ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگه شما باشین؟!

MOZNEB
03-03-2011, 13:58
سلام خدمت همگی

بچه ها اونجور که از دوستان و خوندن تاپیکها دستگیرم شد (از همینجا از همشون تشکر میکنم) رسیدم به ایسوس و فوجیتسو ؛ اگه شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟ این حقیر سرا پا تقصیر رو کمک کنین . از همتون ممنونم:11:

baren
03-03-2011, 14:04
ایسوس مطمئنا بهتر است.البته نظر شخصیه با توجه به تحقیقاتی که خودم داشتم

elvin_1987
03-03-2011, 14:28
من باشم ایسوس.اما تعریف فوجیستو رو خیلی شنیدم.بدنشم اکثرا براق هست فجیستو

Camaro Z 28
03-03-2011, 14:42
سلام خدمت همگی

بچه ها اونجور که از دوستان و خوندن تاپیکها دستگیرم شد (از همینجا از همشون تشکر میکنم) رسیدم به ایسوس و فوجیتسو ؛ اگه شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟ این حقیر سرا پا تقصیر رو کمک کنین . از همتون ممنونم:11:
در کل ایسوس برند بهتری ست
حداقل میگفتین برای چه کاری و تا چه حد می خواین هزینه کنید
و کدوم مدل از هر برند تا بشه بهتر نظر داد
کانفیگ و قیمت حرف آخرو میزنه نه برند

pooriya_hp
03-03-2011, 16:15
سلام خدمت همگی

فوجیتسو زیمنس برند خیلی خوبی هست اما برند پیشتازی نیست ...

پیشنهاد من ASUS هست ... (( اللخصوص 14 ایچی هاش :46: ))

salieri
04-03-2011, 01:49
ایسوس نسبت به فوجیتسو زیمنس تو ایران بیشتر طرفدار داره
البته بگم لپ تاپهای فوجیتسو زیمنس مستقیم ساخت کشور آلمانه و مثله بیشتر مدلای لپ تاپ موجود مونتاژ و ساخت چین نیست
شما مدلایی که از این دو برند مد نظر داری رو بگو
اینطوری تصمیم گیری بین این دو مدل منطقی تره
موفق باشید

MOZNEB
06-03-2011, 00:21
سلام به همه دوستانی که محبت کردن جواب دادن
چون بیش از 1میلیون نمیتونم هزینه کنم بین K52 یا K42 با fujitsu AH530 GFX البته هر دو با سی پی یو5
راستی درباره ی کیفیت هم بگین متشکرم

Mr.Mazmamfi
06-03-2011, 15:59
فوجیتسو بهتراز Asus هست ولی تو ایران زیاد جا نیفتاده

MOZNEB
07-03-2011, 13:42
فوجیتسو بهتراز Asus هست ولی تو ایران زیاد جا نیفتاده

سلام دوست عزیز دلیل شما چیه برای برتری کیفیت فوجیتسو

Mr.Mazmamfi
08-03-2011, 00:15
سلام دوست عزیز دلیل شما چیه برای برتری کیفیت فوجیتسو
من به صورت تجربی میگم چون یکی از رفیقام 2سال پیش فوجیتسو گرفت(اون موقع که اصلا هیچ کس نمیشناختش)
و بیشتر کارای سنگین رو من با سیستم رفیقم انجام میدم و تا الان هیچ چیزیش خراب نشده(اون موقع که خریدیم طرف میگفت اگه یه لپ تاپ عمری میخوایی فوجیتسو ببر و الان تازه دارم به حرف فروشنده میرسم)
و فوجیتسو ساخت آلمانه و فقط باتریش چینیه
فوجیتسو یکی از پر فروش ترین لپ تاپهای حال حاضر اروپا هم هست و از قدیم تو ساخت روتر و .... یَدِ طولایی داره
شما بستگی داره چه کاری از لپ تاپ میخوایی
بنظر من اگر لپ تاپ 2الی 3 سال زیر دستت بیشتر نیست برو asus بگیر با گرانتی سازگار(چون اگه لپ تاپ 1 ماه اول سالم باشه دیگه برات کار میکنه تا2سال و از 2سال به بعد آمار خرابیش خیلی میره بالا و چون تو ایران جا افتاده تر هستش)
ولی اگه مثل رفیق من میخوایی لپ تاپی بگیری که برای نوه و نتیجه هات باقی بمونه فوجیتسو بگیر.
ولی یه مشکلی که هست تا اونجایی که من دیدم فوجیتسو قیمتاش بالاس.

