PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پراید 132 یا 111 ؟؟؟؟؟...

john nash
28-02-2011, 23:48
سلام دوستان
من میخوام یه ماشین بخرم به زودی
یا 132 یا 111
وقتی پست های بقیه رو تو این سایت خوندم به جای نتیجه گیری واقعا گیج شدم
یکی میاد تعریف میکنه ، اون یکی میاد بد میگه

خوب من میدونم که پراید ماشین خوبی نیست ولی در حال حاضر به همین مقدار پول دارم
خلاصه لطفا از میون این 2 تا بگین که کدوم بهتره با توجه به این که من این ماشینو واسه تو شهر میخوام نه خوانواده و یه ماشین دیگه داریم ولی خوب اون دست من نیست ! برا همین برام مهمه وگرنه پراید پرایده چه 111 چه 132
من خودم بیشتر 111 دوست دارم اما خوب شما بگین کدوم بهتره ، اگه 132 ، خوب با دلیل منطقی 132 میگیرم
در مورد امنیت 111 که چون هاچ بکه میگن کسی اگه از پشت بزنه بهش خطرناکتره نسبت به 132 ؟
بعضی ها اینجا میگن abs پراید الکیه ، خوب اگه واقعا الکیه بگین ما پول الکی ندیم همون معمولیشو بگیریم؟؟؟؟!!!!
تو تاپیک 111 بعضی هامیگن بخاریش و کولرش بدرد نمیخوره ، یعنی چی ؟ یعنی در حد همون پرایدم نیست؟
میگن 111 جاش کمه و توش باید چمباتمه بزنی و .....
مگه پرایدا هاچ بکش و غیره هاچ بکش فرق میکنه از نظر جا؟ اخه پراید معمولی بد نیست جاش
درباره فرمانش که میگن هیدرولیکش خیلی بیش از حد نرمه و تو سرعتهای بالا ممکنه چپ کنه!!
بالاخره خواهشا راهنمایی کنید که کدوم بهتره معمولی یا با abs و هیدرولیک؟؟
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم

john nash
01-03-2011, 12:53
دوستان خوابن همه اینجا؟؟؟؟؟؟:19:

Ship Storm
02-03-2011, 07:17
132 و 111 مهمترین فرقشون تو صندوق دار بودن هست که بدرد خانواده میخوره و برای کسایی که مسافرت زیاد میرن و بار و تجهیزات حمل میکنند مسلما مناسب تره
111 هم که از مزیت صندوق بی بهره مونده و مشتری های خاص خودش رو داره
از نظر اتاق فرقی ندارند و داخل اتاق و فضای اون فرقی با پراید 132 نداره , حالا بعضی از افراد میگن جاش کمتره من که همچین چیزی ندیدم و اتاق همون پرایده و فقط در قسمت عقب طراحی عوش شده
شخصا با 132 موافق تر هستم بخاطر داشتن صندوق عقب و مقداری سنگین تر بودن وزن ماشین و مزیت اون تو جاده های بین شهری

farshad bugatti
02-03-2011, 20:23
سلام دوستان
من میخوام یه ماشین بخرم به زودی
یا 132 یا 111
وقتی پست های بقیه رو تو این سایت خوندم به جای نتیجه گیری واقعا گیج شدم
یکی میاد تعریف میکنه ، اون یکی میاد بد میگه

خوب من میدونم که پراید ماشین خوبی نیست ولی در حال حاضر به همین مقدار پول دارم
خلاصه لطفا از میون این 2 تا بگین که کدوم بهتره با توجه به این که من این ماشینو واسه تو شهر میخوام نه خوانواده و یه ماشین دیگه داریم ولی خوب اون دست من نیست ! برا همین برام مهمه وگرنه پراید پرایده چه 111 چه 132
من خودم بیشتر 111 دوست دارم اما خوب شما بگین کدوم بهتره ، اگه 132 ، خوب با دلیل منطقی 132 میگیرم
در مورد امنیت 111 که چون هاچ بکه میگن کسی اگه از پشت بزنه بهش خطرناکتره نسبت به 132 ؟
بعضی ها اینجا میگن abs پراید الکیه ، خوب اگه واقعا الکیه بگین ما پول الکی ندیم همون معمولیشو بگیریم؟؟؟؟!!!!
تو تاپیک 111 بعضی هامیگن بخاریش و کولرش بدرد نمیخوره ، یعنی چی ؟ یعنی در حد همون پرایدم نیست؟
میگن 111 جاش کمه و توش باید چمباتمه بزنی و .....
مگه پرایدا هاچ بکش و غیره هاچ بکش فرق میکنه از نظر جا؟ اخه پراید معمولی بد نیست جاش
درباره فرمانش که میگن هیدرولیکش خیلی بیش از حد نرمه و تو سرعتهای بالا ممکنه چپ کنه!!
بالاخره خواهشا راهنمایی کنید که کدوم بهتره معمولی یا با abs و هیدرولیک؟؟
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم

خب پراید ماشین شناخته شده ای هست! همین طور که دوستمون هم گفتن پراید ها با فرق زیادی ندارن! بخصوص 111 و 132 که عین نسیم و صبا با هم برادرن! در مورد امنیت 111 خب پراید کلا امنیت نداره! هاچ بک هم که دیگه برای شهره و باید احتیاط کنی! abs هم بالاخره هرچی باشه یه تاثیرایی داره! در حد معمولی هم نیست اما خب بودنش از نبودنش بهتره!
پراید ها هم که همگی بخاریشون مصنوعی هست و تنها در مورد 111 این طور نیست! کولرش اما نسبتا خوبه!
در مورد فضای داخلی 111 هم میتونی بری نمایندگی ، نمایشگاه خودت سوار شی ببینی نیازی به گفتن نیست! همون مثل پراید معمولی و اون هاچ بک قبلیه! نباید از پراید انتظار فضای زیادی داشت!!
اینو میگم در این مورد به خودت ظلم نکن!! حتاما پراید گرفتی هیدرولیک بگیر حتما! تو سرعت های بالا اگه دقت کنی هیچی نمیشه! من خودم اول همینطور فکر میکردم! اما اگه عادت کنی و کمی دقت کنی مشکلی نداره!
فرمان معمولی تو شهر ادمو واقعا اذیت میکنه حتما هیدرو لیک بگیر.

Grand
02-03-2011, 20:43
اگه آواتارت عکس خودته 111 نگیر!

سعید6
03-03-2011, 00:15
بین خانواده پراید من خودم 132 رو پیشنهاد میکنم ولی برای شهری مثل تهران با کلان شهرها 111 منطقی تره ( جمع و جورتره . نسبتا کم مصرف تره )

درسته ترمز پراید خوب نیست ولی این ایکس 100 خیلی بهتر شدن

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

ولی برای شما 111 خیلی مناسبه :19:

Grand
04-03-2011, 10:11
ولی برای شما 111 خیلی مناسبه :19:

من خودم یه دونشو دارم:46:

john nash
04-03-2011, 18:11
خب پراید ماشین شناخته شده ای هست! همین طور که دوستمون هم گفتن پراید ها با فرق زیادی ندارن! بخصوص 111 و 132 که عین نسیم و صبا با هم برادرن! در مورد امنیت 111 خب پراید کلا امنیت نداره! هاچ بک هم که دیگه برای شهره و باید احتیاط کنی! abs هم بالاخره هرچی باشه یه تاثیرایی داره! در حد معمولی هم نیست اما خب بودنش از نبودنش بهتره!
پراید ها هم که همگی بخاریشون مصنوعی هست و تنها در مورد 111 این طور نیست! کولرش اما نسبتا خوبه!
در مورد فضای داخلی 111 هم میتونی بری نمایندگی ، نمایشگاه خودت سوار شی ببینی نیازی به گفتن نیست! همون مثل پراید معمولی و اون هاچ بک قبلیه! نباید از پراید انتظار فضای زیادی داشت!!
اینو میگم در این مورد به خودت ظلم نکن!! حتاما پراید گرفتی هیدرولیک بگیر حتما! تو سرعت های بالا اگه دقت کنی هیچی نمیشه! من خودم اول همینطور فکر میکردم! اما اگه عادت کنی و کمی دقت کنی مشکلی نداره!
فرمان معمولی تو شهر ادمو واقعا اذیت میکنه حتما هیدرو لیک بگیر.

شما خودت 111 داری؟
این کم بودن وزن ماشین تو پیچ ها اذیت نمیکنه؟

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

نه عکس یه ریاضیدانه مشهوره:biggrin:

شما چی پیشنهاد میکنید؟

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

من خودم یه دونشو دارم:46:

راضی هستی ازش ؟
تو رانندگی با وزن سبکش مشکل نداری ؟

Life24
04-03-2011, 18:33
من سوار هم معمولی شدم پراید هم abs دار
به نظرم ترمزش بهتر شده نسبت به معمولی ها :19:
البته نظر با متخصیصن این رشته هست ولی من یکم روندم این طور متوجه شدم.

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

راستی دیگه پراید معمولی اصلا تولید نمیشه... . همشون abs دار هستند و حتی به ثبت نامی های زمستان هم دیگه معمولی ندادند و 131 دادند.
131 هم داشبوردش و داخلش مثل 132 هستش و چراغ هاشون عوض شده اما صندوق و جلوش مثل همون قدیمی هاست

Grand
05-03-2011, 08:23
نه عکس یه ریاضیدانه مشهوره:biggrin:

شما چی پیشنهاد میکنید؟

راضی هستی ازش ؟
تو رانندگی با وزن سبکش مشکل نداری ؟

خوب پس اگه جونی و برای داخل شهر می‎خوای 111 بگیر.

آره خدایش ازش راضی‎ام. فرمان خوب، ترمز خوب، شتاب خوب، صندلیهای راحت، دید خوب و...

چندتا مشکل جزئی هم داره مثل صدای داشبورد که باید بدم درستش کنند.

farshad bugatti
05-03-2011, 20:51
شما خودت 111 داری؟
این کم بودن وزن ماشین تو پیچ ها اذیت نمیکنه؟

خب پراید کلا همه ی مدل هاش تو پیچ مشکل دارن! این حل بشو نیست! باید همیشه مراعات کنی!
تو حالا چرا اینقدر به این موضوع حساس هستی؟! مگه میخوای مسابقه بدی؟! دیگه پراید از لحاز پر خطر بودن و کم ایمنی بودن از بچه 4 ساله تا پیرزن 80 ساله هم میدونه!!

farshad bugatti
05-03-2011, 22:02
در ضمن یادم رفت اصلا حواصم نبود!!
جای این تاپیک تو بخش مشاوره هستش که خودتون هم دوباره اونجا ایجاد کردید.
پس من اینو قفل میکنم
ممنون.
ادامه بحث :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jarchy
14-03-2011, 14:25
سلام
به نظر من تو خانواده پراید ها اصلا دنبال صبا نباش
من هم 132 داشتم و هم الان صبا دارم تفاوتش خیلی زیاد هست و تا در شرایط مختلف با اونها نباشی متوجه نمی شی، در مورد ABSهم تاثیر گذار هستش چون یکی از فامیل های من داشت و کاملا خودشو نشون میده البته مال من معمولیش بودهف اگر من باشم 132 می گیرم فضای صندوق خیلی جاها به درد می خوره.
باتشکر سلامت و پیروز باشی