مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هارد1TB (فوری)
MyDyingBride
02-03-2011, 10:43
با عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرام.
بنده میخواستم امشب هارد 1TB بخرم و الان 40 دقیقه است دارم تاپیکهای مرتبط میخونم ولی روراس بدتر گیج شدم
میخواستم در صورت امکان از تجربه وتخصص در این زمینه بنده رو راهنمایی کنید .
الان هاردهای PC من 320 maxtor SATA , و هارد 500 GB MyPasport WESTERN(External هستش و مادربرم ASUS M2ne Sli .
باسپاس ایشالا که دوستانه دیگه هم از این تاپیک استفاده میکنند و دعاتون میکنند.
reza1281
03-03-2011, 09:15
به نظر من دو تا 500 بگیری خیلی از یک ترا بهتره منم یک ترا خریدم اما الان پشیمونم کاش دوتا 500 میگرفتم:41:از ما گفتن بود تصمیم با خودتونه:5:
afshin6105
03-03-2011, 12:01
سلام دوست عزیز
به نظر من western digital 1TB caviar black بگیر عالیه.
Dead Space
15-03-2011, 23:56
سلام دوست عزیز
به نظر من western digital 1TB caviar black بگیر عالیه.
چنده قیمت این؟!
mehrdad8086
16-03-2011, 22:30
تائید می شه:11:
قیمت نمی دونم حدودای 70-80 شاید دقیق ندارم
Dead Space
17-03-2011, 15:11
این هارد که فوق العادست، همینو بخر، شکم نکن، صدا تو کارش نیست...! ( western digital 1TB caviar black)
من خودم یه western digital 1TB caviar green گرفتم، خیلی ازش راضیم، به نظرم سرعتش با 7200rpm فرقی نداره (یه سامسونگ 500 دارم که 7200rpm هست). و هیچ صدایی نداره و یه ذره هم نمی لرزه، من هفته ی گذشته از ولیعصر، بازار رضا خریدم 69 تومن با گارانتی سازگار. البته همه جا 73-74 می دادن! یه جا هست که من همش ازش قطعاتم رو می خرم و هر وقت می خوام سیستم ببندم از اون قطعات رو می گیرم، رو همین حساب یه خورده ارزون تر داد.
البته فکر می کنم بالای 95 تومن باشه
mojtaba007h
26-03-2011, 23:17
میشه بپرسم چرا پشیمونی؟
mojtaba007h
26-03-2011, 23:19
ببین به نظر من هارد وسترن دیجیتال از همه بهتره
من قبلا یه هارد سیگیت خریدم آشغال بود
الان یک هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال گرین گرفتم عالیه حرف نداره
2000mehr
27-03-2011, 16:08
من شب عيد وسترن گرين يك ترا خريدم 71000تومن
ولي نتونستم پارتيشن بندي كنم با xp
WD caviar black 1T الان تو بازار پیدا میشه؟
resident
27-03-2011, 17:59
شما میدونی align کردن چیه؟ فک میکنم هارد شما بااین پولی که دادی مشمول همون align کردن هستش.
منم حرف دوستان رو تایید میکنم. و تقریبا همه مدل هارد تجربه داشتم.
هارد فقط و فقط وسترن و سامسونگ پیشنهاد میشه.
وسترین = گارانتی سازگار ارقام
سامسونگ = سام سرویس
alborz_k
27-03-2011, 19:04
بله ، موجوده . قیمتش هم حدود 100000 تومان هست .
قیمت WD caviar black 1T sata3 با 64 مگ بافر چنده؟:20:
اگه قیمتشخوب باشه این مدل میگیرم.120-30 تومن گیر میاد؟
alborz_k
27-03-2011, 20:30
قیمت WD caviar black 1T sata3 با 64 مگ بافر چنده؟:20:
اگه قیمتشخوب باشه این مدل میگیرم.120-30 تومن گیر میاد؟
بله همین مدل . عرض کردم 100 تا 110 تومان هست.. البته الان که عیده.. ممکنه که تو بازار نباشه و یا قیمتش خیلی فرق کرده باشه..
در کل هارد خیلی خوبی هست و انتخاب بسیار خوبی محسوب می شه .
online_amin
27-03-2011, 20:36
آقا پارتیشن بندی هاردهای اکسترنال چطوریه؟
ظاهرا که مثل هاردهای اینترنال نیست, آره؟ من هاردم 300 هست. از این قدیمیها. تا حالا اکسترنال نداشتم.
resident
27-03-2011, 22:38
آقا پارتیشن بندی هاردهای اکسترنال چطوریه؟
ظاهرا که مثل هاردهای اینترنال نیست, آره؟ من هاردم 300 هست. از این قدیمیها. تا حالا اکسترنال نداشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم زبان اصلیش که اگه جاییش بد ترجمه شده مشکلتون حل شه. ترجمه اش مال مترجم گوگل هستش.
این هم یه توضیح دیگه
resident
27-03-2011, 22:48
ببخشید، اشتباه شد. لطفا این پست پاک شود.
من. خودم هارد 1ترا. Seagate 7100.12 دارم عالي كار كرده،. Western black موقعي كه بخواي ازش خيلي كار بمشي شايد بهتر باشه اما اگه اين واست مهم نيست seagate بخر. , هاردهاي western green سرعت خوندنشون 5400 هستش! كه بدليل قيمت پايينتري هم كه دارن بيشتر براي آرشيو استفاده ميشن.
mojtaba007h
27-03-2011, 23:50
چرا نتونستی؟ چه اروری میده ؟
با ویندوز 7 امتحان کن
mojtaba007h
27-03-2011, 23:51
باید بگردی
یه خرده کمه
گرینش هم خوبه من دارم عالیه
من. خودم هارد 1ترا. Seagate 7100.12 دارم عالي كار كرده،. Western black موقعي كه بخواي ازش خيلي كار بمشي شايد بهتر باشه اما اگه اين واست مهم نيست seagate بخر. , هاردهاي western green سرعت خوندنشون 5400 هستش! كه بدليل قيمت پايينتري هم كه دارن بيشتر براي آرشيو استفاده ميشن.
واقعیت اینه که کاملا گیج شدم.هرکی یه نظری میده (فاز منفی)که از قراره معلوم همشم درسته.دست رو سیگیت گذاشتم گفتن اطلاعات میپره.دوستم گفت تاحالا دوبار هاردشو ریکاوری کرده.میگه اصلا دیتا تو این هارد امنیت نداره.این هارد اولین انتخابم بود و قرار بود همینو بگیرم.رفتم سراغ وسترن میگن سبزاش که آشغاله.مشکیاشم که میگن پر سرو صداس وباید انقدر بگردی تا پیداشه.از سامسونگم خوب نشنیدم.تو همین پستا زیاد میگن که تجربه خوبی ازش ندارن.موندم تو سال 2011 یه قطعه نمیتونن بسازن که حرفو حدیث توش نباشه؟ هارد با کیفیت میسازن(وسترن) سرعت افتضاحه پرسرعت میسازن (ssd) قیمتش انقدر بالاس که کسی سراغش نمیره با سرعت معمولی(سیگیت و سامسونگ و...) میسازن آدم باید همش ترس از بین رفتن دیتاشو داشته باشه.حدودا 1 تومن خرج کیس کردم حالا به هاردش که رسیدم ماتم گرفتم.اما تصمیم دارم WD caviar black بگیرم.اکه کسی عیبو ایرادی ازش میدونه بگه شاید از این هم منصرف شدم.
resident
28-03-2011, 09:26
واقعیت اینه که کاملا گیج شدم.هرکی یه نظری میده (فاز منفی)که از قراره معلوم همشم درسته.دست رو سیگیت گذاشتم گفتن اطلاعات میپره.دوستم گفت تاحالا دوبار هاردشو ریکاوری کرده.میگه اصلا دیتا تو این هارد امنیت نداره.این هارد اولین انتخابم بود و قرار بود همینو بگیرم.رفتم سراغ وسترن میگن سبزاش که آشغاله.مشکیاشم که میگن پر سرو صداس وباید انقدر بگردی تا پیداشه.از سامسونگم خوب نشنیدم.تو همین پستا زیاد میگن که تجربه خوبی ازش ندارن.موندم تو سال 2011 یه قطعه نمیتونن بسازن که حرفو حدیث توش نباشه؟ هارد با کیفیت میسازن(وسترن) سرعت افتضاحه پرسرعت میسازن (ssd) قیمتش انقدر بالاس که کسی سراغش نمیره با سرعت معمولی(سیگیت و سامسونگ و...) میسازن آدم باید همش ترس از بین رفتن دیتاشو داشته باشه.حدودا 1 تومن خرج کیس کردم حالا به هاردش که رسیدم ماتم گرفتم.اما تصمیم دارم WD caviar black بگیرم.اکه کسی عیبو ایرادی ازش میدونه بگه شاید از این هم منصرف شدم.
ببینید دوست عزیز، متاسفانه بعضی ها یه هاردی میخرن، مثلا همین سامسونگ اما بخاطر نگه داری و استفاده ی نادرست ازش باعث میشن اون هارد خراب بشه صدا کنه سکتور بندازه و... همین چند ماه پیش هارد داداشم که وسترن هست سکتور افتاد، اما چرا؟! یعنی هارد وسترن مشکل داره؟! نه!!!! یه برنامه خیلی سنگین کار میکرد، وسط کار کامپیوترش هنگ میکنه، ری استارت میده هد هارد هم که داشته شدیدا کار میکرده سکتور میندازه:20: که رفتم دادم گارانتی سازگار ارقام و بهم یه هارد نو و از سری جدید دادن.
