ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی مرتب بندیه رنگهادریک سری

undercover
03-03-2011, 10:57
باسلام

باتوجه به نوع نیازبرخی کاربران راجع به کاهش رنگ یک مدل نقاشی می توان به راحتی از طریق قسمت IMAGE-MOde-Inexed Color اقدام کرد ومثلا به نسبت نیاز تا 256 رنگ ویا کمتر کاهش داد.حالا مشکلی که دارم وامیدوارم اساتید راه حلی ارائه بدهن این است که در این شرایط فوتوشاپ به صورت پراکنده اقدام به گزینش رنگ می کند وهیچ ترتیب خاصی مشاهده نمی گردد به طور مثال عکس زیر را مشاهده فرمایید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانگونه که مشاهده می گردد رنگها به صورت پراکنده انتخاب شده اند
حالا ما این جعبه رنگ رو داریم ومی خواهیم اونو به صورت مرتب در آوریم.منظور ازمرتب قرار گرفتن رنگهای هم خانواده وشبیه هم به نسبت غلظتشان در کنار هم که به اصطلاح تشکیل یک سری رو بدهند مثل تصویر زیر

اگه نرم افزاری برای این منظور می شناسید یا اینکه خود فوتوشاپ چنین امکاناتی رو داره لطف کنید راهنمایی کنید خیلی کارم رو راه میندازید

باتشکر

undercover
03-03-2011, 22:16
یکی لطف کنه کمک برسانه بخدا خیلی کارم گیر

باتشکر

undercover
05-03-2011, 16:47
عجبا یعنی کسی تواین مورد هیچ اطلاعی نداره؟

yaghoob1
07-03-2011, 00:37
یا سلام

اگه منظور شما نزدیکی رنگها نسبت به همدیگر هست تو اصل تصویر Replace Color را با Fuzziness های مختلف امتحان کنید و رنگها را به هم نزدیکتر کنید ( البته Default برای چنین کارهایی 150 هست ).

اگر هم منظور شما فقط تو قسمت Viewing اون Table می خواهید رنگهای مشابه در کنار هم باشند. میتونید در کومبو باکس Table گزینه System ( Windows ) را انتخاب کنید که رنگهای مشابه را تا حدودی کنار هم قرار می دهد ویا از گزینه Spectrum استفاده کنید در این حالت درسته که رنگها را به صورت تقریبی ( درصدی از رنگهای اصلی ) به صورت طیف رنگ قرار می دهد ولی کاملا مرتب شده هست.

نمیدونم منظورتون را دقیقا متوجه شدم یا نه ؟

undercover
08-03-2011, 12:00
خیلی ممنون از کمکتون ولی اگه دقت کنین گزینه هایی که نشون دادین درسته که یه طیفه مرتبی رو نشون میده ولی این رنگها هیچ ارتباطی به موضوع نداره به طوریکه پس از انتخاب گزینه هایی مثل Spectrum می بینیم که رنگهی پیش فرضی که فوتو شاپ برا این تصویر گزینش کرده بود کاملا از بین رفت ویه تصویر بارنگهای غیر طیعی بوجود اومد.
من منظورم مرتب کردن همون رنگهایی است که خودش ابتدا گزینش کرده بود.ولی خب بازم ممنون
اگه نرم افزاری برا این موضوع می شناسید لطفا کمک کنید

yaghoob1
09-03-2011, 07:18
سلام

اگر اون مرتب شدن Table را برای -----| سهولت |----- در تغییر و نزدیک شدن رنگها ی مشابه به هم رو میخواهید همونطور که گفتم Replace Color را با Fuzziness مختلف امتحان کنید و بعدا تصویر را به حالت Indexed Color در بیاورید. ولی اگر مد نظرتون فقط ملاحظه رنگها و برداشتن کد اونها در حالت Index شده هست. فکر نکنم چنین نرم افزاری وجود داشته باشه. اگرهم چیز دیگه ای مورد نظر شما هست در مورد کارتون کمی بیشتر توضیح بدید شاید راه حلهای دیگری وجود داشته باشد.

undercover
09-03-2011, 12:11
دقیقا منظورم انتخاب رنگهای ایندکس شده است که فوتو شاپ اونها رواز رو نمونه اصلی گزینش کرده ومرتب کردن اونااز نظر شدت ونوعشان هست به طوریکه در یک سری قرار بگیرن واین سریهااز رنگهای به اصطلاح سردتر وروشن تر شروع می شون وبه رنگهای گرم تروتیره تر ختم می شون.اون که مهمه اینه که باید دقیقا همون رنگهای ایندکس شده که از رونمونه طرح برداشته شده مرتب شون واصلا نباید رنگهای دیگه ای جایگزین ویاکم و زیاد شوند چرا که در این صورت هدف ماکه همان طرح اصلی بارنگهای کمتر است کاملا از بین میرود.
شاید بپرسید این مرتب بندیه رنگها چه کاربردی میتواند داشته باشد،یکی از کاربردهادرصنعت رنگرزی وفرش دستبافت وتابلوفرش است.
برای اینکه رنگرز بتواند نخهای مورد استفاده در تابلو فرش رارنگ بکندبایدیک ترتیب مشخصی از رنگهاهمانند یک سری برایش معلوم باشد تابتواند ازرنگهای روشن تر باکم و زیاد کردن غلضت رنگها به رنگهای تیره تر برسدواگر نتوانیم برایش این ترتیب رنگهای بکاررفته در طرح را معلوم کنیم کاررنگرز برای درآوردن این رنگهابسار سخت وغیراقتصادی خواهد بود.امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
به هر حال اون طوری که من از حرفات برداشت کردم چاره ای جزمرتب بندیه آنهابه صورت دستی وجود نداره
عزیزانی که تواین مورد می توانند مشاوره بدن لطف کنن مارو از دانششون بی نصیب نکنن باتشکر

yaghoob1
09-03-2011, 13:27
سلام

من منظور شما را تو پست 5 متوجه شدم تو پست بعدی منظورم این بود که ممکن بود که در مورد کار با فتوشاپ در ارتباط با کار شما شاید بشه تکنیکهای دیگری را بکار گرفت ولی اگر ناگزیر هستید که از مود Indexed Color استفاده نمائید به عقیده من ناچاراً بایستی رنگها را به صورت دستی نمونه برداری یا مرتب نمائید.

درسته نمونه های مورد استفاده برای مود Indexed Color که میلیونها رنگ را فقط تبدیل به محدوده 217 الی 256 رنگ می کند که حتی خیلی کمتر از تعداد رنگ مود CMYK یعنی صنعت نرمال چاپ رنگی هست ، می تواند برای تهیه تصویر برای نمایش در مانیتورهای قدیمی EGA و VGA ، دستگاههای چاپ قدیمی با تعداد رنگ محدود ، دستگاههای چاپ مخصوص که بر روی مواد فیزیکی خاص با سرعت خیلی بالا با تعداد رنگ محدود عمل می کنند. ترمینالهای مینی کامپیوترها و کامپیوترهای بزرگ که بیشتر حالت نمایش دیتا ترانسفرینگ دارند و یا استفاده های محدودتر تصاویر در وب و همانطور که اشاره فرمودید برای صنعت رنگرزی و غیره می تواند کاربرد داشته باشد.

در مورد نرم افزارهای مربوطه به اون مورد که گفتید تو نرم افزارهای خارجی نمیشه برای مورد نظر شما پیدا کرد ( البته به عقیده من ). ولی تو نرم افزارهای ایرانی خودمون که در مورد طراحی فرش نوشته شده اند اصولا بایستی امکان Import تصاویر وجود داشته باشد و بالطبع تعیین طیف رنگ برای فرشبافی به طور مرتب وجود داشته باشد. میتونید در این مورد تحقیق کنید و محتملا به نتیجه ای برسید.