مشاهده نسخه کامل
: خرید radeon 5850 کار کرده
alborz_k
02-03-2011, 11:11
سلام به همه ی دوستان .
دیروز تو یک سایتی دیدم که 2 تا کارت 5850 کارکرده رو با قیمت حدودی 200 برای فروش گذاشتن ، می خواستم بدونم که خرید کارت کار کرده منطقیه؟ ممکنه مشکلی داسته باشن؟ برند کارت ها هم sapphire هستن .
من می خواستم 6870 بگیرم . ولی فکر کنم خرید 5850 با 2/3 قیمت منطقی تر باشه....
حالا می خوام نظر شما دوستان رو هم بدونم؟:10:
kourosh4
02-03-2011, 11:37
سلام
اگه از سلامت کارتها مطما هستید تو خریدش شک نکنید و سعی کنید کارت رو با برد مرجع بخرید تا تو اورکلاک محدودیت نداشته باشید.
alborz_k
02-03-2011, 11:44
سلام
اگه از سلامت کارتها مطما هستید تو خریدش شک نکنید و سعی کنید کارت رو با برد مرجع بخرید تا تو اورکلاک محدودیت نداشته باشید.
متأسفانه کارت ها رو از نزدیک ندیدم ، ولی سعی می کنم که موقع خرید تستشون کنم...(در اصل نگرانی من هم سلامت کارت هاست!)
از نوع مرجع هستند و گارانتیشون هم یونیکام بود .
kourosh4
02-03-2011, 11:49
فکر کنم میدونم از کدوم سایت میخاین خرید کنید اگه همونی باشه که من فکر میکنم مشکلی نیست چون من اونجا هم قطعه فروختم و هم خریدم ....
اما اگه امکان خرید حضوری دارید همین کارو کنید بهتره ....
اون دو تا کارت یکیشون گارانتی جمع شده و طرف می خواد با فروش این دو تا hd 6970 بخره :18:که قضیه منتفی شده اونهم کارش درسته :31:عقل اونطرف واقعا پاره سنگ برداشته
با gtx 580 مقایسه کن ببین چیه خودت دیگه بهتر از ما بلدی. اگه کارتها بدون مشکل باشن عالی میشه
منم تو فکرش بودم ها:31: اما یه پاور بدربخور نداشتم حتما درست و حسابی تستشون کن
alborz_k
02-03-2011, 12:39
اون دو تا کارت یکیشون گارانتی جمع شده و طرف می خواد با فروش این دو تا hd 6970 بخره :18:که قضیه منتفی شده اونهم کارش درسته :31:عقل اونطرف واقعا پاره سنگ برداشته
با gtx 580 مقایسه کن ببین چیه خودت دیگه بهتر از ما بلدی. اگه کارتها بدون مشکل باشن عالی میشه
منم تو فکرش بودم ها:31: اما یه پاور بدربخور نداشتم حتما درست و حسابی تستشون کن
ممنون برای توضیحات .
جمله ی اولت نفهمیدم چی شد:دی یعنی دیگه قصد فروش نداره؟ یا یکیش گارانتی جع شد یعنی چی؟ :دی اون یکی گارانتی داره ؟:دی
ممنون برای توضیحات .
جمله ی اولت نفهمیدم چی شد:دی یعنی دیگه قصد فروش نداره؟ یا یکیش گارانتی جع شد یعنی چی؟ :دی اون یکی گارانتی داره ؟:دی
من خیلی خلاصه نوشتم:31:
همین الان یه نگاهی دوباره کردم این دو تا من نمیگم اون دو تا مربوط به نام یوزری master system هست یه دونه ساپفایر و یکی هم msi بود این دو تا ساپفایرها جدیده تازه دیدم ولی این دو تا هم گارانتی ندارن .
گارانتی یونیکام دیگه اعتبار نداره
alborz_k
02-03-2011, 19:52
خب مزایده رو بردم:دی
همون 200000 تومان . قراره با تیپاکس بفرستن ، رسید تستش می کنم و نتیجه رو می گم :دی
از دوستانی که راهنمایی کردن ( چه در این جا و چه جا های دیگه :دی) بی نهایت ممنونم .
امير موسر
02-03-2011, 19:54
بگیر خوبه ! آدم مطمئنی بوده تا الان که !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.