بعدشم نفهمیدم چرا تفنگ طرف تو لگد زدن delay داره!
شایدم من اینطوری فکر کردم! آخه من تا حالا اسلحه دستم نگرفتم!
prince 0f persia
12-05-2011, 18:09
چند مورد به نظرم رسید که از لحاظ طراحیه.
یکیش همون اوایل که یه مرد در حال صحبت کردنه. من به جز صدا گوینده صدای دیگه ای نمی شنوم مثلا صدای بادی پرنده ای چیزی. انگار تو خلا گفته می شه. ( جدا از این که تو خلا صدا نداریم :46:) حالا نمی دونم من نمی تونم تشخیص بدم یا فقط تو همین صحنه این طوریه.
مورد دیگه رابط کاربری و HUD هست.
HUD به نظر خیلی ساده می یاد و بعضی اوقات با محیط هم رنگ می شه که از سریع دیده شدنش توسط بازیکن جلوگیری می کنه.
حالا نمی دونم بلر شدنش به خاطر کیفیت پایینه ویدیو هست یا واقعا چنین امکانی تو بازی هست.به نظرم یه کم بلر شدن می تونه حس شلیک و انفجار و القا کنه اگه به مشکل قبلی دامن نزنه.
نمی دونم اون اعلایم HUD نشون دهنده ی چی هستن ولی به نظرم زیاد خوب معنا رو نمی رسونن برای یه بازیه شوتر فک کنم باید بازیکن با نگاه اول HUD رو بفهمه.
اون صحنه ای هم که بازیکن به یه اسلحه می رسه، به نظرم اینترفیسش خوب نمی یاد. بزرگه و جلوی دید بازیکن رو می گیره.
در مورد اسلحه ها به نظرم لگد rifle (فارسی شو نمی دونم) یکم غیر طبیعی شده ولی لگد تپانچه خیلی خوب کار شده.
در مورد چیزای دیگه نمی تونم خوب نظر بدم چون صحنه های گیم پلی چندانی نداشت در کل به نظر گیم پلی روون می یومد.
honestbud
12-05-2011, 19:52
ویدئوی جدید رو دیدم.
با نظرات دوستمون در مورد HUD موافقم
در مورد صدای گوینده در اول کلیپ هم حق با ایشونه! اما فکر کنم در این مورد خودشون خواستند که اینطوری بشه یعنی انگار یه حالتی به بازیکن دست داده که همه حواسش متوجه اون آقا شده! به نظر خوب میومد
اما هنوط هم انفجار ها بسیار مصنوعی هستند و مثل فیلم فارسی میمونن.
تو ثانیه 10 به نظر میاد اسب ها 2 بعدی هستند!
یعنی انگار که روی کاغذ کشیده شدن و بعد بلندشون کردن! به پشت اسب سمت راستی دقت کنید! چرا اینقدر لبه های کمرش تیزه؟
بعدشم اون 2 تا اسب زیر درخت به اون گندگی واسادن، از سایه هایی که روشون افتاده معلومه که زیر سایه درخت هستند اما سایه خودشون رویه زمین یه طور دیگست!
آب رو خوب درست کردن قشنگ شده اما ای کاش یه سری چیزا رو رعایت میکردند.مثلا آبی که چنین رنگ آبی ای رو داره وقتی یه تیکه چوب توش فرو بره و با توجه به زاویه دوربین(به خاطر پدیده شکست نور) میشه چند سانتی از چوب رو که زیر آب هست رو دید! اما اینجا هیچ چیزی در زیر آب دیده نمیشه!
محیطی که تو ثانیه 13 درست کردن به نظرم جالب شده! یعنی خوب از آب در اومده!البته از لحاظ تاریخیشو نمیدونم ها!فقط از لحاظ بصری میگم!
تو ثانیه 25 وقتی دست پیره مرده میره بالا، داخل آستینش دیده میشه! یکمی نا فرمه! دقیقا نمیتونم بفهمم که ایرادش چیه اما یه مشکلی داره!
ثانیه 29 رو نگاه کنید!
پارچه ای که روی 4 تا بشکه ها افتاده. اون 2 تا بشکه ای که رو به انفجار هستند و اون قسمت از پارچه که بین این 2 بشکه هست رو دقت کنید! به نظرتون چرا کمی پارچه به سمت چپ کشیده شده؟ آیا اگه تو دنیای طبیعی یه پارچه رو اینطوری بندازید رو بشکه ها به این شکل در میاد!؟ نه!پارچه صاف میشه و هیچ انحنایی نمیگیره به خودش.
(البته این چیزی که میگم شاید خیلی گیر باشه اما برای مثال UDk یه ابزاری داره که میتونی یه طوری این ها رو درست کنی که مثل واقعیت باشه، تازه ابزار های جدید تری هم هست که من خیلی بلد نیستم بهتره silsin جان در این مورد نظر بدن.بازم میگم شاید این خیلی گیر الکی به نظر بیاد.اما ما الان تو سال 2011 هستیم و باید بازی مطابق با بازی های سال 2011 بسازیم و نه در حد 2000!!!!)
اگه همین ثانیه 29 رو با پلی و پاز کردن نگاه کنید(یا با نرم افزار های مخصوص ادیت فیلم) همون مشکل ناپدید شدن آنی در هنگام انفجا-که تو ویدئوی قبلی هم بود و من به اون اشاره کرده بودم- رو میبینید.البته باید از سایه اش بفهمید.اگه دقت کنید میبینید که در یک آن سایه در از بین میره و بعد در یک آن لاشه در(عجب کلمه داغونی استفاده کردم:31:) روی زمین ظاهر میشه.
تو این صحنه هم انفجار مصنوعی کاملا قابل مشاهده است اما به نظرم گرد و خاک های انفجار رو خوب درست کردن!باحال و طبیعی شده
تو ثانیه 41 و 42 به سایه های دقت کنید : ثانیه 41 سایه دیوار ساختمان روبرویی و تو ثانیه 42 : ثانیه چوب های داربست.
خیلی رانژه شده(یعنی تابلو دندونه دندونه شده) البته تو ثانیه 43 اینطوری نیست.
امیدوارم که ایراد از ویدئو باشه و توی بازی اینطوری نباشه!
تو ثانیه 45-46 2 تا بشکه کوچیک رو بالکن هست که طرف به اولی تیر میزنه و دومی هم میترکه! به نظرتون غیر طبیعی نیست؟ آخه حداقل 5 متر با هم فاصله دارند!چرا باید با انفجار یکی اون یکی هم منفجر بشه؟ کمی جلوتر بشکه های بعدی هم با همین فاصله از همدیگه منفجر میشن! و همه این اتفاق ها(ترکیدن بشکه اول و در پی اون دومی و سومی) تو چه بازه زمانی میوفته؟ تنها تو زمانی که اسلحه شلیک میشه و یعد از تموم شدن لگدش میتونید ببینید که همه بشکه ها ترکیدن.یعنی در کثری از ثانیه! اگه یه فیتیله هم بینشون بود بازم به این سرعت نمیشد هر 3 تا رو ترکوند!!!!!
یه چیز باحال تر پیدا کردم همین الان! هیف که نمیتونم ثانیه ها رو با صدم ثانیه بیان کنم!یعنی نرم افزارش رو ندارم!شما ثانیه 46 رو نگاه کنید! البته به طور آهسته و با پاز و پلی! سعی کنید فیلم رو جایی نگه دارید که اسلحه شلیک شده و لگدش اون رو برده به منتحی الیه(درست نوشتم؟؟؟؟:13:) سمت چپ تصویر! جایی که هنوز نشونه صلیبی شکل وسط تصویر درست روی بشکه هستش! اگه اینطوری تصویر رو نگه دارید میبینید که یه مقداری از بشکه سمت چپی از کنار اسلحه دیده میشه!
اینجاست که میفهمید بشکه سمت چپی داره منفجر میشه(دورش داره نارنجی میشه) اما بشکه وسط تصویر هنوز هیچ اتفاقی براش نیوفتاده! پس به همین دلیله که بشکه ها اینقدر تابلو میترکن!
پایین افتادن اون یارو تو ثانیه 54-55 خوب دراومده !اون هم به نظرم طبیعی شده!
اون قضیه دیده شدن زیر آب تو ثانیه 1:01 خوب شده! فیزیک بدن مرد ها هم هنگام رد شدن از آب خیلی باحال شده!آدم دقیقا احساس کندی و راه رفتن توی قسمت 1 متری استخر بهش دست میده(دلم استخر خواست!:31:)
لگد اسلحه هم تو ثانیه 1:03 خوب شده و اون ایراد ویدئوی قبلی رو نداره!
ثانیه 1:05 رو با پاز و پلی ببینید!(اونجایی که دوربین از بالا نشون میده و یه انفجار اون بالا میشه)
اولا انفجار بالاست و به اون 2 نفر چه که اونطوری میپرن هوا(البته بقیه صحنه رو باید دید شاید پایین هم خبری باشه) دوما اگه خوب دقت کنید و رو دور کند ببینید متوجه میشد که 1 لحظه هر دو نفر پایینی ناپدید میشن! من نمیخوام مته به خشخاش بزارم اما رو دور تند هم یکمی تابلو میشه این قضیه!
