مشاهده نسخه کامل
: آرشیو - پرسش و پاسخ كامپيوتري
سلام
یه سوال داشتم چطور میشه کاری کرد که یکی از درایوهای ویندوز رو در صفحه مای کامپیوتر مخفی کنیم
هم با استفاده از رجیستری هم بدون استفاده از رجیستری
سلام عزيزم
ميتوني از computer managment بري روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و change drive letter رو بزني , و سپس روي remove كليك كني
براي دسترسي به computer managment بايد روي my computer راست كليك كرده و manage رو بزنين
از طريق ريجستري هم بايد برين به ادرس
hkey current user / microsoft / windows / curen vision / run
و در اونجا يه dword با نام NowDrive درست كرده و توش درايوي رو كه ميخواي مخفي كني رو مشخص كني كه
اگه تو انجمن سرچ كني بهتر جواب ميگيري
از طريق چارتيشن مجيك هم ميتوني درايو رو hiden كني
اينم هستش كه اقا مهدي گفتن
ابتدا توی run بنویس gpedit.msc تا وارد
سپس به مسیر زیر برو
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer - Hide these spicifed drive in my computer
روش دوبار کلیک کن از صفحه باز شده enable را انتخاب کن و سپس از وسط صفحه درایوی را که می خوای مخفی بشه را انتخاب و ok کن .
اگه رجیستری را هم می خوای بگو تا بگم .
از طریق disk management هم فکر کنم بشه اگه خواستی بگو تا بگم
موفق باشي عزيزم
:11:
سلام .
یه مشکلی پیش اومده که بوی ویروسی شدن میده ! :
وقتی از منوی FolderOption فایل های مخفی رو به حالت نمایش در میارم و Apply . Ok میکنم دوباره به صورت پیش فرض یعنی نمایش ندادن فایل های مخفی در میاد . یعنی فایل های مخفی رو نشون نمیده .
ممکنه راهنمایی کنین .:10:
سلام عزيزم
بوي ويروس رو خوب تشخيص دادي
گزينه ي اول درايوهات چيه ؟
برو تاپيك اونايي كه فايلهاشون مخفي شده بيا اينجا
موفق باشي عزيزم
سلام
یه سوال داشتم چطور میشه کاری کرد که یکی از درایوهای ویندوز رو در صفحه مای کامپیوتر مخفی کنیم
هم با استفاده از رجیستری هم بدون استفاده از رجیستری
سلام عزيزم
ميتوني از computer managment بري روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و change drive letter رو بزني , و سپس روي remove كليك كني
براي دسترسي به computer managment بايد روي my computer راست كليك كرده و manage رو بزنين
از طريق ريجستري هم بايد برين به ادرس
hkey current user / microsoft / windows / curen vision / run
و در اونجا يه dword با نام NowDrive درست كرده و توش درايوي رو كه ميخواي مخفي كني رو مشخص كني كه
اگه تو انجمن سرچ كني بهتر جواب ميگيري
از طريق چارتيشن مجيك هم ميتوني درايو رو hiden كني
اينم هستش كه اقا مهدي گفتن
ابتدا توی run بنویس gpedit.msc تا وارد
سپس به مسیر زیر برو
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer - Hide these spicifed drive in my computer
روش دوبار کلیک کن از صفحه باز شده enable را انتخاب کن و سپس از وسط صفحه درایوی را که می خوای مخفی بشه را انتخاب و ok کن .
اگه رجیستری را هم می خوای بگو تا بگم .
موفق باشي عزيزم
love_and_hate
13-12-2007, 19:15
سلام دوستان :
چند وقته واسه سیستمم مشکل پیش اومده که حسابی کلافم کرده !
1 – زمانی که می خوام درایو ها رو از داخل my computer با دابل کلیک باز کنم error میده و باز نمی کنه !! اینم متنش :
windows cannot find " rose.exe" . make sure you typed the name correctly ,
and then try again.
to search for a file , click the start buotton , and then click search
( با راست کلیک و open جواب میده ... )
2 – هر وقت می خوام از memory reader استفاده کنم بلا استثناء این پیغام خطا ظاهر میشه :
soundmix.exe – No Disk
There is no disk in drive . please insert a disk into drive ...
3 –folder option به هم ریخته !! دیگه به فایل های hidden دسترسی ندارم !!
چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی بازم :
" آش همون آشو کاسه همون کاسس " !!
دیگه حسابی کلافم کرده !! ممنون میشم راهنماییم کنید ... :40:
mahdi7610
13-12-2007, 21:54
سلام دوستان :
چند وقته واسه سیستمم مشکل پیش اومده که حسابی کلافم کرده !
1 – زمانی که می خوام درایو ها رو از داخل my computer با دابل کلیک باز کنم error میده و باز نمی کنه !! اینم متنش :
windows cannot find " rose.exe" . make sure you typed the name correctly ,
and then try again.
to search for a file , click the start buotton , and then click search
( با راست کلیک و open جواب میده ... )
2 – هر وقت می خوام از memory reader استفاده کنم بلا استثناء این پیغام خطا ظاهر میشه :
soundmix.exe – No Disk
There is no disk in drive . please insert a disk into drive ...
3 –folder option به هم ریخته !! دیگه به فایل های hidden دسترسی ندارم !!
چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی بازم :
" آش همون آشو کاسه همون کاسس " !!
دیگه حسابی کلافم کرده !! ممنون میشم راهنماییم کنید ... :40:
سلا دوست عزیز
دوست عزیز سیستم شما ویروسی شده .
با عوض کردن ویندوز نباید فایلهای الوده را دوباره باز کنید .
شما بعد از نصب ویندوز قبل از ویروس یابی دوباره به درایو هایتان رفته و فایلها را اجرا می کنید . با این کار ویروس ها دوباره فعال شده و به قول خودتون اش همان اش کاسه همون کاسه .
این ویروس ( تروجان) الان یه چند ماهی میشه اومده و از طریق موبایل یا همون Memory موبایل انتشار پیدا کرده . و Flash Memory
این ویروس همون طور هم که توی ارور می بینی Rose.exe هستش .
این وبروس فقط توی درایو هستش و در فلدر ها وجود نداره . به فایل هات هم کاری نداره .
بخش Folder Option رو از بین می بره . و همینطور که خودت هم گفتی با کلیک کردن رو درایو درایو باز نمیشه و باعث اجرا شدن ویروس میشه .
هیچ انتی ویروسی به جز Kasper Sky و nod32 قادر به شناسایی اون نیست البته اگه Update بشن شاید بقیه انتی ویروس ها هم اونو شناسایی کنن. فعلا Kasper Sky و nod32 ویروس رو واست پاک میکنه.
ولی خوب با پاک شد مشکل حل نمیشه و با کلیک روی درایو دوباره ساخته میشه.
اگه Folder Option هنوز مخفی نشده و از بین نرفته باید بری تیک گزینه show hidden file and folder را بزنی و تیک گزینه hide protected opereting system file را برداری .
بعد با راست کلیک رو درایو و انتخاب گزینه open وارد درایو شده و چند لحظه صبر کن خود انتی ویروس شناسایی میکنه و دخلش رو میاره .
( Rose.exe و Host.exe ) و در کنار این باید فایل Autorun.inf رو هم پاک کنی اخه این فایل باعث میشه که درایو باز نشه و مسیر ویروس رو مشخص میکنه که با کلیک رو درایو ویروس اجرا میشه.
این کار رو واسه همه درایو ها انجام بده . و بلافاصله قبل از انجام کاری سریع سیستم را Restart کن همه چی حل میشه.
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.
Meisam Khan
13-12-2007, 22:43
يه سوال در مورد ياهو مسنجر داشتم:
وقتي ROOM مورد نظر رو انتخاب مي كنم و لود مي كنم ، پنجرا هاي باز ميشه و وقتي لود شد دكمه ENTER CHAT را فشار مي دهم اما پيغام ظاهر مي شه THE request was refused.
لطفا كمكم كنيد.
rozbeh85
14-12-2007, 14:32
سلام
من میخواهم برای یکی از یوزر هام Printer & Control panel رو بردارم، مسیر زیر رو هم میرم، همه رو Disable میکنم ولی باز به همه ی برنامه های داخلی کنترل پنل و پرینتر دسترسی دارد:
user configration\administractive templet\Control Panel\
ممنون میشم راهنماییم کنید...
lahij_web
14-12-2007, 20:51
سلام عزيزم
بوي ويروس رو خوب تشخيص دادي
گزينه ي اول درايوهات چيه ؟
برو تاپيك اونايي كه فايلهاشون مخفي شده بيا اينجا
موفق باشي عزيزم
:27: مرسی ! :27:
منظورتو متوجه نمیشم عزیز . گزینه اول درایو هام چیه ؟! منظورتو واضح تر میگی ؟:13:
لینک تاپیک اونایی که فایل هاشون مخفی شده رو پیدا کنم میرم سر میزنم ! پیش خودتم میام ! :10:
mahdi7610
14-12-2007, 23:01
:27: مرسی ! :27:
منظورتو متوجه نمیشم عزیز . گزینه اول درایو هام چیه ؟! منظورتو واضح تر میگی ؟:13:
لینک تاپیک اونایی که فایل هاشون مخفی شده رو پیدا کنم میرم سر میزنم ! پیش خودتم میام ! :10:
ابتدا از منوي start گزينه run را انتخاب كرده وregedit را تايپ كرده و ok را كليك كنيد تا برنامه رجيستري اجرا شود.حال در پنجره باز شده دكمه f3 را بزنيد. (توضيح اينكه كليد f3 جهت جستجوي يك كليد در رجيستري مي باشد ).
سپس كلمه showall را وارد كرده و دكمه find next را كليك كنيد(از قسمت پايين اين پنجره گزينه keys فعال باشد.) تا كليد مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در اين حالت از پانل راست روي گزينه checkedvalue دابل كليك كنيد و مقدار آن را از 0 به 1 تغيير داده از رجيستري خارج شويد. حال my computer را باز كرده و از منوي tools گزينه folder options را انتخاب كنيد.به سربرگ view رفته و در قسمت hidden files and folders گزينه do not show hidden files and folders را فعال كنيد و در نهايت ok را بزنيد.
اگه با این روش مشکلت حل نشد باید تایپکی که معرفی شده را بخونی .
منظورش از این که گزینه اول درایوهات اینه که وقتی روی درایو هات راست کلیک می کنی گزینه اولش چیه ؟
این هم همون تایپکی که گفته شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lahij_web
15-12-2007, 13:26
ابتدا از منوي start گزينه run را انتخاب كرده وregedit را تايپ كرده و ok را كليك كنيد تا برنامه رجيستري اجرا شود.حال در پنجره باز شده دكمه f3 را بزنيد. (توضيح اينكه كليد f3 جهت جستجوي يك كليد در رجيستري مي باشد ).
سپس كلمه showall را وارد كرده و دكمه find next را كليك كنيد(از قسمت پايين اين پنجره گزينه keys فعال باشد.) تا كليد مورد نظر در پانل چپ ظاهر شود.در اين حالت از پانل راست روي گزينه checkedvalue دابل كليك كنيد و مقدار آن را از 0 به 1 تغيير داده از رجيستري خارج شويد. حال my computer را باز كرده و از منوي tools گزينه folder options را انتخاب كنيد.به سربرگ view رفته و در قسمت hidden files and folders گزينه do not show hidden files and folders را فعال كنيد و در نهايت ok را بزنيد.
اگه با این روش مشکلت حل نشد باید تایپکی که معرفی شده را بخونی .
منظورش از این که گزینه اول درایوهات اینه که وقتی روی درایو هات راست کلیک می کنی گزینه اولش چیه ؟
این هم همون تایپکی که گفته شده
مرسی از بابت راه حلت .
خوب وقتی راست کلیک میکنم همونی که همیشه میبینم ! Open و Explore و ...
امتحان میکنم . ببینم حل میشه یا نه . ممنون :10: نتیجه رو هم میگم ...
سلام .ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن سئوالم اینجاست یا نه
مشکلم از اونجا شروع شد. که یک روز پاور کیسم سوخت وبه مادر بوردم آسیب رسوند فرستادم گارانتی مادر بوردمو با یه مدل دیگه عوض کردن بعد از اون موقع به بعد وقتی میخوام بازی با گرافیک بالا یا حتی بازی معمولی که با گرافیک ان بورد هم میشه بازیشون کرد تو بازی یه خورده که بازی میکنم سیستمم ریستارت میشه تنها دو تو دوتا بازی مشکل ندارم یکی سوکر 2006 و 2008 تو بقیه بازیها حتی یک بار تو برنامه move edit pro ریست شد واقعا" خنده داره نه قبل از اینکه مادربوردمو عوض کنم مشکل گرافیکی نداشتم.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بیچاره شدم هر کی یه چیزی میگی؟!در ضمن فن cpu هم عوض کردم مشکلم حل نشد.
مشخصات سیستم من
cpu:3.2 celeron intel
vga:7300gs
ram:1g
mother board:asrock
سلام دوستان عزیز ....
من win xp sp2 روی درایو c , و یکی هم رو d داشتم ... حالا که win xp sp1 نصب کردم روی درایو c ... موقع bootup شدن .. دیگه نمیتونم ویندوز ها رو انتخواب کنم .. اوتومات میره تو sp1
البته یه دستکاری هایی تو boot ini کردم ولی نشد ... دوستان خواهشا راهنمایی کنن ... یا کد bootup ini رو بفرستن تا کپیش کنم
ممنون
lahij_web
16-12-2007, 15:01
در راستای مشکل قبلی ! ویندوزم هم موقع Welcome دیر بالا میاد . یعنی دیگه خیلی طول میکشه .
Kaspersky 6.00 دارم ولی نتونست ویروسی رو پیدا کنه . ( با این اینترنت هندلی الان برای آپدیتش مشکل دارم ! )
ممکنه راهی معرفی کنین که به صورت دستی بشه از شر این مشکل رها شد !؟
ممنونم
نمیشه از این طریق رفت ؟ که تو فایل txt که مربوط به bootup هست دست کاری کرد ؟
که 2 خط به این اضافه کرد .... مشکلی به هم نمیزنه ؟
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
mahdi7610
18-12-2007, 12:29
نمیشه از این طریق رفت ؟ که تو فایل txt که مربوط به bootup هست دست کاری کرد ؟
که 2 خط به این اضافه کرد .... مشکلی به هم نمیزنه ؟
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
سلام دوست عزیز
بله همون طور که بارها گفته ام با فرمت کردن ویندوز اول یعنی ویندوز پارتیشن پرایمری اگر شما دو تا ویندوز روی سیستم خود داشته باشید ویندوز دوم شما که در پارتیشن logical قرار دارد دیگر بوت نخواهد شد .
برای اینکه بتونید فایل boot.ini را تعمیر کنید می تونید از ریکاوری کنسول کمک بگیرید . قبلا هم بارها در بارش توضیح داده ام یه سرچ کوچولو بزنید پیدا می کنید .
و محتوای فایل boot.ini هم که در پست بالایی قرار داده اید نشان از این دراید که فایل بوت ویندوز دوم شما وجود ندارد .
سلام دوست عزیز
بله همون طور که بارها گفته ام با فرمت کردن ویندوز اول یعنی ویندوز پارتیشن پرایمری اگر شما دو تا ویندوز روی سیستم خود داشته باشید ویندوز دوم شما که در پارتیشن logical قرار دارد دیگر بوت نخواهد شد .
برای اینکه بتونید فایل boot.ini را تعمیر کنید می تونید از ریکاوری کنسول کمک بگیرید . قبلا هم بارها در بارش توضیح داده ام یه سرچ کوچولو بزنید پیدا می کنید .
و محتوای فایل boot.ini هم که در پست بالایی قرار داده اید نشان از این دراید که فایل بوت ویندوز دوم شما وجود ندارد .
ممنون مهدی جان
لطف کن جایی که توضیح دادی رو لینک شو بزار ...ممنون میشم ...
حالا اگه این ریکاوری رو انجام بدم ویندوز اول یا دومم که خراب نمیشن ؟
love_and_hate
06-01-2008, 11:53
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم :
چند وقته زمانیکه RAM READER رو به کامپیوترم وصلش می کنم این ERORR فورا ظاهر میشه :
SHOHOST.exe - NO DISK
there is no disk in the drive . please insert a disk into drive
device\harddisk1\DR7
( البته زمانی که رم ریدر نصب میشه و مموری داخلش نیست ) . در ضمن فایلهای مخفی ویندوز هم به کل استاد شده !!
قبلا با SONDMIX.EXE هم دست و پنجه نرم کردم و با کمک دوستان فایلهای مخفیم برگشت ولی این یکی رو نمی دونم چیکارش کنم ؟!
خواهش می کنم راهنماییم کنید ... مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
samanvilli
06-01-2008, 13:04
البته زمانی که رم ریدر نصب میشه و مموری داخلش نیست
يعني وقتي كه رم ميزاري توش اين پيغام نمياد ديگه ؟
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم :
چند وقته زمانیکه RAM READER رو به کامپیوترم وصلش می کنم این ERORR فورا ظاهر میشه :
SHOHOST.exe - NO DISK
there is no disk in the drive . please insert a disk into drive
device\harddisk1\DR7
( البته زمانی که رم ریدر نصب میشه و مموری داخلش نیست ) . در ضمن فایلهای مخفی ویندوز هم به کل استاد شده !!
قبلا با SONDMIX.EXE هم دست و پنجه نرم کردم و با کمک دوستان فایلهای مخفیم برگشت ولی این یکی رو نمی دونم چیکارش کنم ؟!
خواهش می کنم راهنماییم کنید ... مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
ببین ویندوزت ویروسی نشده ....
در ضمن همینجا هم از آقا هادی تشکر میکنم ......:11:
love_and_hate
07-01-2008, 17:18
samanvilli جون ، زمانیکه مموری داخل رم ریدر هست این پیغام ظاهر نمیشه . نظرت چیه ؟؟
rasouli58
11-01-2008, 02:06
salam
camputer(HP) man khamush shode dige roshan nemishe faghat cheragh sabz rang poshte camputer cheshmak mizane . yek bar ghablan hamintor shod vali khodesh dorost shod albate bad az chand ruz khamush budan.mamnun age betunin rahnemaiim konid.
rasouli58
11-01-2008, 02:08
tozih bedam ke windowsxp ast
arash66_2m
11-01-2008, 05:47
سلام دوستان.
من یه برنامه ی رو برای موبایلم داشتم که برنامه تبدیل گوشی به وبکم webcam هستش که من این برنامه رو تو کامپیوتر باز کردم و اونویعنی فایل jar شو ریختم تو موبایل و خوب هم کار کرد ولی وقتی خواستم فایلی که تو کامپیوتر ریخته بودم رو پاک کنم پاک نکرد که نکرد یعنی پاک کرد ولی یه فایلش اصلا پاک بشو نیست حتی یه بار هم ویندوز زدم ولی باز هم نشد.
این فایلش پاک نمیشه Flash9.eca
چیکار کنم؟
یاسی جینگول
13-01-2008, 09:10
سلام دوستان :
امیدوارم که سلامت باشید،لطفا من راراهنمایی کنید ویندوز سیستمم به گونه ای عمل می کند که با دو بار کلیک کردن جهت اجرای فایل اجرایی حتی یک نرم افزار مانند word پنجره open with باز می شود .و سپس پیغام خطا می دهد و آن نرم افزار اصلا اجرا نمی شود.حتی گزینه های control panel هم هیچ کدام اجرا نمی شوند،:sad:
mehdi_halla
13-01-2008, 10:18
سلام دوستان :
امیدوارم که سلامت باشید،لطفا من راراهنمایی کنید ویندوز سیستمم به گونه ای عمل می کند که با دو بار کلیک کردن جهت اجرای فایل اجرایی حتی یک نرم افزار مانند word پنجره open with باز می شود .و سپس پیغام خطا می دهد و آن نرم افزار اصلا اجرا نمی شود.حتی گزینه های control panel هم هیچ کدام اجرا نمی شوند،:sad:
شما به احتمال زیاد ویروسی شدین.
با یه آنتی ویروس به روز اونو چک کن.
black hawk84
13-01-2008, 10:42
دوستان سلام
بچه ها تازگی ها وقتی روی تاسک بار راست کلیک میکنم گزینه تاسک منیجر غیر فعاله در ضمن وقتی alt+ctrl+del رو میزنم این پیغام رو میده : Task Manager has been disabled by your administrator.
لطفا راهنماییم کنید.
peyvandxp
13-01-2008, 11:53
منم جدیدا همین مشکل یاسی و دارم روی یک سری سیستم ها خوب دوباره ویندوز نصب کردم اما این یکی هیچ گونه CD نداره و باید تعمیرش کنم .... مشکل از این قراره که سیستم به صورت شبکه ویروسی شد و آنتی ویروس NOD32 این و پیدا کرد delete کرد بعد از delete تمامی فایلهای .EXE به صورت OPEN WITH باز میشه حتی نمیشه restore کرد ....
لطفا راهنمایی کنید ..
دوستان سلام
بچه ها تازگی ها وقتی روی تاسک بار راست کلیک میکنم گزینه تاسک منیجر غیر فعاله در ضمن وقتی alt+ctrl+del رو میزنم این پیغام رو میده : Task Manager has been disabled by your administrator.
لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوست من من می خواستم در مورد alt+ctrl+del کمکت کنم اکثریت با این مشکل بر می خورند بعد نمی تونند درستش کنند حالا نمی دونم مال شما همینه برای این منظورم میرید در Control Panel و در انجا گزینه
User Accountsرو کلیک می کنید در صفحه اول گزینه chenge the way users log on or offوقتی وراید اینجا شدید گزینه use fast user switching تیک ان رو می زنید بعد گزینه applay رو می زنید بعد درسته می شه انشالله:11:
mahdi7610
13-01-2008, 12:08
منم جدیدا همین مشکل یاسی و دارم روی یک سری سیستم ها خوب دوباره ویندوز نصب کردم اما این یکی هیچ گونه CD نداره و باید تعمیرش کنم .... مشکل از این قراره که سیستم به صورت شبکه ویروسی شد و آنتی ویروس NOD32 این و پیدا کرد delete کرد بعد از delete تمامی فایلهای .EXE به صورت OPEN WITH باز میشه حتی نمیشه restore کرد ....
لطفا راهنمایی کنید ..
سلام دوست عزیز
سیستم شما ویروس autoren.inf گرفته
1. بروی MY COMPUTER کلیک کنید.
2. بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید.
3.در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود.
4.کمی پایین تر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.
حالا دکمه Apply و Ok را بزنید و با استفاده گزینه Open وارد یکی از درایو ها شده و بدنبال فایل autorun.inf بگردید و آنرا Delete کنید.( در مورد تمامی درایو ها این کار را انجام دهید ).
نکته : یادتان باشد به همه درایوها با راست کلیک کردن روی انها و زدن open وارد شوید چون با دابل کلیک کردن روی هر درایو دوباره ویروس فعال خواهد شد و اش هما اش و کاسه هما کاسه .
بعد از پاک کردن همه فایلهای autoren.inf بلافاصله بدون انجام هیچ کاری فورا سیستم را ریستارت کنید .
مشکل ورود به درایو ها کاملا حل می شود ، ولی از آنجا که هنوز این تروجان در سیستم شما توسط فایلی فعال است ممکن است دوباره این مشکلات ایجاد شود.
با استفاده از Kaspersky یا nod32 به راحتی این مشکل حل می شود ولی حتی بعد از از بین رفتن این تروجان شما باید مراحل بالا را یک بار انجام دهید تا درایو ها از حالت Autorun خارج شود.
سلام دوستان :
شاید فایل ویندوزت پاک شده یا ویروس وارد کامپیوتر شما شده شما یک انتی ویروس نصب کنید ببیند درست می شه یا نه اگه درست نشد :31:ویندزتون عوض کنید:11:
mahdi7610
13-01-2008, 12:12
دوستان سلام
لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز
سیستم شما ویروسی شده است . با nod32 حتما ویروس یابی شود .
این روش به شرطی جواب می دهد که شما ادمین سیستم باشید .
برای فعال ساختن Task Manager در کادر محاوروی Run عبارت Gpedit.msc را تایپ نموده و اینتر کن و سپس به مسیر پایین برو:
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا در زیر شاخه System بروی Ctr + Alt + Del کلیک کن و سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting کزینه Disable را علامت دار کن. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نموده و پنجره Group Policy را ببند.
سلام .ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن سئوالم اینجاست یا نه
مشکلم از اونجا شروع شد. که یک روز پاور کیسم سوخت وبه مادر بوردم آسیب رسوند فرستادم گارانتی مادر بوردمو با یه مدل دیگه عوض کردن بعد از اون موقع به بعد وقتی میخوام بازی با گرافیک بالا یا حتی بازی معمولی که با گرافیک ان بورد هم میشه بازیشون کرد تو بازی یه خورده که بازی میکنم سیستمم ریستارت میشه تنها دو تو دوتا بازی مشکل ندارم یکی سوکر 2006 و 2008 تو بقیه بازیها حتی یک بار تو برنامه move edit pro ریست شد واقعا" خنده داره نه قبل از اینکه مادربوردمو عوض کنم مشکل گرافیکی نداشتم.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بیچاره شدم هر کی یه چیزی میگی؟!در ضمن فن cpu هم عوض کردم مشکلم حل نشد.
مشخصات سیستم من
cpu:3.2 celeron intel
vga:7300gs
ram:1g
mother board:asrock
سلام دوست من منم سیستم یک چند وقت بود که هر کاریش می کردم ریستارن می شود حتی بازی فیلم
بعد در کیس رو باز کردم دوتا رم داشتم جاهشون عوض کردم درست نشود مادبورد من چهار تا اسلت داشت چها رتا جای رم توی هم جا ها تستش کردم درست نشود بهد به فکر خوتر کرد که یکی تسش کنم دیدم یکی از رم وقتی می زارشم هی ریستارت می کنه بعد اون یکی رو که می زارم ریستارت نمی کنه فهمیدم یکی از رم ها خرابه فرستادمش گارانتی
دوست من شما انگار گفتید یک رم داریم توی اسلت های دیگه امتحانش کنید اگر درست نشود یک رم از دوستانتان بگیرید رو کامپیوترتان تست کنید ولی اگر درست نشود احتمالا از نا هماهنگی ببین قطعات هست چونن من همیشه با ریسات کردن کامپیوتر دوست هستم همیشه ریستارت می شود الان خیلی خیلی کم تر شاید هر 5 ماه یک بار ولی سیستم رو کلان عوض کردم
دوستم اگر مشلت درست نشود گزارش بده ببینم با هم دیگه می تونیم درستش کنیم یا نه انشالله که درست می شه ناراحت نباش
سلام دوست عزیز
برای فعال ساختن Task Manager در کادر محاوروی Run عبارت Gpedit.msc را تایپ نموده و اینتر کن و سپس به مسیر پایین برو:
حالا در زیر شاخه System بروی Ctr + Alt + Del کلیک کن و سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting کزینه Disable را علامت دار کن. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نموده و پنجره Group Policy را ببند.
بنظر روش درستی میاید احتملاا همینه چون بعضی موقعه ویرسی ها مقسوی کنترول الت دلیت هستن:11:
peyvandxp
13-01-2008, 12:29
شما به احتمال زیاد ویروسی شدین.
با یه آنتی ویروس به روز اونو چک کن.
سلام دوستان :
سلام دوست عزیز
سیستم شما ویروس autoren.inf گرفته
1. بروی MY COMPUTER کلیک کنید.
2. بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید.
3.در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود.
4.کمی پایین تر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.
حالا دکمه Apply و Ok را بزنید و با استفاده گزینه Open وارد یکی از درایو ها شده و بدنبال فایل autorun.inf بگردید و آنرا Delete کنید.( در مورد تمامی درایو ها این کار را انجام دهید ).
نکته : یادتان باشد به همه درایوها با راست کلیک کردن روی انها و زدن open وارد شوید چون با دابل کلیک کردن روی هر درایو دوباره ویروس فعال خواهد شد و اش هما اش و کاسه هما کاسه .
بعد از پاک کردن همه فایلهای autoren.inf بلافاصله بدون انجام هیچ کاری فورا سیستم را ریستارت کنید .
مشکل ورود به درایو ها کاملا حل می شود ، ولی از آنجا که هنوز این تروجان در سیستم شما توسط فایلی فعال است ممکن است دوباره این مشکلات ایجاد شود.
با استفاده از Kaspersky یا nod32 به راحتی این مشکل حل می شود ولی حتی بعد از از بین رفتن این تروجان شما باید مراحل بالا را یک بار انجام دهید تا درایو ها از حالت Autorun خارج شود.
گزینه Folder option اصلا نیست !! توی هر قسمتی از controlpanel میخوام مثلا System رو باز کنم این Erorr رو میده : C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
mahdi7610
13-01-2008, 12:49
گزینه Folder option اصلا نیست !! توی هر قسمتی از controlpanel میخوام مثلا System رو باز کنم این Erorr رو میده : C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
سلام دوست خوبم
برگرداندن Folder Option :
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.
mahdi7610
13-01-2008, 12:53
دوست عزیز فایل rundll32.exe در سیستم شما از بین رفته . احتمالا ویروس اونا از بین برده . بهتره سیستم خودتا ریپیر کنی یا این فایل را جایگزین کنی .
حتما سیستمت را با nod32 ویروس یابی کن .
peyvandxp
13-01-2008, 13:23
دوست عزیز فایل rundll32.exe در سیستم شما از بین رفته . احتمالا ویروس اونا از بین برده . بهتره سیستم خودتا ریپیر کنی یا این فایل را جایگزین کنی .
حتما سیستمت را با nod32 ویروس یابی کن .
ممنون از پاسخ سریعتون چگونه سیستم را ریپیر یا جایگزین کنم راهنمایی کنید ممنونم ! :40:
peyvandxp
13-01-2008, 13:58
Cannot find the Rundll32.exe file when you open Control Panel
RESOLUTION
To resolve this issue, follow these steps: 1. Put the Windows XP CD ROM disk in the CD ROM drive.
2. Click Start, and then click Run.
3. Type expand X:\i386\rundll32.ex_ c:\windows\system32\rundll32.exe in the Open box, where X is the letter of your CD ROM Drive.
4. Restart the computr.
از این روش داشتم استفاده می کردم منتها باز مشکلم اینه که فایلهای .Exe وقتی ویندوز می خواد اجرا کنه به صورت OPEN WITH باز میشه !
راستی فایل های Autorun.inf پیدا نکردم ... درایوام با دابل کلیک باز میشه ولی روی هر فایل .EXE که کلیک میکنم مثلا explorer.exe powerpoint.exe word.exe خلاصه هر چیزه که پسوند .exe داشته باشه وقتی دابل کلیک کنی پنجره OPEN WITH باز میشه !
mahdi7610
13-01-2008, 16:50
Cannot find the Rundll32.exe file when you open Control Panel
RESOLUTION
To resolve this issue, follow these steps: 1. Put the Windows XP CD ROM disk in the CD ROM drive.
2. Click Start, and then click Run.
3. Type expand X:\i386\rundll32.ex_ c:\windows\system32\rundll32.exe in the Open box, where X is the letter of your CD ROM Drive.
4. Restart the computr.
از این روش داشتم استفاده می کردم منتها باز مشکلم اینه که فایلهای .Exe وقتی ویندوز می خواد اجرا کنه به صورت OPEN WITH باز میشه !
راستی فایل های Autorun.inf پیدا نکردم ... درایوام با دابل کلیک باز میشه ولی روی هر فایل .EXE که کلیک میکنم مثلا explorer.exe powerpoint.exe word.exe خلاصه هر چیزه که پسوند .exe داشته باشه وقتی دابل کلیک کنی پنجره OPEN WITH باز میشه !
سلام دوست عزیز
فایل rundll32.exe همون طور هم که از اسمش معلومه یک فایل اساسی توی سیستم عامل هستش و این فایل وظیفه اجرای برنامه های را برعهده داره .
اگر این فایل از دست بره دیگه هیچ برنامه ای اجرا نخواهد شد و برای اجرا شدن از شما سوال خواهد کرد که من با چه برنامه ای باز شوم .
بنابراین شما باید فورا این فایل را در مسیر C:\WINDOWS\system32 قرار دهید .
اگر نوع سیستم عامل و ورژن اون را بگید ممکنه بچه هایی که از سیستم عامل شما استفاده می کنند بتونند این فایل را براتون اپلود کنن .
اما اگر سی دی وبندوز را دارید بهتره سی دی را در سی دی رام قرار داده تا به صورت اتوران بالا بیاید سپس روی نصب ویندوز کلیک کنید در صفحه بعد از شما سوال خواهد شد که شما می خواهید ویندوز جدید نصب کنید یا می خواهید ویندوز را ریپیر کنید که شما از منوی کرکره ای گزینه ریپیر را انتخاب می کنید و مانند نصب ویندوز صفحه ابی 37 دقیقه ای می اید و شروع به ریپیر کردن ویندوز می کند .
با این کار هیچ کدام از برنامه های نصبی شما پاک نخواهد شد .
یه سوال من داشتم اگه یه نرم افزار در winXP sp2 به بالا کار نده چه باید کرد
peyvandxp
13-01-2008, 19:50
من از داخل خود ویندوز نمی تونم ریپیر کنم چون فایل exe اجرا نمیشه و open with میشه بنابرین باید با سی دی bootable ویندوز بیام بالا و از اونجا R بزنم که repai بعد میگه ENTER بزن و input language رو انتخاب کن بعدشم وارد محیط DOS میشه و منتظر Command می مونه اونجا چه Commandi بزنم ؟
mahdi7610
13-01-2008, 21:18
یه سوال من داشتم اگه یه نرم افزار در winXP sp2 به بالا کار نده چه باید کرد
سلام
یه خورده واضح تر و زیر دیپلم بگید تا منه مبتدی متوجه بشم و بتونم کمکتون کنم
mahdi7610
13-01-2008, 21:19
من از داخل خود ویندوز نمی تونم ریپیر کنم چون فایل exe اجرا نمیشه و open with میشه بنابرین باید با سی دی bootable ویندوز بیام بالا و از اونجا R بزنم که repai بعد میگه ENTER بزن و input language رو انتخاب کن بعدشم وارد محیط DOS میشه و منتظر Command می مونه اونجا چه Commandi بزنم ؟
سلام
محیطی که شما وارد اون شدید ریکاوری کنسول هستش .
راستش ریپیر کردن ویندوز از این قسمت کار بسیار سختی است و این محیط دارای دستورات خاصی می باشد برای کار های خاصی . از این قسمت نمی شود سیستم را به طور کامل ریپیر کرد .
اگر دوست ندارید ویندوز خودتون را عوض کنید باید اسم و ورژن سیستم عامل خودتون را توی قسمت بحث های نرم افزاری بگویید تا بچه ها این فایل را براتون اپلود کنند .
در غیر این صورت فکر کنم بهترین راه عوض کردن ویندوز هستش .
البته قبل از این کار یکبار از سیستم ریستور استفاده کنید و سیستم را به زمانی که ویندوز سالم بود برگردونید . شاید مشکل برطرف بشه .
اگه ویندوز شما سرویس پک 2 هستش این دو تا فایل را بگیرید و توی سیستم 32 کپی کنید . شاید مشکل حل بشه .
در غیر این صورت ویندوز خودتون را عوض کنید و خیال خودتون را راحت کنید .
hamidrezaaa
13-01-2008, 23:18
اگه میشه به این تاپیک بیایید و به من کمک کنید خیلی فوریه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزم
اونجا بزن 1 و enter بزن
بعد بنویس help و اینتر بزن
بعدشم ببین کدوم دستور به دردت میخوره برو باهاش کار کن و نحوه ی help اون دستور رو هم میتونی این طوری ببینی
مثلا
fixboot /?
این طرز استفاده از دستور fixboot رو نشون میده
من چند روز پیش با همین دستور مینودوزم رو درست کردم
سلام
محیطی که شما وارد اون شدید ریکاوری کنسول هستش .
راستش ریپیر کردن ویندوز از این قسمت کار بسیار سختی است و این محیط دارای دستورات خاصی می باشد برای کار های خاصی . از این قسمت نمی شود سیستم را به طور کامل ریپیر کرد .
اگر دوست ندارید ویندوز خودتون را عوض کنید باید اسم و ورژن سیستم عامل خودتون را توی قسمت بحث های نرم افزاری بگویید تا بچه ها این فایل را براتون اپلود کنند .
در غیر این صورت فکر کنم بهترین راه عوض کردن ویندوز هستش .
البته قبل از این کار یکبار از سیستم ریستور استفاده کنید و سیستم را به زمانی که ویندوز سالم بود برگردونید . شاید مشکل برطرف بشه .
اگه ویندوز شما سرویس پک 2 هستش این دو تا فایل را بگیرید و توی سیستم 32 کپی کنید . شاید مشکل حل بشه .
در غیر این صورت ویندوز خودتون را عوض کنید و خیال خودتون را راحت کنید .
سلام مهدی جان
برا این open with یه دستوری تو قسمت اونایی که فایلهاشون مخفی شده بیان اینجا , دوستان گفتن
اگه اونو یادته بگو ببینیم مشکلش حل میشه یا نه
موفق باشی
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@="\"%1\" %*"
اینم اون دستور
برو این رو تست کن بعد جواب بده ببینیم حل شد یا نه
ALIKH213
14-01-2008, 07:23
با سلام به مديريت تاپيك و همه عزيزان واما بعد.....من 2 سؤال دارم .1- مدتي است system restore وCtrl+p عملا"
كار نميكنن ....؟؟؟!!! 2- چگونه ميتوان از كامپوتر بجاي تلفن و فكس استفاده كرد...؟؟؟!!!
لطفا" با شرح جزئيات كامل و تنظيمات و اتصالات پورت و مودم و ....پاسخ بفرمائيد متشكرم .. يا حق :40::11:
mahdi7610
14-01-2008, 12:13
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@="\"%1\" %*"
اینم اون دستور
برو این رو تست کن بعد جواب بده ببینیم حل شد یا نه
سلام winxp جان
راستش این دستور یادم بود ولی به خاطر این نگفتم چون فکر نمی کنم مشکل دوستمون را حل کنه .
به خاطر این که این روش تا جایی که من می دونم روی درایو ها عمل می کنه . که به دلیل وجود خرابکاری ویروس می بود .
مشکل باز شدن برنامه ها با open with مربوط می شه به از دست رفتن فایل بسیار مهم و اساسی rundll32.exe که باید حتما جایگزین شود .
حتی در بعضی از مواقع با ریپیر شدن از طریق ریکاوری کنسول هم این فایل بازسازی نمی شه . و باید حتما از داخل خود سیستم عامل ریپیر بشه .
چون فرق ریپیر از داخل سیستم عامل با ریکاوری کنسول توی اینه که از داخل سیستم عامل کل سیستم ریپیر می شه اما از ریکاوری کنسول فقط بخشی از سیستم عامل .
به خاطر همین عوض کردن ویندوز عاقلانه ترین کار در این گونه مواقع می باشد .
شاد باشید .
mahdi7610
14-01-2008, 12:19
مطمئن هستی ادرس را درست دادی
hamidrezaaa
14-01-2008, 14:45
مطمئن هستی ادرس را درست دادی
اخ ببخشید اشتباه شد این هم لینک درست اگه کسی میتونه کمک کنه مرسی
hamidrezaaa
14-01-2008, 14:59
black hawk84
14-01-2008, 17:12
سلام دوست عزیز
همین کار رو انجام دادم و مشکلم حل شد .اقا مهدی واقعا ممنونم و از بقیه دوستان که راهنمایی کردن هم تشکر میکنم.
mahdi_ctr
14-01-2008, 18:06
سام دوستان
من امروز تبليغ ويندوز ويستا رو توي p30world ديدم.داخل لينك شدم و يه چيزي ديدم.
ويندوز ويستا 32 بيتي و ويندوز ويستا 64 بيتي
اين يعني چي؟
الان CPU من 3 فول هست كدوم ويندوز رو انتخاب كنم؟
راستي توي توضيحات نوشته بود كه توي 64بيتي براي غير فعال كردن وقتي بودن ويندوز كه تايمر ويندوز رو غير فعال ميكنه.
يعني چي يعني ساعت ويندوز ديگه كار نميكنه؟
حالا به نظر شما كدوم رو رو بخرم 32 يا 64؟؟؟؟
لطفا كمكم كنيد.
سلام
چرا هنگامی که ویندوز بالا میاید صدای خرش خرش بالا میاد تقریبا صدایی مثل بالا امدن فلاپی؟؟؟؟؟
mehdi_halla
14-01-2008, 19:19
راههای زیر رو امتحان کنید:
1)
توی CMD این عبارات رو تایپ کنین:
set DEVMGR_SHOW_DETAILS=1
Enter کنین.
set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1
Enter کنین.
start devmgmt.msc
Enter کنین.
توی Device Manager از منوی View گزینه Show hidden devices رو انتخاب کنین.
قسمت Universal Serial Bus Controller رو بار کنین.
unknown devices ها رو Uninstall کنین.
حالا وسیله USB رو وصل کنین احتمالا مشکل حل می شه. اگه نشد راه بعدی رو امتحان کنین:
2)
توی CMDعبارات زیر رو نایپ کنین و بعد از هر عبارت Enter کنین.
cd \windows\inf
ren infcache.1 *.old
ren oem*.inf *.old
del C:\windows\setupapi.log
3)
توی رجیستری (REgedit) به مسیر زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Enum\U SB
همه کلیدهای _VID رو Delete کنین.
احتمالا به شما اجازه این کار رو نمی ده.شما روی هر کلید کلیک راست و گزینه Permission رو انتخاب کنین
در پنجره ظاهر شده روی Every one کلیک و از قسمت زیرین تیک Full control رو بزنین.حالا می تونین Delete
رو انجام بدین.حالا سیستم رو خاموش کنین.و در حالت خاموشی سیستم وسیله USB تون رو به سیستم متصل کنین.
حالا سیستم رو روشن کنین.درایور USB به طور خودکار نصب می شود.
hamidrezaaa
14-01-2008, 19:26
وستان سلام برای من یک مشکل خیلی بزرگ پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون هم اینکه که وقتی یک USB به کامپیوتر وصل میکنم اصلا نمیشناستش برنامه اون دستگاه رو هم میرزیم ولی باز ارورو میده عکسش رو براتون میزارم که متوجه بشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد که روش کلیک میکنم این صفحه میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تورو خدا اگه کسی میدونه مشکل چیه زود بگه اخه از صبح تا حالا میخوام توی گوشیم چیز برزیم ولی این ارور رو میده
تورو به خدا زود کمک کنید
ویندوز رو عوض کردم نشد که نشد جای USB رو عوض کردم اون هم نشد
.... یک چند لحظه هم تحمل کنید عکس ها لود شه بهد نگید عکس نبود ....
hamidrezaaa
14-01-2008, 19:38
راههای زیر رو امتحان کنید:
1)
توی CMD این عبارات رو تایپ کنین:
set DEVMGR_SHOW_DETAILS=1
Enter کنین.
set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1
Enter کنین.
start devmgmt.msc
Enter کنین.
توی Device Manager از منوی View گزینه Show hidden devices رو انتخاب کنین.
قسمت Universal Serial Bus Controller رو بار کنین.
unknown devices ها رو Uninstall کنین.
حالا وسیله USB رو وصل کنین احتمالا مشکل حل می شه. اگه نشد راه بعدی رو امتحان کنین:
2)
توی CMDعبارات زیر رو نایپ کنین و بعد از هر عبارت Enter کنین.
cd \windows\inf
ren infcache.1 *.old
ren oem*.inf *.old
del C:\windows\setupapi.log
3)
توی رجیستری (REgedit) به مسیر زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Enum\U SB
همه کلیدهای _VID رو Delete کنین.
احتمالا به شما اجازه این کار رو نمی ده.شما روی هر کلید کلیک راست و گزینه Permission رو انتخاب کنین
در پنجره ظاهر شده روی Every one کلیک و از قسمت زیرین تیک Full control رو بزنین.حالا می تونین Delete
رو انجام بدین.حالا سیستم رو خاموش کنین.و در حالت خاموشی سیستم وسیله USB تون رو به سیستم متصل کنین.
حالا سیستم رو روشن کنین.درایور USB به طور خودکار نصب می شود.
دوست عزیز واقعا ممنوم از راهنماییت ولی همه کارهایی رو که گفتی کردم ولی نشد که نشد
دیگه واقعا دارم دیونه میشم
راستی یه چیز رو هم بگم این مشکل از وقتی پیش امد که من یه کیبرد USb رو به کامپیوتر وصل کردم
mahdi_ctr
14-01-2008, 21:11
سلام دوستان
من امروز تبليغ ويندوز ويستا رو توي p30world ديدم.داخل لينك شدم و يه چيزي ديدم.
ويندوز ويستا 32 بيتي و ويندوز ويستا 64 بيتي
اين يعني چي؟
الان CPU من 3 فول هست كدوم ويندوز رو انتخاب كنم؟
راستي توي توضيحات نوشته بود كه توي 64بيتي براي غير فعال كردن وقتي بودن ويندوز كه تايمر ويندوز رو غير فعال ميكنه.
يعني چي يعني ساعت ويندوز ديگه كار نميكنه؟
حالا به نظر شما كدوم رو رو بخرم 32 يا 64؟؟؟؟
لطفا كمكم كنيد.
دوستان يكي هم جواب ما رو بده بريم اين ويندوزه رو بخريم.
mehdi_halla
14-01-2008, 22:27
دوست عزیز واقعا ممنوم از راهنماییت ولی همه کارهایی رو که گفتی کردم ولی نشد که نشد
دیگه واقعا دارم دیونه میشم
راستی یه چیز رو هم بگم این مشکل از وقتی پیش امد که من یه کیبرد USb رو به کامپیوتر وصل کردم
آقا حمید این رو هم امتحان کن ببینیم میشه یا نه!
توی رجیستری به این قسمت برو:
HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Usb
اگه همچین کلیدی نداری یه کلید به همین نام (usb) ایجاد کن.
توی این کلید (usb) یه متغیر DWORD به نام DisableSelectiveSuspend ایجاد کن و مقدار Value d یک رو به اون بده
(value=1).
سیستم رو ری استارت کن.
ایشالا که حل میشه.
من چند وقته به یه مشکلی برخوردم
و اونم اینه که وقتی صفحه برخی از سایتا رو باز میکنم
سریعا همه صفحات دیگه رو که باز کرده بودم رو میبنده
!!!!
mahdi7610
15-01-2008, 00:03
من چند وقته به یه مشکلی برخوردم
و اونم اینه که وقتی صفحه برخی از سایتا رو باز میکنم
سریعا همه صفحات دیگه رو که باز کرده بودم رو میبنده
!!!!
سلام
احتمالا شما به یه سایتی می رید که مروگر شما قبلا یه مشکلی با اون سایت داشته . به خاطر همین وقتی صفحه ای از اون سایت را باز می کنید مروگر شما قاطی کرده و دیگه قادر به باز موندن نیست و باید سریعا بسته بشه که با بسته شدنش همه صفحات باز شده را هم می بنده .
پیشنهاد می کنم hisyory خودتون را یکبار کاملا خالی کنید .
تمام ادرسهایی که قبلا توی ادرس باز زدید را کاملا پاک کنید .
مرورگر خودتون را یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید .
sepandar021
15-01-2008, 00:34
سلام به تمام اساتید عزیز
راستش من یه مشکلی با لبتابم دارم . یه 2 و 3 سالی هست که یه لپ تاپ vaio مدل z1 گرفتم ولی بعد یه سال سر یه قضایایی درایوراش پاک شد و تا الان یه چند تاشو فقط تونستم پیدا کنم و نصب کنم ( چون cd های ریکاوریم مشکل داشت و دیگه هم نمی تونم ریکاوری کنم ) می خواستم ببینم از تو نت می تونم download کنم یا نه؟ اگه آره لطفآ یه راهنمایی بکنید
خیلی ممنون
سلام
احتمالا شما به یه سایتی می رید که مروگر شما قبلا یه مشکلی با اون سایت داشته . به خاطر همین وقتی صفحه ای از اون سایت را باز می کنید مروگر شما قاطی کرده و دیگه قادر به باز موندن نیست و باید سریعا بسته بشه که با بسته شدنش همه صفحات باز شده را هم می بنده .
پیشنهاد می کنم hisyory خودتون را یکبار کاملا خالی کنید .
تمام ادرسهایی که قبلا توی ادرس باز زدید را کاملا پاک کنید .
مرورگر خودتون را یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید .
من چندین بار این راهی رو که گفتین انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداره
و حتی شده به سایتهایی برای بار اول سرمیزنم ولی بلافاصله صفحاتم بسته میشه
Backstreetboys
15-01-2008, 18:39
اطلاعات کلی در مورد این فایل میخواستم : Pskill.exe
سلام.
بچه ها من مدتیه بدجور تو دانلودهام ناکام میشم.
لامصب تا آخرین لحظات خوب میگیره ها.
یهو 2 مگ مونده تموم بشه، دیگه نمیگیره تا بعد یه مدت ارور timeout رو میده.
برای این مشکل راه حلی هست؟
اینهمه دانلود شده نمیشه ازش استفاده کرد؟
B L A S T E R
15-01-2008, 19:55
hamidrezaaa
15-01-2008, 20:28
آقا حمید این رو هم امتحان کن ببینیم میشه یا نه!
توی رجیستری به این قسمت برو:
HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Usb
اگه همچین کلیدی نداری یه کلید به همین نام (usb) ایجاد کن.
توی این کلید (usb) یه متغیر DWORD به نام DisableSelectiveSuspend ایجاد کن و مقدار Value d یک رو به اون بده
(value=1).
سیستم رو ری استارت کن.
ایشالا که حل میشه.
دوست عزیز واقعا ممنوم از توجهت ولی چه جوری این کلید USB رو بسازم
mehdi_halla
15-01-2008, 23:34
دوست عزیز واقعا ممنوم از توجهت ولی چه جوری این کلید USB رو بسازم
روی Service کلیک راست کن و New و از اون Key رو انتخاب کن که در انتهای کلیدهای زیر Service کلید جدیدی ساخته می شه
اسم اونو Usb بذار و ....
ALIKH213
16-01-2008, 06:45
با سلام به مديريت تاپيك و همه عزيزان واما بعد.....من 2 سؤال دارم .1- مدتي است system restore وCtrl+p عملا"
كار نميكنن ....؟؟؟!!! 2- چگونه ميتوان از كامپوتر بجاي تلفن و فكس استفاده كرد...؟؟؟!!!
لطفا" با شرح جزئيات كامل و تنظيمات و اتصالات پورت و مودم و ....پاسخ بفرمائيد متشكرم .. يا حق :40::11:
اين درخواست جواب نداشت.....؟؟؟؟؟!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shabkard
16-01-2008, 06:56
شما میتوانید از برنامه fax talk بر روی مودم شما قرار دارد استفاده کنید؟ فقط درایور voice را باید دستی نصب کنید از device manger
hamidrezaaa
16-01-2008, 15:28
روی Service کلیک راست کن و New و از اون Key رو انتخاب کن که در انتهای کلیدهای زیر Service کلید جدیدی ساخته می شه
اسم اونو Usb بذار و ....
باز هم نشد !
به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه
mehdi_halla
16-01-2008, 16:13
باز هم نشد !
فکر نکنم مشکل نرم افزاری باشه.
شما یه کار می تونی انجام بدی .یه کارت تبدیل PCI به USB بگیر اونو رو مادربرد سوار کن.مشکل حله دیگه؟!
mehdi_halla
16-01-2008, 16:15
باز هم نشد !
شما یه کار می تونی انجام بدی .یه کارت تبدیل PCI به USB بگیر اونو رو مادربرد سوار کن.مشکل حله دیگه؟!
mehdi_halla
16-01-2008, 16:19
باز هم نشد !
mehdi_halla
17-01-2008, 07:09
اين درخواست جواب نداشت.....؟؟؟؟؟!!!!!!
من قبلا از برنامه bitware استفاده می کردم.
خیلی برنامه جالب و کاملیه:
منشی تلفنی - پیام گیر -قابلیت ارسال و دیافت فکس -قابلیت تمای تلفنی و دریافت تماس تلفنی با استفاده از
میکروفون و بلندگوی کامپیوتر- قابلست اریال و دیافت فایل با تلفن و...
black hawk84
19-01-2008, 12:02
دوستان خسته نباشید
ما دو نفریم که از یک کامپیوتر استفاده میکنیم و هرکدوم یه اکانت داریم که ادمینه. تازگیا متوجه شدم که هر ادمین میتونه به راحتی پسورد دیگری رو حذف کنه و وارد اکانتش بشه ایا راهی برای جلوگیری از این کار هست؟
black hawk84
20-01-2008, 11:18
دوستان اینجا کسی نیست جواب ما رو بده؟
سلام
من یه سوال کوچیک داشتم نخندیدا !
من هر موقعی که میام توی اینترنت ویندوزم اپدیت میشه که بعدشم یه پیغام میده میگه باید حتما ریستش کنم خوب تا اینجا که هیچی ولی سرعت سیستمم خیلی اومده پایین یکی بهم گفت باید این windows updata رو پاک کنم ولی این مسخره نیست که خودم اپدیت کنم بعدش پاکشون کنم!؟
Backstreetboys
20-01-2008, 23:06
با وجود اینکه Antivirus Nod32 v2.7 و Firewall Outpost pro 6 رو سیستم نصبه
ولی چرا برنامه System Mechanic ارور میده که
هیچ انتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصب نیست ؟
mahdi7610
20-01-2008, 23:20
سلام
من هر موقعی که میام توی اینترنت ویندوزم اپدیت میشه که بعدشم یه پیغام میده میگه باید حتما ریستش کنم خوب تا اینجا که هیچی ولی سرعت سیستمم خیلی اومده پایین یکی بهم گفت باید این windows updata رو پاک کنم ولی این مسخره نیست که خودم اپدیت کنم بعدش پاکشون کنم!؟
برو بهش بگو خیلی باحالی
mahdi7610
20-01-2008, 23:29
با وجود اینکه Antivirus Nod32 v2.7 و Firewall Outpost pro 6 رو سیستم نصبه
ولی چرا برنامه System Mechanic ارور میده که
هیچ انتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصب نیست ؟
بیشتر منظورش اینه که انتی ویروس فعالی روی سیستم شما نیست .
احتمالا شما انتی ویروس تون را غیر فعال کردید.
و می گه احتمال ویروسی شدن سیستم شما هر لحظه وجود داره .
mahdi7610
20-01-2008, 23:37
دوستان خسته نباشید
ما دو نفریم که از یک کامپیوتر استفاده میکنیم و هرکدوم یه اکانت داریم که ادمینه. تازگیا متوجه شدم که هر ادمین میتونه به راحتی پسورد دیگری رو حذف کنه و وارد اکانتش بشه ایا راهی برای جلوگیری از این کار هست؟
سلام
خوب این چه کاریه هر دوتاتون هم ادمین هستید .
با این وجود چون هر دوتا تون بالا ترین سطح دسترسی را دارید بعید می دونم بشه کاری کرد .
شما از کدوم قسمت پسوورد اون یکی را حذف می کنید ؟
از قسمت control userpassword این کار را می کنید ؟
اگه از این قسمت این کار را می کنید شاید بتونم براتون یه کاری بکنم
mehdi_halla
21-01-2008, 06:55
سلام
شاید منظور اون بنده خدا این بوده که سرویس Automatic update روغیر فعال کنی که به نظر من هم روش خوبی هستش.
black hawk84
21-01-2008, 10:28
سلام
خوب این چه کاریه هر دوتاتون هم ادمین هستید .
با این وجود چون هر دوتا تون بالا ترین سطح دسترسی را دارید بعید می دونم بشه کاری کرد .
شما از کدوم قسمت پسوورد اون یکی را حذف می کنید ؟
از قسمت control userpassword این کار را می کنید ؟
اگه از این قسمت این کار را می کنید شاید بتونم براتون یه کاری بکنم
اقا مهدی سلام
راستش من از کنترل پانل < یوزر اکانت میرم البته اگه از منوی استارت هم بری فرقی نمیکنه.
پس به نظر شما نمیشه کاریش کرد؟
خوب اگه ویندوز اپدیت بشه مگه کارایی یهتر نمیشه ؟
حالا به نظر شما که استادید atomatic update رو غیر فعال کنم اشکالی نداره ؟
ممنون
amiroo88
21-01-2008, 14:33
ممنون
اپدیت خوب هست اما نه اینکه هر روز بخوای ویندوزت رو اپدیت کنی
غیر فعالش کن بعد چند وقت یکبار خودت بصورت دستی اپدیت کن
mahdi7610
21-01-2008, 17:55
سلام دوستان
نمی دونم چرا شما ها فکر می کنید اپدیت کردن ویندوز به هیچ دردی نمی خوره .
بابا اپدیت کردن سیستم عامل بسیار مورد توجه متخصصین سیستم عامل هستش .
به خاطر این که اولا ثبات سیستم عامل را بالا می بره و باعث می شه ویندوز دیر تر خراب بشه .
و از طرفی بسیاری از وصله های امنیتی و patch های ماکروسافت به صورت رایگان عرضه شده که خودکار بعد از وصل شدن به اینترنت روی سیستم شما نصب می شن .
ممنون
حرف شما کاملا درسته .
شما همین طور که با اینتر نت کار می کنید بزارید سیستم اپدیت بشه . بعد از چند هفته می بینی که کاملا ویندوزت اپدیت شده بدون این که شما وقتی برای اون گذاشته باشید .
هر روز حتی 10 دقیقه هم به اینتر نت وصل باشید باز هم غنیمته .
اپدیت خوب هست اما نه اینکه هر روز بخوای ویندوزت رو اپدیت کنی
غیر فعالش کن بعد چند وقت یکبار خودت بصورت دستی اپدیت کن
این یه تفکر بسیار غلط هستش که برای اپدیت کردن ویندوز به اینترنت وصل بشید .
شما باید اپدیت کردن را به صورت اتوماتیک قرار بدید تا هر وقت به اینتر نت وصل می شید شما به کار های خودتون بپردازید و ویندوز خود به خود اپدیت بشه .
اپدیت کردن ویندوز هم هیچ تاثیری روی سرعت اینتر نت شما نخواهد داشت . به خاطر این که سیستم عامل های ماکروسافت به گونه ای طراحی شده اند که از پنهای باند خالی شما برای اپدیت شدن استفاده می کنند .
حرف شما کاملا درسته .
شما همین طور که با اینتر نت کار می کنید بزارید سیستم اپدیت بشه . بعد از چند هفته می بینی که کاملا ویندوزت اپدیت شده بدون این که شما وقتی برای اون گذاشته باشید .
هر روز حتی 10 دقیقه هم به اینتر نت وصل باشید باز هم غنیمته .
سلام
mahdi7610 ممنون از راهنماییات و از همه ی دوستانی که وقت گزاشتند و جواب دادند.
mahdi7610
21-01-2008, 21:51
اقا مهدی سلام
راستش من از کنترل پانل < یوزر اکانت میرم البته اگه از منوی استارت هم بری فرقی نمیکنه.
پس به نظر شما نمیشه کاریش کرد؟
سلام
قاعدتا نمی شه کاری کرد . چون همون طور که گفتم سطح دسترسی هر دوی شما بالا ترین سطح دسترسی هستش .
Backstreetboys
21-01-2008, 22:20
بیشتر منظورش اینه که انتی ویروس فعالی روی سیستم شما نیست .
احتمالا شما انتی ویروس تون را غیر فعال کردید.
و می گه احتمال ویروسی شدن سیستم شما هر لحظه وجود داره .
اینطور که شما میگید نیست :18: چون هر دوی اونها در حال اجرا هستند و من عمرا بدون انتی ویروس و فایروال با
سیستم کار کنم و به اینترنت وصل بشم :27:
black hawk84
22-01-2008, 11:41
سلام
قاعدتا نمی شه کاری کرد . چون همون طور که گفتم سطح دسترسی هر دوی شما بالا ترین سطح دسترسی هستش .
اقا مهدی ممنونم.
ALIKH213
23-01-2008, 05:52
من قبلا از برنامه bitware استفاده می کردم.
خیلی برنامه جالب و کاملیه:
منشی تلفنی - پیام گیر -قابلیت ارسال و دیافت فکس -قابلیت تمای تلفنی و دریافت تماس تلفنی با استفاده از
میکروفون و بلندگوی کامپیوتر- قابلست اریال و دیافت فایل با تلفن و...
مهدي جان ضمن تشكر از شما....اين بخشي از سؤالم بود هر چند اگه هست براي (دانلود) نياز دارم!!..؟؟:11::10:
mahdi1535
25-01-2008, 16:09
حاشیه های نام آیکنهای دسکتاپ آبی شده که با برداشتن تیک گزینه Lock Web Items On desktop هم مشکل برطرف نمیشه کسی میدنه چطور میشه این حاشیه آبی را برداشت .
mahdi7610
25-01-2008, 16:20
حاشیه های نام آیکنهای دسکتاپ آبی شده که با برداشتن تیک گزینه Lock Web Items On desktop هم مشکل برطرف نمیشه کسی میدنه چطور میشه این حاشیه آبی را برداشت .
سلام مهدی جان
اگر گزینه Lock web Items on Desktop تیک نداشت و یا هم با برداشتن آن آیکن های دسکتاپ شما درست نشد، بروی دسکتاپ کلیک راست کن و بروی گزینه Properties کلیک کن و بعد از آن بروی تب دسکتاپ کلیک کن و سپس بروی کلید Customize Desktop کلیک و در آنجا بروی تب Web کلیک کن.
حالا در کادر Web pages هرقدر چک مارک اگر زده شده باشد، همه چک مارک ها را بردار. هیچ گزینه ای باید چک مارک نداشته باشد.
بعد از آن بروی کلید ok کلیک کن و هرجا که کلید ok دیدی بالایش کلیک کن تا زمانی که از پنجره دسکتاپ Properties خارج شوی.
موفق باشی .
love_and_hate
26-01-2008, 23:11
سلام دوستان
یه مشکلی واسه سیستمم پیش اومده که به کمکتون احتیاج دارم تا برطرفش کنم .
زمانی که Ramreader رو وصل می کنم بلافاصله کادر windows- No disk ظاهر میشه : ( مموری داخلش هست !! )
زمانی هم مموری رو از Ramreader خارج می کنم ، error زیر ظاهر میشه :
به نظر شما مشکل کجاست ؟؟؟
سلام
سوالم شاید تکراری باشه ولی باورکنید مهمه که خیلی زود مشکلم حل بشه .
وقتی می خوام ویندوز نصب کنم به صفحه آبی رنگ برمی خورم که نشان ازایراد
درسیستم است .باتوجه به راهنمایی دوستان شماره ای که در صفحه آبی رنگ بود(0x00000024)
راسرچ کردم وبه جواب زیر رسیدم.ترجمه کاربردی رااگه بگید ممنون می شم .
Using Recovery Console on a Single Drive Computer
If your computer contains only a single NTFS volume and no additional Windows 2000-based computers
or hard disks are available to use for the previously described methods
, you can boot from the four Setup disks to run the Chkdsk tool with the Ntfs.sys driver disabled.
To repair a NTFS volume by using Recovery Console, use the following steps:
1. Start the computer by using a Microsoft Windows 95/98 startup disk
with CD-ROM support (or from another computer with a CD-ROM drive, insert the Windows 2000 installation CD-ROM).
2. Change to the CD_ROM:\Support\Bootdisk folder, and then run Makeboot.exe or Makebt32.exe to create the four Windows 2000 Setup disks.
3. Using Notepad, modify the Txtsetup.sif file on the first Setup disk you created in step 2:
a. In the [FileSystems.Load] section, locate the line that begins with "ntfs."
b. Insert a semicolon (;) at the beginning of the line, as shown in the following example:
[FileSystems.Load]
fat = fastfat.sys
;ntfs = ntfs.sys
c. Save your changes.
4. Start the computer that is experiencing the "stop 0x24" error message by using the four Setup disks.
When the Welcome to Setup dialog box is displayed, press F10 to start Recovery Console.
5. Run the following command to repair the corrupted NTFS partition:
chkdsk driveletter: /p
6. Type exit to quit Recovery Console, and then restart the computer.
If none of these methods work, you may have to delete, re-create, and format the corrupted NTFS partition,
and restore the partition from your last good backup of the volume. The fdisk command in MS-DOS 5.x,
MS-DOS 6.x, or Windows 95 and Windows 98 lets you to delete NTFS partitions by selecting and
یاسی جینگول
14-02-2008, 14:34
سلام دوستان،سوال من این هست که چگونه می توان دسترسی به control panel یا run یا نتوانستن تعویض back ground را انجام داد .من می خواهم که تغییراتم روی client های تحت domain من انجام شود ولی روی administrator خود سرور صورت نگیرد.لطف کنید من را راهنمایی کنید.
mahdi7610
14-02-2008, 15:24
سلام دوستان،سوال من این هست که چگونه می توان دسترسی به control panel یا run یا نتوانستن تعویض back ground را انجام داد .من می خواهم که تغییراتم روی client های تحت domain من انجام شود ولی روی administrator خود سرور صورت نگیرد.لطف کنید من را راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
بهترین راه برای این کار استفاه از برنامه هایی هست که بدین منظور طراحی شده اند .
یکی از این برنامه ها را می تونید از لینک زیر دریافت کنید .
سلام خدمت همه دوستان بخصوص مهدي جان
آقا تو رو خدا يكي يه راه مطمئن بگه كه بتونم از رجيستري بك آپ بگيرم البته بدون نرم افزار.
mahdi7610
15-02-2008, 23:34
سلام خدمت همه دوستان بخصوص مهدي جان
آقا تو رو خدا يكي يه راه مطمئن بگه كه بتونم از رجيستري بك آپ بگيرم البته بدون نرم افزار.
سلام alamna عزیز
راستش برای گرفتن نسخه پشتیبان از رجیستری می شه از خود رجیستری کمک گرفت و این کار را انجام داد .
اما در نظر داشته باشید که این نسخه پشتیبان ممکن است در بعضی مواقع نتواند restore شود و شما را دچار مشکل کند .
اگر شما قصد دارید بعضی از جاها را دستکاری کنید بهتر است قبل از ان به منوی file رفته و روی گزینه export کلیک کنید و یک نام به ان اختصاص داده و سپس ان را ذخیره کنید . این می شود نسخه پشتیبان از محلی که شما قرار است ان را دستکاری کنید . یعنی ابتدا وارد محلی که می خواهید دستکاری کنید بشید بعد از همان قسمت نسخه پشتیبان بگیرید .
اما چون اکثر برنامه ها در حال اجرا هستند ممکن است موقع برگرداندن نسخه پشتیبان ویندوز اجازه این کار را به شما ندهد و بگوید که برنامه ها در حال اجرا هستند .
بنابراین بهتره از بعضی برنامه ها که این کار را انجام می دن استفاده بشه .
سلام
درسیستم است .باتوجه به راهنمایی دوستان شماره ای که در صفحه آبی رنگ بود(0x00000024)
If your computer contains only a single NTFS volume and no additional Windows 2000-based computers
, you can boot from the four Setup disks to run the Chkdsk tool with the Ntfs.sys driver disabled.
with CD-ROM support (or from another computer with a CD-ROM drive, insert the Windows 2000 installation CD-ROM).
2. Change to the CD_ROM:\Support\Bootdisk folder, and then run Makeboot.exe or Makebt32.exe to create the four Windows 2000 Setup disks.
3. Using Notepad, modify the Txtsetup.sif file on the first Setup disk you created in step 2:
b. Insert a semicolon (;) at the beginning of the line, as shown in the following example:
[FileSystems.Load]
fat = fastfat.sys
;ntfs = ntfs.sys
c. Save your changes.
4. Start the computer that is experiencing the "stop 0x24" error message by using the four Setup disks.
When the Welcome to Setup dialog box is displayed, press F10 to start Recovery Console.
If none of these methods work, you may have to delete, re-create, and format the corrupted NTFS partition,
and restore the partition from your last good backup of the volume. The fdisk command in MS-DOS 5.x,
MS-DOS 6.x, or Windows 95 and Windows 98 lets you to delete NTFS partitions by selecting and
سلام
بعدازچندروز میبینم کسی به داد ما نرسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mahdi7610
16-02-2008, 19:17
سلام
بعدازچندروز میبینم کسی به داد ما نرسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهتره شما یه عکس از مشکلتون بزارید . اینطوری دوستان بهتر می تونند راهنماییتون کنند .
ehsan_jan3
16-02-2008, 20:24
صفحه ابی نشان دهنده اشکال در رم کامپیوتره.
رم را عوض کن صفحه ابی هم میپره.
ولی قبلش ویندوز ویستا را امتحان کن.
من قبلا وقتي سيستمم رو روشن مي کردم اين صفحه ميومد و وارد ويندوز مي شد.
ولي يه مدتیه نميدونم چي کار کردم اين صفحه مياد و بايد OK رو بزنم تا وارد بشه.
در کامپیوتر من به جای اینکه در قسمت User name به جای Administrator ، نام xp نوشته شده و نام name user کامپیوتر من xp هست.
پسورد هم براش نذاشتم. اين صفحه خود به خود اومده. نميشه کاري کرد که اين صفحه ديگه نياد؟؟
و اول وقتی که میخواستم کامپیوترم را خاموش کنم این صفحه میومد.
ولی حالا این صفحه میاد.
وقتی که در Control Panel در قسمت User Accounts به قسمت Change the way users log on or off میرم این خطا رو میده.
میگه شما باید Client Services for NetWare رو uninstall کنید من این برنامه رو تو کامپیترم پیدا نکردم.
لطفاً کمک کنید.
mahdi7610
19-02-2008, 16:33
سلام دوست عزیز
شما ابتدا روی connection خودتون دوبار کلیک کنید تا باز بشه ( همونی که باهاش به اینترنت وصل می شید ) بعد از باز شدن propertise را بزنید و از پنجره باز شده به تب networking برید و از قسمت وسط تیک اخرین گزینه اون یعنی client for mocrosoft networks را بردارید و همه صفحات را ok کنید .
بعد به مای کامیپوتر برید و بعد به تب tools و از اونجا به قسمت folder option برید و سپس به تب offline file برید و تیک گزینه enable offline files را بردارید و صفحات را ok کنید .
بعد برید به user account و تیک هر دو گزینه را که در اخرین عکس گذاشتید را بزنید .
یاسی جینگول
21-02-2008, 10:25
سلام
[FileSystems.Load]
fat = fastfat.sys
;ntfs = ntfs.sys
c. Save your changes.
استفاده از کنسول RECOVERRY در یک درایو کامپیوتر.اگر کامپیوترتان فقط دارای NTFS است .اگر سیستم شما تنها NTFS را دارد یا دارای ویندوز 2000 که پایه سیستم نباشد و یا هارد دیسک در مراحل پیش قابل دسترس باشد.شما به وسیله 4 دیسک راه انداز جهت اجرای ابزارهای CHKDSK توسط NTFS وsys ودرایوهای غیر قابل دسترس و برای تعمیر ntfs توسط recovery console از مراحل زیر استفاده نمایید.1 به وسیله ویندوز 95/98 سیستم را راه اندازی کنید.به وسیله پشتیبانی cdrom یا به وسیله cdrom سیستم دیگری ،cd نصب ویندوز 2000 را بگذارید.cdrom را به عنوان cdboot انتخاب کنیدو سپس makeboot.exe یا make32.exe را اجرا کنید.از نوشته notpad و sif در اولین دیسکی که در مرحله 2 ساختید را. استفاده کنید.3.a: در بخش بارگذاری فایل قرار دهید خطی را که با ntfs آغاز می شود.b:از سمی کالن در ابتدای خط استفاده کنید.مانند مثا لی که در پایین آورده شده .ntfs=ntfs,sys;
.c .تغییرات خودرا save کنید.
یاسی جینگول
21-02-2008, 10:30
سلام
[FileSystems.Load]
fat = fastfat.sys
;ntfs = ntfs.sys
c. Save your changes.
استفاده از کنسول RECOVERRY در یک درایو کامپیوتر.اگر کامپیوترتان فقط دارای NTFS است .اگر سیستم شما تنها NTFS را دارد یا دارای ویندوز 2000 که پایه سیستم نباشد و یا هارد دیسک در مراحل پیش قابل دسترس باشد.شما به وسیله 4 دیسک راه انداز جهت اجرای ابزارهای CHKDSK توسط NTFS وsys ودرایوهای غیر قابل دسترس و برای تعمیر ntfs توسط recovery console از مراحل زیر استفاده نمایید.1 به وسیله ویندوز 95/98 سیستم را راه اندازی کنید.به وسیله پشتیبانی cdrom یا به وسیله cdrom سیستم دیگری ،cd نصب ویندوز 2000 را بگذارید.cdrom را به عنوان cdboot انتخاب کنیدو سپس makeboot.exe یا make32.exe را اجرا کنید.از نوشته notpad و sif در اولین دیسکی که در مرحله 2 ساختید را. استفاده کنید.3.a: در بخش بارگذاری فایل قرار دهید خطی را که با ntfs آغاز می شود.b:از سمی کالن در ابتدای خط استفاده کنید.مانند مثا لی که در پایین آورده شده .ntfs=ntfs,sys;
یاسی جینگول
21-02-2008, 16:07
یک سوال داشتم : با اینکه فایلی را share می کنم ولی زمانی که آن را از یک سیستم دیگر فراخوانی می کنم آن فایل نمایش داده نمی شود .سیستم شناسایی می شود ولی فایلهای share شده مشخص نمی شوند.
mohsen_sir
21-02-2008, 16:28
cpu با پنيوم 5 واقاً هستش؟
mohsen_sir
21-02-2008, 16:39
اگه پسورد ويندوز رو فراموش كنم چزوري بايد بازش كنم؟
administratorl هم پسورد داشته باشه چي كارش ميشه كرد؟
mahdi7610
21-02-2008, 17:03
محسن جان اینجا کاملا دربارش بحث شده . روشهایی هم گفته شده
یاسی جینگول
23-02-2008, 14:23
پاسخ: سیستم را reset کن بعد از آ ن f8 را بزن تا با safe mode سیستم بالا بیاید سپس گزینه administrator را انتخاب کن اگر هنگام نصب password به administrator نداده باشی با admin وارد شوید .
یاسی جینگول
26-02-2008, 10:57
جواب من رو بدید دیگه
با سلام
مشكل من در مورد يك اختار كه به محض باز كردن هر كدام از درايوها بر روي صفحه به نمايش درمي ايد هستش كه عدم خواندن اطلاعات توسط مموري را مي دهد البته ويندوز نيز عوض كردم اما با ز همان خطا را به نمايش مي گذارد و بعد از مدتي درايوها ديگر باز نمي شوند مگر ويندوز عوض شود البته با باز كردن هر پنجره پنجره اي جديد با ز مي شود در صورتي كه فولدر اپشن گزينه تك پنجره را فعال دارد
mahdi7610
26-02-2008, 12:24
با سلام
مشكل من در مورد يك اختار كه به محض باز كردن هر كدام از درايوها بر روي صفحه به نمايش درمي ايد هستش كه عدم خواندن اطلاعات توسط مموري را مي دهد البته ويندوز نيز عوض كردم اما با ز همان خطا را به نمايش مي گذارد و بعد از مدتي درايوها ديگر باز نمي شوند مگر ويندوز عوض شود البته با باز كردن هر پنجره پنجره اي جديد با ز مي شود در صورتي كه فولدر اپشن گزينه تك پنجره را فعال دارد
سلام احمد جان
خوبی دوست عزیز
سیستم شما ویرسی شده . و ویروس اتوران گرفته .
اگه به ادرسی که در امضاء من است رجوع کنید می تونید مشکلتون را راحت حل کنید .
موفق باشید .
با عرض سلام
كمك فوري
چندي پيش با اتصال مموري يك موبايل به كامپيوتر كامپيوتر من هنگ كرد بعد از ريست كردن كامپيوتر مجددا ويندوز بالا آمد اما از آن وقت به بعد هر گاه خواستم درايوي را باز كنم با خطاي
The instruction at "0x10013eb1"referenced memory at "0x01127ef5".the memory could not be "read".
Click on ok to terminate the program
و البته به غير از آن هر پنجره اي را كه خواستم باز كنم به جاي اينكه روي خود آن پنجره باز شود پنجره اي مجزا باز شد در صورتي كه تيك پنجره در قسمت فولدر آپشن پنجره ها به صورت تك پنجره است روبرو شدم گفتم شايد با تعويض ويندوز خوب شود اما اينگونه نشد با چند بار تكرار ديگر درايو مورد نظر باز نمي شود مگر با تعويض مجدد ويندوز ناگفته نماند كه ويروس ياب نيز چيزي به عنوان ويروس پيدا نكرد لطفا راهنمايي كنيد
mahdi7610
26-02-2008, 15:15
با عرض سلام
كمك فوري
چندي پيش با اتصال مموري يك موبايل به كامپيوتر كامپيوتر من هنگ كرد بعد از ريست كردن كامپيوتر مجددا ويندوز بالا آمد اما از آن وقت به بعد هر گاه خواستم درايوي را باز كنم با خطاي
The instruction at "0x10013eb1"referenced memory at "0x01127ef5".the memory could not be "read".
Click on ok to terminate the program
و البته به غير از آن هر پنجره اي را كه خواستم باز كنم به جاي اينكه روي خود آن پنجره باز شود پنجره اي مجزا باز شد در صورتي كه تيك پنجره در قسمت فولدر آپشن پنجره ها به صورت تك پنجره است روبرو شدم گفتم شايد با تعويض ويندوز خوب شود اما اينگونه نشد با چند بار تكرار ديگر درايو مورد نظر باز نمي شود مگر با تعويض مجدد ويندوز ناگفته نماند كه ويروس ياب نيز چيزي به عنوان ويروس پيدا نكرد لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزیز
من جواب شما را توی پست بالایی داده بودم . گفتم که سیستم شما ویروس autoran.inf گرفته است . اگه به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنی میتونی از مشکل را حل کنی .
در ضمن ویروس autoran.inf توسط هیچ انتی ویروس پاک نمی شه و باید دستی اون را از بین ببرید . که نحوه از بین بردن اونا توی ادرسی که می بینید گذاشتم .
موفق باشید .
سلام
یاسی جون ازاینکه به سوالم جواب دادی ممنون.
Backstreetboys
27-02-2008, 00:31
وقتی که درایو ویندوز رو Defrag میکنم اخرش پیغام میده که بعضی از فایل ها رو نتونست دیفرگ کنه
بیشترش هم مربوط به فایرواله و من اون رو بستم و دوباره دیفرگ کردم ولی باز هم نشد
نمیتونه بعضی فایلها رو Move کنه
چرا ؟
farzadolbp
27-02-2008, 00:50
salam
moshkele man home page internet explorer ast ke dar hengam vasl shodan be internet hich page ra baz nemikonad va montahi mishavad be can not find server
ba tashakor az shoma
mahdi7610
27-02-2008, 08:33
salam
moshkele man home page internet explorer ast ke dar hengam vasl shodan be internet hich page ra baz nemikonad va montahi mishavad be can not find server
ba tashakor az shoma
سلام دوست عزیز
دلیل اصلی این مشکل سرعت پایین isp که از اون استفاده میکنید هستش . بهتره با یه isp دیگه امتحان کنید .
موفق باشید .
وقتی که درایو ویندوز رو Defrag میکنم اخرش پیغام میده که بعضی از فایل ها رو نتونست دیفرگ کنه
بیشترش هم مربوط به فایرواله و من اون رو بستم و دوباره دیفرگ کردم ولی باز هم نشد
نمیتونه بعضی فایلها رو Move کنه
چرا ؟
دوست عزیز یا اون فایلها در حال اجرا هستن یا فضای خالی نداره
mahdi7610
28-02-2008, 08:30
[/I]
بهتره از برنامه های Defragmantation استفاده کنی . چون این برنامه ها قدرت بیشتری نسبت به disk defrahment خود ویندوز برای جابه جایی فایلهای دارند .
موفق باشی .
یاسی جینگول
01-03-2008, 10:28
سلام
یاسی جون ازاینکه به سوالم جواب دادی ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
یاسی جینگول
01-03-2008, 10:39
سلام دوست عزیز
دلیل اصلی این مشکل سرعت پایین isp که از اون استفاده میکنید هستش . بهتره با یه isp دیگه امتحان کنید .
موفق باشید .
به غیر از مشکل isp ممکن است مرور گر شما دچار مشکل شده باشد پیشنهاد می کنم که مرور گر جدیدinternet explorer یا firefox را دوباره روی ویندوز نصب کنید.
amiroo88
01-03-2008, 13:01
salam
ba tashakor az shoma
فـــیلتر شکن استفاده میکنی؟
به نظر من برو چک کن ببین ------ ست شده یا نه ؟
یاسی جینگول
02-03-2008, 11:30
لطفا من را راهنمایی کنید:در بالای desktop نواری باز شده که در آن متن وجود دارد .یعنی در حقیقت هر پنجره ای که باز می کنم( از هر برنامه ای) در بالای پنجره این نوار ظاهر می شود.این چیه؟ چه جوری می ره؟
یاسی جینگول
02-03-2008, 11:42
لطفا من را راهنمایی کنید:در بالای desktop نواری باز شده که در آن متن وجود دارد .یعنی در حقیقت هر پنجره ای که باز می کنم( از هر برنامه ای) در بالای پنجره این نوار ظاهر می شود.این چیه؟ چه جوری می ره؟
:20:
mahdi7610
02-03-2008, 12:09
سلام یاسی جان
خوبی دوست من؟
اگه می شه یه عکس از اون قسمت بزاری اینجا ممنون می شم .
موفق باشی .
fatigoli
02-03-2008, 13:25
سلام
من دانشجوي رشته مهندسي كامپيوتر هستم .ميخواهم كه موضوع خوب وبه درد بخور براي پروژه ام انتخاب كنم مي تونيد راهنمايي ام كنيد ممنون
mahdi7610
02-03-2008, 14:40
سلام
من دانشجوي رشته مهندسي كامپيوتر هستم .ميخواهم كه موضوع خوب وبه درد بخور براي پروژه ام انتخاب كنم مي تونيد راهنمايي ام كنيد ممنون
سلام مهندس
خوبی ؟
راستش همه موضوعات کامیپوتر خوب هستند . شما خودتون باید انتخاب کنید .
راستی این پروژه مربوط به چه درسی هستش .
سیستم عامل ، ذخیره بازیابی یا این که پروژه پایان دوره هستش ؟
موفق باشید .
Backstreetboys
02-03-2008, 15:03
بهتره از برنامه های Defragmantation استفاده کنی . چون این برنامه ها قدرت بیشتری نسبت به disk defrahment خود ویندوز برای جابه جایی فایلهای دارند .
موفق باشی .
برنامه ای در این زمینه معرفی میکنید
mahdi7610
02-03-2008, 15:33
برنامه ای در این زمینه معرفی میکنید
سلام
TreeSize Professional نرم افزاری جهت بهینه سازی سرعت هارد دیسک کامپیوتر شما و از بین برنده بد سکتورهای هارد و فشرده ساز و بهینه ساز هارد دیسک . دیفرگمنت دقیق و سریع هارد دیسک
می تونی از لینک زیر دریافت کنی .
O&O Defrag Pro برنامه ای عالی برای دیفرگمنت(بهینه سازی) هارد دیسک.
می تونی از لینک زیر دریافت کنی .
DownloaD&serial/crack
serial:00001974
موفق باشی .
Backstreetboys
04-03-2008, 18:19
با تشکر فراوان از مهدی
یاسی جینگول
13-03-2008, 08:02
سلام ،امیدوارم که همه شاد باشن،چرا در بیشتر folder های سیستمم فایل tumbs قرار گرفته که پنج کیلو بایت هم فضا اشغال کرده .چی کار کنم بره؟اصلا چی هست ؟
mahdi7610
13-03-2008, 08:37
سلام ،امیدوارم که همه شاد باشن،چرا در بیشتر folder های سیستمم فایل tumbs قرار گرفته که پنج کیلو بایت هم فضا اشغال کرده .چی کار کنم بره؟اصلا چی هست ؟
سلام یاسی جان
امیدوارم حالتون خوب باشه .
فایل Thumbs.db فایلی هست که در خیلی از پوشه ها وجود داره .
کاربرد این فایل در پوشه های عکس هست . وقتی شما در ویندوز XP به پوشه های عکستون می رید عکس ها رو به صورت کوچیک شده می بینید ( thumbnails ) .
البته انجام این کار که عکس ها بصورت کوچک شده نمایش داده بشن کمی طول می کشه به همین دلیل ماکروسافت این فایل رو درست کرده ، که کارش اینه که از اتلاف وقت برای دفعه های بعدی جلوگیری می کنه
یعنی اطلاعاتی رو در این فایل cache می کنه که بعدا هنگام رجوع از روی این فایل اطلاعات رو بخونه .
بماند که این فایل بعضی موقع ها مشکلاتی درست می کنه و کارائی لازم رو نداره . اگه شما از این فایل خوشتون نمی یاد و یا کامپیوتر پرسرعتی دارید می تونید براحتی این عمل رو غیرفعال کنید .
برای غیرفعال کردن به آدرس زیر بروید :
Control Panel -> Folder Options -> View and check the option that says “Do not cache thumbnails
حالا شما می تونید تمام فایل های Thumbs.db رو پاک کنید و مطمئن باشید که دیگه قیافه این فایل رو نمی بینید …
موفق باشی .
یاسی جینگول
03-04-2008, 12:49
خیلی ممنون از راهنمایی شما .سال خوبی داشته باشید.
shohreh.p
09-04-2008, 22:24
من مشکلم نصب ویندوز sever 2003 که بعد از 50 روز یا بیشتر باید اکتیو کنم متاسفانه اینکارو بلد نیستم .
atrocious
10-04-2008, 00:08
يه سوال فوري ؛
چطوري ميشه دو تا لاين ADSL رو با همديگه روي يه سيستم join كرد ؟
يه خط رو كه نميشه از طرف دو تا اپراتور ري آنژه كرد . پس تنها راه اينه كه از دوتا خط تلفن استفاده كرد
چطوري ؟؟
atrocious
10-04-2008, 00:12
راستي يه سوال ديگه ؛
من خطم 512kbit هست ولي فكر مي كنم با اون سرعتي كه مي خوام ، ping نمي كنه . يعني سرعتش عاديه .
چه كار كنم كه سيستم سريع ping كنه ؟
atrocious
10-04-2008, 17:46
نه ! مثل اينكه كسي نيست جواب مارو بده!!
mm.caffee
10-04-2008, 20:02
من کمی راهنمایی میخواستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 10 نرم افزار و شماره ویرایش یا سال تولید و شرکت تولید کننده و مزایا نسبت به نرم افزارهای مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
من کمی راهنمایی میخواستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 10 نرم افزار و شماره ویرایش یا سال تولید و شرکت تولید کننده و مزایا نسبت به نرم افزارهای مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
تالار درخواست مقالات
atrocious
10-04-2008, 21:51
يه سوال فوري ؛
يه خط رو كه نميشه از طرف دو تا اپراتور ري آنژه كرد . پس تنها راه اينه كه از دوتا خط تلفن استفاده كرد
چطوري ؟؟
راستي يه سوال ديگه ؛
من خطم 512kbit هست ولي فكر مي كنم با اون سرعتي كه مي خوام ، ping نمي كنه . يعني سرعتش عاديه .
چه كار كنم كه سيستم سريع ping كنه ؟
كسي نمي خواد جواب سوالهاي ما رو بده ؟
mm.caffee
11-04-2008, 20:05
تالار درخواست مقالات
سلام
ببخشید میشه به من بگید که تاپیک درخواست مقالات کجاست یا لینکشو برام بذارید.ممنون میشم
آخه من هر چی گشتم پیداش نکردم
atrocious
11-04-2008, 22:52
سلام
ببخشید میشه به من بگید که تاپیک درخواست مقالات کجاست یا لینکشو برام بذارید.ممنون میشم
آخه من هر چی گشتم پیداش نکردم
تالار درخواست مقالات :
كسي نمي خواد جواب سوالهاي ما رو بده ؟
سوالتون رو در بخش شبکه بپرسین ، زودتر به نتیجه میرسین
amiroo88
12-04-2008, 17:00
يه سوال فوري ؛
چطوري ؟؟
چرا میخوای این کار رو بکنی ؟ سرعت کمه ؟
atrocious
12-04-2008, 19:27
چرا میخوای این کار رو بکنی ؟ سرعت کمه ؟
نه انصافا بد نيست! تقريبا بين 60 تا 65 ميچرخه!!
الان خطم 512 هست .ولي من حداقل 1مگابيت لازم دارم
ISP پيدا نميشه كه بيشتر از 512 بده
تازه همينشم به هزار بدبختي و مجوز ميگيرم
لطفا مرا راحنمايي كنيد؟:42:
atrocious
12-04-2008, 19:29
اها راستي جريان ping
چيكار كنم سيستم سريع pingكنه؟
atrocious
12-04-2008, 19:33
من خودم cfos دارم
ميخوام بدونم چيزي هست كه سرعت ping رو ببره بالا؟
ممنون!!
amiroo88
12-04-2008, 21:18
نه انصافا بد نيست! تقريبا بين 60 تا 65 ميچرخه!!
الان خطم 512 هست .ولي من حداقل 1مگابيت لازم دارم
ISP پيدا نميشه كه بيشتر از 512 بده
تازه همينشم به هزار بدبختي و مجوز ميگيرم
لطفا مرا راحنمايي كنيد؟:42:
اگه میخوای پیغام خصوصی بزار
ISP ما , تا سرعت 2 مگ هم ADSL خونگی میده :46:
وایرلس هم تا 8 مگ
هنوز میگی کمه ؟
atrocious
12-04-2008, 21:37
اگه میخوای پیغام خصوصی بزار
ISP ما , تا سرعت 2 مگ هم ADSL خونگی میده :46:
وایرلس هم تا 8 مگ
هنوز میگی کمه ؟
من واست پيغام گزاشتم
ولي اگر ميتوني همينجا يه توضيح مختصر بده، كه ديگرانم يه استفاده بكنن!!
دم شما گرم......
یاسی جینگول
26-04-2008, 09:56
سلام ،خوبید؟ لطفا من رو راهنمایی کنید .چه جوری در ویندوز 2000 ،سیستمها رو تحت domain کنم؟روی clientها می دونم باید چی کار کنم ولی روی سرور نمیدونم چه باید کرد؟و چه جوری سیستمهای client رو محدود کنم .مثل بستن control panel.
ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید.
amiroo88
26-04-2008, 17:52
من واست پيغام گزاشتم
ولي اگر ميتوني همينجا يه توضيح مختصر بده، كه ديگرانم يه استفاده بكنن!!
دم شما گرم......
توضیح خاصی که نداره قبض تلفونتو میاری یه هفته بعد ADSL امادس راجع به چیش بگم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.