ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پر کردن فرم کارشناسی ناپیوسته 90

Soalziad
01-03-2011, 20:02
با سلام خدمت همه بزرگواران. از مدیران عزیز خواهش میکنم اجازه بدهند این تاپیک 24 ساعت بمونه و بعد اون رو منتقل کنند. ثبت نام کنکور کارشناسی ناپیوسته حدود 24 ساعت بیشتر زمان نداره. خواهش میکنم اجازه بدید تاپیک برای این مدت وجود داشته باشه. از عزیزان یک سری سوال داشتم برای پر کردن دفترچه که بینهایت ممنون خواهم شد اگر راهنمایی کنید. من در حال حاضر رشته کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد رودهن هستم.

در بند 21 که گفته رشته تحصیلی (فوق دیپلم) و یک عنوان و یک کد 4 رقمی داره در عنوان همون کاردانی کامپیوتر رو بنویسم,درسته؟ حالا برای کد باید 2107 (کامپیوتر- سخت افزار/نرم افزار) رو بنویسم یا 2119 (مجموعه کامپیوتر/کلیه گرایش ها) رو؟

در بند 22 در عنوان دانشگاه آزاد رودهن و در قسمت کد عدد 147 رو بنویسم؟ چون برای دانشگاه رودهن کد نداده.

در بند 23 چه بنویسم؟ چون تاریخی که مدرک فوق دیپلمم رو میگیرم مشخص نیست. یعنی از همون حدودای 1 سال بعد به اونور هست و الان نمیدونم چه تاریخی رو باید بنویسم.

در بند 24 در رشته بنویسم کامپیوتر/نرم افزار و کد 210 رو بزنم؟

در بند 27 با توجه به اینکه ساکن تهران هستم بنویسم تهران و کد رو 16 بزنم؟

در بند 28 باید نام شهر و کد اونجایی که میخوام برای کنکور توش شرکت کنم رو بنویسم یا دوباره شهری که ساکن هستم یعنی تهران رو؟ یعنی مثلا اگر در دانشگاهی در اسلام شهر یا هرجای دیگه بخوام کنکور بدم و اونجا برم باید کد همون رو در قسمت 28 بنویسم؟ این قسمت 28 یکمی من رو گیج کرده.

یک سری سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم جواب بدین. این الان کنکور ناپیوسته هست. حالا کنکور کاردانی به کارشناسی پیوسته کی هست؟ و مهمتر اینکه کنکور کاردانی به کارشناسی (چه پیوسته و چه ناپیوسته) دانشگاه آزاد ثبت نام و زمانش حدودا کی هست؟ بینهایت از لطف شما عزیزان سپاسگزارم. خیلی شرمنده میکنید.

farshidshd
02-03-2011, 12:33
در بند 21 بنویسید کامپیوتر و کد چهار رقمی رو بنویسید 2119

در بند 22 بنویسید دانشگاه آزاد رودهن و کد 147

در بند 23 طبق گفته ی سنجش که باید تا 90/11/30 فارغ التحصیل بشین ، یه تاریخ حدودی قبل از این تاریخ بنویسید

در بند 24 بنویسید کامپیوتر و کد 210

در بند 27 بنویسید تهران و کد 16

در بند 28 عنوان و کد استان و شهرستانی رو که میخوای در اونجا کنکور بدی رو مینویسی مثلا برای اسلامشهر باید کد استان رو بزنی 16 و کد شهرستان رو بزنی 1602

کنکور کاردانی به کارشناسی پیوسته نداریم ، کاردانی به کارشناسی همون کارشناسی ناپیوسته هست که اونایی که کاردانی دارن برای کارشناسی شرکت میکنن
کارشناسی پیوسته هم ماله اوناییه که رشته های نظری میخونن یعنی دیپلم و پیش گرفتن و مستقیما میرن برای کارشناسی

ثبت نام کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد هم معمولا آبان ماه شروع میشه

موفق باشید

Soalziad
02-03-2011, 13:25
farshidshd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان بسیار شرمنده کردید. با موفقیت انجام شد. بسیار بسیار سپاسگزارم از لطف شما. فقط موضوعی که ماند حوزه و دانشگاه انتخابی است. من کد شهر رو تهران زدم ولی در طی پر کردن فرم هیچکجا مشخصات و نام دانشگاهی که در نظر دارم رو نپرسید. حالا برام سوال پیش اومده که روز امتحان کدوم دانشگاه باید بریم؟ اصلا از کجا میفهمن که من کدوم دانشگاه رو در نظر دارم؟ با تشکر بسیار.