مشاهده نسخه کامل
: در خواست راهمنایی در رابطه با rsa شبکه امنیتی
با سلام کسی اطلاعاتی در مورد rsa در c++ داره rsa یک برنامه ای است که روی فایلها رمز میزاره
فلوچارتشو بگین کلا توضیخ دهید
اگر منظورت از RSA همان الگوریتم Rivest, Shamir and Adleman است که این یک الگوریتم است. حالا چرا تو بخش زبان سی این را پرسیدی؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MosaferJade
04-03-2011, 09:40
سلام
شاید مطلبم اصلا با این تایپیک ربط نداشته باشه ولی برای یه سوال
یه تایپیک فکر کنم کار درستی نباشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه از محصولات این سایت استفاده کرده باشید خواهید فهمید منظورم چیه
برنامه هاش با رمز باز میشه و برای هر یستمی رمز خاص خودش رو داره
جالب اینکه اگر سیستم شما الان با رمز مثلا s5as67sas5 اون برنامه رو باز میکنه
اگه رو همون سیستم یه سخت افزار اضافه کنید یا یه سخت افزار رو با یه مدل دیگه
عوض کنید و یا اصلا یه فلش مموری بهش وصل کنید رمزش تغییر میکنه
می خواستم بدونم جناب z3ina شما که اطلاعاتتون زیاده در این باره چیزی می دونید؟
مرسی
اگر می دانید که رشته تولید شده رندم نیست٫ این کار سختی نیست که روی ویندوز یک برنامه به اطلاعات سخت افزار دسترسی پیدا کند. بیشتر سخت افزار ها یک شماره شناسایی دارند ممکن است از ترکیب آنها یک رشته طولانی درست می کند و از یک hash function استفاده می کند و آن کد آخر را تولید می کند. مثلا این مقاله را نگاه کنید که توضیح می دهد چطوری برنامه شما می تواند به لیست سخت افزار های نصب شده دسترسی داشته باشد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی این کد را به شرکت می دهید آنها دومرتبه احتمال زیاد از hash یک رشته طولانی که قسمتی از آن کدیست که به آنها داده اید کد فعال ساز را می فرستند. الگوریتمی که در برنامه هست چک می کند که کدی که در ابتدا به شما نشان داده بود در کد فعال سازی به کار رفته است. معمولا قسمتی از کد فعال سازی هم زمان را دارد تا کد فعال سازی برای یک مدت محدودی قابل استفاده برای فعال کردن برنامه استفاده شود.
اما کرک (crack) کردن این برنامه ها هم خیلی آسان است. نمی دانم اگر توضیح دهم مدیر تالار من را اخراج می کند یا نه؟ چون قسمت برای -- و کرک در این وبسایت ندیده ام شک دارم. شما قوانین این وب سایت را می دانید؟
پی نوشت: من اسمم زینب هست می توانید با زینب من را مورد خطاب قرار دهید. برای فارسی کمی دست و پا شکسته معذرت می خواهم من در ایران نیستم.
MosaferJade
04-03-2011, 18:05
سلام
شما واقعا اطلاعات خوبی دارید در ضمن فارسی رو هم خوب حرف می زنید بابت تمام جوابهایی که برای سوالهایم چه در اینجا و چه در تایپیک های دیگه دادید تشکر می کنم
یکی از مدیرای پی سی ورلد به نام کاربری soda یه تایپیکی درست کرده بود و هرکس هر برنامه ای رو می خواست همونجا مطرح می کرد اونم کرک می کرد و کرکش رو براشون آپلود می کرد
حالا بگذریم میشه اون اطلاعاتی که در بالا گفتین نمیشه اینجا مطرح کنید رو به ایمیلم یا با pm خصوصی ارسال کنید برام کنید
(فکر کنم ایمیل بهتر باشه)؟
ehsanmokh
12-03-2011, 12:27
سلام
اگه میشه الگوریته rsa به زبان سی پلاس پلاس
خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.