دیگران رو نیمدونم اما من خودم به شخصه با تجریه چندین ساله ام که داشته ام اول از همه سامسونگ و وسترن رو بهت پیشنهاد میکنم. و بعدش مارک های دیگه مثل سیگیت و اینا.
هارد داداشم رو هم میخواستم سامسونگ بگیرم اما نایاب بود اون موقع مثل طلا،منم عجله داشتم دیگه نشد.
alborz_k
28-03-2011, 10:58
هارد تنها قطعه ی کامپیوتر هست که عملکرد فیزیکی داره (هد در حال چرخیدن هست ) . همین طول عمرش و ضریب اطمینانش رو نسبت به سایر قطعات کامپیوتر بسیار کاهش می ده .
کلأ در هارد ها هر چه سرعت چرخش بالاتر بشه ، عملکرد بهتر می شه ولی نویز و احتمال خرابی بالاتر می ره . برای همین هست که می گن احتمال نویز و خرابی سری مشکی وسترن از سری سبز بیشتره.. پس این حرف دلیلی بر بی کیفیتی سری مشکی نیست!
در کل کیفیت و ضریب اطمینان هارد های سیگیت کمتر هست و نویز بسیار بیشتری دارند .
نتیجه گیری کلی هم اینه که اگه دنبال هارد با سرعت و عملکرد بالا هستین ، یکی از دو هارد western black یا samsung f3 103sj بگیرین و مطمئن باشین که راضیتون می کند .
اگه به دنبال هاردی برای مصارف عادی ولی نویز کم و ضریب اطمینان بسیار بالا هستین ، western green بگیرین...
peaceful1
28-03-2011, 14:54
دوستان منطقی تر هست این هاردی که میگید رو بخرم یا 1.5 ترابایت sata 2 سامسونگ با همین هزینه حتی کمی کمتر؟
online_amin
28-03-2011, 15:24
ببینید دوست عزیز، متاسفانه بعضی ها یه هاردی میخرن، مثلا همین سامسونگ اما بخاطر نگه داری و استفاده ی نادرست ازش باعث میشن اون هارد خراب بشه صدا کنه سکتور بندازه و... همین چند ماه پیش هارد داداشم که وسترن هست سکتور افتاد، اما چرا؟! یعنی هارد وسترن مشکل داره؟! نه!!!! یه برنامه خیلی سنگین کار میکرد، وسط کار کامپیوترش هنگ میکنه، ری استارت میده هد هارد هم که داشته شدیدا کار میکرده سکتور میندازه:20: که رفتم دادم گارانتی سازگار ارقام و بهم یه هارد نو و از سری جدید دادن.
دیگران رو نیمدونم اما من خودم به شخصه با تجریه چندین ساله ام که داشته ام اول از همه سامسونگ و وسترن رو بهت پیشنهاد میکنم. و بعدش مارک های دیگه مثل سیگیت و اینا.
هارد داداشم رو هم میخواستم سامسونگ بگیرم اما نایاب بود اون موقع مثل طلا،منم عجله داشتم دیگه نشد.
دوست عزیز ممنون که در مورد پارتیشن بندی صحبت کردید.
منظور من نحوه پارتیشن بندی نبود. اگر ممکنه بگید در کل پارتیشن بندی روی هاردهای اکسترنال ممکنه یا نه؟ آیا سختی و آسانی خاصی داره؟ آیا نوعی از هارد اکسترنال هست که نمیشه پارتیشن بندی کرد؟
resident
28-03-2011, 17:21
دوست عزیز ممنون که در مورد پارتیشن بندی صحبت کردید.
منظور من نحوه پارتیشن بندی نبود. اگر ممکنه بگید در کل پارتیشن بندی روی هاردهای اکسترنال ممکنه یا نه؟ آیا سختی و آسانی خاصی داره؟ آیا نوعی از هارد اکسترنال هست که نمیشه پارتیشن بندی کرد؟
بله!!!! هاردی که پارتیشن بندی نشه به چه دردی میخوره؟!
پارتیشن بندی هارد اکسترنال دقیقا مثل هارد اینترنال هستش، بیشتر کاربران (منظورم توی ایران هستش) مدیریت کنسول ویندوز رو بلد نیستن و استفاده نمیکنن. با استفاده از این قسمت هاردها و در کل دیسک ها مدیریت میشن. با استفاده از مدیریت دیسکی که خود ویندوز داره میشه پارتیشن بندی رو انجام داد. و اصلا هم خست نیست، از پارتیشن بندی هاردهای اینترنال هم آسون تره.
بعید میدونم!!!! مگر اینکه قبلاها یه همچین چیزی بوده باشه!!!!
sadatnia
29-03-2011, 15:07
به نظر من هارد western digital 1TB caviar black بگیری خوبه
وسترن caviar black با معمولی چه فرقی داره؟
pasargadd
09-04-2011, 19:02
تاپیک مشاوره قطعات:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.