تو ثانیه 1:08 اون بشکه ها همون بشکه های قبلیا و اصلا اصول بازی سازی اینه که از آبجکت ها چندین بار و در اشکال و زاویه های مختلف استفاده بشه اما فکر کنم یکمی زیادی گنده اس ها!نه؟
تو ثانیه 1:09 خونی که از سرباز دشمن بیرون میپاشه هم خوب در اومده قشنگه!
اگه همه در ها مثل در ثانیه 1:13 منفجر میشدن خیلی خوب میشد!
ببینید این ایرادات به تمام بازی ها وارده !حتی بازی uncharted 3 که تریلرش اومده بود بیرون و شبکه هفت نشون داد، کارشناس برنامه از یه جاش ایراد گرفت!گفت این یارو خیلی راحت تنه درخت 5 متری رو با یه حرکت انداخت زمین! البته خیلی تابلو نبود اما ناخدا گاه رو کسی که بازی میکنه تاثیر میزاره که بازی رو باور کنه یا نکنه.
در مورد گیم پل هم نمیشه نظر داد تا موقعی که خود بازی یا دموش بیرون بیاد!
parvizamd
12-05-2011, 20:36
واقعا نقد خوبی بود!
خدای من توی چه طوری این کار رو کردی؟:18:
honestbud
12-05-2011, 22:59
واقعا نقد خوبی بود!
ممنون!لطف داری پرویز جان
خدای من توی چه طوری این کار رو کردی؟:18:
منظورت کدوم کار بود؟
البته دوستانی که متن منو میخونن توجه داشته باشن که این دیدگاه من در حد مدینه فاضله(حالا یکمی کمتر) بود!
خوب شاید ما بیرون گود واستادیمو میگیم لنگش کن!
شاید واقعا توی یه کار تجاری واسه بازار ایران نشه این کار ها رو کرد!
اما هرچی که هست فکر کنم از گرشاسب بهتر باشه! هم داستانش و هم گرافیک و ...
البته به نظر من 100% باید خود بازی رو هم بازی کرد تا بشه راجع بهش نظر داد.
من احساس میکنم که توی گیم پلی و هوش مصنوعی هم ایراداتی داشته باشه!
البته تمام ایراداتی که من گرفتم بزرگ و تاثیر گذار نبودند، اگه بتونن چند تا چیز رو عوض کنن حتی تو نسخه های بعدی(اگه دشته باشه) بازم خیلی خوب میشه.مثلا اون ناپدید شدن آدم ها و در ها و صد البته انفجار های مصنوعی و غیر قابل باور!
باید قبول کنیم که ایرادات بزرگ تو بازی های بزرگ هم هست!قبلا هم گفتم مثلا infamous 1 ایرادات بزرگی داشت،هم تو گرافیک و هم هوش مصنوعی.مثلا تو اکثر جاهای بازی مثلا وقتی رو سطح شیب دار راه میرفت پاهاش تا مچ و حتی تا ساق میرفت تو سقف:31: و ایرادات هوش مصنوعی هم داشت که بماند.
اما infamous 2 همه ایرادات رو برطرف کردند!من که بازی نکردم اما منتقدین اون رو با uncharted 2 مقایسه کردند!
مهم اینه که ما حقایق رو باور کنیم، میدونم سخته اما اگه بتونیم ایرادات خودمون رو بپذیریم میتونیم پیشرفت کنیم!
همون طور که مشتاقانه منتظر اومدن گرشاسب بودم، خیلی بیشتر منتظرم تا میرمهنا بیاد و برم بازی کنمش!
اما امیدارم مثل گرشاسب تو زوقم نخوره و تا آخر بازیش کنم!
Reza Azimy_RW
12-05-2011, 23:22
اما امیدارم مثل گرشاسب تو زوقم نخوره و تا آخر بازیش کنم!
من که واقعا از گرشاسب لذت بردم . لذتم قابله مقایسه با بازیهایه خارجی بود ! چون هم داستانشو کامل متوجه شدم ( زیانم زیاد خوب نی ! ) هم ایرانی بود و پر از نکته اموزنده .
یعنی من از بازی Last Planet 2 به اینور هیچ بازیی رو تموم نکردم چون وقت نداشتم ولی گرشاسب رو با لذت تموم کردم .
اگه با قیمت گرشاسب عرضه بشه 100 درصد میخرم و اگه 5 تومن باشه هم شاید !
در کل نمیدونم چرا بعد از بازی کردنه گرشاسب هم به بازیهایه ایرانی امیدوار شدم هم علاقه مند . البته اصلا قابله مقایسه با بازیهایه خارجی نبود ولی بودجه رو که نگاه میکردی میدیدی پیشه اونا قولیه واسه خودش !
mr_sasma
13-05-2011, 00:12
سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من تازه الان فرصت کردم که بیام پای کامپیوتر و از استقبال دوستان واقعا خوشحال شدم. این. بگم که هم من به شخصه و هم تیم بازی ساز کلا انتقاد پذیر هستیم. شکی نیست که بازی مشکلات زیادی داره اما ما تمام تلاشمون پیشرفت از نظر کیفیت و برطرف کردن ایرادات هست. خب من یه سری نکاتی رو می خواستم بگم که فکر کنم برای دوستان هم دونستنش خالی از لطف نباشه.
خب من در اول یاداوری می کنم که اون تریلری که اول دوستان دیده بودن بسیار قدیمی بوده. اینم لینک تریلر جدید با حجم های مختلف برای دوستانی که مشکل داشتن:
خب، مباحث خیلی زیاد بود و من نمی دونم از کجا شروع کنم، اما از یه جایی شروع می کنم دیگه!
- قبل از این که بحث رو شروع کنم می خواستم یه نکته ای رو بگم که شاید خیلی خوشایند نباشه. توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.
-
نمی خوام بد یه چیزی رو بگم اقا خوبه ولی من یه چیزی رو توی این دمو متوجه شدم .
1-افت فریم
خب این موردی بود که تا حالا خیلی بهش اشاره شده و من یه سری توضیح می خوام در موردش بدم.
افت فریمی که توی اون تریلر قدیمی دیده می شد سه دلیل داره.
1. خب اون تریلر مال 8 - 9 ماه پیش بوده و هنوز مراحل تست Performance و Optimize روش انجام نشده بود و یه سری باگ هایی داشت که باعث افت فریم می شده.
2. کپچر همزمان از روی بازی باعث می شه یه بار اضافه ای به CPU وارد بشه و از نرخ فریم ریت بازی کم می کنه.
3. انجین Torque (تورک) MultiTread نیست و در واقع یک هسته CPU رو بیشتر نمی شناسه. بنابراینن اگه شما یک CPU یک هسته ای با فرکانس بالاتر در تک هسته داشته باشین بهتر از چهار هسته ای با فرکانس پایین تر در هر هسته توی بازی میرمهنا به شما کار می ده. در واقع اگه سیستم کم هم بیاره از CPU هست نه بخش دیگه. تست PerfHUD موید این مطلبه. در واقع این مشکل از انجین هست . ممکنه بعضی وقتها افت فریم به وجود بیاره.
-
جالبه . الان دوباره دیدم دشمنه توی دیوار نمی دوید فکر کنم یه دیوار نامریی جلوش بود .
ثانیه 50 فیلم
اون که اصلا نمی دوید. در اون لحظه در حال تیراندازی به بازیکن سعی کرد یه قدم به سمت راست برداره و به اسلحه ای که کنار پاش روی زمین افتاده بود گیر کرد و نتونست مسیرش رو ادامه بده. مشکل گیر کردن به اسلحه ها بعدا حل شد.
-
راستی سندم واسه اون حرفم که سایه های دینامیکی وجودن داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه 4
حالا یکی بهم بگه من اشتباه خوندم و متوجه شدم یا همین نوشته ؟
خب این مقاله رو که خود آقای آقاجانی نوشته. اما اون موضوعی که شما گفتی رو من توش پیدا نکردم!
توی ایران سه تا استودیو هست که امکانات ضبط حرکات MoCap رو داره. شرکت با بررسی این سه شرکت، یکی از اونها رو انتخاب کرد و تمام حرکات مورد نیاز توی اون استودیو توسط خود بچه های شرکت ضبط شد. جالبه بدونید بازیگر MoCap خود آقای آقاجانی بوده.
واقعا که الان به طور اتفاقی این یارو اقاجانی رو توی چت جیمیلم پیدا کردم تا این انتقادها رو کردم ان چنان بهم پرید که باید بودید و میدید.اصلا بیشتر من خودم هیچ چیزی نگفتم متن صادق رو کپی پیست کردم قاطی کرد/اینم بگم برای اولین دفعه قصدم فقط سوال بود اما نمی دونم اون چیش بود که اینطوری می کرد .ان چنان ناراحت شد که گفت می خوای من و بازی م رو بکوبونی گفتم اقا جواب بده چرا اینجوریه می گه نه تو قصد و نییتت یه چیز دیگست . من نمی دونم اینا با این اخلاقاشون به کجا می خوان برسن خدا می دونه
آقای آقاجانی اصلا چنین آدمی نیست و فوق العاده شخصیت با اخلاق، صبور و انتقاد پذیری داره. احتمالا علت ناراحتیش مشکلی بوده که توی این چند روز براش پیش اومده و باعث شده چنین جوابی بده و گرنه در حالت عادی اصلا این جوری نیست.
خب اینا مواردی بود که تا قبل از پستی که صبح دادم مطرح شده بود. تا دوباره کامپیوترم هنگ نکرده، این پست رو ارسال می کنم و اگه شد همین امشب و اگه نشد تا فردا راجع به بقیه موضوعات با هم صحبت می کنیم.
alisahaf70
13-05-2011, 06:08
من آقای آقاجانی رو می شناسم توی دانشگاهمون یه کلاس آموزشی گذاشتیم از ایشون دعوت کردیم زحمت آموزش رو بکشن
انصافا خیلی با اخلاق هستند و خیلی هم با معلومات
جدا انتقاد پذیریشم بالاست چون باهاش سر بازی و سر صحبتای فروم بحث داشتم ولی فک می کنم مشکل براشون پیش اومده که عصبانی بودن هر چند که نمی تونم تصور کنم اصلا عصبانی شن
ولی باور کنید من شخصیتی آروم تر تاحالا ندیدم
حرف MR_sasma رو راجع به آقای آقاجانی کاملا تایید می کنم البته بازیو ندیدم که قسمت های مربوط به بازیو تایید یا رد کنم
ممنون دوستان
مبحث دیگر این جلسه بررسی بازی میرمهنا است:
در قسمتی از رندرینگ این بازی ، اگر چه برگ ها سایه دارند ؛ اما با لرزش آن ها توسط باد ، هیچ حرکتی قابل مشاهده نیست . در حقیقت ، به دلیل هزینه های سخت افزاری موجود ، تکنیک مورد نیاز برای به حرکت در آوردن سایه ها حذف شده است.
اگر دیوارهای سنگی را بنگرید ؛ برجستگی های آنرا مشاهده می کنید. در حقیقت از Parallax map که به طور دستی ساخته شده است ؛ ما بعنوان Normal map استفاده کرده ایم. اما به دلیل هزینه های سخت افزاری از تکنیک Parallax map صرفنظر شده است.
حرکت پوشش گیاهی از طریق Vertex Shader مقدور شده است. همه اشیاء با استفاده از تعدادی به اصطلاح Surface map ، جزئیات (detail ) گذاری شده اند.
پارچه ای که روی درشکه اسب نمایان است ؛ علاوه بر تکسچر و Normal دارای یک detail نیز هست که شما می توانید حتی بافت ریز پارچه را بدون افت کیفیت تصویر مشاهده کنید.
اگر به دست بازیکن دقت کنید ؛ تقریباً تمام سلول های روی پوست را نیز می بینید؛ در این مورد نیز هیچ تکسچر بزرگی استفاده نشده است .
همچنین روی هر شئ که زوم کنید ؛ سایر اشیاء پیرامون به شکل محو قابل مشاهده اند.
بازی میرمهنا، بسیار تحت تأثیر بازی Call Of Juares بوده است. در واقع بامهندسی معکوسی که تحقق یافته ؛ ابتدا بازی Call Of Juares طبق شیوه ای که فرا گرفتیم بررسی شده و هسته رندر آن استخراج شده و سپس سعی کرده ایم به همان شیوه یک چرخه رندر برای این بازی بسازیم.
اگر دقت کنید اگر سر خود را بالا آورید ؛ ابرهایی که در ابتدا روشن بوده اند؛ به مرور روشنایی خود را از دست می دهند و از حالت اغراق آمیز در هاله نور خارج می شوند. این همان تکنیک HDRL است که به ویژه در Call Of Juares نمود بیشتری نسبت به میرمهنا دارد.
بعلاوه تکنیک shadow map توسط یک همکار خارجی به مدت طولانی در این پروژه انجام شده است.
این قسمتی که قرمز کردم.
honestbud
13-05-2011, 10:46
سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من تازه الان فرصت کردم که بیام پای کامپیوتر و از استقبال دوستان واقعا خوشحال شدم. این. بگم که هم من به شخصه و هم تیم بازی ساز کلا انتقاد پذیر هستیم. شکی نیست که بازی مشکلات زیادی داره اما ما تمام تلاشمون پیشرفت از نظر کیفیت و برطرف کردن ایرادات هست. خب من یه سری نکاتی رو می خواستم بگم که فکر کنم برای دوستان هم دونستنش خالی از لطف نباشه.
خب من در اول یاداوری می کنم که اون تریلری که اول دوستان دیده بودن بسیار قدیمی بوده. اینم لینک تریلر جدید با حجم های مختلف برای دوستانی که مشکل داشتن:
خب، مباحث خیلی زیاد بود و من نمی دونم از کجا شروع کنم، اما از یه جایی شروع می کنم دیگه!
- قبل از این که بحث رو شروع کنم می خواستم یه نکته ای رو بگم که شاید خیلی خوشایند نباشه. توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.
-
خب این موردی بود که تا حالا خیلی بهش اشاره شده و من یه سری توضیح می خوام در موردش بدم.
افت فریمی که توی اون تریلر قدیمی دیده می شد سه دلیل داره.
1. خب اون تریلر مال 8 - 9 ماه پیش بوده و هنوز مراحل تست Performance و Optimize روش انجام نشده بود و یه سری باگ هایی داشت که باعث افت فریم می شده.
2. کپچر همزمان از روی بازی باعث می شه یه بار اضافه ای به CPU وارد بشه و از نرخ فریم ریت بازی کم می کنه.
3. انجین Torque (تورک) MultiTread نیست و در واقع یک هسته CPU رو بیشتر نمی شناسه. بنابراینن اگه شما یک CPU یک هسته ای با فرکانس بالاتر در تک هسته داشته باشین بهتر از چهار هسته ای با فرکانس پایین تر در هر هسته توی بازی میرمهنا به شما کار می ده. در واقع اگه سیستم کم هم بیاره از CPU هست نه بخش دیگه. تست PerfHUD موید این مطلبه. در واقع این مشکل از انجین هست . ممکنه بعضی وقتها افت فریم به وجود بیاره.
-
اون که اصلا نمی دوید. در اون لحظه در حال تیراندازی به بازیکن سعی کرد یه قدم به سمت راست برداره و به اسلحه ای که کنار پاش روی زمین افتاده بود گیر کرد و نتونست مسیرش رو ادامه بده. مشکل گیر کردن به اسلحه ها بعدا حل شد.
-
خب این مقاله رو که خود آقای آقاجانی نوشته. اما اون موضوعی که شما گفتی رو من توش پیدا نکردم!
توی ایران سه تا استودیو هست که امکانات ضبط حرکات MoCap رو داره. شرکت با بررسی این سه شرکت، یکی از اونها رو انتخاب کرد و تمام حرکات مورد نیاز توی اون استودیو توسط خود بچه های شرکت ضبط شد. جالبه بدونید بازیگر MoCap خود آقای آقاجانی بوده.
آقای آقاجانی اصلا چنین آدمی نیست و فوق العاده شخصیت با اخلاق، صبور و انتقاد پذیری داره. احتمالا علت ناراحتیش مشکلی بوده که توی این چند روز براش پیش اومده و باعث شده چنین جوابی بده و گرنه در حالت عادی اصلا این جوری نیست.
خب اینا مواردی بود که تا قبل از پستی که صبح دادم مطرح شده بود. تا دوباره کامپیوترم هنگ نکرده، این پست رو ارسال می کنم و اگه شد همین امشب و اگه نشد تا فردا راجع به بقیه موضوعات با هم صحبت می کنیم.
ممنون که توضیح دادین!
البته در مورد اون مواردی که من گفتم هیچ توضیحی ندادین و فقط راجع به ویدئوی قدیمی حرف زدید!
اما یه نکته رو اشاره کردید.اون هم این بود که انفجار ها در تریلر جدید داخل بازی هستند!اگه متن من رو بخونید من گفتم که به نظرم همچنان انفجار ها مصنوعی هستند و آدم احساس میکنه تو یه لایه جدا از بقیه بازی هستش!
این قسمتی که قرمز کردم.
حسن جان این چیه!؟ یه منبعی چیزی!منظورت چیه از اینکه قرمزش کردی؟
نکته خاضی تو اون 2 خط هستش که باید توجه کنیم؟
من آقای آقاجانی رو می شناسم توی دانشگاهمون یه کلاس آموزشی گذاشتیم از ایشون دعوت کردیم زحمت آموزش رو بکشن
انصافا خیلی با اخلاق هستند و خیلی هم با معلومات
جدا انتقاد پذیریشم بالاست چون باهاش سر بازی و سر صحبتای فروم بحث داشتم ولی فک می کنم مشکل براشون پیش اومده که عصبانی بودن هر چند که نمی تونم تصور کنم اصلا عصبانی شن
ولی باور کنید من شخصیتی آروم تر تاحالا ندیدم
حرف MR_sasma رو راجع به آقای آقاجانی کاملا تایید می کنم البته بازیو ندیدم که قسمت های مربوط به بازیو تایید یا رد کنم
ممنون دوستان
شاید حرف های شما و دوست عزیز mr_sasmaدرست باشه!
من که از نزدیک و یا حتی در چت هم با ایشون رابطه نداشتم.
من فقط چند تا نظر تو سایت ایشون دادم و مطالب بچه ها و نظرات ایشون رو تو سایتشون خوندم(تو مطلبی که راجع به UDK نوشته بودند).ایشون اونجا آنچان از موتور تورک پلاس که خودشون کد هایی بهش اضافه کرده بودند طرف داری میکردند و UDK رو کوبیدن که نگو! حالا همه که مثل ایشون سواد نوشتن کد و برنامه نویسی رو ندارن که! یه تازه کار میخواد با UDK کار کنه ولی اگه ندونه دقیقا UDK چه امکاناتی داره، با حرف های ایشون از انتخابش پشیمون میشه! در صورتی که باید قبول کرد که UE موتور قوی هست و UDK هم چیزی از اون کم نداره!
