مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن ویندوز xp
سلام
من یه سیستم نفتی دارم که یه هارد 80 داره
ویندوزم داغون شد اومدم ویندوز رو عوض کنم
سی دی رو که میزارم (همون سی دی اکس پی ) زمانی که مینویسه
Press any key to boot from CD...
و من هم یه دکمه رو میزنم صفحه سیاه میشه و همون جوری میمونه یعنی windows setup بالا نمیاد . نمیدونم مشکل چیه .
البته سی دی ویندوز سون رو که میذارم بعد از یه ربع بیست دقیقه ای ستاپش میاد
من هم از طریق همون ستاپ سون فقط ایکس پی قبلی رو فرمت کردم الان موندم بی ویندوز
کامپیوترم هم که سون رو نمیکشه و میخوام ایکس پی باشه
لطفا سریع کمک کنید . ممنون
شما کابل هارد رو بکشین و مجددا بوت کنید سیستم رو ببینید بعد از بوت تصویر میاد یا نه اگه تصویر اومد به احتمال زیاد هارد ایراد داره
حالا شما این موارد رو چک کنید
سی ویندوز رو عوض کنید ممکنه سی دی ایراد داشته باشه
درایوتون ممکنه ایراد داشته باشه با یه درایو دیگه امتحان کنید
اگه هاردتون ide باشه که نیازی به تنظیمات بایوس هم نداره
کابل هارد اتصالات هارد رو هم چک کنید
با یه پاور دیگه امتحان کنید ممکنه برق کافی به هارد نمیرسه
در غیر این صورت ممکنه هارد خراب باشه
چون فعلا نه کابل اضافی دارم و نه پاور نمیتونم امتحان کنم ولی احتمنال میدم از پاور باشه
چون وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم دکمه رو که میزنم فن ها شروع به کار میکنن و بعد از یه ثانیه دوباره وای میسن و فقط چراغ های کیس روشن میمونه
باید صد دفعه روشن خاموش کنم تا یه بار استارتش بگیره درست مثل ماشینی که باتریش تموم شده اگه راهنمایی کنید ممنون
اون هاردی که تو پست قبل گفتم از همون هاردهای قدیمی sata هست که تو بوت به صورت HDD مینوسه
ولی یه هارد دیگه دارم 360 گیگه sata. این هارد رو که نصب میکنم ستاپ ویندوز بالا میاد ولی تو ستاپ ویندوز میگه :
setup cannot find hard drive
حالا از این دو تا موضوع میشه فهمید مشکل از پاوره یا غیره ؟
یه دنیا ممنون از لطفتون
pasargadd
05-03-2011, 22:11
شما برای روشن کردن از اتصال خود مادربرد استفاده کنین.و یک فازمتر بزننین به قسمت پاور کادربرد و دو سرو اتصال بدین تا روشن بشه.اگر مشکلی نداشت و روشن شد پس مشکل از کلید پاور کیس است.
باتری مادربرد هم در بیارین و 5 دقیقه بعد بزارین سرجاش و روشن کنین.
شما برای روشن کردن از اتصال خود مادربرد استفاده کنین.و یک فازمتر بزننین به قسمت پاور کادربرد و دو سرو اتصال بدین تا روشن بشه.اگر مشکلی نداشت و روشن شد پس مشکل از کلید پاور کیس است.
باتری مادربرد هم در بیارین و 5 دقیقه بعد بزارین سرجاش و روشن کنین.
از همون موضوع که گفتین چند بار باید بزنید تا سیستم روشن بشه میتونه مشکل از پاور باشه پاور که ضعیف باشه
رو عملکرد هارد تاثیر میزاره
شما جای کلید پاور و ریست رو عوض کن ببین با دکمه ی ریست هم همینطور ه یا نه اگه همینطور بود باید با یه پاور دیگه سیستم رو تست کنید
اون موردی هم که گفتم انجام دادین؟
سیستم رو خاموش کنید و با همون هارد 80 تون که میخواین ویندوز xp نصب کنین روش اول کابل هارد رو بکشین
و مجددا سیستم رو با سی دی xp بوت کنید ببینید تصویر میاد یا نه
دوست من مشگل شما یا از درایئ سی دی یا از خود سی دی میباشد باز بینی کن انشا الله مشگلت حل میشود
موفق باشی
من همه چیزارو چک کردم ولی بازم حل نشد
یه بار دیگه بگم :
سیستم رو روشن میکنم
تو قسمت بوت وقتی میگه :
press any key to stup windows
من یک دکمه رو میزنم
به جای این که ستاپ ویندوز بیاد صفحه سیاه میمونه
سیستم رو خاموش کنید و با همون هارد 80 تون که میخواین ویندوز xp نصب کنین روش اول کابل هارد رو بکشین
و مجددا سیستم رو با سی دی xp بوت کنید ببینید تصویر میاد یا نه
وقتی که هارد رو میکشم ستاپ میاد ولی وقتی هارد وصله ستاپ نمیاد!
از طرفی تو یه سایتی چشمم خورد دیدم برای دانلود ویندوز اکس پی sp3 خصوصیاتش رو نوشته بود :
این ویندوز دارای درایو ساتا sata نمیباشد
گفتم نکنه به این ربطی داشته باشه
باتشکر
من همه چیزارو چک کردم ولی بازم حل نشد
یه بار دیگه بگم :
سیستم رو روشن میکنم
تو قسمت بوت وقتی میگه :
press any key to stup windows
من یک دکمه رو میزنم
به جای این که ستاپ ویندوز بیاد صفحه سیاه میمونه
وقتی که هارد رو میکشم ستاپ میاد ولی وقتی هارد وصله ستاپ نمیاد!
از طرفی تو یه سایتی چشمم خورد دیدم برای دانلود ویندوز اکس پی sp3 خصوصیاتش رو نوشته بود :
این ویندوز دارای درایو ساتا sata نمیباشد
گفتم نکنه به این ربطی داشته باشه
باتشکر
کلا وقتی این اتفاق بیفته هارد ایراد داره گه با کشیدن کابل تصویر ستاپ میاد و با وصل کردنش تصویر میره
من چند مورد اینطوری داشتم هاردش خراب بود
حالا برید یه ویندوز xp دستکاری شده ی ساتا ساپورت بگیرید یا خودتون یک ویندوز دستکاری شده درست کنید
یا از فلاپی استفاده کنید درایورشو از سایت مینتون بگیرید بریزید رو فلاپی و موقع نصب f2 رو بزنید تا بقیه ی مراحل
انجام بشه اگه با این کار هم نشد هارد 80 ایراد داره وقتی میخواین ویندوز رو هارد 80 نصب کنین کابل هارد دیگتون روبکشین و مجددا امتحان کنید
کابل و اتصالات هارد رو هم چک کنید درست نشد هارد 80خرابه
حالا اگه از هارد 80 بگذریم
روی هارد 300 بالاخره تونستم ویندوز رو نصب کنم حالا ویندوز نصب شده ولی سرعت سیستم فوق العاده پایین اومده
10 دقیقه طول میکشه ویندوز بالابیاد
برنامه هارو میبندم هنگ میکنه
بیشتر به خاطر همینه که اصرار دارم رو اون 80 ویندوز نصب کنم
رم : 1 گیگه (2*512 ) سی پی یو :اینتل 2.8ghz اما مدلشو نمیدونم گرافیک : 256 nvidia 6600
حالا برای بالا رفتن این سیستم باید چه کنم
چی رو باید ارتقا بدم ؟
اگه یه هارد مثل همون قبلیه(80) پیدا کنم درست میشه ؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.