ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید دوربین فیلمبرداری

tohid_abi
28-02-2011, 21:33
به نام خدا

عرض ادب و احترام
دوستان عزیز قصد خرید دوربین فیلمبرداری دارم کمک کنید ممنون میشم
قضیه از این قراره که من پولی که برای اینکار گزاشته بودم کنار 600 تومن هستش
منتها بعد از تحقیقاتی که کردم مردد شدم برای خرید
مدل انتخاب من سونی cx110 بود که وقتی تحقیق کردم متوجه شدم رو مموری رکورد میکنه البته قیمتش اندازه بودجه من هستش
یک مدل دیگه انتخاب کردم xr150 که این یکی 758 قیمتش هست و رو هارد رکورد میکنه
جفتش سری hd هستش
حالا میخوام بدونم ارزش داره بودجه را اضافه کنم و مدل دومی را بگیرم
و مورد بعد خودتون چی پیشنهاد میدید
در اخر این سوال برام پیش اومده روی مموری کارت 16 گیگ چند ساعت میشه بصورت full hd فیلمبرداری کرد
ممنونم

lurenzo
28-02-2011, 22:21
من یه راهنمایی میکنم.
اینکه روی مموری ضبط میکنه اصلا نقطه ضعف نیست.چون هارد ممکنه بر اثر ضربه براش مشکل پیش بیاد و اطلاعات روش بپره ولی این امر در مورد مموری اتفاق نمیفته! بنابراین اگر شما به حافظه زیادی احتیاج ندارید ، ضبط کردن بر روی مموری برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه.
نمیدونم دقیقا روی 16 گیگ چقدر ضبط میکنه ولی فکر میکنم بین 1 تا 2 ساعت ضبط کنه و اگر مموری 32 گیگ هم بخوره که وضعیت ایده آل میشه!
این رو هم بگم که باتری هایی که همراه دوربین های فیلمبرداری ارائه میشه نهایتا 2 ساعت شارژ نگه میداره ، که در هر بار فیلمبرداری شما نهایتا احتیاج به حجمی از حافظه داری که بشه 2 ساعت فیلمبرداری کرد.

tohid_abi
01-03-2011, 11:38
ممنون از دوست عزیز که راهنمایی کردند
من به یک مشکل دیگه ای برخوردم
به فروشگاه سونی زنگ زدم مسئول فروشش به من گفت چه هارد دیسک بگیری چه مموری خور نمیتونی فیلمهای را که رکورد کردی رو دی وی دی بریزی علتش اینکه 16 گیگ را نمیتونی بریزی رو دی وی دی مگر اینکه بریز رو بلو ری
گفت علت اینکه ما هارد دار را پیشنهاد میدیم بخاط اینه که حجم بالایی رکورد میکنه
من ازش سوال کردم هارد پر شد تکلیف چیه گفت هیچی
اگر اینجوری که این فروشنده بمن گفت باشه خیلی مسخره هستش

lurenzo
01-03-2011, 21:00
شما اصولا به حرف های فروشنده ها زیاد توجه نکن! چون چیزی از مسایل فنی سر در نمیارن مگر اینکه خلافش ثابت بشه!
وقتی حجم فیلم شما از 4.37 گیگ بیشتر شد ، شما خیلی ساده توسط نرم افزار فیلمتون رو به چند قسمت (قسمت های 4.37 گیگی) تقسیم میکنی و روی DVD رایت میکنی!
دوربین هایی که هارد داخلی دارن و یا روی مموری ضبط میکنن ، خیلی راحت توسط کابل USB به کامپیوتر وصل میشن و توسط نرم افزاری که همراه دوربین ارائه میشه ، فایل ها رو به کامپیوتر منتقل میکنید و هرگونه ویرایشی که دوست داشته باشید میتونید روی فیلم ها اعمال کنید.
همونجور که گفتم هر زمان که بخواید میتونید اطلاعات روی هارد دوربین و یا مموری رو روی کامپیوتر منتقل کنید و هارد یا مموری دوربین رو پاک کنید.