ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرينتر براي جاپ روي DVD

starpars
03-03-2011, 13:00
CANON IP4700
CANON IP4840
HP 5463
HP7363
دنبال يه پرينتر براي چاپ روي DVD با كيفيت خوب هستم كه بشه با وصل كردن مخزن براي پايين اومدن هزينه در تعداد چاپ زياد ازش استفاده كرد قيمتشم خوب باشه زير 200 تومن
چند مدلو كه بالا نوشتم ديدم اما نميدونم بدرد اين كار ميخورن يا نه مثل
بيشتر كيفيت و اتصال مخزن مهم هستن

mohammad.t
03-03-2011, 19:33
اگه ميخواي كار زياد انجام بدي و تانك نصب كني پيشنهاد من Epson p50 هست با تانكش حدود 300 بايد هزينه كني.
اين hp و كانن ها بيشتر به درد كارهاي كم ميخوره.

starpars
03-03-2011, 20:28
يعني با هيچكدوم از اينا نميشه؟
آخه epson قيمتش بالاست البته فكر كنم كاذب هم بالا باشه

mohammad.t
03-03-2011, 21:20
يعني با هيچكدوم از اينا نميشه؟
آخه epson قيمتش بالاست البته فكر كنم كاذب هم بالا باشه

حتما با همه ميشه كه شركت سازنده توي مشخصات زده چاپ روي cd/dvd !
اگه نظر بنده رو بپذيري قيمت اپسون براي كاراييش بالاست بنابراين نميشه گفت كاذب هست.
شما البته هنوز نفرمودي ميخواي چند تا پرينت داشته باشي در هفته ولي اينجور كه مشخصه ميخواي تعداد بالا چاپ كني.
يه چيزي هم بهت بگم تمام پرينتر ها تانك و يا كارتريج قابل شارژ روشون نصب ميشه و از اين بابت مشكلي نيست ولي من از روي تجربه بهت ميگم كه اپسون بهتره.
اگه بخواي بري تو كار تعداد زياد بهتره روشهايي ديگه رو براي پرينت انتخاب كني به عنوان مثال روي يه كاغذ a4 پرينت ميگيرن بعد به اندازه cd برش داده ميشه و چسبانده ميشه روي سي دي كه سرچ بزني پيدا ميكني.
حالا اين كه به كار شما ربط داره فقط از اين جهت گفتم كه سرعت كار ميره بالا و دستگاهت كمتر آسيب مي بينه و هم ميتوني آپشن هاي ديگه هم داشته باشي.

starpars
03-03-2011, 22:55
ببينم چي ميشه شايد اون كار هم كرديم (چاپ روي ليبل)
اين ليبلا كه ميچسبونن روي DVD كاغذ خاصيه يعني حالت چسبي داره؟همه پرينترا چاپ ميگيرن اينارو؟
تعداد كه آره بالاست شايد بعدا اگه نياز شد اپسون هم بگيرم اين P50 كه نوشتي با اون T50 اپسون كه تعريفش ميكنن و گرونتره تفاوتشون در چيه؟
حالا بين اينا كه نوشتم بنظرت كدومش بهتره برا ما
راستي يه جا رفتم HP 5463 بود گفتم همون اول ميشه رنگاشو بردارين بجاش مخزن بزارين گفت اول بايد با كارتريج خودش كار كنه بعد براش مخزن بزاري راست گفته؟

mohammad.t
03-03-2011, 23:55
ببينم چي ميشه شايد اون كار هم كرديم (چاپ روي ليبل)
اين ليبلا كه ميچسبونن روي DVD كاغذ خاصيه يعني حالت چسبي داره؟همه پرينترا چاپ ميگيرن اينارو؟
تعداد كه آره بالاست شايد بعدا اگه نياز شد اپسون هم بگيرم اين P50 كه نوشتي با اون T50 اپسون كه تعريفش ميكنن و گرونتره تفاوتشون در چيه؟
حالا بين اينا كه نوشتم بنظرت كدومش بهتره برا ما
راستي يه جا رفتم HP 5463 بود گفتم همون اول ميشه رنگاشو بردارين بجاش مخزن بزارين گفت اول بايد با كارتريج خودش كار كنه بعد براش مخزن بزاري راست گفته؟

نه خب قاعدتا نميشه يه ليبل گرد رو به پرينتر داد.
پرينترهايي كه روي cd چاپ ميكنن ميشه هم CD Printable داد هم ليبل رو چسبوند روي سي دي معمولي و داد به پرينتر.
اگه قرار باشه پرينتر معمولي باشه بايد از اين كاغذ چسبي ها باشه تا بعد پرينت و برش روي سي دي بچسبه كه دستگاهش هم هست.
اما ظاهرا hp يك سري كاغذ توليد كرده كه به همه پرينتري ميخوره بعد هم نياز به برش نداره به اندازه سي دي روش جا هست كه بريدگي داره و خارج ميشه.
t50 ديسكانتينيود شد:31: الان p50 اومده به جاش فرقي ندارند با هم.
باز گفتي بين اينها بهت حق ميدم منم رفته بودم بخش مشاوره گوشي ميگم بين ويوازپرو و n900 كدوم رو بگيرم ميگن سامسونگ گالكسي بگير:31:
البته اوني كه داره ميگه يه چيزي مي دونه كه ميگه!
حالا شايد ديگه بخوام يكي رو انتخاب كنم همون 4840 كانن رو انتخاب كنم.
اون گفته نميشه چون بايد براي كارتريج شما مشتري باشه كه اون بتونه بفروشه بهش اگه همون لحظه مشتري پاي كارتريج هاي فابريك شما باشه خب همون اول بفروشيد تانك بزنيد. پس راست نگفته!