kavian123
08-03-2011, 01:11
فوجیستو خر کار تره ولی اینجا اصلا جا نیافتاده

MOZNEB
08-03-2011, 01:30
سلام خیلی ممنونم از جوابتون بهین CPU Corei5 با گرافیک ATI HD550v 1GB رو میده حدود960 تومن

Pami
08-03-2011, 01:46
من به صورت تجربی میگم چون یکی از رفیقام 2سال پیش فوجیتسو گرفت(اون موقع که اصلا هیچ کس نمیشناختش)
و بیشتر کارای سنگین رو من با سیستم رفیقم انجام میدم و تا الان هیچ چیزیش خراب نشده(اون موقع که خریدیم طرف میگفت اگه یه لپ تاپ عمری میخوایی فوجیتسو ببر و الان تازه دارم به حرف فروشنده میرسم)
و فوجیتسو ساخت آلمانه و فقط باتریش چینیه
فوجیتسو یکی از پر فروش ترین لپ تاپهای حال حاضر اروپا هم هست و از قدیم تو ساخت روتر و .... یَدِ طولایی داره
شما بستگی داره چه کاری از لپ تاپ میخوایی
بنظر من اگر لپ تاپ 2الی 3 سال زیر دستت بیشتر نیست برو asus بگیر با گرانتی سازگار(چون اگه لپ تاپ 1 ماه اول سالم باشه دیگه برات کار میکنه تا2سال و از 2سال به بعد آمار خرابیش خیلی میره بالا و چون تو ایران جا افتاده تر هستش)
ولی اگه مثل رفیق من میخوایی لپ تاپی بگیری که برای نوه و نتیجه هات باقی بمونه فوجیتسو بگیر.
ولی یه مشکلی که هست تا اونجایی که من دیدم فوجیتسو قیمتاش بالاس.

برند فوجیتسو زیمنس مثل تمامی برندهای دیگه از قطعات ساخت کشورهای چین و تایوان استفاده میکنه و از شانس شما مدلی که خریدید کیفیت خوبی داره وگرنه از طرف هیچ کدوم از افرادی که در کار لپ تاپ هستند توصیه نمیشه .
البته باز بستگی به مدل و کانفیگ داره ولی کلا در رده های پایینتری قرار میگیره و همیشه یک قدم از برندهای تایوانی و ژاپنی عقب هست .
اصلا فکر این رو نکنین که ساخت آلمانه ! تمام اینها ترفند های تجاری گول زدن هست ، قطعات اکثرا ساخت چین هست و اسمبل شده در آلمان هست . دقیقا مثل لپ تاپ های سونی ساخت آمریکا .

yo0han
10-03-2011, 16:46
به نظر من هم ASUS يه سرو گردن كه چه عرض كنم چند سر و گردن بالاتره ...

MOZNEB
12-03-2011, 14:53
باسلام به دوستان و تشکر بابت جوابهاشون پس همون ایسوس مثلیکه بهتره ؛ آره؟

pooriya_hp
12-03-2011, 15:37
بله asus بهتره ... !!!

mehdi_ag
12-03-2011, 15:57
اونجوری که من دست ملت دیدم و ازش کار کشیدن و تعاریفی که کردن ظاهرا Asus بهتره

habib87
02-04-2011, 11:36
من خودم قدیم دل داشتم vostro 1310
اون زمون که من میخاستم بخرم همه میگفتن دل عالیه
اگه دوستان یادشون باشه حدود سالهای 1386-1387 این مدل خیلی فروش رفت
ولی حالا یه سر به تعمیرکارای لپ تاپ بزنید ببینین چه میکنه این مدل!!!!
من به این نتیجه رسیدم چیزی که تو بازار زیاده تقلبیشم زیاده
چون اکثر لپ تاپ ها ساخت چینه تاجرایی که میارن هیچ وقت درجه 1 نمیارن به همین دلیل بعد چند سال خراب میشه
من خودم رو توشیبا و فوجیتسو خیلی تمرکز کردم توشیبا به علت تحریم نمیاد ایران حدود 6 ماهه اگه هم بیاد قاچاقه یا درجه 2 یا 3 پس میمونه فوجیتسو
من خودم این هفته یکی میخرم مدل a530 با قیمت 799 هزار تومن با 3 سال گارانتی بهین
asus رو پیشنهاد نمیکنم چون تو بازار زیاده مثل نخود کیشمیش و این زیادی من فک میکنم از کیفیت کم قطعاتش ناشی میشه چینیه
الان واقعا نمیشه گفت که بده بعد دو سه سال میشه گفت
اگه فوجیتسو به دلت نمی چسبه سونی بگیر با گارانتیه ایران رهجو خیال همه رو راحت کن:31: