ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه مرگ با عنوان BAD_POOL_CALLER

Dariushtanha
05-03-2011, 15:26
سلام دوستان عزیز
وسط کار با کامپیوترم در ویندوز 7 سیستم ری استارت و صفحه آبی مرگ با عنوان BAD_POOL_CALLER
داد.کد ارور پائین صفحه هم 0X000000C2 بود.اصلا بعد نصب سرویس پک 1 ویندوزم خراب شده...من قبلا از این دردسرها نداشتم..
مشکل از کجاست؟چطوری رفعش کنم؟:41:

ebicross
05-03-2011, 17:54
شما فکر میکنم یک تاپیک دیگه هم برای مشکل BSOD زدین.
بهتر بود توی همون ادامه میدادین.

BAD_POOL_CALLER اگر دائما تکرار شه و پیغامش تغییری نکنه مشکل از RAMهای سیستم هستش.
تا اونجایی هم که میدونم با مشکل هاردتون بی ارتباط خواهد بود (با توجه به BSOD دیگرتون) و با توجه به اینکه سیستمتون Babylon رو هم اجرا نمیکرد به نظرم این سیستم یکم زیاد از حد مشکل داره و ادامه خواهد داشت.

به نظرم RAMهاتون رو هم با ابزار خود ویندوز Diagnostic کنید.

البته مشکلات خود ویندوز هم میتونند تمام این BSODها رو ایجاد کنند و بهتره اول یه فکری برای ویندوز بکنید.

Dariushtanha
05-03-2011, 23:15
از راهنمائیت ممنونم دوست عزیز
Diagnostic رم را با کدوم و از کجای ویندوز بایست اجرا کنم؟
آیا منظورتون همون ابزاریه که در صفحه Dual Boot میاد(قبل بالا اومدن ویندوز)؟
اگه آره با اون تست کردم و رم ها سالم بودن ومشکلی نشون نداد...

ebicross
06-03-2011, 11:38
بله منظورم همون بود.
اگر مشکل خیلی تکرار میشه در صورتی که چند RAM دارید نوبتی یکیش رو دربیارید و با سیستم کار کنید.
اگردر هر حالتی این خطا وجود داره از مسیر C:\windows\minidump اطلاعات رو Zip کنید و برام بفرستید.

Dariushtanha
06-03-2011, 15:56
بفرمائید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی باید به عرضتون برسونم که ممکنه این فایل Dump مربوط به BS دیگه ای باشه(میدونید که 2 نوع BS دارم)
و با توجه به اینکه از برنامه های Cleaner استفاده می کنم تا فایلهای اضافی را پاک کند لذا احتمالا فایلهای Dump قبلی را پاک کرده باشد.به هر حال یک فایل بیشتر موجود نبود تا برایتان ارسال کنم.

Dariushtanha
07-03-2011, 15:35
نتیجه بررسیتان چه شد؟من منتظر پاسخ هستم...

ebicross
07-03-2011, 23:45
نتیجه بررسیتان چه شد؟من منتظر پاسخ هستم...
علت خطا مشکل در فایل halmacpi.dll هستش که از فایلهای حیاتی سیستم در بخش hardware abstraction layer هست.
دلیل خطا رو من نمیدونمو هرچی گشتم متاسفانه دلیل منطقی براش پیدا نکردم.
شاید از کرک کردن ویندوز این مشکل پیش اومده باشه. مثلا اینکه چند بار ویندوز کرک شده باشه.
بازم اگر چیزی پیدا کردم میگم.

Dariushtanha
08-03-2011, 02:03
ممنون من منتظرم.
ولی می خواستم بدونم شما با چه برنامه ای فایلهای Dump را باز کرده و تحلیل می کنید؟

ebicross
08-03-2011, 23:43
نرم افزار BSOD Information از نرم افزارهای خوب ورایگان سایت Nirsoft:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

puma7
01-03-2013, 13:51
با سلام . من ویندوز 8 رو لپ تاپم نصب کردم. هربار وقتی می خوام سیستمو روشن کنم بعد از wellcom این صفحه ارور BAD_POOL_CALLER با صفحه آبی میاد و یه چیزی تا 100% پر میشه و همونجا میمونه و هیچ اتفاقی بعدش نمیوفته :n13: تا اینکه لپ تاپ و با power button خاموش کنی و دوباره روشن کنی و این دفعه بدون مشکل روشن میشه. حتی وقتی sleep یا hibernate هم میشه با اجرای دوباره ویندوز این صفحه آبیه باز میادو همون داستان بالا تکرار میشه. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این داستان داره راهنمایی کنه ممنون.
قبلش که ویندوز 7 بود هیچ وقت این blue page نیومده بود.

alidashti98
08-04-2013, 20:22
سلام.
منم جدیدا همین مشکل برام پیش اومده. دوستان راهی ندارن؟

Dew Drop
08-04-2013, 20:28
سلام.
منم جدیدا همین مشکل برام پیش اومده. دوستان راهی ندارن؟

سلام
فایل دامپ رو از این مسیر C:\Windows\Minidump در تاپیک زیر قرار بدید تا علت یروز مشکل رو بررسی کنیم.

بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alidashti98
08-04-2013, 21:00
انجام شد. فایل رو آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi_angel
11-12-2015, 05:28
سلام من هم با مشکل مشابه دوستان مواجه شدم ممنون میشم کمکم کنید
لینک فایل دامپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]