مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد رنگ ساختمان و کاغذ دیواری
با سلام دوستان
من میخوام خونه را یک رنگ فوری کنم بین اینها موندم:
1-بلکا
2- کاغذ دیواری
دلیل انتخاب این دو نبود وقت است
حالا چند تا سوال
1-کدوم یک ماندگاری بهتری داره
2-کدام یک با دیوار خراب بهتر سازگاری داره و نیاز به لکه گیری نداره چون دیوار رنگ روغن خورده بوده ولی یه جاهیی رنگ خراب شده و سوراخ دیوار زیاد داره
3-قیمت کدام کمتر در میاد
اگه ممکنه قیمت مواد بلکا را بگویید
1: اگه اشتباه نکنم بلکا ماندگاری بیشتری داره
2: تا جایی که می دونم بلکا مشکلی با سوراخ و اینا نداره
3:بستگی داره به کیفتی که انتخاب می کنی کاغذ دیواری می تونه خیلی ارزون یا گرون در بیاد
اما در کل بلکا واسه منزل مسکونی خیلی شیک و زیبا نمی شه (البته به دکوراسیون و اینا هم مربوطه اما من به شخصه خوشم نمیاد) ولی کاغذ دیواری شیک قابل شستشو و با قیمت مناسب میتونید استفاده کنید
1: اگه اشتباه نکنم بلکا ماندگاری بیشتری داره
2: تا جایی که می دونم بلکا مشکلی با سوراخ و اینا نداره
3:بستگی داره به کیفتی که انتخاب می کنی کاغذ دیواری می تونه خیلی ارزون یا گرون در بیاد
اما در کل بلکا واسه منزل مسکونی خیلی شیک و زیبا نمی شه (البته به دکوراسیون و اینا هم مربوطه اما من به شخصه خوشم نمیاد) ولی کاغذ دیواری شیک قابل شستشو و با قیمت مناسب میتونید استفاده کنید
خوب اول سپاس
طبق تحقیقاتی که کردم به بلکا رسیدم به چند دلیل
1-برای بلکا نمیخواد زیر کار را درست کنم
2-کاغذ دیواری یک چیز تقریبا شیک حداقل 600 هزار تومان در میاد ولی بلکا اگه خودم کار کنم نهایت 200 تومان
3-کاغذ دیواری ماندگاری بسیار کمتری داره مخصوصا که میگن زیر کار رنگ روغن است سریع خودش را ول میکنه
4-بلکا روی سقف هم راحت میشه کار کرد ولی کاغذ دیواری نه پس باید سقف را دوباره رنگ بزنم
فقط یک عیب داره اونم اینه که نسبت به کاغذ دیواری شیک نیست
ولی اگه وقت داشتم زیر کار را درست کنم مولتی کالر میزدم:19::19::19:
pooria-ir
04-03-2011, 20:45
دایی من بلکا کار میکرد
یه ایراد اساسی داره اونم اینه که بعد از چند مدت میپوسه و به رطوبت هم خیلی خیلی حساسه اگه رطوبت جایی باشه پوسته پوسته میشه
نظر شخصی من هم اینه که زیاد شیک نیست
:13:
شما یه کاغذ دیواری شیک مثل این رو اگه استفاده کنین اصلا با بلکا قابل مقایسه نیست به نظر من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.