ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین حساب ساده

dj farbod
03-03-2011, 20:17
سلام
یک برنامه ساده میخواستم که یک عبارت محاسباتی شامل اعداد و * + - / بگیره و حاصل رو چاب کنه
مثل: 3=1-3/6*2
MosaferJade
05-03-2011, 00:58
یه راهش استفاده از پیشوندی پسوندی یه همچین چیزایی بود که یادم نیست
اگه منظورت اونه بگو برات درست می کنم (باید برم کتاب ساختمان داده رو یه بار مرور کنم) اما اگه منظورت او نیست بگو با چه زبانی(فقط c یا c++ یا c# یا vb6 یا vb.net) به هر حال هرچی خواستی بگو
من فقط اومدم اینجا اطلاعات خودمو با این سوالا بسنجم
موفق باشید

]

dj farbod
05-03-2011, 13:04
دست درد نکنه
نه میخوام یک راه ساده باشه . فکر کنم اون پیشوندی و میانوندی و پسوندی یکم پیچیدش کنه
زبان هم c یا ++c فرق نمیکنه ولی بنظرم با ++c راحتر باشه
فقط خواهشا اگر از تابع خواصی استفاده کردی بهم بگو
MosaferJade
05-03-2011, 16:44
پیچیده نیست ولی یه کم طولانیه که خوب طبیعی هست
اگه وقت کنم امشب برات می نویسم اگه هم که نشد
میره واسه فرداشب یا پس فردا . مشکلی که نیست؟

پیشاپیش عید شما مبارک
موفق و پیروز و سربلند باشید

dj farbod
05-03-2011, 17:14
دوشنبه باید تحویل بدم
اگه بشه یک شنبه تاشب دستم باشه خوبه

MosaferJade
05-03-2011, 17:57
سعی خودمو می کنم

MosaferJade
05-03-2011, 22:14
یه دوساعت پیش تا الان داشتم راجب سوال تو فکر می کردم یه الگوریتم نصفه ونیمه نوشتم دیدم خیلی میشه ولش کردم فکر کنم یه 7 8 صفحه ای در میومد رفتم سراغ همون پیشوندی پسوندی اون خوب بود فقط کافیه عبارت infix ت رو به عبارت prefix تبدیل کنی و با درخت هافمن (فکر منم) راحت می تونی مقدار نهایی رو بدست بیاری

ماشین حساب ساده که بخواد کاربر خیلی راحت باشه این دردسر ها رو هم داره
ببخشید از اینکه نتونستم کاری براتون بکنم
موفق باشید

z3inab
06-03-2011, 09:45
اگر پرانتز نداشته باشی خیلی ساده است. کافیه اول ضرب و تقسیم ها را انجام بدهی و جایگزین کنی و بعد جمع و منها را انجام بدی. برای سادگی برنامه ات می توانی بعد از استفاده از stack های اولیه stack های جدیدی را درست کنی و حاصل ضرب ها و تقسیم ها را و اعداد باقی مانده را آنجا اضافه کنی اینطوری نیازی به update کردن structure اولت نداری. چون این یک تمرین کلاس درس هست من برایت کدش را نمی نویسم. بهتر است خودت سعی کنی یاد بگیری و سوال بپرسی درباره روش و الگوریتم نه خواستن سورس کد و جواب نهایی برای homework دانشگاه.

dj farbod
08-03-2011, 13:24
سلام
مرسی که وقت گذاشتی
این هفته استادمون نیومد افتاد واسه هفته دیگه ممنون میشم اگه بازم وقت بزاری واسش

یه دوساعت پیش تا الان داشتم راجب سوال تو فکر می کردم یه الگوریتم نصفه ونیمه نوشتم دیدم خیلی میشه ولش کردم فکر کنم یه 7 8 صفحه ای در میومد رفتم سراغ همون پیشوندی پسوندی اون خوب بود فقط کافیه عبارت infix ت رو به عبارت prefix تبدیل کنی و با درخت هافمن (فکر منم) راحت می تونی مقدار نهایی رو بدست بیاری

ماشین حساب ساده که بخواد کاربر خیلی راحت باشه این دردسر ها رو هم داره
ببخشید از اینکه نتونستم کاری براتون بکنم
موفق باشید

از شما هم تشکر میکنم واسه راهنماییت
من همه تکالیفم رو خودم انجام میدم ولی این homework جلسه اول مون هست استاد می دونه کسی نمیتونه این تمرین رو بنویسه واسه همین نمره زیادی واسش گذاشته و گفته در امتحان پایان ترم دقیقا همین سوال رو میدم
اگه شما این برنامه رو واسه من بنویسید خودم روش فکر میکنم که اگر سوالی استاد ازم کرد بتونم جواب بدم
بخواطر همین در پست قبلی گفتم لطفا توابعی که استفاده میکنید توضیح بدید
اگر هم نتونسم این جا به جوابی برسم که کلا بیخیال این نمره میشم :41:

اگر پرانتز نداشته باشی خیلی ساده است. کافیه اول ضرب و تقسیم ها را انجام بدهی و جایگزین کنی و بعد جمع و منها را انجام بدی. برای سادگی برنامه ات می توانی بعد از استفاده از stack های اولیه stack های جدیدی را درست کنی و حاصل ضرب ها و تقسیم ها را و اعداد باقی مانده را آنجا اضافه کنی اینطوری نیازی به update کردن structure اولت نداری. چون این یک تمرین کلاس درس هست من برایت کدش را نمی نویسم. بهتر است خودت سعی کنی یاد بگیری و سوال بپرسی درباره روش و الگوریتم نه خواستن سورس کد و جواب نهایی برای homework دانشگاه.

pooria_googooli
09-03-2011, 14:22
ببین دوست عزیز اول مشخص کن که میخوای برنامه چه مدلی باشه تا بشه راهنماییت کرد . ماشین حساب 2 نوع داره : 1- نوعی که اولیت عملگر ها را رعایت نمیکنه 2 - بر اساس اولویت عملگر ها محاسبه میکنه . مثلا عبارت 2*2+3*3 در حالت اول میشه 22 ولی در حالت دوم میشه 13 . حالا بگو کدوم را میخوای؟ اگه این حالت دوم را بخوای یا باید با تبدیل پیشوندی حل کنی که دوستمون گفت یا با تابع بازگشتی . هر کدوم را خواستی بگو بهت بدم . :20:

MosaferJade
09-03-2011, 14:36
زینب خانم حرف خوبی می زنه (z3inab) تمرین سر کلاسی رو خودتون بنویسید بهتره
فقط دوستان لطف کنن روشها رو نشون بدن و دوستمون بره دنبالش اینطوری واسه خودش خوبه یه چیزی یاد می گیره

موفق باشید

god of war 2
09-03-2011, 21:42
سلام.
این سوال شما قبلا سوال دانشگاه بنده نیز بود و خوشبختانه سورسی که قبلا نوشته بودم را هنوز دارم و براتون آپ میکنم.
فقط چند نکته را لازم میدونم که بگم:
سورس با زبان ++C نوشته شده.
الویت عملگر ها کاملا رعایت میشود.
سعی کردم سورس را بطور واضح کامنت گذاری کنم و امیدوارم به مشکلی بر نخورید.
سورس توسط کامپایلر MinGw بدون هیچ مشکلی کامپایل و اجرا شده.
برای اینکه جزئیات کار را هنگام محاسبه مشاهده کنید تمام خروجی های چاپ را که به صورت کامنت میباشد از حالت کامنت خارج کنید.
از متود بازگشتی و درختها و Stack و الگوریتم های موجود هیچ استفاده ای نشده و تمام قسمت های سورس توسط بنده طراحی و نوشته شده و از هیچ منبعی کپی برداری نشده و امروز آن را برای سادگی بیشتر کمی ویرایش کردم.
و در آخر هم اگر به مشکلی برخوردید و یا سوالی داشتید بنده در خدمتم.

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

dj farbod
09-03-2011, 23:35
اول از همه دوستان که راهنمایی کردن متشکرم
حالا این شد یک چیز درست و حسابی تشکر از دوست عزیزمون که این برنامه رو گذاشتن
من میرم فکر میکنم ببینم اگر مشکلی داشتم باز مزاحم میشم
با تشکر از همه دوستان:10:

سلام.
این سوال شما قبلا سوال دانشگاه بنده نیز بود و خوشبختانه سورسی که قبلا نوشته بودم را هنوز دارم و براتون آپ میکنم.
فقط چند نکته را لازم میدونم که بگم:
سورس با زبان ++C نوشته شده.
الویت عملگر ها کاملا رعایت میشود.
سعی کردم سورس را بطور واضح کامنت گذاری کنم و امیدوارم به مشکلی بر نخورید.
سورس توسط کامپایلر MinGw بدون هیچ مشکلی کامپایل و اجرا شده.
برای اینکه جزئیات کار را هنگام محاسبه مشاهده کنید تمام خروجی های چاپ را که به صورت کامنت میباشد از حالت کامنت خارج کنید.
از متود بازگشتی و درختها و Stack و الگوریتم های موجود هیچ استفاده ای نشده و تمام قسمت های سورس توسط بنده طراحی و نوشته شده و از هیچ منبعی کپی برداری نشده و امروز آن را برای سادگی بیشتر کمی ویرایش کردم.
و در آخر هم اگر به مشکلی برخوردید و یا سوالی داشتید بنده در خدمتم.

لینک دانلود:

موفق باشید.

mohammad eddy
04-04-2011, 10:49
با عرض سلام ممنون میشم اگه برنامه ماشین حساب ساده رو برام بفرستید

moucker_boy
29-04-2011, 13:44
با عرض سلام ممنون میشم اگه برنامه ماشین حساب ساده رو برام بفرستید
بفرما دوست عزیز: