مشاهده نسخه کامل
: usb جلو، شایعه یا واقعیت؟
pershianix
02-03-2011, 10:06
میخواستم بدونم اینکه میگن، از usb های جلوی کیس تا حد امکان نباید استفاده کرد و باعث مشکل واسه وسیله ی وصل شده میشه، درسته یا نه؟
ممنون
ata.royalfalcon
02-03-2011, 10:31
میخواستم بدونم اینکه میگن، از usb های جلوی کیس تا حد امکان نباید استفاده کرد و باعث مشکل واسه وسیله ی وصل شده میشه، درسته یا نه؟
ممنون
ممكن هست نصاب جاي كابل برق و ديتا رو اشتباهي نصب كنه !!!
يكي از سيستمهاي محل كارمون به همين خاطر باعث سوزاندن تعدادي فلش مموري شده بود.
Saeed System
02-03-2011, 10:38
من فلش مموری خریده بودم..تو کارت گارانتیش نوشته بود در صورت استفاده از پورت جلوی کیس یا کیبرد شامل گارانتی
نمی شود. ولی چند ساله که میزنم به پورت usb بغل کیبرد و جلو کیس و نسوخته فلشم..
همونطور که دوستمون فرمودند اگر درست متصل شده باشه مشکلی پیش نمیاد.
عکس گارانتی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من الان 3 4 ساله دارم از پورتهاي جلو استفاده ميكنم هيچ مشكلي هم نداره :20:
من شنیده بودم به خاطر اینه پورت USB غیر آنبورد که با سیم وصل میشه به مادربورد حالا چه جلو چه بغل برق مستیقم داره ولی USB پشت مادربورد برقش کنترل شدس، حالا نمیدونم شاید مادربورد های قدیمی اینطور بود.
Amir Varasteh
02-03-2011, 16:00
سلام.
MotherBoard های قدیمی اینطوری بود. جدیدا این مشکل وجود نداره. منظورم از جدیدا خیلی جدید نیست ! از 4 5 سال قبل.
من روی سیستمم همیشه از پورتهای جلو استفاده میکردم و میکنم و هیچ مشکلی هم نداشته.
pershianix
02-03-2011, 17:11
ممنون از جوابهاتون. دکمه ی تشکر هم که دوباره نیست! منم سیستممو تابستون گذشته کلا عوض کردمو یه مادربورد ایسوس جدید گرفتم. اسمش تو ذهنم نیست اما از مدلهایی که روی خودشون یه سیستم عامل با بوت سریع دارن. روزی که گرفتمش، جدیدترین مادربورد از سری مادربوردهای مخصوص پردازنده های AMD بود. پس مشکلی نداره.
از همه تون ممنون
نه اگه سیمهاش ترتیبش درت باشه مشکلی به وجود نمیاره واگه بازم با درست وصل شدن سیم ها اتصالی بکنه
مین ایراد داره
به دو دلیل می تونه مشکل ساز بشه
1) اشتباهی زدن کابل توسط کسی که نصب می کنه که کیس های جدید بدلیل یکپارچه بودن فیش مشکلی ندارند
2) پورت های usb جلو کیس از کیفیت بالایی برخوردار نبوده که این بستگی به ساخت کیس داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.