مشاهده نسخه کامل
: Digital tv در Samsung C7700,c7770,c8000
goodarzbeigi
05-03-2011, 11:24
با سلام
دیژیتال tv را در led samsung c7770 فعال کرده ام سرچ میکند حتی در محدوده فرکانسی کانالهای ایران سرعت سرچ کاسته شده یعنی کانال یابی فعال است ولی ذخیره نمینماید که این دال بر وجود این تکنولوژی در این مدلها میباشد در منوی سرویس cw cont
برابر 1 یا 0 است
من فکر میکنم اگر بتوانیم به 2 تغیییر دهیم درست شود
با سلام
دیژیتال tv را در led samsung c7770 فعال کرده ام سرچ میکند حتی در محدوده فرکانسی کانالهای ایران سرعت سرچ کاسته شده یعنی کانال یابی فعال است ولی ذخیره نمینماید که این دال بر وجود این تکنولوژی در این مدلها میباشد در منوی سرویس cw cont
برابر 1 یا 0 است
انجام دادید؟ جواب گرفتی؟
aryanboosh
27-04-2011, 14:33
ایا با تغییر cw cont به 2 مشکل مرتفع می شود؟
دوستان من هم این مشکل را دارم بیشتر توضیح بدید چطوری فعالش کنم ؟
با سلام
برابر 1 یا 0 است
دوست عزیز اصلا" نیاز به تغییر منوی مخفی نیست شما روی حالت AIR سرچ کن کانالهای دیجیتال رو پیدا می کنه.خیلی قابلیتهای بالاتر از این هم داره نظیر ----- داخلی و اینترنت تی وی و ضبط کانالهای دیجیتال و.....
دوست عزیز اصلا" نیاز به تغییر منوی مخفی نیست شما روی حالت AIR سرچ کن کانالهای دیجیتال رو پیدا می کنه.خیلی قابلیتهای بالاتر از این هم داره نظیر ----- داخلی و اینترنت تی وی و ضبط کانالهای دیجیتال و.....
چطوری من روی دستگاهم اینچنین چیزهایی ندارم c7770
Aryaeiboy
15-05-2011, 14:51
دوست عزیز می شه بفرمایید چطوری می شه از این ریسیور داخلیش استفاده کرد. هیچ جا در این مورد مطلبی نخونده بودم تا حالا.
sahar@rasool
16-05-2011, 21:53
با سلام lbv عزیز
لطف کن تصاویری از منو مخفی tv خودت رو تو سایت قرار بده شاید بتونیم مشکل دیجیتال c7000 رو حل کنیم ممنون
دوستان مدل تی وی من EU40C7700 است و 3D برای اینکار هم منو - کانال - انتن را روی ایر و کشور رو روی سنگاپور قرار دادم ( در منوی این مدل ایران نیست حتی در منوی مخفیش)و کانالهای دیجیتال ایران رو گرفتم .
دوستان مدل تی وی من EU40C7700 است و 3D برای اینکار هم منو - کانال - انتن را روی ایر و کشور رو روی سنگاپور قرار دادم ( در منوی این مدل ایران نیست حتی در منوی مخفیش)و کانالهای دیجیتال ایران رو گرفتم .شما از کجا خریدین؟
goodarzbeigi
29-05-2011, 07:15
احسن بر شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.