ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکس و ارور عکس

nelahe
06-03-2011, 10:09
سلام دوستان عزیز

دو سوال داشتم

اول اینکه خیلی مواقع دیدم در کارها این دست را گذاشته اند و تصویر دلخواه را روی آن گذاشته اند

عکس دست خالی همین دست را از کجا می توان پیدا کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و دیگه اینکه بعضی اوقات یک عکسی رو در فتوشاپ باز می کنیم این ارور را می دهد

ممنون می شم

یک سوال فوق تخصصی هم دارم
امکانش هست وقتی یک تایپیک زدیم، از طریق پیام خصوصی مطلع بشیم که به تایپیک مان جواب داده اند:11:

ramin_zero1818
06-03-2011, 10:27
راجع به سئوال دومتم می تونم بگم که اون عکس مربوط به اروری که گفتی مربوط میشه به اینکه شما توی صفحه ای که باهاش کار میکنید Mode RGB هست ولی اون عکسی که می خوای توی کاریت استفاده کنی RGB نیست ظاهرا sRGBهست که فتوشاپ اتوماتیک تبدیل به RGBمیکنه و چیزه مهمی نیست...
سوال اولتم اگه عکس از دست می خوای میگردم برات میزارم...

vahidami
06-03-2011, 13:33

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9760.jpg

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

ATA FARZADI
06-03-2011, 17:48
کافیه توی گوگل سرچ کنی

به طور مثال open hand
free hand

اون عکس هم فکر کنم تحت لیسانسه IE نباشه
شما اون عکس را با پینت باز کن سپس سیو از کن
بعد با فتوشاپ باز کن

IMAP
06-03-2011, 19:28
یا میتونی اونو با فرم افزارهایی مث right click image click converter به هر پسوندی که بخوای به راحتی تغییر بدی این نرم افزار امکانات دیگه ای هم داره که با توجه به حجمش پیشنهاد میکنم دانلودش کنی

yaghoob1
06-03-2011, 19:45
سلام دوستان عزیز

دو سوال داشتم

اول اینکه خیلی مواقع دیدم در کارها این دست را گذاشته اند و تصویر دلخواه را روی آن گذاشته اند

عکس دست خالی همین دست را از کجا می توان پیدا کرد

و دیگه اینکه بعضی اوقات یک عکسی رو در فتوشاپ باز می کنیم این ارور را می دهد

ممنون می شم

یک سوال فوق تخصصی هم دارم
امکانش هست وقتی یک تایپیک زدیم، از طریق پیام خصوصی مطلع بشیم که به تایپیک مان جواب داده اند:11:

با سلام.

یک پیشنهاد هم من داشتم میتونی با دوربین عکاسی از دست خالی عکس بگیری با زاویه دلخواه و مدل دلخواه و روشنایی دلخواه اگر هم موبایلتون دوربین عکسبرداری داره که راحتتر هستید.

سوال دوم رو که دوستمون توضیح دادند.

اگر منظورتون از پیغام خصوصی ایمیل هست ، برای مطلع شدن در مورد پستهای خودتون هم میتونید به پروفایل خودتون بروید و از قسمت تنظیمات کاربر - ویرایش اختیارات - پيش گزیده اشتراک گفتگو گزینه ( خبر رسانی فوری بوسیله ایمیل ) ، را انتخاب نمائید و هم موقعی که یک پست میدید در زیر صفحه جاری در قسمت اشتراک موضوع ها نحوه اطلاع رسانی خودتونو ( خبر رسانی فوری بوسیله ایمیل ) انتخاب نمائید.

nelahe
07-03-2011, 09:26

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

سلام خیلی ممنون
فقط یه چیزی این عکس اولی خیلی خوبه میشه رنگی باشه مثلاً رنگش مثل دست آخری باشه یا همون عکسی که گذاشتم

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

مرسی از همه دوستان
واقعاً همگی لطف کردید

خیلی راهنمایی های خوبی بود بی نهایت ممنون از همه :11:

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

با سلام.

اگر منظورتون از پیغام خصوصی ایمیل هست ، برای مطلع شدن در مورد پستهای خودتون هم میتونید به پروفایل خودتون بروید و از قسمت تنظیمات کاربر - ویرایش اختیارات - پيش گزیده اشتراک گفتگو گزینه ( خبر رسانی فوری بوسیله ایمیل ) ، را انتخاب نمائید و هم موقعی که یک پست میدید در زیر صفحه جاری در قسمت اشتراک موضوع ها نحوه اطلاع رسانی خودتونو ( خبر رسانی فوری بوسیله ایمیل ) انتخاب نمائید.

راستش می خوام مثلا وقتی یک تایپیک زدم و دوستی اومد و زحمت کشید و به تایپیکم جواب دهد من از طریق ایمیل یا پیغام خصوصی های پروفایلم مطلع بشم

2- یک مورد دیگه هم هست

وقتی تایپیک می زنم و می خوام تایپیک را ارسال کنم یک کادر اون پایین هست که انگار در مورد تک است و گفته با کاما جدا کنم یه همچین چیزهایی

این چیه

3- و دیگه اینکه این جور سوالات که مربوط به کار کردن با انجمن است رو باید از کجا پرسید :11: