مشاهده نسخه کامل
: Fujifilm FinePix HS10 چجور دوربینیه ؟
amirsajjadi
03-03-2011, 01:54
سلام دوستان
من می خوام یک دوربین دیجیتال خیلی خوب و با کیفیت بخرم. حرفه ای هم نیستم ولی دوست دارم دوربینی با امکانات بسیار عالی و کارکردی ساده و قابلیت زوم اپتیکال بالا بخرم.
آیا به نظر شما Fujifilm FinePix HS10 خوبه؟
اگه ممکنه توضیحاتی در موردش بدید.
ممنون
borland dariush
03-03-2011, 02:05
سلام من هم مثل شما هستم هیچی از عکاسی نمیدونم ولی همین دوربینو دیروز گرفتم بنظر عالی هست ولی کار باهاش یکم مشکله یعنی برای مبتدی ها مشکله ...
mohamad021
03-03-2011, 08:30
بهتره به این تایپیک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirsajjadi
03-03-2011, 09:35
سلام من هم مثل شما هستم هیچی از عکاسی نمیدونم ولی همین دوربینو دیروز گرفتم بنظر عالی هست ولی کار باهاش یکم مشکله یعنی برای مبتدی ها مشکله ...
یعنی جوری هست که بشه باهاش ور رفت و یاد گرفت؟
khozestaniam
03-03-2011, 16:34
یعنی جوری هست که بشه باهاش ور رفت و یاد گرفت؟
منم این دوربین رو دارم .
بله که میشه یاد گرفت مگه اپلو میخوای هوا کنی یکم باش کار کن یاد میگیری
borland dariush
03-03-2011, 16:35
آره اینقدرهام که فکر میکنی سخت نیست.......!!!!!!!!!!
amirsajjadi
04-03-2011, 10:32
از نظر کیفیتش چجور دوربینیه (هم تو فیلم برداری و هم تو عکاسی) ؟
borland dariush
05-03-2011, 22:45
از نظر کیفیتش چجور دوربینیه (هم تو فیلم برداری و هم تو عکاسی) ؟
فیلم برداری که در حالت فول اچ دی هست و فوق العاده در عکاسی هم که من خیلی باهاش حال کردم .:31:
khozestaniam
05-03-2011, 23:22
عکاسیش عالیه
borland dariush
06-03-2011, 17:58
دوباره سلام دوباره سوال ! بچه ها تو صفحه نمایش دوربین یه عکس شبیه یه دوربین با علامت ! بقلش , تمام زرد رنگ میندازه . میدونین این به چه معناست ؟؟؟؟
amirsajjadi
13-03-2011, 09:22
من این دوربینو چند روز پیش خریدمش. خیلی خیلی هم ازش راضیم. هم تو فیلم برداری و هم تو عکاسی خیلی عالیه.
1: چرا وقتی شاتر رو روی سرعت بالای 100 تنظیم می کنم عکس سیاه می افته و وقتی هم سرعت شاتر رو 4000 تنظیم می کنم عکس کاملا سیاه می افته؟ آیا مشکل از دوربینه؟
2: وقتی دوربین رو روشن یا خاموش میکنم یک صدای کم (خش خش) از داخل دوربین شنیده میشه.آیا دوربینم مشکل داره؟
آیا دوستانی که این دوربین رو خریداری کردن هم همین مشکلات منو دارن؟
borland dariush
13-03-2011, 15:11
من این دوربینو چند روز پیش خریدمش. خیلی خیلی هم ازش راضیم. هم تو فیلم برداری و هم تو عکاسی خیلی عالیه.
1: چرا وقتی شاتر رو روی سرعت بالای 100 تنظیم می کنم عکس سیاه می افته و وقتی هم سرعت شاتر رو 4000 تنظیم می کنم عکس کاملا سیاه می افته؟ آیا مشکل از دوربینه؟
2: وقتی دوربین رو روشن یا خاموش میکنم یک صدای کم (خش خش) از داخل دوربین شنیده میشه.آیا دوربینم مشکل داره؟
آیا دوستانی که این دوربین رو خریداری کردن هم همین مشکلات منو دارن؟
اول از همه مبارکه
در مورد سوال هاتون اگه اشتباه نکنم ...
1 . خیر دوربین مشکلی نداره و فقط شما در اون حالت iso رو تنظیم کن که البته در شرایط بالا کمی نویز داره .
2 . بازم نه چون هنگام روشن یا خامش کردن لنزها باز و بشته میشن که عادی هست .
3 . مشکل نیست بله مال من هم همینطوره:10:
چرا وقتی شاتر رو روی سرعت بالای 100 تنظیم می کنم عکس سیاه می افته و وقتی هم سرعت شاتر رو 4000 تنظیم می کنم عکس کاملا سیاه می افته؟ آیا مشکل از دوربینه؟
فکر کنم با فلاش می خواستید عکس بگیرید فلاش رو خاموش کنید مشکل تان برطرف می شود
amirsajjadi
14-03-2011, 14:56
فکر کنم با فلاش می خواستید عکس بگیرید فلاش رو خاموش کنید مشکل تان برطرف می شود
فلاش هم خاموش بود، ISO رو هم بردم بالا ولی درست نشد!؟
[/QUOTE]
سرعت شاتر رو همه جا نمیتونید بالا ببرید
سرعت شاتر بالا در جاهای بسیار پر نور اونم با ایزوی بالا میشه استفاده کرد :8:
amirsajjadi
14-03-2011, 15:46
سرعت شاتر رو همه جا نمیتونید بالا ببرید
سرعت شاتر بالا در جاهای بسیار پر نور اونم با ایزوی بالا میشه استفاده کرد :8:
منظورتون از بسیار پر نور مثلا تو چه جاییه؟ اصلا سرعت شاتر رو برای چی می برن بالا. آیا برای گرفتن عکس هایی از اجسام سریع کاربرد داره یا نه؟
ممنون میشم اگه کمی در مورد ایزو و شاتر توضیح بدید.
سرعت شاتر با ایزو باید باهم هماهنگی داشته باشه
معمولآ در سرعتهای بالای شاتر ایزو هم بالا میره البته این نسبت در دوربینهای
کامپکت یا غیر حرفه ای باید با دقت بیشتر انجام بشه مخصوصا اینکه در ایزوهای بالا نویز هم در این دوربینها بسیار
زیاد میشه
amirsajjadi
23-03-2011, 08:27
با سلام خدمت دوستان عزیز
سال نو رو به شما تبریک میگم
دوستان یک سوالی برام پیش اومده و اونم اینه که توی سایت فوجی به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ، در مورد فیلمبرداری دوربین hs10 نوشته که اگه رم 8 گیگ بندازی میتونی تا 78 دقیقه فیلم بگیری ولی دوربین من با رم 8 گیگ sdhc فقط 29 دقیقه فیلم میگیره.
آیا دوستانی که این دوربین رو دارن هم همین مشکل رو دارن؟ در ضمن بین فیلم برداری HD و Full HD هم از نظر مدت فیلم برداری هیچ فرقی نداری یعنی توی هر دو حالت 29 دقیقه میگیره !؟
ممنون
سلام
مگه میشه فرقی نداشته باشه HD باید تایمش دو برابر Full HD باشه
احتمالا تایم رکورد 29 دقیقه ای یعنی 3 تا 29 دقیقه میتونی فیلم بگیری
یبار 29 دقیقه فیلم بگیر ببین بازم میتونی فیلم بگیری یانه
borland dariush
24-03-2011, 00:49
سلام به اساتید من هم دقیقا همین مشکل رو دارم البته تا دیروز نمیدونستم ولی با دیدن پست دوستمون رفتم و چک کردم دیدم دقیقا همین جوری هست . چرا ؟؟؟؟
سلام به اساتید من هم دقیقا همین مشکل رو دارم البته تا دیروز نمیدونستم ولی با دیدن پست دوستمون رفتم و چک کردم دیدم دقیقا همین جوری هست . چرا ؟؟؟؟
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
دوستان این مشکل بخاطر نوع فرمت مموری کارتها پیش میاد (FAT32) در این حالت حجم یک فایل نمیتونه از 2 گیگ بیشتر بشه.لذا دوربین شما مجبور به قطع رکورد میشود.وشما باید جهت ادامه فیلمبرداریتون رکورد جدیدی رو شروع کنید.بعنوان مثال کسی که مموری 8 گیگ داره میتونه 4 تا کلیپ 2 گیگابایتی بگیره که زمان هر کلیپ بسته به بیتریت فیلم میتونه بین حدودا 20 دقیقه الی 35 دقیقه باشه
amirsajjadi
24-03-2011, 12:32
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
دوستان این مشکل بخاطر نوع فرمت مموری کارتها پیش میاد (FAT32) در این حالت حجم یک فایل نمیتونه از 2 گیگ بیشتر بشه.لذا دوربین شما مجبور به قطع رکورد میشود.وشما باید جهت ادامه فیلمبرداریتون رکورد جدیدی رو شروع کنید.بعنوان مثال کسی که مموری 8 گیگ داره میتونه 4 تا کلیپ 2 گیگابایتی بگیره که زمان هر کلیپ بسته به بیتریت فیلم میتونه بین حدودا 20 دقیقه الی 35 دقیقه باشه
با سلام
من با خود دوربین هم مموری رو فرمت کردم. آیا راه حلی برای بیشتر کردن تایم فیلم برداری وجود داره؟ باید با چه فرمتی مموری رو فرمت کنم؟ آیا دوربین فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه؟ توی سایت فوجی چیزی در مورد نوع فرمت مموری ننوشته.
ممنون
رم رو با کامپیوتر با NTFS فرمت کنید. ولی به احتمال 99.99% دوربین رم نمیخونه وباید با همون FAT32 فرمت بشه.
با سلام
من با خود دوربین هم مموری رو فرمت کردم. آیا راه حلی برای بیشتر کردن تایم فیلم برداری وجود داره؟ باید با چه فرمتی مموری رو فرمت کنم؟ آیا دوربین فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه؟ توی سایت فوجی چیزی در مورد نوع فرمت مموری ننوشته.
ممنون
همینطور که جناب alisub هم اشاره فرمودن متاسفانه فرمت NTFS هنوز توسط دوربینها ساپورت نمیشه ! لذا خیر دوست عزیز راهی برای افزایش مدت فیلمبرداری نیست مگر کاهش کیفیت.
اما یه چیزی هم بگم من خودم بشخصه فکر نمیکنم که این 30 دقیقه به ازای هر کلیپ کم باشه آخه چه سوژه ای رو آدم میخواد ازش نیم ساعت فیلم بگیره !!! دیگه نهایتش اینه که یه stop میزنی دوباره شروع میکنی D:
amirsajjadi
24-03-2011, 14:46
همینطور که جناب alisub هم اشاره فرمودن متاسفانه فرمت NTFS هنوز توسط دوربینها ساپورت نمیشه ! لذا خیر دوست عزیز راهی برای افزایش مدت فیلمبرداری نیست مگر کاهش کیفیت.
اما یه چیزی هم بگم من خودم بشخصه فکر نمیکنم که این 30 دقیقه به ازای هر کلیپ کم باشه آخه چه سوژه ای رو آدم میخواد ازش نیم ساعت فیلم بگیره !!! دیگه نهایتش اینه که یه stop میزنی دوباره شروع میکنی D:
بله درسته با یک استوپ میشه مدت رو افزایش داد ولی تعجب من از اینه که چرا خود سایت fuji این رو ننوشته. :41:
من میخوام یه دوربین برای عکسهای حرفه ای و پرتره های حرفه ای بگیرم ولی متاسفانه توانایی مالی خرید dslr ندارم (برای مثال eos 500d قیمتش حدود 700 هزار تومانه!) بعد از جستجو فراوان به این دوتا دوربین رسیدم ، بین این دو شک دارم :
FujiFilm FinePix S200EXR
Fujifilm FinePix HS10
اینم بگم من زوم 30 ایکس اپتیکال و کیفیت بالای فیلمبرداری خیلی مهم نیست چون من بیشتر خود عکسبرداری برام مهمه
خوشحال میشم راهنمایی کنید.
بودجه شما چقدره ؟؟؟
دیگه چه انتظاری دارید ؟؟؟
بودجه که حدود ۴۵۰ هزار تومان هست و انتظاراتی که دارم دوربین تنظیمات کاملی داشته باشه ، کند نباشه ، حتی الامکان باتری لیتیومی باشه ، چشمی خوب و بی نقصی داشته باشه ، به هیچ عنوان نمیخوام فوکوس و زوم دیجیتال باشه و میخوام مثل ۵۵۰ دی دستی باشه.. دوربین رو برای شروع کار عکاسی ام میخوام
پس HS10 ، فقط لیتیومی نیست ، چشمیش هم بی نقص نیست
اگر کمی صبر کنید HS20 هم میاد که ارزش داره :46:
پس HS10 ، فقط لیتیومی نیست ، چشمیش هم بی نقص نیست
اگر کمی صبر کنید HS20 هم میاد که ارزش داره :46:
مشخص نیست که چه وقت hs20 وارد بازار میشه؟
اگر باتری لیتیومی بود تا الان خریده بودمش!!!
اره زور داره :19:
HS20 هم قلمی میخوره :13:
اما به بقیه چیزاش میارزه
HS20 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirsajjadi
26-03-2011, 14:27
سلام دوستان
یک سوال فنی : چطور میشه از روی اعدادی که روی لنز (وقتی که زوم میکنیم) نوشته شده فاصله ی خودمون رو تا جسم حساب کنیم؟ اصلا اون اعداد به چه دردی میخوره؟
آیا روکشی هست که بشه این دوربین را ضد آب کرد ؟
اگر باتری لیتیومی بود تا الان خریده بودمش!!!
تا قبل از اینکه این دوربین را بخرم همه همین را می گفتند ولی من خریدمش .
حالا فکر می کنم چقدر خوبه که لیتیومی نیست . من دو سری 4 تایی از این باتری ها نوع قابل شارژش را دارم . یکیش جنس خوبه و یکی ارزان تر.
راحت میشه هر چند سری که بخواهم تهیه کنم و با همین دو سری هم هیچ مشکلی نداشتم حتی در مواقع ضروری میشه یک بار مصرفش را خرید .
ولی اگر لیتیومی بود ممکن بود به مشکل بر بخورم .
چند تا شات با باطری خوب میشه گرفت؟
چه باطری ای خوبه؟
ممنون
borland dariush
28-03-2011, 12:31
چند تا شات با باطری خوب میشه گرفت؟
چه باطری ای خوبه؟
ممنون
من کملیون گرفتم 4 تا باطری با شارژر، چیز خوبی هست با قیمت 20هزار تومان .
دقیقا تست نکردم ولی فکر کنم بشه 350 تا 400 تا شات گرفت .
khozestaniam
28-03-2011, 17:11
سلام
کسی میدونه زوم دیجیتال تو hs10 چطوریه؟
amirsajjadi
28-03-2011, 18:03
سلام
کسی میدونه زوم دیجیتال تو hs10 چطوریه؟
من که زوم دیجیتالی ندیدم توی hs10.
amirsajjadi
29-03-2011, 00:56
سلام دوستان
یک سوال فنی : چطور میشه از روی اعدادی که روی لنز (وقتی که زوم میکنیم) نوشته شده فاصله ی خودمون رو تا جسم حساب کنیم؟ اصلا اون اعداد به چه دردی میخوره؟
جواب ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:19:
من امروز HS10 سفارش دادم از نیکاسو به قیمت 415 و به علاوه 6.000 تومان هزینه ارسال با اتوبوس (تیپاکس و پست تعطیل هستن!!!)
بی صبرانه منتظرم برسه
borland dariush
29-03-2011, 18:29
پیام جان مبارک باشه انتخاب خوبی کردی
دوربین رسید دستم! اولین چیزی که نظرم رو به خودش جلب کرد طراحی خیلی زیبای دوربینه (واقعا انگار به dslr واقعی توی دستته!!!)
فعلا دارم با تنظیمات کنار میام و در حال خودندن Manual هستم ولی در کل زوم فوق العاده خوبی داره (تازه الان فهمیدم زوم اپتیکال چقدر به کار میاد و چقدر بهتون کمک میکنه تا عکسهای زیبا بگیرید)
بازم مینویسم در مورد این دوربین ولی من که ازش لذت بردم....
دوربین رسید دستم! اولین چیزی که نظرم رو به خودش جلب کرد طراحی خیلی زیبای دوربینه (واقعا انگار به dslr واقعی توی دستته!!!)
فعلا دارم با تنظیمات کنار میام و در حال خودندن Manual هستم ولی در کل زوم فوق العاده خوبی داره (تازه الان فهمیدم زوم اپتیکال چقدر به کار میاد و چقدر بهتون کمک میکنه تا عکسهای زیبا بگیرید)
بازم مینویسم در مورد این دوربین ولی من که ازش لذت بردم....
دفترچه که همراهش بود برای من خیلی ساده بود توی اینترنت می توانی دفترچه راهنما اصلی را دانلود کنی یک کتاب عظیم الجثه ای هست .
ریویو من در دیجی کالا :
امروز این دوربین رسید به دستم... واقعا میتونم بگم این دوربین دقیقا برای کسانی ساخته شده که توانایی مالی کمی دارن و نمیتونن DSLR بخرن و در ضمن پول لوازمی از جمله : لنز و... رو ندارن... در کل برای کسانی که به عکاسی به عنوان شغل نگاه نمیکنن خیلی انتخاب خوبیه چون تمام نیازهای یک علاقه مند به عکاسی رو پوشش میده... اینم بگم که زوم اپتیکال بالا واقعا موثره و خود من قبل از خرید خیلی به زوم اپتیکال این دوربین اهمیت ندادم ولی الان میبینم که واقعا با این قابلیت میشه به واقع عکسهای خوب و زیبایی میشه گرفت البته خیلی از مواقع لازمه که سه پایه داشته باشین وگرنه ممکنه عکسها تار بشن... از نظر طراحی هم این دوربین دقیقا مثل یک DSLR هست و از این نظر کمی از دوربین های حرفه ای ندارد.
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
دفترچه که همراهش بود برای من خیلی ساده بود توی اینترنت می توانی دفترچه راهنما اصلی را دانلود کنی یک کتاب عظیم الجثه ای هست .
منم همین دفترچه عظیم الجثه (!!!) رو میگم !!!
mmsh1380
09-05-2011, 07:20
فیلمبرداری پیاپی بیشتر از 29 دقیقه نمیشه گرفت اون که گفته ظرفیت گنجایش 8 گیگا را گفته است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.