شما اگه تو نمایشگاه بازی های رایانه ای(برج میلاد) دقت میکردی، تنها موتوری که ازش بیش از 1 بازی تو نمایشگاه بود، همین UDK بود، فکر کنم حداقل 4-5 تا بازی درست و حسابی و چند تا هم مپ باهاش ساخته بودند، یه سری ها هم اومده بودن و خودشون موتور ساخته بودند، از بقیه موتور ها هم خبری نبود(از جمله تورک)
اینکه ایشون UDK رو کوبیدن آدم رو ناراحت میکرد!
به هر حال الان ما (یا حداقل من)نمیخوایم غیبت ایشون یا هر کس دیگه ای رو بکنیم که!
داستان سر اخلاق ایشون نیست که! ما داریم راجع به بازی صحبت میکنیم!
مثلا همین دوستمون mr_sasma ،که میفرمایند خودشون و تیم بازی ساز میرمهنا انتقاد پذیرند، میشه بگید کدوم انتقاد ما رو پذیرفتید؟ شما حتی متن من رو هم کامل نخوندین!اگه خونده بودین میفهمیدین که من گفتم انفجار ها در کلیپ جدیدتون هم مصنوعیه! اونوقت شما خیلی راحت قضیه رو دور زدید و نوشتید
توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.
خوب حالا داخل بازی بودن یا نبودن محور حرف من نبود! اصل حرف من مصنوعی بودن اون بود!
شما یا متن منو نخوندین یا در خیلی راحت قضیه رو پیچوندین!
یه واقعیت رو میگم، خاستید قبول کنید و نخواستید هم که هیچی!
بقیه رو نمیدونم، اما من فیلم یا بازی هایی رو که از نظر خودم متوسط و پایین تر باشن رو اصلا روشون فکر نمیکنم و دنبال ایراداتشون نمیگردم،چون ارزش ندارن! اما به نظر من بازی شما ارزش ایراد گرفتن داره!
امیدوارم که درک کنید اگه چیزی میگم برای اینه که بازیتون فروش کنه!
بالاخره این روزگاری که ملت میان بازی های ایرانی رو از روی کنجکاوی میخرن به سر میاد ها! اونوقت دیگه برای جلب اعتماد مردم دیره! باید الان که مردم مشتاق به بازی های ایرانی هستند، بازی ها رو عالی و رو به رشد بسازید تا بازار رو از دست ندید!
خود من اگه از روی کنجکاوی 10 تا بازی ایرانی بخرم و یکی از یکی بدتر باشه، خوب خداییش یازدهمی رو نمیخرم دیگه!
عزیز توجه کن که Mr-Sasma گفتن که میان بقیه مطالب رو هم توضیح میدن . باید صبر کرد .
درضمن از نکته های بارز UDK توی این جشنواره که من توی اینترنت دیدم بازی گرگین بود.
یادمه توی یه دمویی که توی gameemag دیده بودم وقتی فیلم بردار به اون یارو گفت گرافیک بازی شما از گرشاسب بیشتره یارو کپ کرد احساس من می گفت یارو یه جورایی یه پوسخندی هم زد . بازی گرگین به راحتی می تونه از نمونه بازی های قدرتمند توی ایران باشه و حتی در جهان .
انتخاب یک انجین اماده ضعف نیست با انتخاب ابزار های قدرتمندی مثل UDK بازی سازان کشور ما به جای فکر به تکنولوژی می تونن بیشتر رو گیم پلی کار کنن چون دیگه نگرانی واسه ابزار و تکنولوژی خودشون ندارن .یکی از فایده های ابزار یو دی کی همینه . دیگه بازی های کشور ما میتونن با کیفیت بیشتری توی گیم پلی وارد بازار بشن چون به قول یکی از سازنده های معروف کشور ((ابزار یو دی کی تمامی تخیلات و ارزو های گروه ما رو به واقعیت تبدیل کرده چون دیگه توی یو دی کی هیچ محدودیتی پیش روی گروه سازنده ما نیست و ما تمامی چیزهایی که در افکارمون داریم می تونی رو بازی پیاده سازی کنیم)))
honestbud
13-05-2011, 11:04
عزیز توجه کن که Mr-Sasma گفتن که میان بقیه مطالب رو هم توضیح میدن . باید صبر کرد .
درضمن از نکته های بارز UDK توی این جشنواره که من توی اینترنت دیدم بازی گرگین بود.
یادمه توی یه دمویی که توی gameemag دیده بودم وقتی فیلم بردار به اون یارو گفت گرافیک بازی شما از گرشاسب بیشتره یارو کپ کرد احساس من می گفت یارو یه جورایی یه پوسخندی هم زد . بازی گرگین به راحتی می تونه از نمونه بازی های قدرتمند توی ایران باشه و حتی در جهان .
انتخاب یک انجین اماده ضعف نیست با انتخاب ابزار های قدرتمندی مثل UDK بازی سازان کشور ما به جای فکر به تکنولوژی می تونن بیشتر رو گیم پلی کار کنن چون دیگه نگرانی واسه ابزار و تکنولوژی خودشون ندارن .یکی از فایده های ابزار یو دی کی همینه . دیگه بازی های کشور ما میتونن با کیفیت بیشتری توی گیم پلی وارد بازار بشن چون به قول یکی از سازنده های معروف کشور ((ابزار یو دی کی تمامی تخیلات و ارزو های گروه ما رو به واقعیت تبدیل کرده چون دیگه توی یو دی کی هیچ محدودیتی پیش روی گروه سازنده ما نیست و ما تمامی چیزهایی که در افکارمون داریم می تونی رو بازی پیاده سازی کنیم)))
میدونم که ایشون بعدا میان و جواب میدن!خوندم!
من که چیزی نگفتم که فقط گفتم که اون انفجار ها درست نشده!
:31:
alisahaf70
13-05-2011, 11:34
من که حرف می زدم باهاشون سرUDK دیدم که خیلی قسمت ها رو که ایراد گرقته بودن تو ورژن جدید UDK درست شد مثل Terrain که با landscape جایگزین شد
ایشون از اکثر UDK طرفداری کردن به جز اسکریپتش که قابلیت تغییر همزمان نداره
یه نفر اونجا بود که از UNITY طرفداری می کرد در مقابل UDK ولی آقای آقاجانی از UDK طرفداری می کرد و تقریبا می گفت بهترین نوع ویرایشگرا مخصوصا پارتیکل و متریال مال UDK هستش
حتی کسایی هم که اومدن پیششون و گقتن یه انجین برای ساخت بازی به ما معرفی کن بهشون UDK رو با توجه به شرایطشون معرفی می کرد فقط به به نفر torque رو معرفی کرد اوونم می خواست بازیه دو بعدی بسازه که torque 2D رو بهشون معرفی کرد
مطمئنم عمده ایرادی که می گیرن از اسکریپت UDK هستش که اونم گفت اگر اسکریپتش به بستن بازی نیاز نداشته باشه دیگه UDK تبدیل می شه به بهترین موتور جهان که می شه بهش دسترسی داشت
بچه ها من نه تو تیم میرمهنام نه باهاشون همکاری داشتم نه حتی میرمهنا رو یه دقیقه بازی کردم فقط بحثایی که با آقاجانی به صورت مستقیم داشتم رو دارم تعریف می کنم
mr_sasma
14-05-2011, 09:48
سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من امشب پست جدید رو می ذارم.
mr_sasma
15-05-2011, 00:44
سلام خدمت همه دوستان عزیز. ببخشید که دیر اومدم اما بالاخره اومدم!:20:
اول از همه می خواستم خدمت صادق عزیز چیزی بگم. برای من بسیار جای شگفتی و قدر دانی داشت که شما با اون دقت تریلر رو نگاه کردید و با این دقت به جزئیات توجه کردید. و این خیلی برای من ارزشمنده و جای خوشحالی داره که بازی میرمهنا از نظر شما اونقدر ارزش داشته که به خاطرش از وقتتون بزنید و با این دقت نگاه و نقدش کنید. و مطمئن باشید من همون دو روز پیش متن شما رو به دقت خوندم و تمام اون توی ذهنمه. و دقیقا علت اینکه من دیروز اون جوابها رو فقط تا پست قدیم خودم دادم همون متن شما بود که واقعا توجه جداگانه ای می طلبید و گرنه پاسخ بقیه پست ها رو هم همون دیشب می دادم.
ببینید بسیاری از انتقادهای شما به بازی وارده. این بازی اولین پروژه شرکت ما بوده و به عنوان تجربه های اول قطعا خالی از ایراد نیست و از نظر کیفی تا اونجایی که باید برسیم، راه زیادی در پیش داریم. تازه این تریلری که شما دیدید، یه سری از صحنه های گزینشی و در واقع جای خوب قضیه بوده. قطعا اگه شما تمام بازی رو بازی کنید با مشکلات بیشتری روبرو می شید. من هنوز هم می گم که آدم انتقاد پذیری هستم و هیچ وقت سعی در دور زدن مطلبی نداشتم. شاید بعضی از جاها منظورمو بد رسوندم که سعی می کنم با توضیح بیشتر سعی در رفع سوء تفاهمات داشته باشم.
مثلا همین دوستمون mr_sasma ،که میفرمایند خودشون و تیم بازی ساز میرمهنا انتقاد پذیرند، میشه بگید کدوم انتقاد ما رو پذیرفتید؟ شما حتی متن من رو هم کامل نخوندین!اگه خونده بودین میفهمیدین که من گفتم انفجار ها در کلیپ جدیدتون هم مصنوعیه! اونوقت شما خیلی راحت قضیه رو دور زدید و نوشتید
خوب حالا داخل بازی بودن یا نبودن محور حرف من نبود! اصل حرف من مصنوعی بودن اون بود!
شما یا متن منو نخوندین یا در خیلی راحت قضیه رو پیچوندین!
به شما اطمینان می دم که من هیچ وقت قصد چنین کاری رو نداشتم.
اینا مثل اینکه اینجا رو با دادگاه اشتباه گرفتن!
چرا دنبال جواب و جوابیه و اینها هستند!!
مگه ما بیکاریم! ما فقط انتقاد کردیم!همین.
خودایش هم از سر دلسوزی بود و فقط برای اینکه بازی بهتر بشه و صنعت بازی پیشرفت کنه!
گرچه تو ایران هیچ چیزی پیشرفت نمیکنه!چون مشکل از خود ماست!
به هر حال اگه بخواد اینطوری پیش بره من یکی دیگه حقیقت رو نمیگم و فقط نکات مثبت بازیشون رو میگم که حال کنن!
وسلام!!!:5:
حرفتون کاملا درسته و امیدوارم با بیان مشکلاتمون بتونیم به هم در راه پیشرفت کمک کنیم.
کلا احساس میکنم که آتیش گرفتن ها و انفجار ها خیلی جالب طراحی نشدن!
مثلا تو ثانیه 48 از همون ویدئوی قبلی وقتی درشکه آتیش میگیره رو خیلی بد درست کردن!
آدم احساس میکنه که همه چیز هایی که تو صحنه هستند تو یه لایه قرار گرفتند و آتیش و بند و بساتش تو یه لایه جدا از بقیه!
یعنی انگار بعدا انداختن رو کار!
تاکید می کنم که این پست شما رو دو شب پیش هم خوندم.
چیزی پریشب گفتم که فکر کنم کامل توضیح ندادم.
ببینید، دقیقا همین طوره که شما می گید. اون انفجارها بعدا اومده روی فیلم. توی بازی انفجار اصلا این شکلی نیست. نه که بهتر باشه ها. بر عکس. تو خود بازی انفجارها خیلی ضعیف تر از اینیه که توی تریلر قدیمیه هست. اما انفجارهای تریلر جدیده مال خودشه.
- دو تا از دوستان راجع به صدا توی تریلر جدیده مطالبی گفته بودن. یه چیزی بگم. صدا توی اون تریلر کاملا چیزیه جدا از صدا توی بازی. خود تریلر وقتی آماده شد، چون برای برنامه خاصی می خواستیم برسونیمش، من خودم نشستم و دو ساعته یه صدای همین جوری روش گذاشتم. هیچ کدوم از صداها دقیقا اون چیزی نیست که توی بازی شنیده می شه. البته دیالوگ پیرمردها همونه اما صدای دیگه ای نداره. اون یه دونه صدای تیر و دو تا انفجار هم جدا اومده روش. تو خود بازی کلا فرق داره.
- خب با توجه به این که مطالب زیاده و وقت کم(!) من از این جا به بعد، از نقل قول کمتر استفاده می کنم و فقط سعی می کنم مواردی که نیاز به توضیح داره رو توضیح بدم.
- در مورد HUD باید بگم از نظر من (به عنوان یه گیمر نه یه بازیساز) در کل چیز خوبی شده. شاید یه کم ساده باشه اما همه اطلاعات مورد نیاز رو (که البته اون اطلاعات خیلی هم زیاد نیست) شما با کوچکترین نگاه می تونید از روش به سرعت بفهمید.
خب حالا می خوام یه چیزی بگم که در ابتدا شاید به نظر بیاد با موضوع قبلی بی ارتباطه اما ربطش رو هم توضیح می دم. میرمهنا از تکنیک های گرافیکی مثل Blur کردن صفحه و Depth of field پشتیبانی می کنه. با این حال دوستی که تریلر رو درست کرده برای اینکه هیجان رو ببره بالاتر بعضی جاها افکت هایی روی صحنه گذاشته و اطراف بعضی از صحنه ها رو Blur کرده. همین استفاده از این تکنیک باعث شده HUD در بعضی از صحنه ها تار بشه و درست دیده نشه. اما قطعا تو خود بازی HUD کاملا واضح و قابل فهمه.
- دو تا مورد بود که علت یکسانی داره و با هم می گم. یکی اون دری که لاشه اش ناگهان روی زمین ظاهر شد(!) و دیگه اون آدمهایی که موقع مردن یه لحظه غیب شدن و دوباره ظاهر شدن. ببینید توی بازی چند جا اشیایی هست که منفجر می شن و در تمام بازی هم آدم هایی هستن که می میرن! اشیایی که توی بازی منفجر می شن، در لحظه انفجار مدل قبلی شون که مدل سالم اون شی هست Delete می شه و با مدل منفجر شده یا سوخته اون شی جایگزین می شه. البته خب تلاش می شه با یه استفاده از یه سری پارتیکل و افکت های مختلف این عوض شدن مدل دیده نشه. و لی خب اگه آدم دقت کنه قطعا می بینه. شاید تو بازی میرمهنا بیشتر از این نمی شد کاریش کرد. البته 2 تا نکته وجود داره. اول اینکه در مورد اون دری که شما دیدید، شما انفجار رو از اون زاویه ای که توی تریلر دیدید، نمی بینید. بلکه به عنوان First Shooter و از زاویه دید اول شخص از پشت در به بشکه باروتی که پای دره شلیک می کنید تا در منفجر بشه. از اون زاویه قطعا دیدن ظاهر شدن لاشه در(!) سخت تره. نکته دوم هم اینکه اون انفجاری که آخر تریلر نشون داده می شه، واقعا به همین صورته که دیدید و اونجا دیگه این جوری نیست. در واقع یه استثنائه.
در مورد آدم ها هم همین طور. هر آدمی که شما می کشید، مدلش Delete می شه و به جاش مدلی با فیزیک Rag doll ظاهز می شه که متناسب با محیط به صورت کاملا فیزیکی می افته یا از بلندی سقوط می کنه. این یکی توی خود بازی هیچ وقت دیده نمی شه. فقط در صورتی شما می تونید این مورد رو ببینید که فیلم ضبط شده از روش رو یک فریم، یک فریم جلو بزنید و در فاصله بین 2 فریمی که این اتفاق می افته، این مورد رو ببینید. اما توی بازی هیچ مشکلی از این لحاظ وجود نداره.
این قسمتی که قرمز کردم.
چه طور از این جمله برداشت کردید که سایه اش استاتیکه و داینامیک نیست؟
جریان از این قراره. همه چیز توی بازی سایه داره. سایه ها روی اجسام مختلف تاثیر می ذارن و در واقع می تونم بگم بهترین سیستم سایه است که توی یه بازی ایرانی تا حالا دیده شده. سیستم سایه در واقع سیستم جدید PSSM هست که د در صد خود موتور تورک اصلا چنین چیزی نداره و سیستم سایه کلا به صورت جدا برای موتور نوشته شده.
حالا اون مورد چیه. ببینید. برگ درخت ها توی بازی میرمهنا تکان می خورن، مثل اینکه در مسیر جریان باد قرار گرفته باشن. (برای تکان برگ درخت ها از Vertex shader استفاده شده). اما سایه برگ درختها براساس حرکت برگ درختها تکان نمی خوره و سایه بر اساس مدل اصلی و لایه Alpha تکسچر اصلی برگ درخت ها محاسبه می شه. به همین خاطره که تکان برگ درختها که به وسیله Vertex shader صورت می گیره باعث تکون خوردن سایه اش نمی شه. در واقع برای اینکه حرکت سایه هم درست بشه باید برنامه ای نوشته بشه و vertex shader رو در جایی از حافظه ذخیره کنه و محاسبات سایه رو بر اساس اون انجام بده تا متناسب با حرکت برگ درخت، سایه اون هم حرکت کنه. که این مورد با توجه به اینکه از نظر هزینه مالی و زمانی توی برنامه شرکت نمی گنجید، انجام نشد. بنابراین جریان اینه و هیچ ربطی به سایه استاتیک و داینامیک نداره. (یه چیزی رو اینجا بگم. من خودم طراح مرحله ام و چیزهایی که الان گفتم در تخصص من نیست. من فقط یه اشارات کلی کردم و فقط می تونم امیدوار باشم چیزی رو اشتباه نگفته باشم!)
در کل انتقادهای خیلی خوبی به بازی شد. باید بگم به خاطرش از دوستان ممنونم. شما مطمئن باشید مشکلات بازی بیشتر از چیزهاییه که شما توی تریلرها دیدید. من الان سعی نکردم ایرادات بازی رو توجیه کنم. فقط سعی در توضیح بعضی از مسائل داشتم. شما بذارید به حساب درد دل! مخصوصا از صادق عزیز تشکر می کنم که با اون نقد خوبش من یکی رو شگفت زده کرد. (صادق بودید دیگه، نه؟)
راستی در آخر یه چیز دیگه هم بگم.
ایشون اونجا آنچنان از موتور تورک پلاس خودشون که کدهایی بهش اضافه کرده بودند طرف داری می کردند و UDK رو کوبیدن که نگو!
من نمی دونم چرا چنین برداشتی شده؟ انصافا کجا آقای آقاجانی از تورک طرفداری کرده بود. تازه اونم آنچنان!
راستی بابت این نقل قول اضافه معذرت می خوام. هر کاری می کنم، دوباره ساخته می شه. فکر کنم به خاطر تغییر فونتیه که دادم.
حالا که فکم گرم شده (انگشتام داغ شده!) 2 تا چیز دیگه هم بگم! توی p30world اکثرا دیدم که دوستان همه فنی هستن. واقعا جای GameDesignerها و LevelDesignerها و کلا مبحث بسیار مهم GameDesign توی فروم به این خوبی خالیه. طراحی بازی واقعا چیزیه که خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه بشه.
مورد دوم اینکه توی اون بحث بررسی UDK مواردی هم وجود داره که از نظر من به عنوان یه طراح بازی و طراح مرحله مهمه. بعدا توی یه پست جدا منم میام و از دیدگاه Designـی خودم، نکاتی درباره UDK می گم و این که من به عنوان یه Designer اول چی می خوام، دوم چی در اختیارم بوده و سوم UDK چی در اختیارم می ذاره.
باز هم ممنون. موفق باشید.
Reza Azimy_RW
15-05-2011, 01:04
ممنون بابت اطلاعات بسایر کامل و انتقاد پذیر بودنتون که یه بازیساز واقعا اگه انتقاد پذیر نباشه بازیساز نیست ...
ی هست Delete می شه و با مدل منفجر شده یا سوخته اون شی جایگزین می شه. موقعی که مدل Delete میشه و مدله بعدی میاد تا لود شودنه مدله بعدی یکم طول میکشه و به همین خاطر ما فکر میکنیم غیب شده برایه چند لحظه .
برایه رفعه این مشکل نمیشه به جایه Delete کردنه مدل و اضافه کردنه مدله جدید Switch کنید بینه 2 تا مدل ؟
اینجوری حده اعقل به جایه غیب شدنه چند لحضه مدل بی حرکت میمونه به نظرم خیلی بهتره .
( من از انجینه شما اطلاعاتی ندارم ولی تو کوییست بهترین راهه حل برایه حله این موضوع همینه )
از اون زاویه قطعا دیدن ظاهر شدن لاشه در(!) سخت تره
با این دید بازی رو ساختن زیاد جالب نیستا !
کلا تریلر رو که میبینم یاده Far Cry 2 می افتم . محیطش شبیه به اونه خیلی جالبه ...
در کل ممنون بابته اطلاعاته خوبتون و انتقاد پذیری
prince 0f persia
15-05-2011, 07:42
بابت توضیحاتتون ممنون.
در مورد HUD یه نکته ای هست.
The ideal interface is fresh and innovative, but it feels like something you have used a thousand times before
به من به شخصه چنین حسی دست نداد. به نظرم نمادهایی هم که استفاده کردید زیاد جالب نیستن. مخصوصا اون گلوله (اگه درست می گم) شبیه صفر می مونه. امیدوارم تستراتون با شما هم عقیده بوده باشند و نظر من اشتباه باشه.
در مورد رابط تغییر اسلحه هم توضیح ندادین.
توی p30world اکثرا دیدم که دوستان همه فنی هستن. واقعا جای GameDesignerها و LevelDesignerها و کلا مبحث بسیار مهم GameDesign توی فروم به این خوبی خالیه. طراحی بازی واقعا چیزیه که خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه بشه.
حرف دل منو زدین.:41:
قصد من از این حرف ها این که بتونم از شما تجربه بگیرم . شاید(قطعا) نکاتی شما می دونید که من از اونا بی خبرم.
honestbud
15-05-2011, 17:39
سلام خدمت همه دوستان عزیز. ببخشید که دیر اومدم اما بالاخره اومدم!:20:
....
ممنون از جوابی که دادید!
و اما :
اول از همه می خواستم خدمت صادق عزیز چیزی بگم. برای من بسیار جای شگفتی و قدر دانی داشت که شما با اون دقت تریلر رو نگاه کردید و با این دقت به جزئیات توجه کردید. و این خیلی برای من ارزشمنده و جای خوشحالی داره که بازی میرمهنا از نظر شما اونقدر ارزش داشته که به خاطرش از وقتتون بزنید و با این دقت نگاه و نقدش کنید.
مخصوصا از صادق عزیز تشکر می کنم که با اون نقد خوبش من یکی رو شگفت زده کرد. (صادق بودید دیگه، نه؟)
باز هم ممنون!
و مطمئن باشید من همون دو روز پیش متن شما رو به دقت خوندم و تمام اون توی ذهنمه. و دقیقا علت اینکه من دیروز اون جوابها رو فقط تا پست قدیم خودم دادم همون متن شما بود که واقعا توجه جداگانه ای می طلبید و گرنه پاسخ بقیه پست ها رو هم همون دیشب می دادم.
تاکید می کنم که این پست شما رو دو شب پیش هم خوندم.
چیزی پریشب گفتم که فکر کنم کامل توضیح ندادم.
به شما اطمینان می دم که من هیچ وقت قصد چنین کاری رو نداشتم.
خوب پس من از شما معذزت میخوام که اینطوری فکر کردم راجع بهتون!
اعتراف میکنم که در مورد اون اظهار نظرم احتمالا کمی جبهه گرفته بودم!ببخشید!
من نمی دونم چرا چنین برداشتی شده؟ انصافا کجا آقای آقاجانی از تورک طرفداری کرده بود. تازه اونم آنچنان!
خوب شما به این وضیعیت رو تو ذهنت تجسم کن : من یه روز تو فروم بودم و دیدم تاپیکی بود به نامش این بود "آیا UDK یک ماد ساز است" بچه ها داشتن بحث میکردند که یه نفر اومد گفت و فلان جا یه چیزایی راجع به بحث نوشته.اونجا همون سایت آقای آقاجری بود!
خوب من که فهمیدم ایشون عضو تیم سازنده میرمهنا هستند، خوشحال شدم و سایت رو باز کردم و مطالب رو خوندم و طی 2 روز به طور ناخوداگاه، دیالوگ های رد و بدل شده بین دوستان فروم و آقای آقاجری روی من تاثیر منفی گذاشت و این شد که گفتم :
آقای آقاجانی از تورک طرفداری کرده بود. تازه اونم آنچنان!
شما به من حق نمیدی؟من که دشمنی نداشتم با ایشون-البته الان هم دشمنی ندارم ها!:31:- ولی حرفهاشون و جواباشون به بچه ها باعث شد اینطوری فکر کنم!
البته تا حدودی به ایشون هم حق میدم ها! حالا ایشون اومدن تو سایتشون یه چیزی در باره UDK نوشتن، بعد یه دفعه 3-4 نفر اومدن و گفتن شما اشتباه میکنی! خوب ایشون هم ناخدا گاه جبهه گرفتن و خواستن از نوشته هاشون- که زاییده فکرشون بوده و فکر انسان هم بالاترین چیزیه که داره- دفاع کنه!
- خب با توجه به این که مطالب زیاده و وقت کم(!) من از این جا به بعد، از نقل قول کمتر استفاده می کنم و فقط سعی می کنم مواردی که نیاز به توضیح داره رو توضیح بدم.
راستی بابت این نقل قول اضافه معذرت می خوام. هر کاری می کنم، دوباره ساخته می شه. فکر کنم به خاطر تغییر فونتیه که دادم.
زیاد سخت نیست! میتونید دکمه نقل قول رو بزنید و بعد همون جا متنی رو که میخواید نقل قول کنید کپی کنید و داخل تگ نقل قول ساده (بدون اسم فرد ) استفاده کنید! فقط مثل من اولش یه نقل قول با اسم نویسنده بزنید که کسی خواست بتونه بره و ببینه!راحته!یکمی حوصله میخواد!اما عوضش بعدا هر کی بیاد راحت میتونه بخونه و بفهمه!
- در مورد HUD باید بگم از نظر من (به عنوان یه گیمر نه یه بازیساز) در کل چیز خوبی شده. شاید یه کم ساده باشه اما همه اطلاعات مورد نیاز رو (که البته اون اطلاعات خیلی هم زیاد نیست) شما با کوچکترین نگاه می تونید از روش به سرعت بفهمید.
خوب فقط فهمیدن ساده اون ملاک نیستش که!اگه اینطور بود اون قدیما HUD ها اینطوری بودن :
life 5
health 95
و الا آخر
خوب پس سرشون درد میکرد که اومدن شکلش رو عوض کردند!نه! میخواستن جذاب تر و جدید تر باشه!
این دوستمون جمله بسیار زیبایی رو گفت :
The ideal interface is fresh and innovative, but it feels like something you have used a thousand times before
QUOTE]
من تا حالا نشنیده بودم اما همیشه چنین حسی راجع به HUD ها داشتم.
HUD ها باید بدیع باشن!
مثلا بازی گرشاسب که به نظر من یه کپی از god of war هستش اومده و یه سری HUD ساده و تکراری که تو هر بازی ضعیفی شاهدش هستیم رو درست کرده!
طراحی HUD کار سختی نیست که !مثل طراحی مدل لازم نیست هواست به پرفورمنس باشه! فقط باید ایده داشته باشی!همین.
قبول کنید که ایده خاصی نداشتید! یه HUD خطی ساده!هیچ فکر کردید که میتونستید همین HUD رو مثلا تو یه شکل مربع یا دایره مانند در بیارید؟
[QUOTE]
مورد دوم اینکه توی اون بحث بررسی UDK مواردی هم وجود داره که از نظر من به عنوان یه طراح بازی و طراح مرحله مهمه. بعدا توی یه پست جدا منم میام و از دیدگاه Designـی خودم، نکاتی درباره UDK می گم و این که من به عنوان یه Designer اول چی می خوام، دوم چی در اختیارم بوده و سوم UDK چی در اختیارم می ذاره.
این مورد رو درست مگید و اصولا کار طراحان بازی اینه که یه چیزی مناسب با خواسته هاشون پیدا کنن و اگه نبود بیان درست کنن(که احتمالا شما و تیمتون تشخیص دادید که بهتره یه موتور رو تغییر بدید و دلخواهتون رو در بیارید ازش)
حالا که فکم گرم شده (انگشتام داغ شده!) 2 تا چیز دیگه هم بگم! توی p30world اکثرا دیدم که دوستان همه فنی هستن. واقعا جای GameDesignerها و LevelDesignerها و کلا مبحث بسیار مهم GameDesign توی فروم به این خوبی خالیه. طراحی بازی واقعا چیزیه که خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه بشه.
منظورتون از gamedesigner و leveldesigner کسانی هستند که گیم پلی رو طراحی میکنن؟درسته؟
(چون تو مقالات خارجی اگه اشتباه نکنم مفهومشون اینه!)
به مورد جالبی اشاره کردید!من تا حالا دقت نکرده بودم!
اما
شما من رو ندیده بودید نه!:18:
من خودم آخر لول دیزاینم ها!:31::31:
گذشته از شوخی فکر کنم یه استعدادکی تو این زمینه داشته باشم!چون همیشه هر وقت بازی میکردم واسه خودم از گیم پلی بازی ها ایراد میگرفتم و اونجاهایی هم که باحال بود رو دقت میکردم!
حالا میشه به ما هم یاد بدید که لول دیزاین کردن چیه و چطوریه و به طور حرفه ای چه کارایی باید کرد!(البته یه چیزایی خوندم ولی شما هموطنی بهتره از شما بشنویم) میتونید اطلاعاتتون در این زمینه رو تو یه تاپیک جدا مطرح کنید تا استفاده کنیم!البته اگه دوست دارید و سکرت نیست!:46:
- دو تا مورد بود که علت یکسانی داره و با هم می گم. یکی اون دری که لاشه اش ناگهان روی زمین ظاهر شد(!) و دیگه اون آدمهایی که موقع مردن یه لحظه غیب شدن و دوباره ظاهر شدن. ببینید توی بازی چند جا اشیایی هست که منفجر می شن و در تمام بازی هم آدم هایی هستن که می میرن! اشیایی که توی بازی منفجر می شن، در لحظه انفجار مدل قبلی شون که مدل سالم اون شی هست Delete می شه و با مدل منفجر شده یا سوخته اون شی جایگزین می شه. البته خب تلاش می شه با یه استفاده از یه سری پارتیکل و افکت های مختلف این عوض شدن مدل دیده نشه. و لی خب اگه آدم دقت کنه قطعا می بینه. شاید تو بازی میرمهنا بیشتر از این نمی شد کاریش کرد. البته 2 تا نکته وجود داره. اول اینکه در مورد اون دری که شما دیدید، شما انفجار رو از اون زاویه ای که توی تریلر دیدید، نمی بینید. بلکه به عنوان First Shooter و از زاویه دید اول شخص از پشت در به بشکه باروتی که پای دره شلیک می کنید تا در منفجر بشه. از اون زاویه قطعا دیدن ظاهر شدن لاشه در(!) سخت تره. نکته دوم هم اینکه اون انفجاری که آخر تریلر نشون داده می شه، واقعا به همین صورته که دیدید و اونجا دیگه این جوری نیست. در واقع یه استثنائه.
در مورد آدم ها هم همین طور. هر آدمی که شما می کشید، مدلش Delete می شه و به جاش مدلی با فیزیک Rag doll ظاهز می شه که متناسب با محیط به صورت کاملا فیزیکی می افته یا از بلندی سقوط می کنه. این یکی توی خود بازی هیچ وقت دیده نمی شه. فقط در صورتی شما می تونید این مورد رو ببینید که فیلم ضبط شده از روش رو یک فریم، یک فریم جلو بزنید و در فاصله بین 2 فریمی که این اتفاق می افته، این مورد رو ببینید. اما توی بازی هیچ مشکلی از این لحاظ وجود نداره.
در مورد مواردی مثل این همون طور که دوستمون گفتن
با این دید بازی رو ساختن زیاد جالب نیستا !
من هم نکاتی رو که راجع به انفجار ها و یا غیب شدن ها گفتم میدونستم که شما احتمالا نمیتونید اینها رو درست کنید و گفتم که برای بازی های آینده یه فکری بکنید!
دقیقا منظورم این بود که دیدگاهتون رو عوض کنید!
من خودم فهمیده بودم که delet میشن و بعد جایگزین میشن!منظورم من هم همین بود که این کار از پایه مشکل داره و بهتره که دیدگاهتون رو عوض کنید!
اینکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه طورایی بده و ممکنه بعدا به مشکل بربخورید چون تو همون تریلر و با سرعت معمولی هم اگه یکمی تیز باشی تابلو میشه!
ببینید بسیاری از انتقادهای شما به بازی وارده. این بازی اولین پروژه شرکت ما بوده و به عنوان تجربه های اول قطعا خالی از ایراد نیست و از نظر کیفی تا اونجایی که باید برسیم، راه زیادی در پیش داریم. تازه این تریلری که شما دیدید، یه سری از صحنه های گزینشی و در واقع جای خوب قضیه بوده. قطعا اگه شما تمام بازی رو بازی کنید با مشکلات بیشتری روبرو می شید.
این هم از اول معلوم بود!به همین خاطر هم من انتقاد کردم!وگرنه من که نمیام از اپیک یا ناتی داگ یا 2k و ... نمیتونم بیام ایراد بگیرم!
mr_sasma
15-05-2011, 22:19
سلام به همه. امیدوارم که خوب و خوش باشید. لازم دیدم که بیام و چند تا نکته رو متذکر بشم.
اول می خواستم بگم اسم کارگردان فنی بازی میرمهنا آقای آقاجانی هست، نه آقاجری!
من هم نکاتی رو که راجع به انفجار ها و یا غیب شدن ها گفتم میدونستم که شما احتمالا نمیتونید اینها رو درست کنید و گفتم که برای بازی های آینده یه فکری بکنید!
دقیقا منظورم این بود که دیدگاهتون رو عوض کنید!
من خودم فهمیده بودم که delet میشن و بعد جایگزین میشن!منظورم من هم همین بود که این کار از پایه مشکل داره و بهتره که دیدگاهتون رو عوض کنید!
یه طورایی بده و ممکنه بعدا به مشکل بربخورید چون تو همون تریلر و با سرعت معمولی هم اگه یکمی تیز باشی تابلو میشه!
این هم از اول معلوم بود!به همین خاطر هم من انتقاد کردم!وگرنه من که نمیام از اپیک یا ناتی داگ یا 2k و ... نمیتونم بیام ایراد بگیرم!
یه روز بشین و یه بازی خارجی رو که خیلی قبولش داری 1 ساعت بازی کن و همزمان کپچر کن. بعد بشین و فیلم رو نگاه کن. ببین چند تا از این ایرادات می تونی پیدا کنی. اگه خواستی یه روز بیا شرکت، من دو ساعت برات فیلم می ذارم از باگ های ریز و درشت تمام سری های CallOfDuty، کرایسیس، مدال افتخار، Battlefield، مافیا، Unreal و خیلی بازی های دیگه. از باگ های درشت و تابلو که بگذریم اگه فریم به فریم نگاه کنی، اونها هم پر هستن از مدلهایی که توی یه لحظه عوض می شن، آدم هایی که موقع مردن مدلشون جایگزین می شه تا ایرادهای بزرگتر.
نمی خوام بگم که دیدن این مشکلات بده یا ایراداتمونو توجیه کنم. می خوام فقط تابوی بازی های خارجی از بین بره و یه مقدار دیدمون نسبت به یه سری چیزها عوض بشه.
ممنون از همه
honestbud
15-05-2011, 22:29
سلام به همه. امیدوارم که خوب و خوش باشید. لازم دیدم که بیام و چند تا نکته رو متذکر بشم.
یه روز بشین و یه بازی خارجی رو که خیلی قبولش داری 1 ساعت بازی کن و همزمان کپچر کن. بعد بشین و فیلم رو نگاه کن. ببین چند تا از این ایرادات می تونی پیدا کنی. اگه خواستی یه روز بیا شرکت، من دو ساعت برات فیلم می ذارم از باگ های ریز و درشت تمام سری های CallOfDuty، کرایسیس، مدال افتخار، Battlefield، مافیا، Unreal و خیلی بازی های دیگه. از باگ های درشت و تابلو که بگذریم اگه فریم به فریم نگاه کنی، اونها هم پر هستن از مدلهایی که توی یه لحظه عوض می شن، آدم هایی که موقع مردن مدلشون جایگزین می شه تا ایرادهای بزرگتر.
نمی خوام بگم که دیدن این مشکلات بده یا ایراداتمونو توجیه کنم. می خوام فقط تابوی بازی های خارجی از بین بره و یه مقدار دیدمون نسبت به یه سری چیزها عوض بشه.
ممنون از همه
شاید شما راست بگی.
چون من هیچ کدوم از بازی های خارجی رو اینطوری موشکافانه بررسی نکردم.
به هر حال موفق باشید!
ممنون از همه
ببخشین من احساس می کنم شما خود اقای اقاجانی هستید . چون این حرف ها دقیقا حرف های اونه . درسته نه؟
honestbud
15-05-2011, 23:09
ببخشین من احساس می کنم شما خود اقای اقاجانی هستید . چون این حرف ها دقیقا حرف های اونه . درسته نه؟
جان؟
پوارو بازی شد حسن جان!
بیخیال!
حالا هر کی که هست!هحتی اگه ایشون هم باشه، رفتار و حرفاش مناسب بود.ولی فکر نمیکنم که ایشون باشه ها!خیلی آروم تره!:31::46:
online_amin
16-05-2011, 04:22
جان؟
پوارو بازی شد حسن جان!
بیخیال!
حالا هر کی که هست!هحتی اگه ایشون هم باشه، رفتار و حرفاش مناسب بود.ولی فکر نمیکنم که ایشون باشه ها!خیلی آروم تره!:31::46:
ببین که چه غولی از این آقای آقاجانی برات مجسم کرده که باورت نمیشه این آقا همون آقاجانی هست.
سلام به همه دوستان
اول که خسته نباشید
دوم ببخشید که الان دارم وارد بحث میشم و از اول شروع میکنم
به نظر من اگه بخوان میتونن با این امکاناتی که دارن خیلی بهتر از این حرفها بازی رو از اب در بیارن مثلا به جای اینکه 25000 خط کد به موتور بازی اضافه کنن و موتور رو به اسم خودشون بزنن 25000 هزار خط کد و چند صدتا انیمیشن به بازی اضافه کنن که نتیجه نهایی این نشه که من بهشون ایراد بگیرم ولی مشکل اینجاس که این دفعه این تیم نه روی محیط بازی خوب کار کردن نه روی شخصیتهای بازی
تا الان به بازی گرشاسپ زیاد ایراد میگرفتم اما با دیدن این دو تا تریلر بازی میر مهنا،بازی گرشاسپ رو ستایش میکنم
و فقط یه چیزه که قابل تحسینه و در همه بازیهای ایرانی هم مشترکه اونم نقاشی دیجیتالی (Digital Painting) هست که توی پوستر بازیها به کار میگیرن
جان؟
پوارو بازی شد حسن جان!
بیخیال!
دلیلش می دونی چیه؟ تا به حال چند دفعه همین کلمات رو عینا ازش دیدم .نه همه رو این جواب اخری
AMIR REZAs
16-05-2011, 07:41
توزیع بازی میرمهنا در هاله ای از ابهام
اگر به وب سایت گیم باز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سری بزنید در صفحه اول آن با این خبر شوک آمیز مواجه میشوید. شرکت لوح زرین نیکان توزیع کننده بازی گرشاسپ و چند بازی دیگر که در خرید حق پخش بازی های ایرانی رکورد زده است، حق توزیع میرمهنا را نیز در اختیار دارد. اما این شرکت در وب سایت رسمی خود با درج این خبر اعلام کرده است که فعلا از پخش بازی خبری نیست. بازی میرمهنا قرار است در اواخر بهار امسال در بازار عرضه شود. اما ظاهرا مشکلات هولوگرام دامن میرمهنا را گرفته است. مثل اینکه پس از قرنها که میرمهنا در قالب بازی رایانهای قرار است زنده شود برای عرضه درگیر یک جنگ هولوگرامی است!
دنیای بازی
واقعا؟ اینم از سیاست کشور ما در مقابل بازی ها . بازم برید بگین می خواین با بنیاد پیشرفت کمنیم
M0hsen3D
16-05-2011, 07:54
لعنت بر این بنیاد که هر کاری میکنه تا سنگ بندازه جلوی پای بازیسازان این کشور.
وب سایت لوح زررین نیکان
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U2OmtoYWJhcjMxJmNhdGlkPTI1OmdhbWUtbmV3cyZJdGVtaWQ9 OTU=) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همان ابتدا و قبل از توزیع بازی گرشاسپ هم آشکار بود که مسئولان محترم بیشترین توجه شان به صنعت فیلم است و طی هفته های گذشته اندک حمایتی که از صنعت بازی انجام می گرفت را به سمت حمایت از فیلم بردند. به هر شکل بعد از ارائه فیلم های به روح پدرم ، ازدواج در وقت اضافه ، لیموترش و ... این بار لازم بود برای ساخت فیلم های به روح مادرم ، ازدواج در بین دو نیمه و لیمو شیرین و ... حمایت از بازی سازی قطع و صرف ساخت و توزیع این نوع فیلم ها می گردد.
امید است مسئولان محترم با درایت و دوراندیشی، جلوی رشد این صنعت را نگیرند و مسائل داخلی را که باعث ضربه زدن به بازار نشر بازی های ایرانی است وارد این حوزه نکنند.
---------------------------------
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U3OmtoYWJhcjMwJmNhdGlkPTI1OmdhbWUtbmV3cyZJdGVtaWQ9 OTU=) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .
[/QUOTE]
online_amin
16-05-2011, 08:19
وب سایت لوح زررین نیکان
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U2OmtoYWJhcjMxJmNhdGlkPTI1OmdhbWUtbmV3cyZJdGVtaWQ9 OTU=) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همان ابتدا و قبل از توزیع بازی گرشاسپ هم آشکار بود که مسئولان محترم بیشترین توجه شان به صنعت فیلم است و طی هفته های گذشته اندک حمایتی که از صنعت بازی انجام می گرفت را به سمت حمایت از فیلم بردند. به هر شکل بعد از ارائه فیلم های به روح پدرم ، ازدواج در وقت اضافه ، لیموترش و ... این بار لازم بود برای ساخت فیلم های به روح مادرم ، ازدواج در بین دو نیمه و لیمو شیرین و ... حمایت از بازی سازی قطع و صرف ساخت و توزیع این نوع فیلم ها می گردد.
امید است مسئولان محترم با درایت و دوراندیشی، جلوی رشد این صنعت را نگیرند و مسائل داخلی را که باعث ضربه زدن به بازار نشر بازی های ایرانی است وارد این حوزه نکنند.
---------------------------------
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U3OmtoYWJhcjMwJmNhdGlkPTI1OmdhbWUtbmV3cyZJdGVtaWQ9 OTU=) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .
[/QUOTE]
بابا درست کپی کن. این دیگه چیه. اصلا چی نوشتی؟
mr_sasma
16-05-2011, 08:55
من، سجادی، یکی از طراحان مراحل میرمهنا هستم. توی هر سایت و یا فرومی اگه دیدین کسی با این اکانت عضوه بدونید اون منم.چه نیازی هست که آقای آقاجانی بخواد بیاد و خودشو کس دیگه ای معرفی کنه؟!...
Reza Azimy_RW
16-05-2011, 09:26
درست بعد از جشنواره بازی های رایانه ای تهران و درخشش نبوغ و استعداد بازی سازان ایرانی و بعد از توزیع موفقیت آمیزبازی گرشاسپ و استقبال از این بازی و سایر بازی های ساخته شده در هفته گذشته ضربه مهلکی به صنعت بازی سازی زده شده و نه تنها به وعده های داده شده درباره حمایت از بازی سازی عمل نگردید بلکه به آن نیز پشت پا زدند این در شرایطی بود که حتی نسبت به قول های داده شده در رابطه وعده های حمایتی از این شرکت نسبت به نشر بازی سفارشی مدافعان کربلا نیز عمل نکردند، تا توزیع بازی میرمهنا را غیرممکن سازند .فقط پولایه مردمه بیچاره رو میگرن بمب میسازن !
هیچی هدفمند نیست جز یارانه ها :31:
احسان قربونت اختار ندی بهمون همین پستو پاک کنی کافیه !
این تریلز اولی که اقای سجادی گفتن برای یک ساله پیش است که به نظر منم نا امید کننده بود.
این تریلر جدید هم که اقای سجادی گذاشتن هی قطع و وصل می کرد صحنه به صحنه بود من که چیزی نتونستم ازش سر در بیارم امیدوارم بهتر شده باشه.
اقای سجادی اگر در مورد این قضیه تاخیرو هولوگرام و این حرفا یکم توضیح بدید خوبه البته اگر مایل بودین.
من، سجادی، یکی از طراحان مراحل میرمهنا هستم. توی هر سایت و یا فرومی اگه دیدین کسی با این اکانت عضوه بدونید اون منم.چه نیازی هست که آقای آقاجانی بخواد بیاد و خودشو کس دیگه ای معرفی کنه؟!...
می دونی من واسه چی این حرف رو زدم ؟ اخه این حرف رو نه یک بار بلکه چندین بار از خود ایشون شنیده بودم . حالا من نمی دونم چه طوری با مال شما هم مشترک شد خدا می دونی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.