ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت گرافیک nvidia یا amd یا intel

amin_pwa
05-03-2011, 13:13
می خواستم نوت بوک بخرم بین خریدن نوت بوک با کارت گرافیک nvida , amd , intel شک دارم دیدم کارت گرافیک با پردازنده amd , intel از nvidia ار زانتر اند .
در مورد حافظه اشتراکی و اختصاصی بگویید و اینکه کدام بیشتر باشد بهتر است و مانع کند شدن سیستم می شود و اگر هر دو زیاد باشند چه می شود .

می خوام نوت بوکی بخرم که تا 4 سال اینده از تعویض ان بی نیاز باشم و در هنگان کار با اتوکد و بازی (با کیقیت judt case 2- gta ) و اقیس و دیدن ویدو و .... کم نیاورد .

شما کدام نوع را پیشنهاد مس کنید . من تا انجایی که دیدم nvidia از بقیه قوی تر است .

iceweek
05-03-2011, 14:37
اینتل گرافیکش انبرده.بستگی داره چکار باهاش میکنی.من عقیدم اینه لپتاپ را برای بازی نباید خرید(هرچند مدل هایی مخصوص بازی ساخته شدن)چون هزینش خیلی بیشتر از دستکتاپه.بستگی به کاری که باهاش میکنی باید انتخاب کنی.چون کارت گرافیک مصرف برقش هم زیاده پس اگر باهاش بازی نمیکنی بهتره انبرد بخری.ولی اگر برای بازی میخوای ناچارا باید مدل داریای کارت گرافیکو بخری که خوب بسته به مدلش قدرتش فرق داره.نمیشه هم گفت nvidia کارتش از amd قویتره

amin_pwa
05-03-2011, 14:57
خیلی متشکر . برای کمبود فضای خالی در خانه مخوصا در شهر های بزرگ مثل تهران ارزش نداره که یک فضای مثلا ٢*٢ را به یک pc اختصاص بدین فرض کنید در ان محل هر متر زمین متری ٨٠٠ تومان باشد خوب ان وقت می بینید که ٩٠٠ تومان پول رایانه شخصی دادید و این رایانه حدود ٢ میلیون تومان از پول شما را بی استفاده گذاشته است از این رو به نظرم نوت بوک بهتر است.
در مورد حافظه اشتراکی و اختصاصی کسی نظری ندارد.

iceweek
05-03-2011, 15:08
شما اگر لپتاپ میحوای بخرذی بهتره به تاپیک مخصوصش بری.اونجا بهتر راهنمایی میشی.
گرافیک انبرد از رم سیستم حافظه مورد نیازشونا تامین میکنن.خوب واضحه که کارت گرافیک با حافظه اختصاصی بهتره

amin_pwa
05-03-2011, 15:17
اخه موضوع همینه فرمودید که کارت گرافیک ان بورد از حافظه اصلی استفاده می کنه .
چند تا کارت گرافیک دیدم که مثلا ٥٠٠ اختصاصی و ١٠٠٠ اشتراکی دارند؟
منظورم اینه که بین ان ١.کارتی که ٥٠٠ اختصاصی و٢. کارت دیگری که ٥٠٠ اختصاصی و ٧٠٠ اشتراکی و ٣.کارت دیگری که ٧٠٠ اختصاصی و ٥٠٠ اشتراکی کدام بهتر است؟
یا بین دو کارت که٤. یکی تنها حافظه اختصاصی ٥٠٠ و ٥.کارت دیگر که حافظه اختصاصی ٧٠٠ و اشتراکی ١٠٠٠ دارند کدامشان بهتر است ؟

iceweek
05-03-2011, 15:29
برای اینکه ببینید کدوم کارت قویتره باید تستهاشو ببینید تا بشه درست قضاوت کرد

amin_pwa
05-03-2011, 15:37
تست ها یشان را چه جوری پیدا کنم ؟

iceweek
05-03-2011, 15:55
تست ها یشان را چه جوری پیدا کنم ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید