مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل اساسی با مودم d-link 2520u
D o l f i n
02-03-2011, 19:05
وقت دوستان بخیر
من یه مشکلی دارم با مودمم (اگه حرفه ای مشکل رو توضیح ندادم شرمنده من تو این زمینه سر رشته ندارم)
مودم هنگام تنظیمات چند گزینه داره که یکی pppoe هست که یوزر پسورد رو وارد میکنی و همیشه آنلاین هستی
یکی دیگه از تنظیمات هم که باید حتما کانکشن بسازی و هر وقت وارد ویندوز میشی باید کانکت رو بزنی تا وارد نت بشی
حالا هنگامی که من رو حالت اول هستم وارد هیچ سایتی نمی تونم بشم مگر اینکه با وی.... پی.....ان وارد بشم
مشکلش چیه؟
ممنون
سلام
کاش سوال تون رو تو تاپیک جامع مطرح میکردین: راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir Varasteh
04-03-2011, 20:22
سلام.
مودم رو روی PPPoE که میزاری اینجوری میشه ؟ یا روی Bridge هم باشه همینطوره ؟
D o l f i n
04-03-2011, 21:55
نه وقتی رو PPPoE هست هیچ سایتی باز نمیشه و خطا میده کانکشن رو ریست کنید ولی دانلود ها انجام میشه و فایلها کامل دانلود میشه
رو حالت Bridge کل سایتها با سرعت عالی باز میشه ولی دانلودها هیچ وقت کامل نمیشه واسه یه فایل 900 mb باید 5 الی6 بار خطا میشه و دوباره باید بزارم واسه دانلود
ممنون از مدیریت محترم واسه انتقال این تایپیک
D o l f i n
05-03-2011, 17:04
کسی از دوستان راه حلی نداره:11:
D o l f i n
08-03-2011, 10:50
uppppppppppppppppp
شاید فرجی شد
dns ست میکنید ؟
شما در حالت pppoe که نمی تونید سایتی رو باز کنید برید داخل cmd و ping google.com رو بنویسید و enter کنید و یکبار هم ping 4.2.2.4 رو بنویسید و اینتر کنید ببینید چه جوابی میده.
D o l f i n
09-03-2011, 11:34
ping google
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.2.2.4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو هم اضافه کنم جدیدا وارد گوگل و یاهو و ام اس ان میشه ولی بقیه سایتها نه
برای وارد شدن به همین انجمن باید از وی ....پی ....ان وصل بشم و خیلی از سایتهای دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.